Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:42:50
|
|
|
|
Netta
|
a se ne marelice in ostalo okoščičeno sadje odsvetuje....bbbb...jst dam to kar mam... kaj res? zakaj so pa potem v frutkih ma jaz ji bom dala postopoma vse razen citrusov se bom še malo izogibala in jagod.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:49:16
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama Ma ,ti grafi, kaj mislijo, da bodo vsi otroci po JUSU!!! Končno so ata prišli domov. Adijo do jutri! ja to je rekla.......da je čist po jusu
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:53:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 HD, bom zdaj vidla, kaj mi bo Majuska javila, kolko nalepkic je dobila. Če bodo 3, potem mi ne rabiš pošiljat, če pa ne, pa te bom prosila. Hvala. Kaj, a s tremi pa ne bi bila zadovoljna? ti ti ti pojma nimam, kolk nalepk me čaka ... izvem jutri.
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:55:47
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 HD, bom zdaj vidla, kaj mi bo Majuska javila, kolko nalepkic je dobila. Če bodo 3, potem mi ne rabiš pošiljat, če pa ne, pa te bom prosila. Hvala. Kaj, a s tremi pa ne bi bila zadovoljna? ti ti ti pojma nimam, kolk nalepk me čaka ... izvem jutri. a je še kje kej viška nalepkic???
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:00:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Majuska njet razumela jaz nič. Če bi mi ti poslala 3, bi jaz bila zadovoljna, če pa mi boš poslala 1 ali 2, pa bom prosila HD še za dodatne, da jih dobim skupaj 3. Si tak razumela? Ker tak sem mislila.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:07:25
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska njet razumela jaz nič. Če bi mi ti poslala 3, bi jaz bila zadovoljna, če pa mi boš poslala 1 ali 2, pa bom prosila HD še za dodatne, da jih dobim skupaj 3. Si tak razumela? Ker tak sem mislila. ja ziher so 3 skupaj ... vsaj toliko če jih bo več, pa še druge dobijo
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:08:06
|
|
|
|
Blacky30
|
No, super, potem jih HD lahko pošlje glugluglu. Hvala, babike!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 20:09:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:19:56
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mi smo pa podrli rekord!!! spila je 60ml čaja mi tut po novem pijemo čaj. Po 100ml na dan. Sam sem mogla sadnega kupit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 20:25:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 20:36:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:44:10
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mi smo pa podrli rekord!!! spila je 60ml čaja mi tut po novem pijemo čaj. Po 100ml na dan. Sam sem mogla sadnega kupit. tudi jaz...ostali ne prideo v poštev..ampak ga pa ne sladkam js tut ne.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:45:44
|
|
|
|
ilatic
|
HD jutri slikam sobico! Hvala za idejo! Ja HB je pimpek že ok sam mal rdeča kožca. Moj pravi da ni hudga, čeprav se men še vedno smili. Nateguje ga pa že zdaj sam da ga dobi v roke, HB še ni poštudiru kje točno je, ker je grozn za videt. Grem jest se pišemo potem.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 20:52:34
|
|
|
|
lejla969
|
Ojla pupe, na hitro sem preletela, kaj ste napisale. Mi smo zdaj ozdravli. Malo bom komentirala; - midva sva ime za punčko in fantka izbirala že prej kot sem zanosila. Če bi bila punčka bi bila Ema. - jaz Miranu dajem Bebe čaj že od 1 meseca dalje - HD- ful lepo si pobelila. Moderno - Umpa- najbolj hudo je to, da starši delajo razlike med otroki. Vedno sem se spraševala zakaj taki starši nimajo samo enega in tega crtajo. Ne sekiraj se. Ti sigurno tega ne boš delala. Mi imamo podobno zgodbo, ma se ne sekiram več. Škoda mojih živcev, vidim, da tudi mali to občuti, če sem jaz žalostna. - pa vsi otročički na slikicah, ki so objavljene so zelo lepi
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 21:01:06
|
|
|
|
Majuska
|
Pri nama je ful trajalo, da sva izbrala ime. Prepričana sva bila, da bova imela punčko in sva seveda izbrala samo to ime. No, na morfologiji pa izveva da bo fant ... par tednov je trajalo, ker imava kar precej različen okus, Aleksander pa je bil hvala bogu obema všeč poleg tega jaz nisem za moderna imena - pa da mi ne bo katera zamerila - pri meni mora imeti ime neko zgodovino, izžarevati mora ustrezno energijo... pa smo tu
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 21:09:04
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Netki - zakaj na meji, poglej nas 6600 (aja, to je pod mejo) nimam pojma....mogeče glede na centimetre
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 21:12:38
|
|
|
|
rovar_ka
|
glugluglu in mojcek - hvala za nasvete o čaju brusnice torej Imena - če bi Tia bila fantek, je moj dragi želel da bi bil Li, ampak ker jaz nisem hotla, sva se hitro v porodni zmenla, da bo Tian, če bo slučajno fantek mojcek - zgodbici - meni je blo ful dobro napisano, kot da bi knjigo brala, res si lepo to napisala, imaš dar, vsekakor btw mojcek, sem danes razmišljala....razprodaje so, sigurno si si privoščila kakšne nove lepe čeveljce - priznaj Jaz bi jih rada vidla Ilatic - ja bogi Tarikov pimpek no... Ah, se zgodi, veš kake prigode se še bodo dogajale levinja - bolje išta nego ništa, povej!
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 21:22:13
|
|
|
|
rovar_ka
|
Mirjam, tudi tebi hvala
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 21:23:20
|
|
|
|
Blacky30
|
Lejla, vidva za ime Miran izbrala kot spomin na koga? Morda po očetu od katerega od vaju al kako? Al kar tak? Majuska, in kakšno bi bilo ime za punčko? Sorry, če si že napisala kje prej, komaj od te strani naprej berem natančno, vse za nazaj me še čaka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 21:23:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 21:29:08
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika aja še to. Populis veš kaj je pa moj reku k je vidu Laro. Mu tko pokažem pa reče ja dobr sam tale je pa mal starejša od Jana. Pa mu js rečem ja pa ja de. Je pa še mal mlajša (10 dni). Pa me je kr debel gledu. Pa gre do Jana pa reče ja kaj je zdej ti? Boš kr ležu? Lej kaj tm punca dela ti pa kr ležiš. Menda je bila to reakcija skoraj vsakega očka, tudi naš je pobaral tamalga, kaj čaka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 21:31:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 21:33:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 21:33:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
vtikanje23tinaali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?da,ker potrebujem nasvete (
5%)
ne,ponorim! (
11%)
se ne vtikajo (
14%)
pustim do neke meje (
45%)
ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (
25%)
Število vseh glasov: 506Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!