metuljcek321
|
OMG, Matic, et tu, Brutus? Vidva z Laro sta pa res sponska! 10 points! Majuska, nasa obozuje voznje z avtom - tiho opazuje svet okoli sebe, potem pa zaspi. Je prav fajn kam it z njo. Je hvalezna potnica Orientalski plesi? Trebusni ali kaj drugega? Imas kaksen link? dietarice, go go go go go go! Ilatic - men will be men ... ah, ti moski. In ja, Moski so z Marsa, zenske z Venere je prima knjiga. Ampak mislim, da sem jo jaz precej boljs zakapirala kot moj Gilo, pokazi nam tatu, please! za Brina & Lukata! tims, vau, vidva imata pa slovenski komad - odlicno! ilatic, flasko operem z vroco vodo in detergentom. Pa tista metlica laufa. Prekuhavam no more. glugluglu, lusna slikica zimskega veselja pri vas! neboglasnica, za vas! karamela & rebeca, kaj so vama kaj napovedale vedezevalke? Se vidve napisita kaksno rec, ki sta jo ugotovili, pa kaj naj bi se se zgodilo v prihodnosti. Ilatic, tvoja storija je pa res kar malce srhljiva! mirjam, simptomi nakazujejo zobek, bo rekla. Porocaj, kdaj bo sla Ana med male zobatce, prav? 3jemi, a tvoj bratec still has a crish on Sanja? Ma, je bla vcasih taka skokica simpaticna, res. Se zdaj je multo simpatico, se strinjam. Aja, midve ss estricno sva bili pa v ene peti vrsti Mal za vami ... Almera, mirjam, kaksne vrste hruske sta dala Boru in Ani? Nasa je namrec celo spljuvala ven zadnjic. Danes je pa jedla kaki in banano & loved it oh so much! Ma, je blo res dobr - sem dokoncala, kar ni mogla pojest. Ampak je pa potem zmazala se celo flaso (230 ml) Nekako se ni dojela, da naj bi jedla sadje, kolicino mleka pa ZMANJSEVALA ... no, slowly but steadily bomo tud do tega prisli