Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa IZVIRNO SPOROČILO: coraly Umpa resnično ne vem česa se boji. Saj ni tukaj samo mama njegova. Ona je pač babura, ne morem drugače reči, oče pa je tih in čisto pasiven. Nikol nič. Saj ne vem kaj je huj. Oboje. Zakaj pa ima tak odnos do njiju obeh in še do brata zraven mi ni pa nikoli bilo jasno. Ne vem. Tudi ko se po telefonu pogovarja ima čist drug stil, kot pri pogovoru z drugimi. Kar malo otročji se mi zdi. Ali so ga res toliko teptali, da nima samozavesti pred njimi ali kaj bi to bilo, pojma nimam. Mi gre pa pošteno na živce to in nimam več idej kako reagirat, kaj naredit. Sem full utrujena danes, ampak zdaj so me tko razjezili, da tud spat ne morem it. ja mislim, da maš kr prav, da se boji zamerit jim, čeprav se 100% zaveda, da ne delata prav. al pa si tako želi bit sprejet, da ne zna popkovine prerezat, pa čeprav s tem škodi svoji zdejšni družini. veš, moški, ko pride povezava s starši, znajo bit taki nebogljenčki, da ni za verjet. ampak jaz to popolnoma razumem. nekako išče potrditev in se očitno še boji zamere, ker moraš ti potem vsakič igrat ljubečo snaho. jaz mislim, da on ful trpi, da je v precepu, na eni strani mama, na drugi žena. tu je problem še oče, mogoče se boji nardit ropot v družini, ker že tko verjetno ne štima med njima nič (med taščo in tastom) in krpa in krpa, čeprav vedno potegne takrajšo. in veš, potem pač tebe "prosi" direktno ali pa s tem ko nič ne naredi, da tudi ti popustiš, pa ne iz hudobe ampak ker lažje reče tebi kot staršema. pa to ni prav, samo ne gre to tak hitro... stoj mu ob strani, ampak vztrajaj... postavi naj se zase, za vašo družino, naj ne bo slabič! jst verjamem, da ni daleč ko mu bo nardilo klik in bo vzel škarje in prerezal vezi med njimi, takrat bo pa tako druga zgodba... spet bo najslabši, čeprav se ne zaveda, da v njenih očeh je tko že, ne more bit še večje škode. samo zamisli si... celo življenje ga je teptala, dajala v nič, ni tak lahko rečt: mama dovolj! sicer pa Hvala Umpa za te besede. Pa saj ga skušam razumet, res se trudi biti sprejet, ampak vsega je enkrat dovolj no. Malo težje mi je, ker sem jaz zlo direktna in hitro povem če se mi kaj ne zdi fer. Pri tej stvari pa se fajn nazaj držim, ker vem, da mora to on dati čez. Pa kako bi rada včasih komu kaj povedala. Pa naberem vse moči da ostanem tiho, čeprav imam potem kar tesnobo v želodcu. Res upam, da mi bo kliknilo hitro, ker se vse samo stopnjuje. Če pa mu jaz rečem, da nočem it k njim, al pa da se mi ne zdi potrebno da skoči vedno ko ga kaj prosijo, oz. bolj zahtevajo, se pa potem name drži oziroma ne da se name drži, slabe volje je in ne ve kaj bi sam s sabo. Saj verjetno je res full v precepu ampak madona no. Saj nima 20 let več.
|