Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:32:21
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower 24julij na davčno je treba to oddat. Njemu so mogoče rekli v službi, da mora povedat, če jo bo uveljavljal med letom, za leto 2009. Do konca meseca pa je treba oddat na davčno za lani, če je ni uveljavljal med letom. ne ni je ne on ne jaz,zato pa mi ni blo nic jasno zakaj imajo tko,in zdaj mi po telefonu pravi da je prepozno,WDF?,mah bom to jst ordirala mal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:37:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:39:30
|
|
|
|
Inigo
|
ilatic - hja, maš tapravo pubertetnico doma. ne vem kaj naj ti rečem... nekako mislim, da bolj boš nastopila proti njej (zakaj ne bereš, zakaj trojka lahko bi bilo več...), bolj se ti bo uprla in slabše bo. to, da se ti je zlagala in ti kaj prikrivala... to smo delale vse. ponavadi zato, da neb razočarale staršev. ravno zato to sprejmi tako kot je in ji to tudi pokaži. daj ji malo lufta. ampak vseeno pa ji daj vedet, da je ona sposobna več in da te s takimi ocenami malo razočara. ne pa je kaznovat, zapirat v sobo, razne prepovedi... to ponavadi podžge. no, to sm pvedala na podlagi sebe - kako bi jaz reagirala. in to je samo nasvet!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:46:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:51:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:52:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:53:12
|
|
|
|
Netta
|
umpa je napisala našo himno... ilatic...saj bo...jaz sem v puberteti skoraj sovražila svojo mami, sedaj smo pa the best prijateljice
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:58:18
|
|
|
|
ilatic
|
Čeprav je bila krivda tudi na strani moje mame, ker so ble same prepovedi, nisem ji zaupala, nisva se pogovarjale.. Saj to je to. midve se pa full pogovarjava in vsem sošolkam se hvali kakšna cool mt sem ker jo razumem, se pogovarjam z njo o fantih itd...To da se mi zlaže in kaj skriva tudi spregledam ,ker vem da je to predvsem zaradi tega da me ne razočara in ne zaradi drugega. Zdaj so pa ocene. Tle sm pa zdaj že malo na tleh. Saj mi je obljubila da vidi da je zabluzila in mi je obljubila da se bo učila! Nič moramo počakat pa bomo videli kaj bo. Hvala ker me poslušate in mi skušate pomagati! Rada vas imam!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:59:21
|
|
|
|
neboglasnica
|
zimska: Umpa Lumpa si zasluži 5 za himno, Tinky pa za neprestane generalke.... In seveda bravo Lan!!!! Ilatic: tudi našo Saro meče, da je groza. Saj ne vem kaj naj. Ves čas se bockava, mah ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 16:00:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:04:07
|
|
|
|
ilatic
|
Mirjam to je pesem glih zame!!!!! Zdaj me je res spravila v boljšo voljo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 16:16:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:16:35
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ma saj vem da mi nihče ne mora pomagat, ker ta vzgoja je res problem. Najhuje je to k si nisem predstavljala da ta puberteta tako spremeni človeka. Saj meni je vseeno če ima 3 samo za njo pa vem da je bolje, ker vem da zmore imeti 4 in 5 in ne vem zakaj bi ji dovolila 3. Mah ne vem no. Itak se je pa skrrivanje in laganje že začelo. Tudi to je ena pika na I. Le kje ga lomim?????? Mogoče bi jo morala tko kot v starih časih fajn po riti pa bi blo mogoče kaj bolje! Hecam se! V bistvu to pišem samo zato da malo pojamram! Ilatic vstrajaj na svojem in na pogovoru, jo bo že minilo boš videla. Mojo je takoj ko je šla v srednjo šolo, v bistvu je šele takrat ugotovila kaj so prioritete v življenju. Najhuje je bilo pri njen 7 in 8 razred v 9 je bila že za odtenek boljša. Ti si kar malo razvajena ker je do zdaj nosila same 5, včasih pride kakšen slab teden in pade tudi 3. Važno je da se tudi sama malo sekira, ker to pomeni da ji ni čisto vseeno. Saj boš pregurala, še vsi smo. Jaz sem se vedno bolj trudila na tem da sem ji mama in ne toliko prijateljica in je pri 16 ugotovila, da je bila to prava pot. Zdaj se razumeva super in mi vse zaupa ( vsaj mislim, da mi), vsega mi pa tako ne more, kar je meni čisto jasno.To se mi zdi zelo pomembno vsaj zdaj ko ima fanta in je malo starejši od nje.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:20:08
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica zimska: Umpa Lumpa si zasluži 5 za himno, Tinky pa za neprestane generalke.... In seveda bravo Lan!!!! Ilatic: tudi našo Saro meče, da je groza. Saj ne vem kaj naj. Ves čas se bockava, mah ... Punce mine, mine, našo je v srednji šoli. Našo je najbolj metalo med 11 in 14, uf ko se spomnim...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:27:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nanka, daj nehi strašit, jaz sem že zdaj siva, kaj bom potem brez las??? Še dobro, da je tretji sin.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 16:29:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:32:54
|
|
|
|
ilatic
|
evo nanka eno vprašanje zate k že imaš izkušnje! naprimer ne dovolim ji šminkanja. In pride domov iz šole (večkrat že opazila) in se vidijo sledovi črne barvice. Sveto trdi da ni bila našminkana, priseže...potem pa jo žgečkam in ji govorim da vidim in končno mi prizna.. NoOOO in kaj naj zdaj. 1000000000 sem ji že povedala da ji ne dovolim šminkanja, ji povedala da je še premlada (res vse v lepem pogovoru), kazni se mi zdi že brez smiselno dajat, zdaj ima prepovd računalnika že 14 dni kar se mi zdi nesmiselno ker mora malo komunicirat s prijeljicami, ker tukaj smo čist od boga obrnjeni!! No kaj bi ti naredila. Pa ne mi rečt da se pogovrim z njo ker se non stop pogovarjava. Samo še ponavljam se se mi zdi. In te kazni dajam. Sita sme že vsega, ker ne vem kaj naj!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:56:42
|
|
|
|
metuljcek321
|
GOLDEN GLOBES ----- prelepe obleke, zvezdniki, ....: http://justjared.buzznet.com/page/2/ Spocijte si oci, drage moje dame ... Kar poskrolajte do dna strani, potem pa na naslednje strani, kjer vidite, kako so vceraj blesteli in slavili nasi preljubi Holivudarji In jep, tudi Brangelina se je pojavila
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 16:58:39
|
|
|
|
nanka
|
Ilatic, sicer sem pozabila koliko je tvoja stara, samo jaz Tjaši nisem prepovedala šminkanja, samo ona sploh nima interesa za šminke in se še danes ne šminka. Se pa spomnim sebe pri 13, ko so se vse sošolke že mazale, se jaz edina nisem smela, ker mi je mama strogo prepovedala. Pa sem se mazala, v šoli za domov sem si vse oprala. Zato ji jaz nisem prepovedala, probajta sklenit kakšen kompromis. Recimo, jaz bi ji dovolila mazanje konec tedna ali pa na koncu šole, pa še to samo črno barvico ali pa samo maskaro, nekaj v tej smeri, samo res jaz Tjaši nisem nikoli prepovedala, ker sem sama imela to prepoved in se mi je zdela neumna, pa še kršila sem jo.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 17:02:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
prekuhavanje vode - se kar, ja - v tistem vrcu na elektriko. Ali pa na stedilniku (pustim vreti 3 minute). ilatic, puberteta je smotana rec, ja. Pici kot komar in kar nekaj casa drzi. Sledi nasvetom nanke, ona je najbolj izkusena! Srecno! Lan, za premike. Majhen premik za otroka, velik za starse A way to go, boy! Luka, za plazenje! Krasen filmcek, in tko dobr se smejes in komentiras zraven, Umpa - kot vse mame - polno ljubezni, malo kicasto in ljubko sto na uro! Heineken commercial - 1A Mom's Song - mega! Glih nekaj dni nazaj sem jo dobila na mejl in preposiljala naprej 3jemi, aha, torej cicam in cakam na uskladitev in "lass sich ueberraschen" - ko Rudi Karel Ej, a se ti da kaj o koncertu Robbie-ja Williams-a napisat. I'm dying to hear sth ... Anything ... mirjam, ah, ja, pa leta 2011. Leto gor al dol --- to ni proti vecnosti nic
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 17:03:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Ura je cajt, da gre Anja popapcat eno porcijo rizeve kasice. Bye!
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 17:09:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 17:16:05
|
|
|
|
ilatic
|
Nanka hvala za odgovor. Iris je stara 11 let, aprila bo stara 12. Se mi zdi premlada še za šminkanje in vem, da jo bodo tudi v šoli učiteji gledali grdo!A ni tko tršice? Da imate raje pridne punčke ki se ne šminkajo pa niso v punberteti? Tko sem se odločila. Rekla ji bom da ji dovolim da se petke za v šolo našminka z črno barvico, če bodo ocena ostale tako kot so bile? A je vredu? Kaj pravite?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?