spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, tiste, ki še kupujete cotike za . V H&M imajo ful dosti stvari po 3, 4, 5, 9 EUR!!! V Europarku, MB..sem bila prej. Pa si malo oči pasla, ker teh malih stvari več nič ne rabim... Hvala, upam, da imajo tudi v CE kaj pametnega, sam se mi zdi, da je v MB večja izbira. Js pa nimam pojma, pri kateri št. naj začnem kupovati. Kr odlašam, kakšen konkreten nasvet prosim! Sem že bila v CE v H&M..pa se tudi meni zdi, da je v MB večja izbira! Nekaj si nabavi št. 56, ne veliko, drugače pa od št. 62 dalje kupuj, pač malo zavihaš na začetku, pa je! Naj povedo izklušene punce, ki so že mamice. Pa v H&M imajo bolj male številke, kot drugje..tudi na to bodo pozorna! Pa veliko užitkov pri nakupovanju, ti želim! Si misla velike? HM je znan, da ima malo večje št. Tako da so npr. 56 kot drugje 62. meni pa se ne zdi, da je tako... zdej se pa odločite. Kaj so večje ali manjše? bo treba preverit,ane ?