|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
20.1.2009 13:41:17   
dzanika
ilatic jaz mam tut babylove 2 pa ne vem kateri cucelj mu naj še dam. Če dam katerega k ma več lukenj se mi zdi da ne teče dobro skozi. Tko da zdej uporabljava tistega z različnim pretokom k ma eno mal večjo luknjo sam se mi zdi pa da preveč teče. user posted image   Včasih komi požira al pa mu mimo teče. Upam da se bo navadu počasi...

zdej grem pa tisti dve zgodbici od mojcek nazaj brat. user posted image   Pa lahko bi povedala ktera je prava veš. user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 13:45:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
20.1.2009 13:51:28   
rovar_ka
Zdravo!

Malo časa za RR, dokler se mala ne naveliča v ležalnikuuser posted image

Bili smo v laboratoriju, dali smo kri in vodo. Je rekla sestra, preden ji je dala pikico: zdaj pa bo malo muzikeuser posted image Pa si je Tia mislila, ja malo morgen in ni niti trznila ko ji je vzela kri user posted image user posted image Bravo miška mojauser posted image

Ko smo se vozili domov, pogledam tamalo nazaj v avtu, če spi, pa vidim da ima celo bundico krvavouser posted image Ja ji je začela kri spet tečt in tam ko je prijemala z rokicami je blo vse flekasto - po sveže oprani roza bundiciuser posted image Jaooooo!

V lekarni sem si kupla čaj za ledvice in mehur, ker hodim lulat vsakih 5 minut in dobim pač nek urološki čaj. Še dobro, da sem šla brat navodila, ko sem prišla domov, ker ni primeren za nosečnice in doječe matereuser posted image Kaj hudiča naj zdaj pijemuser posted image Sem klicala v lekarno, če obstaja kateri čaj, ki pa je primeren za doječo mater in ga valda ni.. So mi rekli naj pijem veliko čajev, ki jih pač smem, ampak da ni to to.... bemtiš! Upam, da se rešim te nadloge, ker zna bit precej hudo... Sem imela kot otrok vnete ledvične čašice in pre parimi leti hudo vnet mehur, da nisem k sebi prišla več kot mesec dni,. ker se mi je že na jajčnike potem vdarlo..

Metuljček, rebeca - moja mama je želela bit ob meni v primeru, če moj ne bi mogel dovolj hitro prit v P al pa kaj podobnega... Pa tudi sicer je rekla, da bi rada enkrat bila pri porodu ampak v položaju opazovalca in ne več kot ženska ki rojevauser posted image Pred tem mi je povedala kako hudo jo je porod bolel, da ji je znoj tekel iz vsakega lasu posebej in da je mislila, da bo umrlauser posted image Sem rekla no, fajn, ti bi torej rada vidla kak se jaz mučimuser posted image

Jaz sem se v bistvu zjutraj s popadki peljala do mame domov, potem me je ona peljala v P, poklicala sem mojega, da je priletel tja in sta pač tako oba potem ostala z mano. Meni je bilo ful posebno (ne znam opisat z besedami, ker je bil en res poseben občutek), njej pa mislim da tudi, glede na to, da nekih hudih muk ni bilo, ampak je bil res lep in hiter poroduser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 13:53:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 13:55:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 13:57:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3881
20.1.2009 14:00:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ajd, babike, kile javit, ne ignorirat seznama!!!user posted image user posted image user posted image

se bom šla v Lekarno stehtatuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
20.1.2009 14:01:02   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Rovar_ka - a imasta ful dober odnos z mamo, jaz imam mojo zelo rada, ampak na porodu je pa ne bi imela, ker jo že kar vidim, da bi me samo pomilovala, revca a te boli, bogica itd. Če ne bi bilo mojega, bi sestro s seboj vzela (ker me je ona ful v glavi na porod pripravila).

Moja mama je najboljša, najbolj super in najbolj kulska mama na svetu user posted image user posted image user posted image user posted image

V  bistvu je to zgledalo tak, da sta oba z mojim mogla bit tiho kot miške, medtem, ko sem jaz imela popadke, ker mi je šlo na živce vse.. Niti masiranje mi ni pasalo, nič, samo da sta me pustila pri miru.user posted image Na koncu se samo spomnim, ko je rekla babica, tako, rodili bomo, in mi je mama samo rekla, zdaj pa se potrudi in čimbolj pritisni.. In hopa, Tia je poletela venuser posted image Se ful razumeva in nisva nikoli imele problemov (razen v moji srednji šoli, ko sem ga jaz malo biksala z ocenamiuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3883
20.1.2009 14:03:47   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

V lekarni sem si kupla čaj za ledvice in mehur, ker hodim lulat vsakih 5 minut in dobim pač nek urološki čaj. Še dobro, da sem šla brat navodila, ko sem prišla domov, ker ni primeren za nosečnice in doječe matereuser posted image Kaj hudiča naj zdaj pijemuser posted image Sem klicala v lekarno, če obstaja kateri čaj, ki pa je primeren za doječo mater in ga valda ni.. So mi rekli naj pijem veliko čajev, ki jih pač smem, ampak da ni to to.... bemtiš! Upam, da se rešim te nadloge, ker zna bit precej hudo... Sem imela kot otrok vnete ledvične čašice in pre parimi leti hudo vnet mehur, da nisem k sebi prišla več kot mesec dni,. ker se mi je že na jajčnike potem vdarlo..

Brusnični čaj pomaga, še hitreje pa čaj iz svežega peteršilja - brez sladkorja, bljak, ampak pomaga pa.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 14:06:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
20.1.2009 14:07:22   
glugluglu
Blacky, kako lepa porodna zgodbauser posted image , no sem jo v bistvu prebrala že drugičuser posted image

umpalumpa, tebi se pa res dogaja, tista v SŠ s podočnjaki je pa svetovna, matr si bila faca, kako ti je to prišlo na miseluser posted image , aja pa si bila na karaokah po TV? A ni bilo to takrat na TV?

levinja, tudi tvoja je  prav zanimiva porodna zgodbauser posted image . Aja srebrni make upuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3886
20.1.2009 14:09:35   
ilatic
Joj kok sm jaz smotana!
Odvijem Tarika ga dam sedet na tla in jaz zraven njega da ne pade in mu dam igračke. Zraven je imel tisto ropotuljico za na voziček. K so roputuljice na eni elastiki. No in ne vem kako mu je ratal si pimplka vmes med dve roputuljice stisnt. JOJ kako je jokal. Jaz pa še bolj. Čist na vrh HB ga je uščinilo v bistvu sam kožicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . se mu je poznalo tko dve pikice. Sm mu ga pihala in lubčkala pa je pomagal. user posted image Zdaj je šel pančkat pa me zanima če bo revečk imel kej modro. HB pa ga ni do krvi. A nism smotana no!!!user posted image

< Sporočilo je popravil ilatic -- 20.1.2009 14:10:31 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
20.1.2009 14:16:09   
rovar_ka
nanka, Natka in Zoja - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 14:19:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
20.1.2009 14:28:07   
pigama
 umpa pa ti ga tak pihneš. Kake si napisala, jaz se bom polulala od smeha. Teb se je pa vedno ful dogajal user posted image

Levinja za aliensko padno, za crknt user posted image

mirjam če bi se naša Maja pravočasno rodila ( ne pa 14 dni čez rok ), bi bila Ula. Tak si je pa ati vmes premislil. Za fantka pa sploh nisva imela imena pripravljenega. Je bil moj že pred spočetjem prepričan, da bo punca. user posted image

zimska in nanka user posted image

lidija mi pri pl. izpuščaju ful pomaga penaten krema

mirjam, blacky, levinja, umpa lepe por. zgodbe, sem kar malouser posted image

Vam  jaz svojo tudi napišem.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
20.1.2009 14:29:13   
pigama
iLATIC user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
20.1.2009 14:30:31   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: pigama

lidija mi pri pl. izpuščaju ful pomaga penaten krema

Ne men, Maji. user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
20.1.2009 14:32:36   
nanka
Zoja je precej boga, ji je temperatura po antibiotiku narastla na 39,8, zdaj ji pa zbijam s Calpolom.

Imena otrok:

1. spola nisem vprašala, ker sem imela smotanega g. Punčka bi morala biti Maša, pa sem se priselila na dolensko, kjer vsi pravijo da grejo v nedeljo k maaaš. Malo sem se zamislila in ugotovila da  moji Maaaš pa že ne bodo tako govorili in je postala Tjaša. Ko me je dragi peljal v porodnišnico s popadki sva v avtu izbirala imena za fantka in ga nisva našla, še sreča da se je rodila punčka.

2. isti g. za spol nisem vprašala, zgodba se ponovi, samo da sva imela izbarno ime za fantka Matic, za punčko pa ne. Spet sva se v avtu dajala z imenom za punčko in sem mu rekla, da če bo punčka bo kar Patricija,pa se ni strinjal. Sreča da je bil fantek.

3. zamenjala g in v takoj ko je bilo možno vprašala za spol. Ker smo čakali punčko smo izbirali samo imena v tej smeri in ko smo enkrat gledali risanko Oli Poli Roli, ki je imel sestrico Zojo, smo takoj vzeli ime in se enoglasno odločili za Zojo.

4. spet takoj vprašala za spol in ker je bila na poti punčka se je začelo izbiranje. Jaz bi imela Gajo, pa se ni nihče strinjal z mano, ko pa sem predlagala Natko, sta se strejša dva namrdovala, (dragemu pa je bilo takoj všeč), s časoma pa jima je postalo všeč, ker je res redko ime, na statističnem uradu sem preverila in naj bi bilo samo 5 žensk v Slo. s tem imenom. Sem pa zdaj gledala smučanje in za Hrvaško vozi smučar Natko in sem bila zelo presenečana, da obstaja tudi moška oblika imena.

< Sporočilo je popravil nanka -- 20.1.2009 14:34:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 3893
   [Brisano sporočilo]
20.1.2009 14:37:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3894
20.1.2009 14:38:49   
pigama
Izbira imena:

bo katera rekla, da sem smotana, ampak jaz sem za vse tri prepustila odločitev o imenu otroka možu. Kak je to tuhtal in gruntal. No, na koncu je vedno izbral tisto tapravo!!! user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
20.1.2009 14:41:40   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

naša Živa je pa edina s svojim priimkom v SLO user posted image  sem preverila.

Tudi naši nimajo kopij. user posted image   Naš priimek nosi samo 17 ljudi v SLO, če je za verjet
user posted image .
Ne, in se ne pišemo Novak user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
20.1.2009 14:43:19   
pigama
A se vidi, da tamala dva spita in tavečja barva pobarvanko?user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
20.1.2009 14:45:56   
pigama
Nič dogaja!
Grem k tašči na kofe, tud to je treba za narodov blagor!!user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
20.1.2009 14:50:41   
rovar_ka

mirjam - kratica LOL - laughing out loud, kao da se naglas smejišuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
20.1.2009 14:52:01   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Nič dogaja!
Grem k tašči na kofe, tud to je treba za narodov blagor!!user posted image

Šla in preživela.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!