Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:10:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja upam da še ne bom šla rodit.....sm nkol se pa ne ve......ma se hecam.....jst bom itak tri dni po roku rodila tko da mam še cajt.....sm cifro mi nej pa hitr ena pošle tud če še ne bom rodila a si se odločla,da boš tri dni čez rok?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:11:23
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* punce jst bi dodala na seznam še obroč za plavanje, v primeru šivanja in pisalo in blokec za morebitna vprašanja in zapisovanje info, ki jih bomo tam dobile obroč sem dodala. kaj pa misliš,da bi si blo treba zapisat?jaz prvič nisem imela nič takega,da bi si morala zapisat EH...JAZ SI VEDNO NEKAJ ZAPISUJEM...ŠE PRI POSTELJI IMAM VEDNO BLOKEC, KER IMAM VEDNO NEKE IDEJE brrrrrvelike črke...ne grem popravljat......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:11:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ja upam da še ne bom šla rodit.....sm nkol se pa ne ve......ma se hecam.....jst bom itak tri dni po roku rodila tko da mam še cajt.....sm cifro mi nej pa hitr ena pošle tud če še ne bom rodila a tak maš zmenjeno al kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:12:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Sem vas prebrala a kometarjev nimam,ker sem že vse pozabila. Včeraj in danes sem bila v materinski šoli. Dojenje in nega otroka. Kar zanimivo. Sem videl debato o vozičkih. Tudi mene zanima kako je, če nimaš košare kam s pasovi. Imate kakšno idejo? bomo jutr komentirali za nazaj ka je pa to za en voziček?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:14:52
|
|
|
|
Dali*
|
Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:15:17
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dolči Sem vas prebrala a kometarjev nimam,ker sem že vse pozabila. Včeraj in danes sem bila v materinski šoli. Dojenje in nega otroka. Kar zanimivo. Sem videl debato o vozičkih. Tudi mene zanima kako je, če nimaš košare kam s pasovi. Imate kakšno idejo? bomo jutr komentirali za nazaj ka je pa to za en voziček? Maxi Cosi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:15:31
|
|
|
|
tasa_m
|
mislim da je Maxi cosi Mura al neki takega..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:17:41
|
|
|
|
spps
|
prej nisem mogla za uspešne preglede,ki ste jih imele danes.Nobady,ti maš pa težkega bebija trezika,tvoja beba ima pa tako težo kot je mel moj 1777g,pa se mi zdi,da je po starosti tud isto,jaz sem imela 31.teden in nekaj dni ostale pa zdajle ne vem katere ste bile,bom jutr še enkrat prebrala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:19:27
|
|
|
|
helimaša
|
jq mqm vwe zmenen da rodim tri dni čez rok.....ah kje pa......k bom.....jst se sam hecam......sn za vikend pa tud ne bom rodila ker si ga ne mislm uničit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:20:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe dali kje pa te dela tvoj dragi? če ni skrivnost??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:21:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe a anestezisti za ultivo so skoz v P?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:21:21
|
|
|
|
Dali*
|
Tko...se bom očasi poslovila...grem mojemu pripravit neki za jest, ker je cel dan pridno delal za naše gnezdece...full je zlati moj . pa pa do jutri...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:22:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jq mqm vwe zmenen da rodim tri dni čez rok.....ah kje pa......k bom.....jst se sam hecam......sn za vikend pa tud ne bom rodila ker si ga ne mislm uničit ja helimaša, verjetno bo tvoj bebi počakal tak dolgo sam da bo wikend mimo da te nebo pri čem pomembnem zmoto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:22:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jq mqm vwe zmenen da rodim tri dni čez rok.....ah kje pa......k bom.....jst se sam hecam......sn za vikend pa tud ne bom rodila ker si ga ne mislm uničit ko da bo kaka razlika sobota al pa pondelk ...
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:22:33
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe dali kje pa te dela tvoj dragi? če ni skrivnost?? v eni privat firmi z vrhunskimi materali za hiše...to je full v grobem...ne bi omenjala firme na netu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:22:53
|
|
|
|
dolči
|
Ja maxi cosi mura.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:23:10
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe a anestezisti za ultivo so skoz v P? ne, se moreš prej zmenit z njim...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:24:12
|
|
|
|
dolči
|
Ja vidim,da se že počasi odpravljate v posteljo. Tudi prav. Jaz pa grem tudi pod tuš in pred TV. Sem se sedaj najedla pršuta in kruha (toxo sem že mela). mmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:25:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Ja maxi cosi mura. pa ta gre čist v ležečki al ma košaro?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:26:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Ja vidim,da se že počasi odpravljate v posteljo. Tudi prav. Jaz pa grem tudi pod tuš in pred TV. Sem se sedaj najedla pršuta in kruha (toxo sem že mela). mmmmmmmmmm kam zdaj greš?nam je mal prej nehal štekat RR
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:26:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe a anestezisti za ultivo so skoz v P? ne, se moreš prej zmenit z njim... a Ultiva je za plačat?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:27:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jq mqm vwe zmenen da rodim tri dni čez rok.....ah kje pa......k bom.....jst se sam hecam......sn za vikend pa tud ne bom rodila ker si ga ne mislm uničit ko da bo kaka razlika sobota al pa pondelk ... moj je rekel,da naj rodim na čet,da bo imel vikend fraj
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:29:04
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jq mqm vwe zmenen da rodim tri dni čez rok.....ah kje pa......k bom.....jst se sam hecam......sn za vikend pa tud ne bom rodila ker si ga ne mislm uničit ko da bo kaka razlika sobota al pa pondelk ... ja valda da je razlika.....a teb ni al kaj .....jst vikende hodm žurat v diskače tko da mi ne more tega zdej uničt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:30:55
|
|
|
|
helimaša
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša jq mqm vwe zmenen da rodim tri dni čez rok.....ah kje pa......k bom.....jst se sam hecam......sn za vikend pa tud ne bom rodila ker si ga ne mislm uničit ko da bo kaka razlika sobota al pa pondelk ... moj je rekel,da naj rodim na čet,da bo imel vikend fraj men pa to frendi govorijo da ga bojo lahko cel vikend pil.....pa sm rekla da jih bom zaj...... mojmu je pa vseen kdaj rodim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 21:31:28
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Jst pred 20. februarjem ne smem rodit...ker gre moj na službeno pot 17.- 19.2....se je že zmenil s tamalim, da ne bi kaj preveč prehiteval... ...jst se bom pa res najbrž kr z eno babico zmenila...sam jo morem še poklicat...tudi da se prej zmenima kaj želim in kaj ne, pa anastezista morem poklicat, če slučajno ne bom prenesla popadkov, da mi bo dl Ultivo...tko...pravo organizacijo poroda si bom naredila... hehehehe a anestezisti za ultivo so skoz v P? ne, se moreš prej zmenit z njim... a Ultiva je za plačat? kolikor jaz vem, ne...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?