|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
12.1.2009 15:01:22   
Inigo
Luka - joooooooj, zakon je! kdaj bo naš tko... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
12.1.2009 15:01:45   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: netki

mene pa še neki zanima glede dohodnine....sploh mi ne gre tole

decembra je moj dal v službo podatke za otroke, torej to leto dobival večjo plačo-....dohodnina pa se daje za 2008, ko sva dala na davčno...torej mora do konca januarja tudi on oddati vlogo oz. list s podatki?

mene pa zanima komu se pa splaca da odda,tisti ki ima boljso al slabso placo?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 352
12.1.2009 15:02:13   
dzanika
mojcek zdej k sva z Janom jedla sem se pa nate spomnla... A si že poskusla dat Živi fruteka?  Ker Jan zdej dva dni štrajka na GH in noče jest... In danes sem mu dala fruteka in ga je lepo pojedel. Poskusi vsaj da vidiš če bo sprejela...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 15:02:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
12.1.2009 15:05:09   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

flower user posted image user posted image user posted image za diplomsko

še naš kobacaj je pogruntal, da so noge tudi za naprej, mal nam še manjka, pa bo šlo. user posted image user posted image

user posted image

pardon, ko sem se tak bedast režala, sam se zvok ne da izklopt. user posted image user posted image

user posted image user posted image   kaka faca je Luka! Nam še precej manjka do tega. Pa kako te je pogledu tam vmes. user posted image   Ma prava faca je res!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 355
12.1.2009 15:05:58   
neboglasnica
Toliko časa berem, da že popzabim kaj sem hotela. Aja, danes mi mali nekaj štrajka s hranjenjem ob urah. Saj, ko gre mama zvečer na pilates, mali kar zaj..samo, da bi mami joške doma pustila.

Saj vem, da je ena pisala, dani treba več vode prekuhavat, ampak vseeno: ali jo prekuhavate in če ja, koliko časa?

Neposredna povezava do sporočila: 356
12.1.2009 15:06:06   
tims
Evo, s službo sem se načvekala, z Neboglasnico tudi... user posted image  delo doma stoji, Nina se je že zbudila, skratka nič novega. Sem pa od sodelovke dobila meil in mi je malo pojamrala, kaj se dogaja tamuser posted image user posted image user posted image . Groza, sploh si ne morem mislt, v kakšno štalo bom prišla nazajuser posted image . Polno nekih novosti, ki niso potrebene, šparanja vsepovsod.... Mah, sej bom še celih pet mesecev doma, pa se bom pol obremenjevala s tem.

Zdej se grem pa mal z Nino igrat, me že pogreša.

Se beremo zvečer.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.1.2009 15:06:47   
ilatic
Tu mac,

Kaj pa to pomeni metuljček??? jej jejuser posted image

Umpa svetovn je tale tvoj Lukec. Joj komaj čakam da bo naš lenček tkole začel!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.1.2009 15:07:40   
24julij

a vas lahko še jaz prosim za en nasvet:

kaj mu naj dam za jest....imam brokoli, cvetačo, bučke, korenje...kaj lahko skup kombiniram?
ali ste ve skuhale zelenjavo v vodi ali na pari?

jst ce bi mela to use bi dala usega po malem,sej ze vse od tega lahko je.Jaz skuham na malo vode

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.1.2009 15:09:30   
Netta
neboglasnica - jaz še prekuhavam..tolko da zavre, in ko se spomnim ugasnimuser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.1.2009 15:09:43   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Toliko časa berem, da že popzabim kaj sem hotela. Aja, danes mi mali nekaj štrajka s hranjenjem ob urah. Saj, ko gre mama zvečer na pilates, mali kar zaj..samo, da bi mami joške doma pustila.

Saj vem, da je ena pisala, dani treba več vode prekuhavat, ampak vseeno: ali jo prekuhavate in če ja, koliko časa?

jaz sem jo pred kratkim nehala in je ne prekuhavam več.

Neposredna povezava do sporočila: 361
12.1.2009 15:11:21   
Inigo
jst je pa že doooooooooolgo ne. sm lena ko šus user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 362
12.1.2009 15:12:47   
ilatic
Da  še malo pojamram. Naši predragi Iris padajo ocene. Danes je prišla z dvema 3 domov. Sploh ne vem več kaj naj ji. Sem se pogovrila z njo, računalnik ima prepovedan, sam kaj ko vem da bo naredila pa po svoje. Saj v bistvu vidim, da ji ni vseeno, sam res ji gredo same neumnosti po glavi. Prijateljice, fantje, muska.. joj pa tko je bila pridna, zdaj ji je pa šola kr nekaj. Zelo rada je brala sama od sebe je skoraj vsak večer prebrala knjigo, zdaj pa ko jo vprašam če kaj bere pa pravi ma to je kr neki se mi ne da .... NORO. tko se je spremenila jaz sem pa tako žalostna. Pa najhuje je to ko ne veš kako bi z njo. Full se pogovarjava pa se mi zdi da kr nimam haska...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.1.2009 15:13:03   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

mene pa še neki zanima glede dohodnine....sploh mi ne gre tole

decembra je moj dal v službo podatke za otroke, torej to leto dobival večjo plačo-....dohodnina pa se daje za 2008, ko sva dala na davčno...torej mora do konca januarja tudi on oddati vlogo oz. list s podatki?

mene pa zanima komu se pa splaca da odda,tisti ki ima boljso al slabso placo?

boljšo..

zdej mi ni pa nic vec jasn,to je treba do konc meseca oddat,ane? pa klicem mojga in pravi da oni so dobili prejsnji teden obvestilo da imajo cas da oddajo do konca prejsnjega tedna WDF???? zakaj pa to? zdaj mi ni pa vec nic jasn.A je v privat podjetju to drugac al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 364
12.1.2009 15:14:52   
ilatic
[/quote]

[/quote]

jaz kupujem vodo v steklenici zato jo več ne prekuhavam!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.1.2009 15:16:38   
ilatic
zdej mi ni pa nic vec jasn,to je treba do konc meseca oddat,ane? pa klicem mojga in pravi da oni so dobili prejsnji teden obvestilo da imajo cas da oddajo do konca prejsnjega tedna WDF???? zakaj pa to? zdaj mi ni pa vec nic jasn.A je v privat podjetju to drugac al kaj?

Nič ni drugač. Ti itak oddaš na davčno in oni postavijo datum ne firma. Tko da ti brez skrbi oddaj na svoj davčni urad do 31.01.2008.
Jaz sem lansko leto celo pozabila in oddala šele prvi teden v februarju pa so mi kar upoštevali.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 366
12.1.2009 15:20:14   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Da  še malo pojamram. Naši predragi Iris padajo ocene. Danes je prišla z dvema 3 domov. Sploh ne vem več kaj naj ji. Sem se pogovrila z njo, računalnik ima prepovedan, sam kaj ko vem da bo naredila pa po svoje. Saj v bistvu vidim, da ji ni vseeno, sam res ji gredo same neumnosti po glavi. Prijateljice, fantje, muska.. joj pa tko je bila pridna, zdaj ji je pa šola kr nekaj. Zelo rada je brala sama od sebe je skoraj vsak večer prebrala knjigo, zdaj pa ko jo vprašam če kaj bere pa pravi ma to je kr neki se mi ne da .... NORO. tko se je spremenila jaz sem pa tako žalostna. Pa najhuje je to ko ne veš kako bi z njo. Full se pogovarjava pa se mi zdi da kr nimam haska...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh si kar predstavljam kako ti mora biti... user posted image   Hm, puberteta?  Lih svetovat kaj narediti ti jaz ne znam ker res nimam izkušenj sam sej po mojem majo vsi kakšno takšno obdobje. Ne vem pa kako je s temi prepovedmi da ji prepoveš računalnik in podobno, da ti ne bo slučajno začela skrivati in ti ne bo povedala za ocene. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.1.2009 15:21:19   
3jeMi

ilatic... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Moja sestra ima tudi najstniške težave s taveliko. Od maja, ko je rodila Ano, dalje se s taveliko hčerko samo še bockata... res, da šolo jemlje resno, ampak ima tudi divje ideje kaj bi počela izven šole... poleti se je sestra s tamalima dvema umaknila za cel mesec na Kolpo, samo, da je imela tavelika doma mir... je sestra upala, da bo bolje, pa nič... včasih dobi še tako servirano, da se lahko samo vsede... noben je ne pozna take... user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 15:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
12.1.2009 15:22:57   
rovar_ka

ena je napisala, da so majčice napisale da morjo čim več naklofat....in kaj imajo od tega user posted image

pisale so da jim do cilja manjka nekih 350 strani za napisatuser posted image ..whatever that meansuser posted image

tilen nima vročine....hvala tistim ki so držale pestke user posted image

jeeeeeuser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.1.2009 15:25:49   
ilatic
Ma saj vem da mi nihče ne mora pomagat, ker ta vzgoja je res problem. Najhuje je to k si nisem predstavljala da ta puberteta tako spremeni človeka. Saj meni je vseeno če ima 3 samo za njo pa vem da je bolje, ker vem da zmore imeti 4 in 5 in ne vem zakaj bi ji dovolila 3. Mah ne vem no. Itak se je pa skrrivanje in laganje že začelo. Tudi to je ena pika na I. Le kje ga lomim?????? Mogoče bi jo morala tko kot v starih časih fajn po riti pa bi blo mogoče kaj bolje! Hecam se! V bistvu to pišem samo zato da malo pojamram!

Neposredna povezava do sporočila: 371
12.1.2009 15:26:07   
ilatic
Lan se premika! Sicer po polžje in v rikverc, ampak on gre! Evo, je že pod kavčem. Mami, na pomoč!

BRAVO LAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 372
12.1.2009 15:27:38   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lan se premika! Sicer po polžje in v rikverc, ampak on gre! Evo, je že pod kavčem. Mami, na pomoč!

user posted image user posted image user posted image bravo Lan,mami pazi da ne bo zacel pohistva premikat,tale naš dečko, pred našo Laro zgleda da se nekaj casa ne bomo pohistva rabli premikatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
   [Brisano sporočilo]
12.1.2009 15:28:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 374
12.1.2009 15:30:47   
dzanika

Ma saj vem da mi nihče ne mora pomagat, ker ta vzgoja je res problem. Najhuje je to k si nisem predstavljala da ta puberteta tako spremeni človeka. Saj meni je vseeno če ima 3 samo za njo pa vem da je bolje, ker vem da zmore imeti 4 in 5 in ne vem zakaj bi ji dovolila 3. Mah ne vem no. Itak se je pa skrrivanje in laganje že začelo. Tudi to je ena pika na I. Le kje ga lomim?????? Mogoče bi jo morala tko kot v starih časih fajn po riti pa bi blo mogoče kaj bolje! Hecam se! V bistvu to pišem samo zato da malo pojamram!

sej prav, kr daj ven iz sebe in nam zaupaj. Mogoče pa še kakšen pameten nasvet pride...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?