Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:37:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. se mi zdi, da bi me morale včasih citirati osebnim, kaj naj napiše, sam moja pravi, da brez g. izvida ne more nič. Sej bom že naučila kak gre ta zdravniška politika. men G sam napiše za stalež na on papir za osebno.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:38:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo js pa še kr razmišljam, če bom šla otroke pozdravit danes, ker sem jim obljubila, da jim pridem na obisk, pa še po svoje stvari moram. Bom vidla, če bo tašča skidala sneg, drugače pa ne grem. Si pa želim iti. Če ne danes, pa jutri. lepo,sem zadnjič sonjo srečala,je že tud kr lepo kipnila ne bom še šla stran! a, naš sonček. Je nisem že dolgo videla, čeprav je doma v istem bloku kot moja mami.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:39:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. se mi zdi, da bi me morale včasih citirati osebnim, kaj naj napiše, sam moja pravi, da brez g. izvida ne more nič. Sej bom že naučila kak gre ta zdravniška politika. men G sam napiše za stalež na on papir za osebno. Katero pa maš osebno?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:41:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hjoj, zdaj pa mam sem zajtrk zažgala...se mi je zdelo da je nekam čudno smrdelo.. a si se kaj včeraj norce delala,ko sem jaz kosilo zasmodila? a-a jaz pa že ne? se ti zdi da sem se delala.. očitno sem danes pobrala spanje od Pupe in zažgan zajtrk po tebi (jaz malo zaostajam, grem vse za en dan prepočasi..). Zdaj pa se grem oblečt in veselo na delo (na mrzlo)..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:42:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ne bom še šla stran! a, naš sonček. Je nisem že dolgo videla, čeprav je doma v istem bloku kot moja mami. novo pol to pomeni,da že dolgo nisi bila pri mami al kak? hecam se..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:42:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. se mi zdi, da bi me morale včasih citirati osebnim, kaj naj napiše, sam moja pravi, da brez g. izvida ne more nič. Sej bom že naučila kak gre ta zdravniška politika. men G sam napiše za stalež na on papir za osebno. Katero pa maš osebno? Branovičevo-mi je ful super pa ti?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:42:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo js pa še kr razmišljam, če bom šla otroke pozdravit danes, ker sem jim obljubila, da jim pridem na obisk, pa še po svoje stvari moram. Bom vidla, če bo tašča skidala sneg, drugače pa ne grem. Si pa želim iti. Če ne danes, pa jutri. lepo,sem zadnjič sonjo srečala,je že tud kr lepo kipnila ne bom še šla stran! a, naš sonček. Je nisem že dolgo videla, čeprav je doma v istem bloku kot moja mami. jaz sem jo v Kiku srečala sam še bo morala ona mal čakat,da bo lahk cartala bomo me prej
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:43:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hjoj, zdaj pa mam sem zajtrk zažgala...se mi je zdelo da je nekam čudno smrdelo.. a si se kaj včeraj norce delala,ko sem jaz kosilo zasmodila? a-a jaz pa že ne? se ti zdi da sem se delala.. očitno sem danes pobrala spanje od Pupe in zažgan zajtrk po tebi (jaz malo zaostajam, grem vse za en dan prepočasi..). Zdaj pa se grem oblečt in veselo na delo (na mrzlo).. delo počaka
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:43:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hjoj, zdaj pa mam sem zajtrk zažgala...se mi je zdelo da je nekam čudno smrdelo.. a si se kaj včeraj norce delala,ko sem jaz kosilo zasmodila? a-a jaz pa že ne? se ti zdi da sem se delala.. očitno sem danes pobrala spanje od Pupe in zažgan zajtrk po tebi (jaz malo zaostajam, grem vse za en dan prepočasi..). Zdaj pa se grem oblečt in veselo na delo (na mrzlo).. a še nisi šla?ura je skor že 10
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:43:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Branovičevo-mi je ful super pa ti? jaz pa eno novo,pojma nimam kak se piše vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:43:45
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo ne bom še šla stran! a, naš sonček. Je nisem že dolgo videla, čeprav je doma v istem bloku kot moja mami. novo pol to pomeni,da že dolgo nisi bila pri mami al kak? hecam se..
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:44:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo delo počaka se strinjam,.. je moj odprl okno pa reko..pa saj ni tak mrzlo veni? Haloo, kaj te ne..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:44:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hjoj, zdaj pa mam sem zajtrk zažgala...se mi je zdelo da je nekam čudno smrdelo.. a si se kaj včeraj norce delala,ko sem jaz kosilo zasmodila? a-a jaz pa že ne? se ti zdi da sem se delala.. očitno sem danes pobrala spanje od Pupe in zažgan zajtrk po tebi (jaz malo zaostajam, grem vse za en dan prepočasi..). Zdaj pa se grem oblečt in veselo na delo (na mrzlo).. delo počaka se strinjam
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:44:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Branovičevo-mi je ful super pa ti? jaz pa eno novo,pojma nimam kak se piše vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov.. to sm pa jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:45:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a še nisi šla?ura je skor že 10 ma saj veš da jaz sem bolj na easy.. ko pa bom na malco naletela a bom mela easy varianto..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:45:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo delo počaka se strinjam,.. je moj odprl okno pa reko..pa saj ni tak mrzlo veni? Haloo, kaj te ne.. je blo zadnjič bol mrzlo,ko je bil kr faj minus
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:45:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Branovičevo-mi je ful super pa ti? jaz pa eno novo,pojma nimam kak se piše vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov.. to sm pa jaz hehe točno ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:46:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. se mi zdi, da bi me morale včasih citirati osebnim, kaj naj napiše, sam moja pravi, da brez g. izvida ne more nič. Sej bom že naučila kak gre ta zdravniška politika. men G sam napiše za stalež na on papir za osebno. Katero pa maš osebno? Branovičevo-mi je ful super pa ti? DR. Klančnikovo, ki me še kr kliče "ja, punca".
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:48:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Branovičevo-mi je ful super pa ti? jaz pa eno novo,pojma nimam kak se piše vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov.. to sm pa jaz edino pravilno
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:50:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Branovičevo-mi je ful super pa ti? jaz pa eno novo,pojma nimam kak se piše vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov.. to sm pa jaz edino pravilno Branovičevo ma moja mami in je zelo zadovoljna z njo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:51:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo ne bom še šla stran! a, naš sonček. Je nisem že dolgo videla, čeprav je doma v istem bloku kot moja mami. novo pol to pomeni,da že dolgo nisi bila pri mami al kak? hecam se.. sej ni edina,a ne
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:51:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov..
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:54:31
|
|
|
|
novo
|
nič, si grem bušija slikat (obljuba dela dolg), pa mal počekirat dol taščo,... Lepo čvekajte do tačas.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:57:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps Branovičevo-mi je ful super pa ti? jaz pa eno novo,pojma nimam kak se piše vama malo not skačem, da nebo cela stran samo vajinih postov.. to sm pa jaz edino pravilno Branovičevo ma moja mami in je zelo zadovoljna z njo. Jaz tud,saj je prej nisem dobr poznala,zdaj med nosečnostjo sem pa redno pri njej,pa je res ful ok,se da vse zmenit z njo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:58:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo nič, si grem bušija slikat (obljuba dela dolg), pa mal počekirat dol taščo,... Lepo čvekajte do tačas. aha,lepo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?