Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 17:54:29
|
|
|
|
pigama
|
HD Daj nam poročaj, če bo Kali jedla peso. Res me zanima, morda še mi poskusimo!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 17:59:35
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Jaz sem bla danes tudi pridna, me je kar nekaj držal delodiš - 2 stroja perila, 1 stroj posode, cote v omare, presortirala in spucala cel element s kozarci in skodelicami in ugotovila, da jih imam noro preveč, zato sem jih pol starih dala mami in tašči jih bom na vikend odnesla. Sem morala narediti prostor za moje nove šalčke. Pa še shrambo sem spucala, tak da se mi je res danes nekaj mešalo. Ziher energija od preveč sladkorja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] ja, to bo to!! Kaj boš pa jutri počela?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:04:02
|
|
|
|
Blacky30
|
Hmmm, jutri pa bom spet v papirje padla, moram vse uredit in odnest računovodkinji.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:06:24
|
|
|
|
pigama
|
blacky pa ne, jutri boš pospravljala predal s sladkarijami . Da nam skup ne padeš, ker si danes preveč delala!!! Nas skrbi za tebe!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:07:58
|
|
|
|
Blacky30
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:09:27
|
|
|
|
glugluglu
|
HD, sedaj se ti pa jaz javim za nalepkice, če Blacky ne bo več rabila
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:12:17
|
|
|
|
glugluglu
|
aja HD, citrusov: pomaranče, kivi,...naj ne bi dajali do enega leta.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:14:01
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu aja HD, citrusov: pomaranče, kivi,...naj ne bi dajali do enega leta. ta je sicer malo huda, kjer sem prebrala piše, da tudi žita, gluten šele po 9 mesecu, grem še nekam drugam pogledat
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:14:24
|
|
|
|
Netta
|
rovarka...v lekarnah imajo brusnični sok...tega si kupi..nevzgravžen ko sto mater kisel ko sto hudičev ampak pomaga... rovarka, moja mami je imela /ima tudi stalne težave z mehurjem in vnetji..pa se pozdravi v parih dneh tako, da popari plahtico in preslico, vlije v škaf, se vsede nanj in ovije z brisačo...toliko časa dokler topla para ne izhlapi...vendar po tem NE SMEŠ iti na mrzlo, ker je lahko še slabše...najbolje da kar direkt v posteljo
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:14:28
|
|
|
|
Netta
|
netki - moja ima še manj kot tvoj, pa mi niso nič rekli da je prelahka... HD - rdečo peso nareži na koščke in skuhaj do mehkega, spasiraj...lahko tudi soliš če želiš, a zelo malo...je pa zelo sladka. prijateljica jo je dala svojmu fantku za sprobat, je tako jedel, da se kar ni ustavil, potem pa vse zbruhal. in seveda vse rdeče...je rekla da mu ne bo dala več
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:23:01
|
|
|
|
dzanika
|
mam eno vprašanje... A ma ktera kakšno pravljico ki govori o družini?? Al pa če ve kje bi jo našla? Zdej jo z eno kolegico iščemo k jo ona neki rabi.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 18:55:40
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama IZVIRNO SPOROČILO: netki naše mere so pa zeloooo na meji.... za seznam: tilen 6 mesecev: 7130 g in 66 cm oprosti, ampak zakaj na meji? A je prelahek? bravo za pikico ma ne vem.....tam ko ona nariše graf, je rekla da je čist po.....ne vem sem pozabla po kom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 18:57:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 18:58:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:00:14
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: pigama IZVIRNO SPOROČILO: netki naše mere so pa zeloooo na meji.... za seznam: tilen 6 mesecev: 7130 g in 66 cm oprosti, ampak zakaj na meji? A je prelahek? bravo za pikico ma ne vem.....tam ko ona nariše graf, je rekla da je čist po.....ne vem sem pozabla po kom a mate vi našo s hrastnika? ker nm nobenga grafa še ni narisala ja imamo....sam graf riše sestra ki ga meri in vaga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 19:00:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:02:43
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: pigama IZVIRNO SPOROČILO: netki naše mere so pa zeloooo na meji.... za seznam: tilen 6 mesecev: 7130 g in 66 cm oprosti, ampak zakaj na meji? A je prelahek? bravo za pikico ma ne vem.....tam ko ona nariše graf, je rekla da je čist po.....ne vem sem pozabla po kom a mate vi našo s hrastnika? ker nm nobenga grafa še ni narisala ja mamo vašo iz hrastnika. Sam graf riše sestra... Js tut nebi vedla če nebi dons pošinl da je enkrat narobe težo vpisala. Pri treh mescih je napisala 8670 namesto 6870 in pol ji ni blo jasn da bi do dons shujšu. Pa js vem k sm si zapisala takrat... Pol je šla pa še na graf gledat...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:09:20
|
|
|
|
pigama
|
Ma ,ti grafi, kaj mislijo, da bodo vsi otroci po JUSU!!! Končno so ata prišli domov. Adijo do jutri!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 19:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 19:12:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:18:19
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 kam riše graf? pri nas jo pa zdravnica sama meri. en list je v kartoteki. Sej to so že včasih risali. Js večkrat pogledam v svoji kartoteki kadar sem pri zdravniku. Pri nas jo pa sestra zmeri in graf nariše.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 19:20:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:29:24
|
|
|
|
Netta
|
kivi sem ji že dala..ni blo reakcije...ja ka pa pol lahk d sadja???sam banane, japke pa hruške...s tem da banane ne dajem , ker že itak fullll trdo kaka melono, papaja, mango, kaki, avokado (al spada to k zelenjavi ), marelice ...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 20.1.2009 19:30:55
|
|
|
|
Netta
|
kakšen graf še dobro, da je najina pediatrinja tako ok, nič ne komplicira in pri njej še nikoli nisem videle, da bi gledala kakšne razpredelnice ali grafe... ma vsi bodo zrastli boste videle
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.1.2009 19:40:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Oblačila za nosečnicemajchKje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)trgovine v slo (
85%)
trgovine v tujini (
8%)
na spletu v slo (
3%)
na spletu v tujini (
4%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!