|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 23:26:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 23:28:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
11.1.2009 23:32:29   
Katy\o/
Ojla.

Da se spet malo javim. Ste pa res prave čveke. Mislim, da sem vas nazadnje obiskala, ko ste ble na 5. delu na strani ~80. Sej prav, ve kar čvekajte. user posted image  Vidim, da se je naša pisateljica preimenovala. Umpa, super je tale tvoja pesnitev, res vsa čast. user posted image

Mi smo drugače vredu, radi papamo in kilce lepo rastejo. user posted image  Jutri gremo prvič na plavanje in upam da bo Ema uživala. user posted image  

Vidim, da ste začele s hujšanjem. user posted image  Tud jaz bi mogla izgubit kakih 15 kg. user posted image  Noro. Samo nimam karakterja, da bi se držala kake diete, ali še manj, da bi se odrekla sladkemu. Tole govoričenje, da gredo kilce z dojenjem dol, je en lari fari. Od poroda nisem zgubila niti kile, prej kako gor dobila. user posted image  user posted image

Lepo, prespano in mirno nočko vam želim.

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 23:46:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
11.1.2009 23:47:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

dzanika - pohvale za himno, odlično si spesnila!!  user posted image   včasih sem tudi jaz kaj spacala, ampak še nikoli nič javno objavila, tako da se raje ne bom sramotila  user posted image

umpalumpa je bla tista k je spesnila pesmicouser posted image

Paaaardon, pol pa Lumpika ... se vidi da sem čista koma, se oproščaaaam  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   [Brisano sporočilo]
11.1.2009 23:51:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
12.1.2009 0:16:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

iz mojega "grem obesit perilo", je nastalo likanje srajc in potem še hlač, pa še mini pižama party

pa si včeri obljubila, da se ničesar ne pritakneš!

Lika, čisti in pomiva,
briše, pere pozno v noč,
o levinja, gospodinja,
pridi k nam še na pomoč.

o matr morm nehat, zdej sm čist notr padla user posted image

dobre gre teb tole ... očitno ima pri tebi noč svojo moč user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 57
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 0:19:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 0:20:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 59
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 0:22:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 60
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 0:28:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 61
12.1.2009 1:13:16   
Blacky30
Komentiram še 6. del:user posted image

Lumpa, zakaj pa nisi gresa na AM kuhala? Men je P rekla, da lahko.

Skorjica kruha - jim ostanejo koščki kruha v ustih, je to ok, se ne bo zadrgnila?

GH - naša je poskusila jabolko, hruško, banano, kašica za zmešat banana-breskev, korenje, krompir, cvetačo, riž, riževo kašico. Ali zdaj lahko začnem dajat vsak dan drugo al še vedno moram dajat 3 dni eno? Pa kombiniram tudi že lahko? Uvajava nekje 3 tedne.

Metuljcek, kolkor jaz vem, so keksi Savoiardi tisti bebi piškoti, ki so posipani s sladkorjem, ki jih uporabljamo za tiramisu. To jaz ne bi dala našim pipekom, čeprav se lepo topijo, so preveč sladki.

Mojcek, čestitke za uspešen Controloc, naj traja in traja in traja.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ilatic, jaz nimam nobenih zadržkov proti tebi, sploh ne. Če zdaj ne bi omenila antidepresivov, se jaz sploh ne bi spomnila, da jih še jemlješ. Mislim, da pri vsakem enkrat v življenju pride obdobje, ko jih potrebuje. Drži se, ti naša bejba, te mamo zlooooooooooooo rade.user posted image

Motoristka, oooo, lepo, da si se malo oglasila. Le večkrat se, to tud pomaga. Sem se večkrat spomnila nate in se spraševala, zakaj nič ne napišeš. Drži se, vse se da prebrodit in pri tebi ne dvomim v to.user posted image user posted image user posted image

Lex, moj gre z Nejcem prvič na smučišče, da vidimo, kako bo Nejcu kaj všeč ta šport. Kako je pri vas izgledalo prvič, ko je stal na smučeh? Kaj ste počeli? In kaj priporočaš?
Btw. ful lepe fotke Aleksa - smučarja in super posnetek.user posted image

Glu3, upam, da bo Tianu kmalu bolje in da bosta opravila preiskave hitro in neboleče.user posted image

Nya, ti je uspelo sestavit puzzle? Kolko delne? In slikice bi bila tud vesela. Aja, jaz sem puzzloholik, veš.user posted image

Angleščina - meni je ful ležala, bom uporabila raje Past Tense, ko sem bila v osnovni in v srednji šoli oz. ko sem bila v dogajanju. Sem šla na sprejemni test za opravljanje mednarodne licence in sem ga opravila brez napake. Potem pa mami ni imela denarja, da bi lahko šla opravljat ta izpit, ker je bila sama z 2 otrokoma, pa nisem nikoli prišla do tega. Sem se pa ful usposabljala tudi preko dopisovanja, sem imela dopisovalce iz vseh držav sveta, takrat še ni bilo compov, je blo ful fajn, ko se spomnim nazaj. No, potem pa služba in to, pa padeš ven in nekak več ne gre. Sem pa imela željo študirat za prevajalko, pa tega takrat v MB ni bilo in sem morala opustit željo, pedagoško smer pa nisem želela iti. Življenje me je odneslo na čisto druga pota, daleč od tujih jezikov in zdaj mi res več ne gre dobro od jezika, v glavi še vse dobro spesnim, izgovorit pa je druga štorija, ko mi kar zablokira.user posted image

Metuljcek, cel tvoj post v ang sem razumela. Jeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image

Rovarka, valjda, da je tvoj dragi prava babja čveka, le poglej ga, kako se je takoj udomačenega počutil med nami. Pa še tak se nam je dopadel njegov način poimenovanja križank, da smo ga kar posvojile.user posted image
Glede branja za nazaj pa si midve menda lahko kar roko podava, ne?user posted image

Mojcek, ubogi fantek iz P, da ga čaka tako težko zdravljenje zaradi malomarnosti zdravnikov.user posted image user posted image user posted image  Si v stikih z mamico, boš kaj izvedela, kaj se dogaja?

Nič, dovolj bo za danes. Glede na uro moram it spat, čeprav zaspana pa nisem, sem čist v branje not padla.user posted image
user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.1.2009 1:26:36   
tims
Jeeeeeuser posted image , in to zame, da sem vas našlauser posted image . Predno grem v pojstlo, samo par besed. Smo bili cel dan na obisku. Nina je bila ful pridna. Najprej je spala od dvanajstih do pol treh, potem pa še od štirih do šestih. Sicer je zdej zvečer mal kasnej zaspala, pa ni panike. Sem pa bila prepričana, da glede na to da je nedelja, ne bom imela veliko za brat, pa ste me prav presenetle.

Umpa, user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za himno. Sam zdej boš pa imela sranje. Za vsako boš mogla napisat svojo kitico, drugač bo pa užaljenostuser posted image .

Blacky, zdej lahko kombiniraš, oz. ji daješ vsak dan kaj drugega. Tri dni naj bi uvajal samo ko daješ nov okus.

Joj, sej sploh ne morem več gledat, sem ful zaspana. Ko smo prišli domov, sem še štiri stroje perila zlikala. Pridna, a ne? Se kar sama hvalim, ker doma me itak nobeden ne.

Zdej pa grem. Lahko noč vsem.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 63
12.1.2009 6:50:20   
neboglasnica
Dobro jutroooo!!!

Najprej kavica za vse zaspane duše, ki s(m)o včeraj tolk naklofale: user posted image user posted image user posted image , evo dodala kakav in čaj.

Naša noč: pojma nimam zakaj se zbuja na dve uri, smrkuc zdaj pa v moji postelji spiiiiii. Kaj pa ponoči? Se bova danes "resno" pogovorila.user posted image

Umpa Lumpa:
dobro ti teče tole izpod tipkovnice..

Vsem, ki imate danes P: naj hitro mine, čimmanj boleče in prdvsem se javite z dobrimi izvidi!!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 64
12.1.2009 7:23:12   
Tinky
Dobro jutro

Sem ostala brez glasu od prehlada.
Dejan pravi, da se bo zdej vsaj malo odpočil user posted image

Teo pančka, jaz pa moram it v trgovino, ker nam je zmanjkalo čaja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.1.2009 7:33:12   
neboglasnica
Tinky: naj se ti glas čimpej povrne, pa četudi samo zato, da tvojega dragega pojeziš. Še dobro, da za RR ne rabiš glasu.

Populis in Nanka: Staš je prve štiri mesece jedel na tri ure, 03,06,09,12... zdaj pa je pozabil na urnik in kar malce mešano. Precej težje kombiniram in usklajujem dejavnosti brez njega.

Ilatic: hvala za nasvet, bom še poskušala. Itak imava 26. P.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 7:44:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 7:50:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 7:51:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 69
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 7:52:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 7:52:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 71
12.1.2009 7:53:44   
lavita*
Dobro jutro!

Naša noč je vsak dan pestra. Mala se vsake tulk cajta malo jokca in ko dobi dudo, se pomiri. Pol pa itak mora že ob pol enih jest.Pol pa še proti jutru enkrat. Ne razumem tega. Včasih pa celo zdrži do pol treh treh. Ampak to je že rekord, če ji uspe.

Umpa lumpa ti pa si pesnica, pa pisateljica. Dobra si!

tud jaz se vsak dan znova spravljam in se prepričujem, da bi bilo dobrto, da manj jem oz. se malo vzamem v roke. Sam do zdaj mio še ni uspelo.

V soboto smo se šli kopat. Vam moram povedat kako je mala uživala v vodi. Samo nisma bile dolgo v bazenu, ker se mi zdela kar mrzla voda in mrzu zrak. Ne vem nisem bila najbolj zadovoljna s toplicam.

Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 7:55:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 73
12.1.2009 7:56:25   
lavita*
a niso bile včasih neke zvezdice zraven imena? No so se zbirale s števili postov?
Očitno sem spet neki zamudila.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
12.1.2009 8:00:03   
lavita*
Pr men se kile po porodu kar nabirajo. isto je bilo po prvem porodu in takrat sem dobila nbazaj vse kar sem zgubila s porodom. Očitno bo zdaj isto. Res se bom mogla v roke vzet.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.