|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
16.1.2009 23:14:17   
ilatic
Jaz grem pod tuš in upam, da boste kej pametnega pogruntal ta čas.
Glede teh igralcev pa tega k se greste. Jaz še za svojega soseda točn ne vem kako mu je ime in kako se piše itak rečem un k ma krave pa konje, al pa un k ma dva psa al pa un t žleht. Imena so men španska vas...

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.1.2009 23:15:35   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

bo dala kera novga al bote mojga ugibale

temn...hm...povej kaj več user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.1.2009 23:16:10   
ilatic
Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja to ja. Zgleda da sva tuki sam midve mal že v letih al pa te babe sploh ne vejo kaj je žuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:16:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.1.2009 23:17:37   
ilatic
zakaj ženska, ki jo je nekdo ugrabil in en mesec zadrževal v gozdu, še vedno pride ven naličena?

Ja ja. To tudi meni ni jasno, zakaj se zbudijo našminkane????? Al pa v čevljih se vležejo in spijo??? Halo

Neposredna povezava do sporočila: 2881
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:20:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:20:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2883
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:21:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2884
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:22:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2885
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:24:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.1.2009 23:24:25   
ilatic
lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.1.2009 23:24:50   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ilatic, jaz sem hodila večina v Babilona še prej pa v "Vse poti vodijo v super Li" . Pa so bli res cajti. Smo se pr komu dobil, mal popil, pa gasa - žurat. Pol smo pa cel večer žulil eno pijačo, ker dnarja ni blo . Se spomnim da sem se ga v prvem letniku srednje tok nalila, da sem bruhala in potem so me do konca šole klical litrca. Pa se mi je takrat zdel, kakšna faca sem. Ajme meni

ja ja ja to mislim ja. A ne kake budale smo ble. Bolj si bil pijan, manj si  se spomnu bolj je blo zanimivo. user posted image user posted image user posted image
Zdej se ga pa sploh ne znam več napit!!! Kar ne gre mi in ne gre, pa tko bi ga zažurala če bi se le lohk sprostila. Ja pa u Lia sm tud šla ene parkrat. Moj Edo je tam delal na vratih.

Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa  narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu.

user posted image user posted image user posted image ej ta strehca je bila pa zakonuser posted image . Samo, če si šel v K4 ali pa Palmo, pol pa ne glih.user posted image ja moja prijateljica se je stepla v palmi, sva pristali na urgenci, ker ji je ena nos zlomila. Drugače pa enkrat je bilo šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.1.2009 23:26:23   
ilatic
SAme grozljivke po TV jaz pa sama doma brrrr

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.1.2009 23:27:59   
ilatic
šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo

ja, ja bog ve če se nismo kdaj tam srečal. Kateri letnik si ti?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.1.2009 23:28:06   
glugluglu

Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ja to ja. Zgleda da sva tuki sam midve mal že v letih al pa te babe sploh ne vejo kaj je žuruser posted image user posted image user posted image

kaj da ne, pa smo avtobus zamudili in smo iz centra peš domov šli v Fužine

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.1.2009 23:28:34   
glugluglu

šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo

ja, ja bog ve če se nismo kdaj tam srečal. Kateri letnik si ti?

73

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.1.2009 23:30:20   
ilatic
ja pol sva se ziher kdaj srečale! V eldoradu sem bila pečena. A se spomniš unga prfuknjenga kelnerja k je plesu po šanku pa žive P delu?

Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.1.2009 23:31:19   
ilatic
Ga je moj enkrat sreču, je baje full zapit. Ima pa tud že otroka.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 23:32:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.1.2009 23:33:09   
glugluglu

ja pol sva se ziher kdaj srečale! V eldoradu sem bila pečena. A se spomniš unga prfuknjenga kelnerja k je plesu po šanku pa žive P delu?

neuser posted image , res ne, očitno nisem imela v času tega kelnarja obdobje Eldoradauser posted image . Smo bili pa drugače bolj na plesišču.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.1.2009 23:33:23   
tims
Ilatic, sej te bomo me potolažle, če te bo strah.

Glu, ja, si mogu pa met jajca, da si z uno strehco šel v K4user posted image .
Pa nas poglej zdej? Srfanje po RR, menjava plenic user posted image  in sebiuser posted image , futranje, vstajanje ponoči, da smo ko zombiji, namažemo se ko gremo v pediatrično, na sebi imaš pa majco, ki je po možnosti svetle barve, da se ne vidijo fleki, ko te tvoj user posted image  pobruha, ker se je preveč najedu, hlače pa obvezno temne (v primeru, da si dal premajhno plenico). Druženje je s starši na otroških delavnicah in če že greš ven zažurat, gledaš na uro, da boš v treh urah nazaj, ker ima mali A za popit.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.1.2009 23:35:43   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Ilatic, sej te bomo me potolažle, če te bo strah.

Glu, ja, si mogu pa met jajca, da si z uno strehco šel v K4user posted image .
Pa nas poglej zdej? Srfanje po RR, menjava plenic user posted image  in sebiuser posted image , futranje, vstajanje ponoči, da smo ko zombiji, namažemo se ko gremo v pediatrično, na sebi imaš pa majco, ki je po možnosti svetle barve, da se ne vidijo fleki, ko te tvoj user posted image  pobruha, ker se je preveč najedu, hlače pa obvezno temne (v primeru, da si dal premajhno plenico). Druženje je s starši na otroških delavnicah in če že greš ven zažurat, gledaš na uro, da boš v treh urah nazaj, ker ima mali A za popit.

Tims, če bi mi takrat kdo rekel, da bom tako čez toliko let bi mu rekla, neeee, kva si zmešan.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.1.2009 23:35:44   
ilatic
jah lepi stari časi! A ne? Nič grem se res stuširat in spat. Mojga še ni in bog ve kdaj pride. Če ga ni doma mi ni prov, če je doma komaj čakam da gre. Sploh ne vem kaj hočem!

Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.1.2009 23:37:14   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Tims, če bi mi takrat kdo rekel, da bom tako čez toliko let bi mu rekla, neeee, kva si zmešan.

Se strinjam s tabo. Sploh pa si sebe nikoli nisem videla v vlogi mame.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?