Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:14:17
|
|
|
|
ilatic
|
Jaz grem pod tuš in upam, da boste kej pametnega pogruntal ta čas. Glede teh igralcev pa tega k se greste. Jaz še za svojega soseda točn ne vem kako mu je ime in kako se piše itak rečem un k ma krave pa konje, al pa un k ma dva psa al pa un t žleht. Imena so men španska vas...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:15:35
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška bo dala kera novga al bote mojga ugibale temn...hm...povej kaj več
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:16:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:16:10
|
|
|
|
ilatic
|
Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu. ja ja to ja. Zgleda da sva tuki sam midve mal že v letih al pa te babe sploh ne vejo kaj je žur
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:16:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:17:37
|
|
|
|
ilatic
|
zakaj ženska, ki jo je nekdo ugrabil in en mesec zadrževal v gozdu, še vedno pride ven naličena? Ja ja. To tudi meni ni jasno, zakaj se zbudijo našminkane????? Al pa v čevljih se vležejo in spijo??? Halo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:20:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:20:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:21:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:22:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:24:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:24:25
|
|
|
|
ilatic
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:24:50
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ilatic, jaz sem hodila večina v Babilona še prej pa v "Vse poti vodijo v super Li" . Pa so bli res cajti. Smo se pr komu dobil, mal popil, pa gasa - žurat. Pol smo pa cel večer žulil eno pijačo, ker dnarja ni blo . Se spomnim da sem se ga v prvem letniku srednje tok nalila, da sem bruhala in potem so me do konca šole klical litrca. Pa se mi je takrat zdel, kakšna faca sem. Ajme meni ja ja ja to mislim ja. A ne kake budale smo ble. Bolj si bil pijan, manj si se spomnu bolj je blo zanimivo. Zdej se ga pa sploh ne znam več napit!!! Kar ne gre mi in ne gre, pa tko bi ga zažurala če bi se le lohk sprostila. Ja pa u Lia sm tud šla ene parkrat. Moj Edo je tam delal na vratih. Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu. ej ta strehca je bila pa zakon . Samo, če si šel v K4 ali pa Palmo, pol pa ne glih. ja moja prijateljica se je stepla v palmi, sva pristali na urgenci, ker ji je ena nos zlomila. Drugače pa enkrat je bilo šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:26:23
|
|
|
|
ilatic
|
SAme grozljivke po TV jaz pa sama doma brrrr
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:27:59
|
|
|
|
ilatic
|
šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo ja, ja bog ve če se nismo kdaj tam srečal. Kateri letnik si ti?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:28:06
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu. ja ja to ja. Zgleda da sva tuki sam midve mal že v letih al pa te babe sploh ne vejo kaj je žur kaj da ne, pa smo avtobus zamudili in smo iz centra peš domov šli v Fužine
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:28:34
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo ja, ja bog ve če se nismo kdaj tam srečal. Kateri letnik si ti? 73
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:30:20
|
|
|
|
ilatic
|
ja pol sva se ziher kdaj srečale! V eldoradu sem bila pečena. A se spomniš unga prfuknjenga kelnerja k je plesu po šanku pa žive P delu?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:31:19
|
|
|
|
ilatic
|
Ga je moj enkrat sreču, je baje full zapit. Ima pa tud že otroka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 23:32:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:33:09
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic ja pol sva se ziher kdaj srečale! V eldoradu sem bila pečena. A se spomniš unga prfuknjenga kelnerja k je plesu po šanku pa žive P delu? ne , res ne, očitno nisem imela v času tega kelnarja obdobje Eldorada . Smo bili pa drugače bolj na plesišču.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:33:23
|
|
|
|
tims
|
Ilatic, sej te bomo me potolažle, če te bo strah. Glu, ja, si mogu pa met jajca, da si z uno strehco šel v K4 . Pa nas poglej zdej? Srfanje po RR, menjava plenic in sebi , futranje, vstajanje ponoči, da smo ko zombiji, namažemo se ko gremo v pediatrično, na sebi imaš pa majco, ki je po možnosti svetle barve, da se ne vidijo fleki, ko te tvoj pobruha, ker se je preveč najedu, hlače pa obvezno temne (v primeru, da si dal premajhno plenico). Druženje je s starši na otroških delavnicah in če že greš ven zažurat, gledaš na uro, da boš v treh urah nazaj, ker ima mali A za popit.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:35:43
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ilatic, sej te bomo me potolažle, če te bo strah. Glu, ja, si mogu pa met jajca, da si z uno strehco šel v K4 . Pa nas poglej zdej? Srfanje po RR, menjava plenic in sebi , futranje, vstajanje ponoči, da smo ko zombiji, namažemo se ko gremo v pediatrično, na sebi imaš pa majco, ki je po možnosti svetle barve, da se ne vidijo fleki, ko te tvoj pobruha, ker se je preveč najedu, hlače pa obvezno temne (v primeru, da si dal premajhno plenico). Druženje je s starši na otroških delavnicah in če že greš ven zažurat, gledaš na uro, da boš v treh urah nazaj, ker ima mali A za popit. Tims, če bi mi takrat kdo rekel, da bom tako čez toliko let bi mu rekla, neeee, kva si zmešan.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:35:44
|
|
|
|
ilatic
|
jah lepi stari časi! A ne? Nič grem se res stuširat in spat. Mojga še ni in bog ve kdaj pride. Če ga ni doma mi ni prov, če je doma komaj čakam da gre. Sploh ne vem kaj hočem!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 16.1.2009 23:37:14
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Tims, če bi mi takrat kdo rekel, da bom tako čez toliko let bi mu rekla, neeee, kva si zmešan. Se strinjam s tabo. Sploh pa si sebe nikoli nisem videla v vlogi mame.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?