|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
19.1.2009 11:49:40   
ilatic
Tims vsi so glih. Sam HB da pol saj dojamejo da so ga usrali! Meni je full pomagala knjiga moški so z marsa, ženske pa z venere. RES

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.1.2009 11:51:31   
Netta
ilatic, tims - midva sva se le enkrat glede tega udarila, ker se nisva strinjala o eni zadevi glede Ane, pa je rekel, da naj pol kar jaz skrbim zanjo...sem mal znorela, ker otrok je ravno tako moj kot njegov, in da naj mi tega nikoli več ne reče...
in moram priznat, da je res ful pridem mož in mi veliko pomaga...tak da imam včasih že prav slabo vestuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 11:51:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 11:51:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.1.2009 11:52:20   
Netta
ilatic - ta knjiga je tudi meni zakon...ali pa od istega avtorja: Pet jezikov ljubezni

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 11:53:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.1.2009 11:54:38   
Netta
almera - hvala...sem ji ravno danes prvič hruško dala, pa da vidimouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 11:54:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 11:55:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.1.2009 11:55:26   
Netta
HD - pa res ...suhe slive...no bomo tudi to probali če s hruško ne bo šlouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.1.2009 11:56:36   
Netta
rebeca  - no in katera jezika ljubezni govorita vidva? 

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.1.2009 12:02:13   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ah, ti naši moški - jaz sem se mojemu enkrat ful nasmejala, ko je malega nosil kake pol ure in mi rekel, če ga lahko malo vzamem, ker ga hrbet boliuser posted image user posted image user posted image user posted image  - tako nekako je zgledala moja reakcija

Almera, sej drugač niti ne moreš reagirat. Al znoriš, al pa se začneš smejat. Je to drugo veliko bolj primerno za lepoto, neuser posted image ?

Pri nas je tko, da če mala kej jamra, pa jo on nosi (nahranjena je petnajst minut nazaj):
" Tamala, a je Nina lačna?"
" Ne."
Po dveh minutah:
" A si ziher?"
" Ja."
" Men se zdi, pa da je, veš."
" Po čem to sklepaš?" 
" Ja, ful se za tabo obrača"
" Pa jo zamot s čim, igrej se z njo."
" Kaj pa?"
" Ne vem, znajd se."
" A boš kmal pospravla? Ker je res lačna, jo vidim."user posted image user posted image user posted image user posted image

In potem jo vzamem, ker se mi ne da več furat tazga butastga dialoga.

Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 12:10:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 12:16:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.1.2009 12:17:49   
ilatic
Mirjam HB da je tak in bog ne daj da bi imela slabo vest!

Bor že od samega začetka spi na trebuhu - je bilo bolj zaradi krčev. Flaše pa (sicer jih uporabljam enkrat na svete cajte) jaz kar v stroju perem, jih nič ne prekuhavam

A res? Jaz si nikoli nisem jih upala dajat spat na trebuh. A veš da vsi to odsvetujejo ker je eden izmed najbolj pogostih vzrokov smrt v posteljici prav ta?

Tims user posted image user posted image user posted image prav tako pr nam potekajo dialogi. Sam pr nam je pa še žejn verjetn če ni lačn!user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.1.2009 12:20:15   
ilatic
user posted image user posted image user posted image umpa

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 12:21:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3467
19.1.2009 12:23:10   
neboglasnica
Ilatic in Glugluglu: no, mene je pa moj dragi nasekiral, zakaj zdravila, da je že skoraj zdrava, da so v službi (sami deci) rekli, da je to najslabši A ipd. Sem prav v dilemi kaj naj zdaj?  A bo res brez veze jemala A???

Sem kar malo tečna, Staš sitnari, ok ko ga podojim je ok, Ančka neče spat, presnete cunje še kar ležijo po škafih, se nočejo zlikat in zložit, štunfi vpijejo, ker ne najdejo svojega para, bemti me prav ušesa bolijo od tega kričanja. Najbolje, da slušalke poiščem in ostanem na RR-ju?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 12:31:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
   [Brisano sporočilo]
19.1.2009 12:31:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.1.2009 12:36:09   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Karamela, ti si pa zelo pridna študentka, a imaš še veliko izpitov? da ne boš pregorela pri takem tempu učenja.

joj, da te moji bližnji slišijo ...pridna sem zdaj, prej pa bila lena do konca ... sem absolventka, imam pa še 6 izpitov in to najtežjih 6 user posted image user posted image user posted image
point je, da sem brez službe in da grem po koncu "porodniške" delat tako ali drugače. Rada bi končala do septembra, da lahko iščem službo moje stroke in ne kar nekaj ... Zdaj šele vidim, kako bi se lahko prej z lahkoto učila. Jebi ga...
IZVIRNO SPOROČILO: tims
Pri nas je tko, da če mala kej jamra, pa jo on nosi (nahranjena je petnajst minut nazaj):
" Tamala, a je Nina lačna?"
" Ne."
Po dveh minutah:
" A si ziher?"
" Ja."
" Men se zdi, pa da je, veš."
" Po čem to sklepaš?" 
" Ja, ful se za tabo obrača"
" Pa jo zamot s čim, igrej se z njo."
" Kaj pa?"
" Ne vem, znajd se."
" A boš kmal pospravla? Ker je res lačna, jo vidim."
In potem jo vzamem, ker se mi ne da več furat tazga butastga dialoga.

jaoooo tims, kot bi opisala najine dialoge ... s tem, da je pri naju še tole, ko mala začne sitnarit:
- joj, dej jo še ti mal prim, me tko na wc tišči ... in pol ko pride z wc-ja itak da je ne vzame več nazaj .... al pa:
- dej jo prim, grem Maxa vn pelat ... drgač ga je treba zmer spomnit na to ... mah, najbolj me to jezi, ko se ne zna z njo igrat ... sam nosi jo in itak se mala kmal naveliča in začne sitnarit ...

matic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 19.1.2009 12:38:52 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.1.2009 12:42:02   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

rebeca - no in katera jezika ljubezni govorita vidva?

Ja, sva odkrila, da nihče ne govori samo enega. Ok, eden prevladuje, pri meni recimo posvečen čas in dotik. Njegov prevladujoč pa je besede, potritve in seveda tudi dotik.
Saj se najdeš v vsakem, a sigurno je eden, ki dominira in, če veš kateri je prvi pri partnerju, se ga naučiš tudi tako sprejemat in lažje peljeta. Ni tako?

Mislim, da sem si jih prav zapomnila, nekaj takega se imenujejo.

kaj pa vidva, govorita istega?

zanimivo...midva imava popolnoma enake kot vidva...jaz posvečen čas in dotik, on besede potrditve in dotikuser posted image
je pa res da se lahko najdeš v vseh..le v enem najbolj...

Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.1.2009 12:45:57   
ilatic
neboglasnica če je res po tvoje zdrava, pol ji res ne rabiš dat A. Samo ti najbolj veš kako je z njo, mislim da je tvoj tud bolj take vrste kot naš k smo jih prejle opravljale. Tko da če se ti zdi da ni OK ji ga kr daj. Zihr je zihr in en antibiotik ji ne bo nič škodu. Moja Iris jih je imela do 3. leta durh marš pa je zdaj HB čila in zdrava.

Glede kričanja pa sploh ne bom komentirala se valjam pod mizo!!! Kako si pa štumfe naučila da kričijo za svojim parom. To bi men tko prov prišlo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.1.2009 12:47:14   
tims
Auroraa in Populis, kdaj gresta vpisat user posted image  v plesno šolo?user posted image

Deci.... pha. Me zanima kako bi jim blo, če bi se samo za en dan zamenjal. In to tist dan, ko me ne delamo skoraj nič. Verjetno bi vzel cel teden dopusta, da bi se sestavil. Sej sem vam pravla, kako je bilo pri nas, ko je Tim prišel na svet. Je moj res delal vse. Razen pomival ni po tleh. Po enem tednu je vsem prjatlom govoru: "Ej, kapo dol vsem ženskam. Jest ne bi mogu. Komi čakam, da grem v službo, da se spočijem. To je nonstop neki za delat." Sam na žalost sem ugotovila, da ima moj dragi v spominu ogromne luknje.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.1.2009 12:47:24   
metuljcek321
Hej!

Bili na spehodu, pa naju je po pol ure pregnalo rosenje-dez. Grrrrrr .... I hate rain! (tko kot un Smrkecuser posted image )

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!