Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:01:22
|
|
|
|
Inigo
|
Luka - joooooooj, zakon je! kdaj bo naš tko...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:01:45
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki mene pa še neki zanima glede dohodnine....sploh mi ne gre tole decembra je moj dal v službo podatke za otroke, torej to leto dobival večjo plačo-....dohodnina pa se daje za 2008, ko sva dala na davčno...torej mora do konca januarja tudi on oddati vlogo oz. list s podatki? mene pa zanima komu se pa splaca da odda,tisti ki ima boljso al slabso placo?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:02:13
|
|
|
|
dzanika
|
mojcek zdej k sva z Janom jedla sem se pa nate spomnla... A si že poskusla dat Živi fruteka? Ker Jan zdej dva dni štrajka na GH in noče jest... In danes sem mu dala fruteka in ga je lepo pojedel. Poskusi vsaj da vidiš če bo sprejela...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:02:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:05:09
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa flower za diplomsko še naš kobacaj je pogruntal, da so noge tudi za naprej, mal nam še manjka, pa bo šlo. pardon, ko sem se tak bedast režala, sam se zvok ne da izklopt. kaka faca je Luka! Nam še precej manjka do tega. Pa kako te je pogledu tam vmes. Ma prava faca je res!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:05:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
Toliko časa berem, da že popzabim kaj sem hotela. Aja, danes mi mali nekaj štrajka s hranjenjem ob urah. Saj, ko gre mama zvečer na pilates, mali kar zaj..samo, da bi mami joške doma pustila. Saj vem, da je ena pisala, dani treba več vode prekuhavat, ampak vseeno: ali jo prekuhavate in če ja, koliko časa?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:06:06
|
|
|
|
tims
|
Evo, s službo sem se načvekala, z Neboglasnico tudi... delo doma stoji, Nina se je že zbudila, skratka nič novega. Sem pa od sodelovke dobila meil in mi je malo pojamrala, kaj se dogaja tam . Groza, sploh si ne morem mislt, v kakšno štalo bom prišla nazaj . Polno nekih novosti, ki niso potrebene, šparanja vsepovsod.... Mah, sej bom še celih pet mesecev doma, pa se bom pol obremenjevala s tem. Zdej se grem pa mal z Nino igrat, me že pogreša. Se beremo zvečer.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:06:47
|
|
|
|
ilatic
|
Tu mac, Kaj pa to pomeni metuljček??? jej jej Umpa svetovn je tale tvoj Lukec. Joj komaj čakam da bo naš lenček tkole začel!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:07:40
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki a vas lahko še jaz prosim za en nasvet: kaj mu naj dam za jest....imam brokoli, cvetačo, bučke, korenje...kaj lahko skup kombiniram? ali ste ve skuhale zelenjavo v vodi ali na pari? jst ce bi mela to use bi dala usega po malem,sej ze vse od tega lahko je.Jaz skuham na malo vode
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:09:30
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica - jaz še prekuhavam..tolko da zavre, in ko se spomnim ugasnim
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:09:43
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Toliko časa berem, da že popzabim kaj sem hotela. Aja, danes mi mali nekaj štrajka s hranjenjem ob urah. Saj, ko gre mama zvečer na pilates, mali kar zaj..samo, da bi mami joške doma pustila. Saj vem, da je ena pisala, dani treba več vode prekuhavat, ampak vseeno: ali jo prekuhavate in če ja, koliko časa? jaz sem jo pred kratkim nehala in je ne prekuhavam več.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:11:21
|
|
|
|
Inigo
|
jst je pa že doooooooooolgo ne. sm lena ko šus
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:12:47
|
|
|
|
ilatic
|
Da še malo pojamram. Naši predragi Iris padajo ocene. Danes je prišla z dvema 3 domov. Sploh ne vem več kaj naj ji. Sem se pogovrila z njo, računalnik ima prepovedan, sam kaj ko vem da bo naredila pa po svoje. Saj v bistvu vidim, da ji ni vseeno, sam res ji gredo same neumnosti po glavi. Prijateljice, fantje, muska.. joj pa tko je bila pridna, zdaj ji je pa šola kr nekaj. Zelo rada je brala sama od sebe je skoraj vsak večer prebrala knjigo, zdaj pa ko jo vprašam če kaj bere pa pravi ma to je kr neki se mi ne da .... NORO. tko se je spremenila jaz sem pa tako žalostna. Pa najhuje je to ko ne veš kako bi z njo. Full se pogovarjava pa se mi zdi da kr nimam haska...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:13:03
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: 24julij IZVIRNO SPOROČILO: netki mene pa še neki zanima glede dohodnine....sploh mi ne gre tole decembra je moj dal v službo podatke za otroke, torej to leto dobival večjo plačo-....dohodnina pa se daje za 2008, ko sva dala na davčno...torej mora do konca januarja tudi on oddati vlogo oz. list s podatki? mene pa zanima komu se pa splaca da odda,tisti ki ima boljso al slabso placo? boljšo.. zdej mi ni pa nic vec jasn,to je treba do konc meseca oddat,ane? pa klicem mojga in pravi da oni so dobili prejsnji teden obvestilo da imajo cas da oddajo do konca prejsnjega tedna WDF???? zakaj pa to? zdaj mi ni pa vec nic jasn.A je v privat podjetju to drugac al kaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:14:52
|
|
|
|
ilatic
|
[/quote] Saj vem, da je ena pisala, dani treba več vode prekuhavat, ampak vseeno: ali jo prekuhavate in če ja, koliko časa? [/quote] jaz kupujem vodo v steklenici zato jo več ne prekuhavam!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:16:38
|
|
|
|
ilatic
|
zdej mi ni pa nic vec jasn,to je treba do konc meseca oddat,ane? pa klicem mojga in pravi da oni so dobili prejsnji teden obvestilo da imajo cas da oddajo do konca prejsnjega tedna WDF???? zakaj pa to? zdaj mi ni pa vec nic jasn.A je v privat podjetju to drugac al kaj? Nič ni drugač. Ti itak oddaš na davčno in oni postavijo datum ne firma. Tko da ti brez skrbi oddaj na svoj davčni urad do 31.01.2008. Jaz sem lansko leto celo pozabila in oddala šele prvi teden v februarju pa so mi kar upoštevali.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:20:14
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Da še malo pojamram. Naši predragi Iris padajo ocene. Danes je prišla z dvema 3 domov. Sploh ne vem več kaj naj ji. Sem se pogovrila z njo, računalnik ima prepovedan, sam kaj ko vem da bo naredila pa po svoje. Saj v bistvu vidim, da ji ni vseeno, sam res ji gredo same neumnosti po glavi. Prijateljice, fantje, muska.. joj pa tko je bila pridna, zdaj ji je pa šola kr nekaj. Zelo rada je brala sama od sebe je skoraj vsak večer prebrala knjigo, zdaj pa ko jo vprašam če kaj bere pa pravi ma to je kr neki se mi ne da .... NORO. tko se je spremenila jaz sem pa tako žalostna. Pa najhuje je to ko ne veš kako bi z njo. Full se pogovarjava pa se mi zdi da kr nimam haska... uh si kar predstavljam kako ti mora biti... Hm, puberteta? Lih svetovat kaj narediti ti jaz ne znam ker res nimam izkušenj sam sej po mojem majo vsi kakšno takšno obdobje. Ne vem pa kako je s temi prepovedmi da ji prepoveš računalnik in podobno, da ti ne bo slučajno začela skrivati in ti ne bo povedala za ocene.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:21:19
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Da še malo pojamram. Naši predragi Iris padajo ocene. Danes je prišla z dvema 3 domov. Sploh ne vem več kaj naj ji. Sem se pogovrila z njo, računalnik ima prepovedan, sam kaj ko vem da bo naredila pa po svoje. Saj v bistvu vidim, da ji ni vseeno, sam res ji gredo same neumnosti po glavi. Prijateljice, fantje, muska.. joj pa tko je bila pridna, zdaj ji je pa šola kr nekaj. Zelo rada je brala sama od sebe je skoraj vsak večer prebrala knjigo, zdaj pa ko jo vprašam če kaj bere pa pravi ma to je kr neki se mi ne da .... NORO. tko se je spremenila jaz sem pa tako žalostna. Pa najhuje je to ko ne veš kako bi z njo. Full se pogovarjava pa se mi zdi da kr nimam haska... ilatic... Moja sestra ima tudi najstniške težave s taveliko. Od maja, ko je rodila Ano, dalje se s taveliko hčerko samo še bockata... res, da šolo jemlje resno, ampak ima tudi divje ideje kaj bi počela izven šole... poleti se je sestra s tamalima dvema umaknila za cel mesec na Kolpo, samo, da je imela tavelika doma mir... je sestra upala, da bo bolje, pa nič... včasih dobi še tako servirano, da se lahko samo vsede... noben je ne pozna take...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:21:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:22:57
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ena je napisala, da so majčice napisale da morjo čim več naklofat....in kaj imajo od tega pisale so da jim do cilja manjka nekih 350 strani za napisat ..whatever that means tilen nima vročine....hvala tistim ki so držale pestke jeeeee
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:25:49
|
|
|
|
ilatic
|
Ma saj vem da mi nihče ne mora pomagat, ker ta vzgoja je res problem. Najhuje je to k si nisem predstavljala da ta puberteta tako spremeni človeka. Saj meni je vseeno če ima 3 samo za njo pa vem da je bolje, ker vem da zmore imeti 4 in 5 in ne vem zakaj bi ji dovolila 3. Mah ne vem no. Itak se je pa skrrivanje in laganje že začelo. Tudi to je ena pika na I. Le kje ga lomim?????? Mogoče bi jo morala tko kot v starih časih fajn po riti pa bi blo mogoče kaj bolje! Hecam se! V bistvu to pišem samo zato da malo pojamram!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:26:07
|
|
|
|
ilatic
|
Lan se premika! Sicer po polžje in v rikverc, ampak on gre! Evo, je že pod kavčem. Mami, na pomoč! BRAVO LAN
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:27:38
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Lan se premika! Sicer po polžje in v rikverc, ampak on gre! Evo, je že pod kavčem. Mami, na pomoč! bravo Lan,mami pazi da ne bo zacel pohistva premikat,tale naš dečko, pred našo Laro zgleda da se nekaj casa ne bomo pohistva rabli premikat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.1.2009 15:28:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 12.1.2009 15:30:47
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ma saj vem da mi nihče ne mora pomagat, ker ta vzgoja je res problem. Najhuje je to k si nisem predstavljala da ta puberteta tako spremeni človeka. Saj meni je vseeno če ima 3 samo za njo pa vem da je bolje, ker vem da zmore imeti 4 in 5 in ne vem zakaj bi ji dovolila 3. Mah ne vem no. Itak se je pa skrrivanje in laganje že začelo. Tudi to je ena pika na I. Le kje ga lomim?????? Mogoče bi jo morala tko kot v starih časih fajn po riti pa bi blo mogoče kaj bolje! Hecam se! V bistvu to pišem samo zato da malo pojamram! sej prav, kr daj ven iz sebe in nam zaupaj. Mogoče pa še kakšen pameten nasvet pride...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?