|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 9:23:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 9:23:24   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Je pač moški. Len. Kaj češ?

Je to to a ne? Da je len. Sam da je to pol mi ni panike!

ilatic, don't worry, Tarik se bo enkrat kar obrnil, bos videla. In potem ne bo konca. Tocno tako je pri nas. Ne vem, mogoce jo je pa spodbudilo to, da ji je sestra pri P rekla, da je mala lenobica ... in potem se je naslednji dan zacela obracat kot ta velika. Probaj in mu reci tako, potem pa cez kaksen dan porocaj - morda je v tem ves stos!

Izgleda pa obracanje nekako takole:
before:
user posted image

after (beri: po pol sekunde):
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 9:25:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
12.1.2009 9:27:00   
ilatic
mogoče bi mogle uvest nagrade za tiste ki najbolj pridno zgubljajo kilce...da bo motivacija še večja...hmmm kakšno tortico

ja al pa kašno pesmico od umpe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 104
12.1.2009 9:27:06   
metuljcek321
Gilo, user posted image  za uspesno izgubljene kile. 22 pa ni kar tko, pa se 2 extra, se pravi 24 altogether. VAU! Pa to je za enega malega cloveka kilogramov. Jaz sem sla med nosecnostjo gor 18 kg, no, pa sem zdaj tud na prejsnji tezi ze slab mesec. Mam pa tud cist drugacen apetit, se mi zdi. Pasejo mi cisto druge reci kot pred nosecnostjo. Najhuje mi je jest zajtrk, k se mi zdi, da sploh nisem lacna. Potem cez dan je OK, tole pa kr neki. Ma, grem vseeno mal pokukat v hladilnik ... se prej pa mal na FB skocim ... Anja se igra z zivalicami in jim prepeva ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 105
12.1.2009 9:28:00   
Netta
UMPA LUMPA -ti si carica!!!!!! kak sem se sedaj nasmejala..bravo res...ta pesem bi mogla biti na začetku vsakega novega dela julijskih čvek!!

nesreča - jaz sem včeraj kar jokala pred tv, ko sem izvedela novico...ubogi starši

plazma-plazmon piškoti - kaj vsebujejo oziroma iz česa so narejeni??

levinja - neeeeeee, ne omenjaj sladkarij...me smo na dieti..

aja saj res, danes je pon:
blacky - pri men je isto kot prejšnji teden...nič dol nič gor

sasi - uauuuuuuu kakšna lepotca...svetovni copatki

inigo - cute  jaz bi tud mela tak stol...

populis - pri nas je isto...jaz ji poskušam sedaj na en red navajat...da je približno na določen razmik, in se vmes dere kot odpilena...še dobr da je sprejela dudo, brez nje bi se mi pa kar

HD - tudi jaz sem mislila na Kali...pa vidim da še nista imeli pregleda...sporoči kako bo!

metuljček - tale brad pitt je pa že kar nekajkrat priromal na  RR, hihi...ni tvoj nič ljubosumen?

berem naprej...kakšen lepe hlačke ima anja...kje ti dobiš taka lepa oblačilca...je na vseh tako lepo oblečena??

rebeca - naša pojoča knjigica se sliši čisto normalno...

populis - tudi ana obožuje kitaro...jo položim pod vrat in se z njim igra....jaz pa igram...in fajn je ker so skoraj vse otroške pesmice narejena  na C in G duru, tak da sploh ne rabiš bit kak profesionalec

GH - mi smo pa danes prvič kakali klobasico  je bilo tako smešno...jo mož preoblači in kar naenkrat...pridi sem pridi sem...nesrečen glas iz kopalnice...in kaj vidim ko pridem tja...moža z kupčkom dreka na prstu...ji je ravno mazal rito, ko je opravila svoje...in seveda sem mogla jaz prevzeti, da si je dragi umil roke

almera - tudi ani ni nič dovolj...smo tudi šele dober teden na GH...in ona bi kar še...včeraj je pojedla za cel obrok cvetače in potem lepo zdržala do naslednjega dojenja...ampak kaj ni to prehitro?? imava jutri posvetovalnico in bom vprašala...

metuljček - tisti rad tem imam ali midva sva prijatelja nama je že parkrat ano zbudil, ko se oglasi ravno takrat ko ni treba

HD - bravo za mlekec

levinja - hihihi...tale z bederco je pa svetovna

neboglasnica - že en kup mamic poznam, ki pravijo da si jim otroci do 6m lepo spali, potem pa akcija naprej...zakaj se to dogaja ne vem...morda hočejo biti pravični..enim pustijo do 6m spati, drugi pa spijo od 6m dalje  mi spadamo pod prvo kategorijo

tinky - za glas

kile - tole je pa res fajn da skup hujšamo....sem dobila tak zagon, ko berem kolk ste bile pridne ...

ufffffff...noro...a vas bom čez eno uro iskala na 8. delu???

rabim malco po vsem tem branju...čao

Neposredna povezava do sporočila: 106
12.1.2009 9:28:52   
ilatic
da ji je sestra pri P rekla, da je mala lenobica ... in potem se je naslednji dan zacela obracat kot ta velika. Probaj in mu reci tako, potem pa cez kaksen dan porocaj - morda je v tem ves stos!

user posted image user posted image user posted image user posted image sem mu že, pa mi je odvrnil aaaaaaaaaaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 107
12.1.2009 9:31:15   
Netta
neeeeeeeee...zakaj mi ni smileyev prekopiralo???

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 108
12.1.2009 9:34:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mogoče bi mogle uvest nagrade za tiste ki najbolj pridno zgubljajo kilce...da bo motivacija še večja...hmmm kakšno torticouser posted image

Potem bi tudi jaz začela s hujšanjem.

Ilatic: kako gre pa tebi brez cigarete?

Mirjam80: vau, kak post!!

šolnice: kot sem že napisala, sem dobila vabilo za sestanek. Sem klicala R, pa je rekla, da je to samo v vednost. Me je še vprašala, če bom dala vlogo za dopust, ker se mi porodniška izteče 10.06, 11. naj bi šla delat. Če da, naj ji pisno dam aprila, bo ona dala prošnjo na ministrstvo, da mi odobrijo dopust, tako da bi prišla šele septembra nazaj. Yes, vsaj enkrat bi lahko šli na dopust v predsezoni po normalnih cenah.

Neposredna povezava do sporočila: 109
12.1.2009 9:35:27   
Netta
neboglasnica - super za dopust...ste že razmišljali kam bi šli?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 110
12.1.2009 9:36:39   
Netta
user posted image user posted image user posted image me kliče mož iz mercatorja...nimajo več črtastih šalčk..user posted image user posted image user posted image user posted image saj vem zakaj...ker ste ve vse razgrabile!!user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 111
12.1.2009 9:37:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

neboglasnica - super za dopust...ste že razmišljali kam bi šli?

Jaz bi šla kam z avionom, ker obljubljam puncama že malo morje časa. Pojma nimam, moram še mojega prepričat, da Stašu ne bo hudega.

Aja, zapuščam vas, grem likalnik sprehodit. Saj veste, ponedeljek je vedno poln perila, ki potrpežljivo čaka na kupu, da ga pobožam in zlikam.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 112
12.1.2009 9:37:59   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

user posted image user posted image user posted image me kliče mož iz mercatorja...nimajo več črtastih šalčk..user posted image user posted image user posted image user posted image saj vem zakaj...ker ste ve vse razgrabile!!user posted image

To sem ti že včeraj napisala, po celi SLO jih nimajo.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 113
12.1.2009 9:39:23   
Netta
neboglasnica - sory, spregledala...hja bodo mogle bit pa druge okuser posted image

a lahko pripeljem še svoj likalnik k tvojemu na obisk?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 114
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 9:43:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 115
12.1.2009 9:50:05   
maja24
Dobro jutro,matr ste čveke vs ne dohajam več

user posted image pripravljena za sprehod

user posted image zelo rada beremuser posted image

user posted image moja prjatlca Trobenticauser posted image
user posted image  ma tastara me skos fotka,res sm jo že sitauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 116
12.1.2009 9:53:39   
maja24
No to je pa ena iz med petih fotk na kateri sva z Elo skupi fotkaneuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 117
12.1.2009 9:54:30   
nanka
Danes praznuje svoj tretji rojstni dan Nino od Liju.

Nino vse najboljše za tvoj rojstni dan, veliko daril ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 118
12.1.2009 9:54:41   
ilatic
Ilatic: kako gre pa tebi brez cigarete?

ha ha. Sem upala, da ni nobena zamirkala. Kar slabo mi gre kar pomeni....

Neposredna povezava do sporočila: 119
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 9:55:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
12.1.2009 9:56:02   
nanka
Ilatic a veš da sem se to že sraševala pa te nisem hotla mučit z vprašanjem.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 9:56:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 9:57:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 123
12.1.2009 10:01:20   
maja24
Umpa fora je v tem da je več al mn moj z Elo na fotkah,jest pa samo na petih,groza neuser posted image user posted image .Pa še za to zadnjo sm zadnič vzela digitalca sabo ko sva šle vozičkat,da sm uzpud do mojih staršev zavila,zato da sm očija žicala nej me pofotkauser posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 124
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 10:03:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.