|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 14:40:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3501
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
19.1.2009 14:43:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

lex ,zimska, blacky....................  juhu .......................kje ste?

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Daleč zadaj....... pa še brat nimam kaj dost časa, moram spucat malo.user posted image  Danes popoldan in zvečer imam rezerviran samo za vas. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
19.1.2009 14:47:14   
3jeMi
evo takole je bilo na Novih fosilih... http://www.rockonnet.com/clanek.php?id=4&article=4049... z bratom sva celo na zadnji sliki... čist levo: brat sloni na ograji, jaz pa za njim stojim (una bunka (zdaj ex-)v temnem puliju)... metuljcek, katere roke so tvoje?

prekuhavanje stekleničk... ma, jaz jih perem samo z vročo vodo, vržem v sterilizator za v mikrovele, pa je... koliko časa se mi bo še dalo to počet? ne vem... sem šele zdaj nehala po 10 minut prekuhavat vodo... jo samo v el. kuhalniku prevrem...

ALMERA... a Bor še vedno full kaka med oz. po obroku? Jaz skoz stojim pri previjalni mizi... se mi zdi, da gre hrana kar skozi Lovra... sicer kaka lepo trdo, ne driska... in da ne govorim o prdenju user posted image

pametni nasveti iz službe... joj, kaj meni vse "prinese" iz službe... včasih pametne nasvete, ki jih ponavadi dobi pri sodelavkah, včasih pa take cvetke, kadar se seveda pogovarja s sodelavci, da se samo user posted image user posted image user posted image ...

zaroka-poroka... jaz pa nisem čist zihr, če bi se sploh poročila... ne vem... moj sicer kar navija za poroko, jaz se pa en malo izogibam te teme... ne vem... včasih bi, včasih ne bi... kot, da bi se še malo iskala... ah, bo že... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
19.1.2009 14:49:41   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Prijetno je bilo ta da je bil glih praznik zaljubljencevuser posted image

Ja, namesto šopka, pa "đoger" v rokahuser posted image user posted image user posted image . Ja, pa je res pokazal, kok je zaljubljenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3504
19.1.2009 14:50:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

ilatic - ta knjiga je tudi meni zakon...ali pa od istega avtorja: Pet jezikov ljubezni

to sva midva dobila za darilo ob poroki user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, nasa obozuje voznje z avtom - tiho opazuje svet okoli sebe, potem pa zaspi. Je prav fajn kam it z njo. Je hvalezna potnica  Orientalski plesi? Trebusni ali kaj drugega? Imas kaksen link?

Oznaka trebušni ples je itak nastala na zahodu za to, kar je v bistvu orientalski. Kakšen link te zanima? Na splošno o tem plesu ali kaj drugega?

No kot mlajša sem hodila tudi na jazz ballet + LA/ ST

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
19.1.2009 14:51:44   
Majuska

metuljček - lepa lepa...user posted image user posted image

ko smo že ravno pri romantiki, me zanima...tiste, ki ste poročene...kako vas je vaš dragi zaprosil?user posted image

ne vem če me je sploh zaprosil ... sva se le sporazumela, da je čas za nov korak v najini vezi, ker sem se jaz kakih 6 let otepala poroke user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 14:58:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3507
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 15:01:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3508
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 15:02:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.1.2009 15:06:07   
tims
Populis, ma sej maš prov in če bo moj kdaj to bral, verjem, da bo tud teb kupu kakšen đoger od veseljauser posted image

Almera, sem se pa nasmejala. Še predno sem prebrala do konca, sem si mislila, kok bi si jest mojga sposojala, če bi me pijan zaprosil. user posted image user posted image user posted image  Evo, to je pa dokaz, da moški le ne gledajo ko konji samo naprej, ampak tud mal na posledice pomislijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 15:07:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3511
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 15:16:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3512
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 15:20:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.1.2009 15:25:08   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

HD - zakaj pa ne bo poroke?

zaenkrat ni želje po njej...in raje denar zapraviva za kej druzgauser posted image ..

Pr nama se je tud vlekl: enkrat zarad dnarja, drugič cajta... Sva ves čas govorila sej bo, sej bo. Pol je bil pa Tim na poti, pa se je najdu in denar in cajt. Sva mela vse v dveh mesecih urejeno. Je pa tud res, da to ni bla kakšna blazno velka poroka-samo družina. Nas je bila 21, po poroki kosilo, ob pol devetih sva bla pa že doma. Pa medene tedne sva imela še predno sva se poročila.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.1.2009 15:27:37   
Netta
kakšne lepe prigode...no pri nas je blo tak nekak, da sva že prej vedela da se bova poročila, potem pa mi je neko popoldne serviral čaj v posebnih skodelicah, ki jih je naredil v ta namen (z srčkom, imeni in datumom kdaj sva začela hodit...s tem da se je za dan zmotiluser posted image ) in to servirano napanjski končnici z motivom poroke...pa sva bila dogovorjenauser posted image

mi je bilo pa lepo, da se je potrudil in naredil nekaj posebnega, ker ve, da jaz na nakit nisem najbolj mahnjena...še sedaj je edina stvar, ki jo nosim poročni prstan

HD - žal je nimam, pri nas kar knjižnica delujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.1.2009 15:28:17   
Netta
almera - koliko stane potni list za otroka? isto kot za odrasle?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.1.2009 15:44:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

5jezikov ljubezni...kera mi jo posodi za prebrat....

komot jo lahko dobiš. samo na njej piše "pridi nazaj" user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.1.2009 15:46:04   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Pr nama se je tud vlekl: enkrat zarad dnarja, drugič cajta... Sva ves čas govorila sej bo, sej bo. Pol je bil pa Tim na poti, pa se je najdu in denar in cajt. Sva mela vse v dveh mesecih urejeno. Je pa tud res, da to ni bla kakšna blazno velka poroka-samo družina. Nas je bila 21, po poroki kosilo, ob pol devetih sva bla pa že doma. Pa medene tedne sva imela še predno sva se poročila.user posted image user posted image user posted image

Na najini poroki nas je bilo 19, od tega 3 otroci user posted image smo imeli kočerjo (kosilo + večerja), zvečer bila že doma. Medeni teden je bil na Djerbi user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 15:50:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.1.2009 15:54:00   
neboglasnica

Ilatic in Glugluglu: no, mene je pa moj dragi nasekiral, zakaj zdravila, da je že skoraj zdrava, da so v službi (sami deci) rekli, da je to najslabši A ipd. Sem prav v dilemi kaj naj zdaj? A bo res brez veze jemala A???

ma Aji so vso po vrsti slabi če se jih jemlje preveč...ampak če ima angino ji bo to pomagalo sicer ji gre lahko dol na pljuča...pa bo potem še slabše

pljuča, srce in ledvice... Ma, je sicer brez vročine, tudi jezik je bolje, ampak bova vseeno dali čez to kuro. Da bi se pa poslabšal, bi se pa spet zasekirala. Hvala vsem za besede tolažbe!!

auroraa: vau

alarm

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.1.2009 16:01:42   
ilatic
Takoj, da jo napišeš, ker me zeloooooooo zanima in jo želim prebrat. Res, jaz zelo rada berem porodne zgodbe.

U nulo vas poznam! K sm napisla mi je že bilo žal, sm si rekla Blacky tega sigurn ne spregleda. Ti si pa pojava!! Bom napisala jutri zjutraj, čeprav res ni nič posebenga. Imam pa še vedno malo slabo vest, ker na rodile so se nisem niti primerno zahvalila za vse vaše čestitke in želje, ker sem fulll nedomiselna in sem iskala prave besede pa sem pol kr spustila. Tko da morm enkrat še to naredit...Se primerno zahvalit!

Almera HVALA ZA DDV!! dobiš tortico!

zaroka...v makedoniji na dopustu, me je zaprosu v tandemu s svojim kolegom...s tem da sem jst vedla za kolega da bo zaprosu svojo punco, za mojga se mi pa sanjalo ni....matr ej je bil šok..kr stala sem neki časa pa gledla..pa na kolena je šel..pol je pa en kup enih frendov ven iz vikendice uletel, pa harmonka pa mali bobni pa so začeli pet, pa pit, pa streljat s puškami (prokleti norci makedonci) ..jst pa čist v šoku in presenečena...mam pa posneto na CD-ju...

HD FULL LEPO. Dej tle gor če maš posnet.user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

5jezikov ljubezni...kera mi jo posodi za prebrat....

Jaz bi tudi.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 16:23:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.1.2009 16:28:13   
Netta
hrana je bila super. so vsi pohvalili. tortica tud. ne bi nič spreminjala. poroko imam v zelo lepem spominu. še vreme nama je bilo naklonjeno. prav lepa jesenska sobota je bila: 14.10.2006

auroraa- na isti dan sva se poročiliuser posted image user posted image user posted image in skoraj enak sistem...poroka ob 12h (cerkvena), nato slikanje in pozno kosilo...le da sva ob 20h odšla direkt naprej na poročno potovanjeuser posted image
aja, pa ljudi je bilo tudi 35...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.1.2009 16:30:05   
Netta
almera, thanks!

kako je pa bor preživel slikanje??

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.1.2009 16:33:41   
netki

hrana je bila super. so vsi pohvalili. tortica tud. ne bi nič spreminjala. poroko imam v zelo lepem spominu. še vreme nama je bilo naklonjeno. prav lepa jesenska sobota je bila: 14.10.2006

auroraa- na isti dan sva se poročiliuser posted image user posted image user posted image in skoraj enak sistem...poroka ob 12h (cerkvena), nato slikanje in pozno kosilo...le da sva ob 20h odšla direkt naprej na poročno potovanjeuser posted image
aja, pa ljudi je bilo tudi 35...user posted image

leto tudi isto?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!