Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 8:23:06
|
|
|
|
nanka
|
Jutro, sem se že stehtala, ker pri meni zvečer taehtnica kaže vsaj pol kile več in sem bila pridna. Začela sem z 74, danes kaž 72,5 jupi. Pa sem včeraj jedla normalno kosilo, pa še posladek sem si privoščila. Natka je začela kihati in malo smrkati, tako da nimem pojma kako bo v sredo. Sina sem odpremila, danes ima športni dan in gre v Cerkno bordat.
< Sporočilo je popravil nanka -- 12.1.2009 8:24:42 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 8:24:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 8:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 8:35:18
|
|
|
|
ilatic
|
GH - naša je poskusila jabolko, hruško, banano, kašica za zmešat banana-breskev, korenje, krompir, cvetačo, riž, riževo kašico. Ali zdaj lahko začnem dajat vsak dan drugo al še vedno moram dajat 3 dni eno? Pa kombiniram tudi že lahko? Uvajava nekje 3 tedne. blacky ti kar začni dajat vsak dan. če bi kaj bilo se bi že pokazalo. in hvala tudi jaz te imam zelo rada! umpa vidim da ti ta pesnitav šiba k nekaj. Daj še za naju s Tarikom kaj. Please. No dobro jutro! Jagode obrane, sem kot nova! Mož v službi, otroci v šoli, jaz pa pospravljat. Danes imam namen smrekco pospravit jo še nisem! Tarik še vedno štrajka z obračanjem. Vsak dan z njim telovadim in ga obračam, pa ni čisto nič zagret!!! rebecica imaš ZS
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 8:35:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 8:37:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 8:39:19
|
|
|
|
ilatic
|
dzanika kako je z vročino pri Janu? populis kako je s tvojo vročino?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 8:44:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 8:47:50
|
|
|
|
ilatic
|
Ja šit populis no. Sem upala, da bo bolje. Pokliči raje ja, saj ni to nič hudega sam verjetn rabiš kakšn antibiotik. Ne boj se pljučnice, velikokrat jo prebolimo na nogah in sploh ne vemo da smo jo imeli. Sploh pa ni nujno da jo imaš, samo za njo je značilno da je dalj časa povečana manjša temperatura in veliko ljudi prav zato ne gre do zdravnika, ker ni tako visoka vročina in jo prebolijo ne da bi vedeli.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 8:55:37
|
|
|
|
neboglasnica
|
Auroraa, Populis, Nanka in HD: vse čestitke!!! in za nadaljno spodbudo. Ilatic: tudi jaz sem s Stašem pridno telovadila kakšna dva tedna, no manj, če sem poštena.. Potem se pa vse zgodi kar samo od sebe. Je pač moški. Len. Kaj češ? Lavita: so zvezdice pod imeni in sicer kot nagrada za napisane poste.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 8:59:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning! za izgubljene kilce, punce! Evo, castim zajtrk ... upam, da imate sadni dan
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:02:46
|
|
|
|
netki
|
jutro evo jst sem se zvagala in sem neki le uspela dol dat...800g....torej imam sedaj 83,4kg sem dokaj vesela ker nisem imela diete, pač sem uvedla 4 obroke, nič kruha, po 18 uri nič jedla, pila vodo, zmanjšala obroke, nič sladkarij moja pregreha je bil vikend in sicer kosilo, pa jutranja čokoladica če bi še kej migala, bi blo še boljš, ampak tud to pride...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:07:02
|
|
|
|
nanka
|
Bravo punce za nas, pridne smo in metuljček mmmmmm tole je videti pa dobro
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:07:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Blacky, skoda, da nisi sla v smer jezikov ... potem bi se pa se poslovno lahko poznali. Umpa, mega za dograditev/razsiritev pesmice. In PS I LOVE YOU ti ni sedel? Hm ... strange, v. strange! Kaj pa THE NOTEBOOK, si gledala? Ce te pa ta ne preprica, potem imas pa pac cisto drug okus za filme populis, takoj k dr. To mora raziskat in ti dat nekaj drugega, da se pocajtas! Tinky, danes imas prima izgovor, da si vec na RR-ju kot doma v realnosti ... tu ti ni treba uporabljati glasu, govoris/pises pa lahko po mili volji ... saj ves - the more, the better nanka, za Natko! Sreda - baje bo sneg
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:09:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
Anja prvic je jabolko: A to moram pogoltnit al kako? Aja, levinja, za kurjo taco. Svetovna!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:12:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
Netki: bravo, le tako naprej! Še zate . Metuljčica321: in kako je Anji všeč an apple? Nekaj pa še znam. Lušne fotke!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:13:52
|
|
|
|
netki
|
aja še to...bila je katastrofalna noč....mali je imel težave z noskom in se je zbujal skor vsako uro.....groza
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 9:14:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:17:14
|
|
|
|
ilatic
|
Je pač moški. Len. Kaj češ? Je to to a ne? Da je len. Sam da je to pol mi ni panike! Čestitke vsem na dieti. Pridne ste res! Vem da je težko se nečemu odrečt če imaš to zelo rad tko da goo goo babyice!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:19:41
|
|
|
|
Gilo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Gilo iz katerega konca Celja pa si ti? Iz nove vasi Dobro jutro vsem pridnim čvekuljam. Mater ste ene pridne, ko tolk dolg bedite. Kak zdržite? Sicer sem tudi jaz včeraj bedela do 23.30 ampak ta dan je bil izjema. Vidim, se nekatere ubadate z kg. Kolk ste se pa zredile med nosečnostjo? Jaz sem se 22 kg, začetna teža je bila 61 kg, na koncu nosečnosti pa 83. Pa se moram pohvalit, da so mi šli že vsi kg dol, celo 2 kg več in to v 5 mesecih brez diete. Moja lubika pridno papca, mamica pa tudi, nič ne gleda kaj je. Držim pesti za vse, da vam uspe
Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone) Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 9:20:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:21:03
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. kar se pa tiče GH.....očitno bomo hitro začeli z bedrcami valjam se pod mizo jaz tudi
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:22:01
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 [b Tinky, danes imas prima izgovor, da si vec na RR-ju kot doma v realnosti ... tu ti ni treba uporabljati glasu, govoris/pises pa lahko po mili volji ... saj ves - the more, the better [color=#6 ma kje, danes imamo generalko, tako da bom rr malo zanemarjala zdej se mi je sicer glas povrnil, glih tolko da lahko malo težim
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 9:22:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
Anji je an apple teknil - jep, neboglasnica, nekaj znanja je se ostalo Keep up the good work. No, mala je pojedla cetrtinko, danes bova sli pa kar na banano. hd, dobr si spocij, noc je bila zate res katastrofa. netki, a si z aspiratorjem pucala? Se kaj drugega delala? Pri nas je nosek se vedno malo zapacan, pa tu in tam kaslja, se kar upam, da mine in se ne razvije v prehlad. Jaz sem zdaj OK, je pa ati prehlajen.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 9:22:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.