|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TOTALNO NA DNU ŽE S TO TAŠČO IN MOJIM PARTNERJEM
11.1.2009 13:34:21   
diamantek
evo,da napišem še jaz kaj me muči že 3 leta. že dolg časa sm samo odlašala in upala da bo bolš,pa je samo še slabš. gre za mojo taščo in mojega partnerja. skratka...tako je.... preden sem pred 2 letoma rodila je bilo use ok...usaj upala sm,no,...ko pa je prišel otrok na svet,se je pa s taščo use postavlo na glavo,najin odnos in odnos s partnerjem. non stop je vtikala nos vame, mi težila, kako pa kaj s tamalim, pa to pa tisto,...PA VTIKANJE U NAJINO ŽIVLJENJE, kako pa kaj naj kaj nardiva,nakar sem rekla partnerju naj ji sam na lep način pove,naj pač neha in naj mi da mir,on pa tega ni mogu narest,da ne bi užalu boge mamice. sm ji pa sama sms poslala,da mam js tega dost in da me naj pač pusti pri miru.in tle je blo konc.skregale smo se u nulo,in najbolj me boli pri srcu k  je moj  partner potegnu z njo. nism mogla vrjet. naslednji problem je bil spet takoj čez dva tedna,k sva s partnerjem kupila hišo in bi oba pač morala tam na prevzem ključa, in ne boste vrjele,..on je svojo mamico uzel tam....a lepo sm mu rekla naj ji reče,naj bo doma,da če gre ona js ne grem.in reku ji ni nč. za ****...samo kreganje in teženje med nama,reč pa njej nič. evo dve let naslednji problem z njo na morju,k majo po partnerjevi družini en vikend na morj. lepo sm rekla,če bo ona tam,mene ni,in imela sva prau rezerviran tist tedn,..in koza pride dol in naredi štalo,..užali mene in mojo mami,k smo jo uzel s sabo na morje,...spet za znort....smo mel nek časa zdej mir, zdej je pa spet udarlo. začela je spet nos utikat u našo familjo, in sm ji poslala sms,pusti nas pri miru,ker ji itak moj spet nč ni mogu-mamica- mamica,...in dobim danes od nje 10 sms-jev, v katerih me je užalla do podna, da smo cigani, neizobraženi,...pa take žaljivke da moj ni mogu vrjet da je to ona napisala. spravla me je v tak jok in psiho da še zdaj ne dojamem. spet sm rekla svojmu da jo naj sam pokliče in ji pač pred mano reče,naj da mir,on pa ne...pa kaj naj nardim???kako je lahko še vedno tok pod njenim vplivom,star je 27 let,ma svojo familijo dom,..službo,...tega se pa z njim ne da rešit. js ne morm več,sm rekla da se bom odselila s tamalim. res ne morem več. pa še nekaj o njej: ločena 10 let, ne ve kje bi stanovala,pr svoji mami al pa pri partnerju s katerim se krega že 8 let in se usake tok seli enkrtat k njemu enkrta domou,...pa tko,pa policija je umes med njima,je pa pri njemu zaposlena,ker drgač ne b nč mela,je sama rekla da je z njim samo zarad denarja, da ga obere kokr se da.sej tip to ve,ker on jo ima pa sam zarad sexa. bolana oba. enkrat igra bogico je popolnoma na dnu,drugič pa tok visoka da ji nihče nič ne more. skregana je z vsemi-celo lastnega brata,ki je živeu s familijo pri njuni mami,je vn vrgla,oziroma se je tok z njim skregala,da se je sam odselu nazadnje k je ni mogu več prenašat. skratka ženska je živa grozota,a ne morš ji prid do dna. punce povejte kaj naj nardim ker s partnerjem se o njej ne morm pogovarjat,jo samo zagovarja. a vidi kakšna je in kaj dela.ker je to pač njegova mama.sm rekla,da če bi js mela takšno mamo se ji odrečem takoj,žau,sam da mi takšne dela,adijo pamet no.

upam da nisem use preveč zakomplicirala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TOTALNO NA DNU ŽE S TO TAŠČO IN MOJIM PAR...
11.1.2009 13:50:42   
Leteči zmaj
Kot prvo, jaz ji ne bi pošiljala SMS-e, ampak bi to z njo opravila na 4 oči. Kot drugo pa tvoj partner očitno nima "lastne hrbtenice", niti ne štima tole med vama, če vedno stopi v bran svoji mami. Ko sem prebrala tvojo zgodbo se mi je zdelo, da si mu samo ena za seks in za potomce, za vse ostalo ima pa mamico. Skenslaj nejga in tako tudi taščo!

(odgovor članu diamantek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 14:07:10   
ronja
Problem ni tvoja tašča ampak tvoj partner: on se mora postavit zate - ona bo šla še naprej tako daleč, kot ji bo on dopustil! Če ji bo dopustil, da te žali, te bo žalila... Popkovino mora on pregriznit, ne moreš tega naredit ti namesto njega... Mora pa vedet, da to mora naredit, če hoče imet svojo družino, sicer ne bo imel motiva, dokler bo pač lahko imel oboje...

(odgovor članu Leteči zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 14:10:40   
Virtualna
ronja ... si se vedno med nami....nisi se sla .... saj ves kam user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 14:11:58   
Ploha
je že šla pa je že nazaj,...

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 14:12:43   
diamantek
sm jo poklicala danes po telefonu in se mi sploh ne oglasi,sem klicala s partnerjevega telefona,se je oglasila in prekinila ko me je slišala. tko da to z njo ne morm razčistit drugače kokr pa prek sms-ov....tud men je to otročje,sam je ona tok butasta. partnerju sm pa tud že povedla da ima svojo družino zdaj,svoj lajf,otroke,..in naj ji to on pove,ne jaz,da je on tisti ki to lahko reši,...pa noče,..noče in noče..govori mi da je to moja volja ne njegova da bi to mami povedau. in kaj naj potem? ne morem mu to dopovedat in konc. 

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 14:13:28   
Anonimen
sm rekla da se bom odselila s tamalim.

Namesto da se ukvarjas s tasco, nekaj naredi.
Dejanja stejejo vec kot tisoc besed.

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 14:14:21   
Anonimen
tko da to z njo ne morm razčistit drugače kokr pa prek sms-ov....

Ma nimas kaj razciscevat z njo.
Prvo daj s sabo, potem se s partnerjem.

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2009 14:14:44   
diamantek
sm rekla da se bom odselila s tamalim.

Namesto da se ukvarjas s tasco, nekaj naredi.
Dejanja stejejo vec kot tisoc besed.

vem,tud to sm rekla že neštetokrat,...in vidim da bo res treba da me bo resno uzeu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2009 14:15:24   
Anonimen
vem,tud to sm rekla že neštetokrat,...in vidim da bo res treba da me bo resno uzeu.

Enkrat ti bo potegnilo...mogoce.

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2009 14:30:45   
Gina
On se z njo ne more pogovorit, ker se s tabo ne strinja. Kako bi ga prisilila, da bi se s tabo strinjal nimam pojma. V bistvu si pred ultimatom, ali biti z njim v takih razmerah kot so, ali pa nekaj naredit zase. Kako to naredit ne vem.

Če ti povem primer, moj bivši se ni nikdar zame postavil pred taščo - iz drugega razloga, ker ga je bilo strah, da mu bodo stanovanje, ki je bilo spodaj vzeli. Šel proč pa ne bi. Meni je bilo zoprno se na smrt skregat, pa sem se ves čas zanič počutila. Njegova ta nova pa se je s to isto taščo na smrt skregala in to večkrat, pa ker ni bilo haska rekla da ne bo več živela tam, si poiskala najemniško stanovanje, rekla (noseča), da gre proč in se odselila ter pretrgala stike s taščo. On je šel z njo.
A vidiš, dejanja poganjajo svet, ne pogovori. Lohk se razpočiš, pa če mu ni, mu ni. Če te ima dovolj rad, bo nekaj zate naredil, če te pa nima, pa tega ne bo naredil zate in zase. Vedet pa tega ne moreš prej, kot ko se poženeš v dejanja, ki tudi njega postavijo pred dejstvo, da nima dost izbire. POl pa vidiš, kolk mu je v resnici zate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2009 14:56:00   
melanija
Spakiraj kufre in ko pride domov ga postavi pred dejstvo. Ali bo začel živeti zate in za otroka in bo svoji mami povedal, da naj se ne vtikuje vanja ali pa greš. In če se odloči da ne bo nič naredil pejdi, in se ne vračaj dokler ne razčistite zadeve in ne popuščaj prehitro. Vem da je hudo to narest, a dve leti, ki si jih prestala je dovolj. Vsaj meni bi bilo.

Tudi meni je bilo hudo zaradi tašče, sploh ker je tudi zelo vsiljiva, sam sem počasi postavila meje. In veš kaj je danes rekla mojemu možu, ker smo hoteli iti malo ven (so v familiji take razmere, da mora vedno biti nekdo doma), ker je sonce, da za njega in njegovo familijo se ne bo razdajala. Ne moreš si mislit kako ga je to prizadelo.

Pogum, drži se in samo dejanja štejejo, ko ga boš postavila pred dejstvo, edino takrat bo kkaj zaleglo. Če pa se tudi potem nič zgodi, pa te ni vreden, oz. te ne ljubi dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2009 15:33:36   
CLAUDY11
Jaz pa mislim da se to ne bo dobro končalo ne razumem pa zakaj se sploh še hočeš pogovorit sa ja vidiš
da je tvoja tašča mal motena enostavno jo zbriši iz svojega življenja ker če sem prav zastopla vidva živita za sebe????!!!!  hvalabogu!!!! tvoj partner pa se itak ne bo nikol proti njej obrnil imam izkušnje v tem ker če je mamin sinček bo to tud ostal čimbol se izogibi srečanja z taščo in tud ne komuniciri z njo boš vidla da bo začela mal razmišljat?!!!!!!!!

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2009 17:36:03   
bskrle
Če boš udrihala po tašči, te partner ne bo sprejel in te ne sprejema, to si ugotovila.
Komuniciranje prek smsov je tudi mimo.

Jaz bi takole postavila stvari: kaj si ti in tvoj želita vnaprej. Npr. kako si želiti preživeti teden, vikend, kako urediti hišo ipd.

Ko bosta to postavila, potem lahko začneta razčiščevati tudi odnos s taščo, ki se sina (in sin nje) drži kot klop. Moraš vedeti, da je mama ena sama in da prej lahko zamenja tebe (ali ti njega) kot pa zavrže svojo mamo.
Pojdi h kakšnemu psihologu, da ti pomaga razdelati vsa ta silna čustva.

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2009 19:30:47   
Pikicapokica6
Nisem čist zihr, da je psiholog prava rešitev - mogoče za koga drugegauser posted image  Mogoče se je treba bolj vprašati, če potrebuje psihologa in kakšnega svetovalca partner in tašča.

Ker tudi sama še vedno živim pod taščino streho, zelo dobro vem, o čem govoriš. Moj partner se tastarih boji kot hudič križa, ampak sem mu pred časom dala vetra in pokazala, da bo izgubil svojo družino - svojo hčerko in mene, če ne bo držal z mano in delal v prid svoje družine, ne pa svoje mame. Tudi ona je bolestno navezana na svoja dva otroka. Sestra od moža je stara že skoraj 30 let, pa živi doma popolnoma odvisna od svoje mame - ta ji pere, kuha, lika, zjutraj prebuja za službo, pospravlja njeno sobo, ta sestra pa je gnoj od gnoja - ne zna popolnoma nič. Tako je včasih bilo , ko moj mož še ni bil poročen. In še nekaj časa, ko je bil poročen in je že imel svojega otroka, je vtikovala nos v vsako stvar- hodila v najino spalnico gledat, če so njegove cunje zložene, kar jemala njegove cunje za prat, hodila čekirat, kaj sem skuhala za kosilo, da revček ne bo lačen.....raje ne naštevam naprej. Če smo zjutraj malo potegnili naše spanje, je prišla v spalnico pogledat, če je slučajno zaspal....itd itd itd.....On se ji ni upal nič rečt. Opozarjala sem ga, da tako ne bo šlo, mu govorila, da sem jaz njegova žena, da vse to znam tudi sama in ne rabim pomoči ali takega vmešavanja. Pa ji ni nič reku - dokler ga nisem postavila pred dejstvo: JAZ ALI ONA. Dala sem mu čas 1 teden, da se zmeni, kar se ima za zmenit, in takrat je videl, da mislim resno. Nikar mu ne grozi, če ne misliš resno. Pa ne razpravljaj s taščo, ker ona tebi ni NIČ, je pa mama tvojega partnerja in on je tisti, ki mora razčistiti stvari. Enostavno ga postavi pred dejstvo in uresniči grožnje. Tako da bo videl, da se s tabo ne bo nihče igral in se bo zavedal, kaj lahko izgubi. Zdaj tega ne ve. Zaradi nenehne bližine svoje mame ne zna pretrgati vezi in je razcepljen, tako da......Ti res ne moreš urejati tega. To mora narediti on.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2009 20:28:53   
TomTaylor
O Marija sveta! Če prav razumem sta kupila hišo? In če se že nista preselila se bosta kmalu. Potrpi. Ko boš pa na svojem, pa daj tašči in partnerju jasno vedeti kje so meje, jz bi verjetno kar rekla, da kadar sem sama doma z otroki, da tašča ni dobrodošla. Naj pride takrat ko bo doma (mamin) sinek. 

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2009 21:26:46   
Anonimen
Nisem vsega brala. Vseeno pa sem dobila občutek, da milijon tvojih besed ne bi pri njej obrodil sadu. Ker ona taka je, s tem si vzdiguje moralo, pozornost, potrditev, da živi, ko tebe J..e v glavo. Tvoj partner pa jo sprejema tako kot je, ker tako jo je navajen.
Najprej vprašaj sebe, kaj v resnici želiš in kaj si lahko na dano privoščiš? Mislim na to, da živiš čimdlje stran od nje, in sevda postaviš možeku ultimat. Naredi načrt, v glavi. Taščo pa ignoriraj in se raje osredotoči na cilj. Saj veš to; ne prepiraj se z bedakom, ker ne bo opaziti razlike.
Vem, da človek, ko je v taki situaciji želi, da se čimprej konča, ampak vedi, da brez določenega viharnega obdobja se stvar ne bo tako hitro umirila. Bo trajalo nekaj časa in če boš vedela kaj hočeš, če verjameš vase vem, da ti bo uspelo. user posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 11.1.2009 21:30:31 >

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2009 21:48:17   
diamantek
Nisem čist zihr, da je psiholog prava rešitev - mogoče za koga drugega Mogoče se je treba bolj vprašati, če potrebuje psihologa in kakšnega svetovalca partner in tašča.

....Ti res ne moreš urejati tega. To mora narediti on.

se čist popolnoma strinjam!!! EVO PREJLE K JE VIDU DA SM RES POPIZ.DO KONCA...MATER SO MI USE VRATNE ŽILE VN POGLEDALE-usaj tak občutek sm mela,...pa mislm da me je uzel usaj mal resno...je pršeu do mene čez čas in mi reku,..a jo js pokličem in ji povem da naju pusti na miru...pa sm rekla ne...in to samo zato,...ker bi to mogu že prej sam od sebe narest ne pa da jst tako živce gubim in zato sm rekla ne,ker tašča ve da sm jaz doma,in da bo to "kao"moja teorija,da ji on mora to tako reč. sej sm jo klicala iz njegovga telefona še enkrt,pa se ni oglasla,k ve da sm doma. me prau zanima jutr, kaj bo k bo moj v službi,..mater mu bo non stop težila,po telefonu,pa revico in bogico igrala,...sem pa mojmu preusmerla use klice na moj telefon - vem da sm žleht,user posted image sam me matra kaj bo jutr, ko bo mene slišala na telefonu,...bo spet sam skenslala. joj še nekaj vam moram napisat,prejle se moj slišal z bratom, in nism mogla vrjet,kaj je nardila tašča? mene blati okrog, od lj ...do-----, in pošilja okrog moja sporočila,kaj sm js njej pisala,..pa člouk ne more vrjet, bolano za polje in otročje za vrtec. pa kaj sm ji jaz za božjo voljo nardila. ko bi usaj svoja sporočila tko pošilala naokrog,kar je ona men pisala in me žalla. ma ne gre mi v glavo kaj bo s tem dosegla-men je to totalno bolano,!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2009 22:09:05   
felix7
diamantek, nič ti ne privoščim te situacije. Ampak če se tašča obnaša neprimerno svojim letom, se ne spuščaj na ta nivo. Sploh pa smsji in podobno... ne ji dat pisnih dokazov svojih besed, saj vidiš, kako jih lahko uporabi proti tebi.
Praviš, da imata s partnerjem hišo, če sta jo kupila, sta verjetno dobro situirana. A je tašča slučajno kaj prispevala k nakupu? Če ni, potem ji nista nič dolžna, na vajinem mestu pa tudi ne bi na morje hodila v to družinsko hišo. Skratka, bodite čim manj odvisni od nje in ne dajajte ji povoda, da bo imela občutek, da ji nekaj dolgujete in lahko potem upravlja z vašimi življenji.
Predvidevam tudi, da se sama ravno ne vabi k vam na obisk glede na odnose, kakršni so. Bi morda skušala prekiniti stike z njo? Partner naj jih ima, če hoče, prepovedati mu ne moreš. Menim tudi, da bolj ko mu boš nekaj prepovedovala, bolj se bo tega oklepal. Lepa beseda lepo mesto najde, skušajta se vsesti in v mirnem tonu pogovoriti o tem. Izlij mu svoja čustva na lep način, mislim, da boš več dosegla kot z izstopanjem vratnih žil. Pa veliko sreče!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2009 22:15:42   
oka
mene blati okrog, od lj ...do-----, in pošilja okrog moja sporočila,kaj sm js njej pisala,..pa člouk ne more vrjet, bolano za polje in otročje za vrtec. pa kaj sm ji jaz za božjo voljo nardila. ko bi usaj svoja sporočila tko pošilala naokrog,kar je ona men pisala in me žalla. ma ne gre mi v glavo kaj bo s tem dosegla-men je to totalno bolano,!!!!!!!!!!!!!!!

(o

Hja, kaj si ji pa napisala v teh SMS-ih? Vidiš že tu si naredila napako, da si ji sploh poslala kak SMS. Take stvari se urejajo na štiri oči, direktno. Tako pa si ji dala nov zagon v igranju "žrtve", sploh če so bili tvoji SMS-i taki izlivi besa, kot jih imaš tukaj. Kaj bo s tem dosegla? Točno to, kar si ji ti omogočila. Predstavila te bo v ne preveč dobri luči. Kako utišati taščo? Enostavno, bodi boljša kot je ona, ne spuščaj se na njen nivo. Ignoriraj kolikor se le da, stike omeji na minimum od minimuma in dopoveduj si, da se na miren in kulturen način da rešiti marsikatera težava. Mogoče težko izvedljivo ampak se da, verjemi, da se da. Bi bilo pa zanimivo slišati še drugo plat zgodbe.

< Sporočilo je popravil oka -- 11.1.2009 22:18:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 20
11.1.2009 23:38:32   
tweed
Ena uporabnica RR ima odličen podpis v smislu, da ne moreš zmagati v prepiru z idiotom, saj se moraš spustit na njegov nivo, tam te pa premaga zaradi več izkušenj...
Nekatere tašče so za user posted image user posted image user posted image , tudi moja ne zaostaja za tem...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Neposredna povezava do sporočila: 21
11.1.2009 23:52:48   
rija
stran od nje in totalna distanca.

jaz sem mojo imela na OFF 10 let, pa se je ženska vsaj pred mano malo skulirala. kak pa je za mano, pa mi po domače povedano dol visi.

in če bi ne bilo mojega otroka, njenega vnuka, bi bili verjetno še isto na OFF....

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2009 9:06:21   
žafran
joj diamantek se popolnoma najdem v tvojem postu,samo jaz imam pa probleme s tastom,in možem. je očkov sinček. tast pa tak flegma da ga boli za use,živi od dans do jutr,sam gleda kje bi kak dnar stran pota zaslužu,pol pa še mojga pumpa v to in tle pr nama je konec,ker vedno mož potegne z njim.jaz nimam besede. in tud nimam kaj narest. fotr je fotr-to dobim odgovor-in to je to. tudi meni se od tega že trga. tako da te popolnoma zastopim,res pa je da si sms-ov ne pošilamo,...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.1.2009 9:50:04   
mojamura
kar nekaj postov je s katerimi se strinjam.

meni se pa zdi, da tebi manjka tista kaplja čez rob. če je temu tako, lahko sama narediš naslednje. ko bosta z možem pri tašči ali tašča pri vama in bo spet prišlo do situacije, kjer te bo žalila ipd. ti mirno poglej moža, in mu s pogledom, daj vedeti, da je čas, da nekaj reče....če tega ne bo storil, bo verjetno to tista tvoja kaplja čez rob, se lepo umakni in začni pakirat.
verjetno te mož ne jemlje resno - dejansko začni pakirat in odidi. ker če boš le govorila si bo mislil, ja saj itaq ne bo nikamor šla. kot drugo - res, daj prosim te malo se obvladaj, pa tašči ne piši več sms-ov, res...ne iti na njen nivo. bodi boljša in bolj pametna od nje.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 24
12.1.2009 9:59:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diamantek

da sm žleht,user posted image sam me matra kaj bo jutr, ko bo mene slišala na telefonu,...bo spet sam skenslala. joj še nekaj vam moram napisat,prejle se moj slišal z bratom, in nism mogla vrjet,kaj je nardila tašča? mene blati okrog, od lj ...do-----, in pošilja okrog moja sporočila,kaj sm js njej pisala,..pa člouk ne more vrjet, bolano za polje in otročje za vrtec.

Ja ljuba duša, pa kaj je s tabo? A ti veš, da daješ povod za kreg tej tvoji tašči. Pa če si ji že stokrat rekla naj te pusti pri miru ali ne vidiš, da ne odneha. Odnehala bo, ko ji ne boš dajala več povoda, ko jo boš popolnoma ignorirala, črtala iz svojega življenja. Takrat bo našla drugo žrtev, ker taka je, mora se na nekoga spravit.
Tudi jaz sem bila v kregu z mojimi, kaj vse so mi rekli, pa me je moj nazaj držal, da jih naj pustim pri miru. Pa kolikokrat bi najraje v besu, v navalu jeze jih poklicala in zmetala marsikatere besede pod nos.Da bi jim napisala črno na belo kar se jim gre; NIKDAR! A ti veš kaj pol oz tega pride? To kar je prišlo v tvojem primeru. Tudi tisto, kar nisi rekla bodo na podlagi tega, kar si ji napisala, ljudje verjeli, da si kdajkoli naredila. Kaj si pa mislila? Da bo zbrisala te tvoje SMSe? Pa to je njena obramba, smeh v brk! Glej, moji so tudi  vsako besedo, ki sem jo spregovorila, obrnili v sebi v prid in širili o meni take laže, kot da sem največja PRuser posted image  in to celo moja mati. Vsake toliko časa sem jih še dobila po piskru po tel, ampak danes vem, da se je v takem primeru umakniti najboljša rešitev; ne dvigovat telefona, resnično ; PUSTI JO PRI MIRU. Edino problem je pri tvojemu, kar pa se da rešit; on naj ima stike, ti ne. Samo ne ve, ali živite skupaj?

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?