Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 7:13:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tims: saj bi se jaz javila, pa imamo limuzino in ne karavana, in imam zadaj že vse polno. Razen če daš Nino v Anin sedež, samo boš brez vozička, saj samo moj zasede ves prtljažnik. Sporoči!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 7:25:59
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ja, blagor enim, ki ste v bloku. Boste prišle do CP, sploh ne boste vedele, da zunaj sneži. Sem šla samo po drva 3x, pa sem zasnežena kot sneženi mož. Kako bo šele zabavno, ko bom čistila avto .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 7:27:35
|
|
|
|
ilatic
|
pri nam pada LEDEN SNEG. Sproti zmrzuje na šipah. Noro!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 7:32:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 7:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 7:37:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:02:47
|
|
|
|
TODI
|
Sam na hitro!! Almera: se globoko opravičujem, ker ti nisem nič omenila, vendar Todi kar se tiče dojenja, hrane, dodajanja, glutena,... ne komentira nič razen tisti, ki jo direkt vpraša, ker je bilo že preveč kreganja. Zato sem se odločila da ne govorim nič. Če bi pa rada še kaj vedela, pa me vprašaj, kdaj, kaj, kako... Mene verjetno danes nebo , mi je moj dragi mož vzel avto, pa še Loti je doma, ker imamo uroinfekt, tako da... . Almera, populis, če bo katera šla, pa se oglasite pri meni, da vama dam za neboglasnico piksne in nalepka. Pošljita sms.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 8:06:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:08:11
|
|
|
|
TODI
|
Ravnokar slišala po radiju: povsod full sneži, ponekod tudi leden dež, tako da previdno tiste, ki se odpravljate na pot!!! Lj še ni spucana.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:09:06
|
|
|
|
ilatic
|
Kdo zdaj sploh pride za zihr? Pri nam ni toliko snega sam pa pada, tko da zdaj ne vem kaj naj! Če vas dost pride pol ni panike. S kje pa si Tims? Da vidim če te jaz lahko kje sproti poberem. Imam karavana.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:17:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TODI Almera: se globoko opravičujem, ker ti nisem nič omenila, vendar Todi kar se tiče dojenja, hrane, dodajanja, glutena,... ne komentira nič razen tisti, ki jo direkt vpraša, ker je bilo že preveč kreganja. Zato sem se odločila da ne govorim nič. Če bi pa rada še kaj vedela, pa me vprašaj, kdaj, kaj, kako... Saj po eni strani imaš prav. Tims je v bližini CP. Ja, jaz bi prišla že zaradi Lex, čeprav mož godrnja, da je nevarna cesta. Ne vem, povejte, koliko vas vseeno pride. LJ -Pod vodo 1. Lex 2. Neboglasnica
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 8:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 8:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:30:23
|
|
|
|
ilatic
|
Ja meni je tudi hudo zaradi Lex. Nič verjetno bom pol tudi jaz prišla. Tims a te jaz poberem? Piši mi na ZS, da mi daš svojo št.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:31:37
|
|
|
|
pigama
|
Dobro jutro! Lepo se imejte na srečanju!!! Jaz bi tud prišla, a ste mi malo predaleč, pa še to vreme,... Pa previdno vožnjo, pri nas so ceste ful slabe! Grem rito previt, se tipkamo,..
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:36:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jutro! OMG, kaj je to zunaj? Shit, sranje in se kaj Jaz se v takem sploh NE UPAM vozit .... me je 1x obrnilo in sem stolkla avto, tko da ..... I hate it! A ve boste sle v takem v Lj? Resno? Mene je prevec strah!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:38:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojcej Tako nahitro povzamem. 2 meseca sem se z mojima anglečkoma odselila od moža. Pač ne gre in ne gre. Preveč je bilo vsega. Sem pa mela mal smole 1.12., ko mi je v stanovanju oči hotel popravit radiator. Pa je odneslo ventilček, sem mela vse poplavljeno, parket je dvignlo v dnevni sobi... Ma to je še vse dobro... če ne bi oči hotel zadržati tiste vroče vode seveda z roko. Ima hude opekline po desni roki (dlani in prsti) . Upam, da se mu bo hitro zacelilo. No, in danes sem se spet preselila v moj domek. Sem bila od takrat pri starših. Zdaj bo pa čas za nas... :) Aha, se spomnim vseh teh nezgod - ma, grozljivka, res. Ne mores verjet, da se lahko vse nakopici. Naj gre zdaj samo na boljse. Poljubcek tud tvojima malima! Mwa!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:45:46
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: TODI Almera: se globoko opravičujem, ker ti nisem nič omenila, vendar Todi kar se tiče dojenja, hrane, dodajanja, glutena,... ne komentira nič razen tisti, ki jo direkt vpraša, ker je bilo že preveč kreganja. Zato sem se odločila da ne govorim nič. Če bi pa rada še kaj vedela, pa me vprašaj, kdaj, kaj, kako... Saj po eni strani imaš prav. Pa ne samo na RR-ju, da nebo pomote, sem jih tudi tako enkrat dobila pod nos, češ kaj se vtikaš v moje stvari, jaz pa že vem kako pa kaj... in od takrat...
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:47:33
|
|
|
|
netki
|
no mene tud ne bo, preveč sneži takrat k ni treba je že auroraa napisala da si ne upa, no jst pa itak tud do nje ne pridem kr je groza od groze tole zunaj punce pazite na cestah...sploh tiste ki ste od daleč
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:50:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
Moj je obstal sredi Brezovice - totalen kaos. In se semafor je crknil. Gneca ze od Vrhnike, kako se potem sploh vkljucit na Trzasko in it proti Lj Pluzli pa ITAK se niso NIC .... k da ni bilo pri vremenski napovedi NIC omenjeno, da bo sneg. Ej, ogabno je!!!!! Pa tko sem si zelela, da bi se tole snezenje pojavilo malce kasneje ..... skoda, da se nismo zmenile vceraj! Aja, castim pa potem naslednjic ... don't worry ..... zdajle vam pa kaj virtualnega poiscem .......
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:50:32
|
|
|
|
netki
|
pozabla sem povedat da sem prehlajena k pr norcih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 8:51:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 8:54:23
|
|
|
|
metuljcek321
|
Kar nekaj kaloricnega, k me je sneg razbesnel: Diete gor al dol, v takem vremenu se je treba podkrepcat! Ej, julijke, a boste sle res ven v takem? Meni se kar kolencka tresejo, k pomislim na to zdrsno cesto .... lex je pa ze v Lj al kako? NORO!
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 8:55:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 8:56:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?