|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
21.1.2009 21:07:10   
dzanika
lumpa jaz ga ne silim če noče. Včasih malo poje pa spi ravno tolko kot če poje veliko...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:07:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
21.1.2009 21:13:39   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

majuska kje najdem tvojo porodno zgodbo?

tule http://www.ringaraja.net/prihod-aleksandra-velikega_1054.html

uau ful lepa porodna zgodba! user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.1.2009 21:14:28   
rovar_ka
Dober večer!

Danes smo bili v posvetovalnici, tako da blacky, za seznam: 6. mesecev - 7400g in 64cm (še dobiš zs za vsak slučaj). Pogledala ji je tudi grlo in ušesa, ker je prehlajena, pa je vse ok, tako da je bila tudi cepljena.

No, ko je že govora kaj se sme in kaj se ne sme dajat... Ko smo bili na pregledu je sestra vprašala pač kaj Tia je, pa sem rekla da še dojim. Povdala je, da pač naj dopoldan uvedem 1 zelenjavni obrok, popoldne sadni. In da lahko je normalno z nami kosilo, torej vse, kar mi jemouser posted image Točno takšne so bile njene besede.. Sem rekla kaj pa gluten? Je vprašala, če je alergična, pa sem rekla da ne vem in je rekla da lahko probamo vse, če ni problemov ni panike. Na koncu je edino dodala, da naj z jajcem še malo počakamo. To je to!
Ej, jaz več res ne vem kaj se grejo tile zdravniki no!!!

levinja - za mehur mi je sestra dala en instant čaj, ki se dobi na hrvaškem, ne pri nas - zgleda kot cedevita v tisti plastični posodici. Gor ne piše nič , da ne bi bilo primerno za kogarkoli, samo da se lahko pije 3x na dan. Ga je moja sstra pila, ko je maladva dojila in ni bilo problemov, tako da zdaj pijem to, bomo videli kako bo.
In praviš, da je Teja bila v reviji? Kak lep spomin! Sigurno si si shranla ne? Itak!user posted image Moreš pokazat ob prilikiuser posted image

Mehur - pozabla sem, katera je rekla, da je mogla ostat v bolnici zaradi vnetja ledvičnih čašic. Jaz bi takrat tud mogla, pa je ati vztrajal da me bo imel doma in da bo vzel dopust, tako da so me potem spustili domovuser posted image Je pa kr hudo blo no, me je bolelo ko pes, še zdaj se spomnimuser posted image Ni to hec..

Grem brat dalje, da vidim kaj dogajauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:15:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:17:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.1.2009 21:24:37   
petra1984
Pa še moja porodna zgodba:

Bil je vroč julijski dan! Dopoldne sem prebila zunaj , se malo sprehajala in uživala v sončku. Sledilo je kosilo, zadišal mi je kozarec vina in sem si ga tudi privoščila. po kosilu gre dragi dremat, jaz pa na stranišče. Ko se vstanem, se iz mene ulije voda. sama pri sebi študiram, da kako se mi je pa zdaj uspelo polulat. Ampak voda je še kar tekla in sledila je panika. Vsaj z moje strani. Vedno ko sem pomislila na porod, sem sama pri sebi rekla, da sem pripravljena. Ampak niti približno nisem bila. Po račje sem s prekrižanimi nogami odšla v spalnico in skoraj zavpila: Ajde gremo! Moj v paniki, da zamuja v službo, skoči pokonci in si začne oblačit službeno obleko! In jaz: Ne v službo, v porodnišnico! Usedla sem se na bide, ker je voda še kar tekla, vpila na moža, naj mi prinese vložke in obleko ter kaj naj še vzame v porodnišnico.
Z dvema brisačama pod ritjo sva ob 13.30 krenila proti nm p, kjer so me ob sprejemu pregledali in sem bila odprta le za noževo konico. Sledil je CTG in ultrazvok, na oddelku pa še tuš in čakanje na popadke. Dragi je odšel po par revij in piškote, jaz sem pa nestrpna čakala. Ob 18. pa se začne neko črvičenje, povsem neurejeno. Me priklopijo na CTG, zelo rahli popadki in dragega pošljejo domov, češ da bom rodila enkrat ponoči ali zgodaj zjutraj. Še en poljubček in je odšel. Še prej mu zabičam, da naj bo vedno dosegljiv in predvsem doma!
Ob 19. pa se začne zares. Vsak popadek je bil močnejši, časovni interval pa krajši. Ko so bili popadki na štiri minute, me obišče kolegica z vasi, ki je tam zaposlena in ko opazi, da gledam že zeleno, pripelje zdravnika (prej mi je sestra na oddelku rekla, da naj čim dlje ostanem na oddelku, ker se potem porodna soba predolgo vleče). In ta me pregleda, odprta 6 cm, in ko stopim s stola dol, mi začne nekaj tako dol pritiskat. poležejo me na posteljo, v dvigalo in direkt v porodno sobo. Vmes še dragega pokličem, da naj TAKOJ pride, ker gre zares.
V porodni sobi sem ob 20.50. Priklopijo me na CTG, tri popadke prediham, pokličejo zdravnika, ki se nasloni na trebuh in tako sem brez britja in klistira ob 21.13 postala mamica čudovitemu dolgolasemu fantku Janu. In ko imam največje bogastvo v naročju, pride v porodno sobo še dragi, vidno ganjen in sploh ne dojema stvari. Kako sem lahko rodila v 20 minutah, kolikor je on porabil za pot. Zdravnik ga vpraša če bo prerezal popkovino, ampak je odklonil, češ saj boste vi to najbolš naredil!user posted image
ker sem močno krvavela, so dragega odpeljali ven, mene pa pod narkozo zašili. Sledile so naše prve minute, ko se z dragim nisva mogla nagledat vsej lepoti, najini lepoti. Tudi dojenje je takoj steklo in po treh dneh smo skupaj odšli domov.

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
21.1.2009 21:25:35   
Anonimen
Ma sem besna, res. Če pa kaj ne prenesem, je pa delanje razlik med otroci. Če bi se to meni dogajalo bi že tako zaropotala, da bi šipe pokale. Moj pa še kar vse prijazno prenaša, potem pa odloži telefon, se mu pa vse zamalo zdi. Ja kaj ne, madona no. Saj sem že enkrat napisala. Dva otroka, en bog in batina, drug pa lolek. Enemu vse v rit vtaknit, drugega poniževat. Enemu stanovanje kupit, drugemu prst v...veste kam ane! Ma tolko je tega za napisat, pa ne bom. Saj prvi gnev sem mogla iz sebe spravit, ker res ne razumem tega.
Še najbolj sem pa jezna, ker moj noče nič reči nikoli. Tiho je in vse lepo požre. Še huje. Prav hudičevo prijazen je do vseh. Pa sicer v življenju ni takšen. Posel, razne drugačne življenjske situacije, zna prav lepo povedat kaj komu gre. Ko pa pride do svoje izvorne familije pa tema, koma, NIČ! In pol pričakuje od mene, da bom lepo vsak teden hodila tja na obiske in se smehljala, kot da bi bila tud jaz malo trčena. Ja ne morem no, žal. Če vem, da je nekdo nepošten in ga kot človeka nimam v čislih, se ne morem delat. Tok poln kufr mam vsega, da sploh ne vem več kaj bi rekla. Midva imava otroka, pričakujeva drugega, iščeva stanovanje da se preselimo, ker smo zdaj v najemu v enosobnem stanovanju. Pa sploh ne bi nič rekla, res ne, če bi me pustili pri miru. Enkrat samkrat nama niso nič pomagali, enkrat samkrat. Bratu njegovemu, ki je mimogrede desetletje starejši, brez otrok, so pa kupili stanovanje, boščku.  Pa kot sem povdarila, nič ne pričakujeva z mojim od njih, sam ne pa naju **** no.
Sem res jezna, zato tud pišem vse kam mi pade na pamet in nepovezano, ampak res sem mogla to iz sebe spravit. Za tokratno nosečnost sploh ne vem če bi povedala. K**** jih gleda. Tako ali tako se mat njegova ni razveselila prvič ko sva povedala. Je zinila: a res al kaj? Noseča si...jaz sem pa upala, da bosta una dva kaj povedala. Ja madona no. Če do zdaj nista...v 5 desetletju je pri ženski verjetn mal težje upat na otroka ane.
Povedala bom svojim in ljudem, ki jih imam rada, jim zaupam in si stojimo ob strani. Kaj sem pa naredila v življenju hudega, da sem na take hijene naletela, pa se bom verjetno še neki časa spraševala. 

Umpa lumpa....sem brala zadnjič tvojo zgodbo....sem se zdajle takoj spomnila nate in ... ma ne vem no. Enostavno ne štekam takega folka, res ne.

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:28:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
21.1.2009 21:29:06   
Anonimen
Aja, pa prav razmišljala sem, pod kater nick naj zdaj to  naklofam notri. Pa ker omenjam otroka, če slučajno katera hijena spremlja forum, ji ne bom dala tega užitkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
21.1.2009 21:33:30   
neboglasnica
Lejla969: te čisto razumem in podpiram tvojo odločitev.

HD:
poročaj, kako bo Kali prespala oz. kako boš ti prespala

Mirjam80: prepričana sem, da uživaš ....

Almera: Pust je med zimskimi počitnicami za LJ, se pravi takrat, ko boš ti letela proti Novi Zelandiji.

Petra1984: prvi porod pa tako hiter? Čestitke mami.

Coraly: imam enega takega doma, zato user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:35:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:37:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:39:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4339
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:41:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4340
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:41:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4341
21.1.2009 21:42:58   
Anonimen
Umpa resnično ne vem česa se boji. Saj ni tukaj samo mama njegova. Ona je pač babura, ne morem drugače reči, oče pa je tih in čisto pasiven. Nikol nič. Saj ne vem kaj je huj. Oboje. Zakaj pa ima tak odnos do njiju obeh in še do brata zraven mi ni pa nikoli bilo jasno. Ne vem. Tudi ko se  po telefonu pogovarja ima čist drug stil, kot pri pogovoru z drugimi. Kar malo otročji se mi zdi. Ali so ga res toliko teptali, da nima samozavesti pred njimi ali kaj bi to bilo, pojma nimam. Mi gre pa pošteno na živce to in nimam več idej kako reagirat, kaj naredit.

Sem full utrujena danes, ampak zdaj so me tko razjezili, da tud spat ne morem it.

Neposredna povezava do sporočila: 4342
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:43:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4343
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:43:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.1.2009 21:43:52   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: coraly

Ma sem besna, res. Če pa kaj ne prenesem, je pa delanje razlik med otroci. Če bi se to meni dogajalo bi že tako zaropotala, da bi šipe pokale. Moj pa še kar vse prijazno prenaša, potem pa odloži telefon, se mu pa vse zamalo zdi. Ja kaj ne, madona no. Saj sem že enkrat napisala. Dva otroka, en bog in batina, drug pa lolek. Enemu vse v rit vtaknit, drugega poniževat. Enemu stanovanje kupit, drugemu prst v...veste kam ane! Ma tolko je tega za napisat, pa ne bom. Saj prvi gnev sem mogla iz sebe spravit, ker res ne razumem tega.
Še najbolj sem pa jezna, ker moj noče nič reči nikoli. Tiho je in vse lepo požre. Še huje. Prav hudičevo prijazen je do vseh. Pa sicer v življenju ni takšen. Posel, razne drugačne življenjske situacije, zna prav lepo povedat kaj komu gre. Ko pa pride do svoje izvorne familije pa tema, koma, NIČ! In pol pričakuje od mene, da bom lepo vsak teden hodila tja na obiske in se smehljala, kot da bi bila tud jaz malo trčena. Ja ne morem no, žal. Če vem, da je nekdo nepošten in ga kot človeka nimam v čislih, se ne morem delat. Tok poln kufr mam vsega, da sploh ne vem več kaj bi rekla. Midva imava otroka, pričakujeva drugega, iščeva stanovanje da se preselimo, ker smo zdaj v najemu v enosobnem stanovanju. Pa sploh ne bi nič rekla, res ne, če bi me pustili pri miru. Enkrat samkrat nama niso nič pomagali, enkrat samkrat. Bratu njegovemu, ki je mimogrede desetletje starejši, brez otrok, so pa kupili stanovanje, boščku.  Pa kot sem povdarila, nič ne pričakujeva z mojim od njih, sam ne pa naju **** no.
Sem res jezna, zato tud pišem vse kam mi pade na pamet in nepovezano, ampak res sem mogla to iz sebe spravit. Za tokratno nosečnost sploh ne vem če bi povedala. K**** jih gleda. Tako ali tako se mat njegova ni razveselila prvič ko sva povedala. Je zinila: a res al kaj? Noseča si...jaz sem pa upala, da bosta una dva kaj povedala. Ja madona no. Če do zdaj nista...v 5 desetletju je pri ženski verjetn mal težje upat na otroka ane.
Povedala bom svojim in ljudem, ki jih imam rada, jim zaupam in si stojimo ob strani. Kaj sem pa naredila v življenju hudega, da sem na take hijene naletela, pa se bom verjetno še neki časa spraševala. 

Umpa lumpa....sem brala zadnjič tvojo zgodbo....sem se zdajle takoj spomnila nate in ... ma ne vem no. Enostavno ne štekam takega folka, res ne.

user posted image user posted image   Ne se jezit zaradi takšnih ljudi! Sej si vendar srečka nosečka! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
21.1.2009 21:45:11   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - kdaj so počitnice?

Ja, kdaj pa ti letiš???

Neposredna povezava do sporočila: 4346
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:45:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4347
21.1.2009 21:46:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - kdaj so počitnice?

Ja, kdaj pa ti letiš???

16.02. - 20.02.: za ostala območja

23.02. - 27.02.: za LJ in okolico, MB in Ptuj

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:46:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4349
   [Brisano sporočilo]
21.1.2009 21:48:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!