diamantek -> TOTALNO NA DNU ŽE S TO TAŠČO IN MOJIM PARTNERJEM (11.1.2009 13:34:21)
|
evo,da napišem še jaz kaj me muči že 3 leta. že dolg časa sm samo odlašala in upala da bo bolš,pa je samo še slabš. gre za mojo taščo in mojega partnerja. skratka...tako je.... preden sem pred 2 letoma rodila je bilo use ok...usaj upala sm,no,...ko pa je prišel otrok na svet,se je pa s taščo use postavlo na glavo,najin odnos in odnos s partnerjem. non stop je vtikala nos vame, mi težila, kako pa kaj s tamalim, pa to pa tisto,...PA VTIKANJE U NAJINO ŽIVLJENJE, kako pa kaj naj kaj nardiva,nakar sem rekla partnerju naj ji sam na lep način pove,naj pač neha in naj mi da mir,on pa tega ni mogu narest,da ne bi užalu boge mamice. sm ji pa sama sms poslala,da mam js tega dost in da me naj pač pusti pri miru.in tle je blo konc.skregale smo se u nulo,in najbolj me boli pri srcu k je moj partner potegnu z njo. nism mogla vrjet. naslednji problem je bil spet takoj čez dva tedna,k sva s partnerjem kupila hišo in bi oba pač morala tam na prevzem ključa, in ne boste vrjele,..on je svojo mamico uzel tam....a lepo sm mu rekla naj ji reče,naj bo doma,da če gre ona js ne grem.in reku ji ni nč. za ****...samo kreganje in teženje med nama,reč pa njej nič. evo dve let naslednji problem z njo na morju,k majo po partnerjevi družini en vikend na morj. lepo sm rekla,če bo ona tam,mene ni,in imela sva prau rezerviran tist tedn,..in koza pride dol in naredi štalo,..užali mene in mojo mami,k smo jo uzel s sabo na morje,...spet za znort....smo mel nek časa zdej mir, zdej je pa spet udarlo. začela je spet nos utikat u našo familjo, in sm ji poslala sms,pusti nas pri miru,ker ji itak moj spet nč ni mogu-mamica- mamica,...in dobim danes od nje 10 sms-jev, v katerih me je užalla do podna, da smo cigani, neizobraženi,...pa take žaljivke da moj ni mogu vrjet da je to ona napisala. spravla me je v tak jok in psiho da še zdaj ne dojamem. spet sm rekla svojmu da jo naj sam pokliče in ji pač pred mano reče,naj da mir,on pa ne...pa kaj naj nardim???kako je lahko še vedno tok pod njenim vplivom,star je 27 let,ma svojo familijo dom,..službo,...tega se pa z njim ne da rešit. js ne morm več,sm rekla da se bom odselila s tamalim. res ne morem več. pa še nekaj o njej: ločena 10 let, ne ve kje bi stanovala,pr svoji mami al pa pri partnerju s katerim se krega že 8 let in se usake tok seli enkrtat k njemu enkrta domou,...pa tko,pa policija je umes med njima,je pa pri njemu zaposlena,ker drgač ne b nč mela,je sama rekla da je z njim samo zarad denarja, da ga obere kokr se da.sej tip to ve,ker on jo ima pa sam zarad sexa. bolana oba. enkrat igra bogico je popolnoma na dnu,drugič pa tok visoka da ji nihče nič ne more. skregana je z vsemi-celo lastnega brata,ki je živeu s familijo pri njuni mami,je vn vrgla,oziroma se je tok z njim skregala,da se je sam odselu nazadnje k je ni mogu več prenašat. skratka ženska je živa grozota,a ne morš ji prid do dna. punce povejte kaj naj nardim ker s partnerjem se o njej ne morm pogovarjat,jo samo zagovarja. a vidi kakšna je in kaj dela.ker je to pač njegova mama.sm rekla,da če bi js mela takšno mamo se ji odrečem takoj,žau,sam da mi takšne dela,adijo pamet no. upam da nisem use preveč zakomplicirala.
|
|
|
|