Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:06:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz je nisem,pa tud vprašanje,če bi jo dobla,bi menda prej naredla 25km peš,kot pa dobla rešilca iz našega ZD a teb se ne zdi tak? kak si rešla z bolniško?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:06:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica32 .. kaj pa ti tak hitro po konci? a še imaš službeno uro navito v sebi, al pozabiš da si na bolniški? Vsako jutro sem taxist svojemu dragemu, potem pa ne grem več nazaj v posteljo, temveč na RR.. Pridna, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:07:21
|
|
|
|
novo
|
Pa sm tu. Dobro jutro vsem! Sm se odločila, da vas nič ne bom brala za nazaj. Sneeeg! Kak fajn ga je gledat, tiste, ki greste na cesto, pa pazite!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:08:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kak si rešla z bolniško? Vredu, jo mam do konca meseca, 2.2., pol pa jovo na novo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:09:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kak si rešla z bolniško? Vredu, jo mam do konca meseca, 2.2., pol pa jovo na novo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:10:29
|
|
|
|
novo
|
joj, kaj delam, se vidi, da še napol spi!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:11:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica32 .. kaj pa ti tak hitro po konci? a še imaš službeno uro navito v sebi, al pozabiš da si na bolniški? Vsako jutro sem taxist svojemu dragemu, potem pa ne grem več nazaj v posteljo, temveč na RR.. Pridna, ne? kak je nam fajn
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:12:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, tiste, ki še kupujete cotike za . V H&M imajo ful dosti stvari po 3, 4, 5, 9 EUR!!! V Europarku, MB..sem bila prej. Pa si malo oči pasla, ker teh malih stvari več nič ne rabim... Hvala, upam, da imajo tudi v CE kaj pametnega, sam se mi zdi, da je v MB večja izbira. Js pa nimam pojma, pri kateri št. naj začnem kupovati. Kr odlašam, kakšen konkreten nasvet prosim! Sem že bila v CE v H&M..pa se tudi meni zdi, da je v MB večja izbira! Nekaj si nabavi št. 56, ne veliko, drugače pa od št. 62 dalje kupuj, pač malo zavihaš na začetku, pa je! Naj povedo izklušene punce, ki so že mamice. Pa v H&M imajo bolj male številke, kot drugje..tudi na to bodo pozorna! Pa veliko užitkov pri nakupovanju, ti želim! Si misla velike? HM je znan, da ima malo večje št. Tako da so npr. 56 kot drugje 62. meni pa se ne zdi, da je tako... zdej se pa odločite. Kaj so večje ali manjše?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:13:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kaj delam, se vidi, da še napol spi! nekaj ti napoti hodi fajn za bolniško,kdaj pa začneš porodniško?boš na bolniški do porodniške? al greš še vmes na dopust?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:13:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kokica32 .. kaj pa ti tak hitro po konci? a še imaš službeno uro navito v sebi, al pozabiš da si na bolniški? Vsako jutro sem taxist svojemu dragemu, potem pa ne grem več nazaj v posteljo, temveč na RR.. Pridna, ne? kak je nam fajn ja, pridne ste, ni kaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:15:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, tiste, ki še kupujete cotike za . V H&M imajo ful dosti stvari po 3, 4, 5, 9 EUR!!! V Europarku, MB..sem bila prej. Pa si malo oči pasla, ker teh malih stvari več nič ne rabim... Hvala, upam, da imajo tudi v CE kaj pametnega, sam se mi zdi, da je v MB večja izbira. Js pa nimam pojma, pri kateri št. naj začnem kupovati. Kr odlašam, kakšen konkreten nasvet prosim! Sem že bila v CE v H&M..pa se tudi meni zdi, da je v MB večja izbira! Nekaj si nabavi št. 56, ne veliko, drugače pa od št. 62 dalje kupuj, pač malo zavihaš na začetku, pa je! Naj povedo izklušene punce, ki so že mamice. Pa v H&M imajo bolj male številke, kot drugje..tudi na to bodo pozorna! Pa veliko užitkov pri nakupovanju, ti želim! Si misla velike? HM je znan, da ima malo večje št. Tako da so npr. 56 kot drugje 62. meni pa se ne zdi, da je tako... zdej se pa odločite. Kaj so večje ali manjše? bo treba preverit,ane ?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:16:31
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kaj delam, se vidi, da še napol spi! nekaj ti napoti hodi fajn za bolniško,kdaj pa začneš porodniško?boš na bolniški do porodniške? al greš še vmes na dopust? Ne vem še. Če bom lahko, bom kr ostala na bolniški. Pa mislim, da nebi smelo bit problemov z bolniško (prej 2ss). porodniško pa začnem, po mojih izračunih nekje 25.2.
< Sporočilo je popravil novo -- 15.1.2009 9:21:11 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:17:36
|
|
|
|
spps
|
kje se pa kaj helimaša skriva?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:19:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kaj delam, se vidi, da še napol spi! nekaj ti napoti hodi fajn za bolniško,kdaj pa začneš porodniško?boš na bolniški do porodniške? al greš še vmes na dopust? Ne vem še. Če bom lahko, bom kr ostala na bolniški. Pa mislim, da nebi smelo bit problemov z bolniško (prej 2ss). sej bo,če so men podaljšali,pa prej nisem imela težav,še bodo tebi.nisem si mislila,da bom zdaj dobla do porodniške podaljšano
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:22:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kaj delam, se vidi, da še napol spi! nekaj ti napoti hodi fajn za bolniško,kdaj pa začneš porodniško?boš na bolniški do porodniške? al greš še vmes na dopust? Ne vem še. Če bom lahko, bom kr ostala na bolniški. Pa mislim, da nebi smelo bit problemov z bolniško (prej 2ss). sej bo,če so men podaljšali,pa prej nisem imela težav,še bodo tebi.nisem si mislila,da bom zdaj dobla do porodniške podaljšano tebi, pri meni pa, če ne bo kaj šlo, bomo "potisnili!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:24:33
|
|
|
|
novo
|
Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:26:57
|
|
|
|
novo
|
js pa še kr razmišljam, če bom šla otroke pozdravit danes, ker sem jim obljubila, da jim pridem na obisk, pa še po svoje stvari moram. Bom vidla, če bo tašča skidala sneg, drugače pa ne grem. Si pa želim iti. Če ne danes, pa jutri.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:27:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:28:02
|
|
|
|
novo
|
kaj mam samogovore. Kje ste! Kaj kr jeste?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:30:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. se mi zdi, da bi me morale včasih citirati osebnim, kaj naj napiše, sam moja pravi, da brez g. izvida ne more nič. Sej bom že naučila kak gre ta zdravniška politika.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:31:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. sam da je boljš. Meni je vmes tudi mal nagajal, pa ni fajn občutek.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:36:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo js pa še kr razmišljam, če bom šla otroke pozdravit danes, ker sem jim obljubila, da jim pridem na obisk, pa še po svoje stvari moram. Bom vidla, če bo tašča skidala sneg, drugače pa ne grem. Si pa želim iti. Če ne danes, pa jutri. lepo,sem zadnjič sonjo srečala,je že tud kr lepo kipnila
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:36:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj mam samogovore. Kje ste! Kaj kr jeste? zakaj bi jih meli vedno eniinisti?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:36:54
|
|
|
|
novo
|
Nič, grem delat seznam za oblačila, da vidim, kaj moram še imeti. Nekaj malega sm dobila, grem pregledat, kaj je in oprat.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 15.1.2009 9:36:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Ja, problem je sam bil, ker mi je g. napisala, da imam rizično nosečnost, osebna pa mi je rekla, da bom za komisijo morala iti še enkrat do nje, ker ni to zadosten razlog in potrebuje konkretnejše. Se ne znajo zmenit. jaz nimam rizične nosečnosti,men G sam predlog,da naprej,pač na osnovi težav s križem-čeprav so se mi izboljšale. sam da je boljš. Meni je vmes tudi mal nagajal, pa ni fajn občutek. men je te cela leva noga zaštekala...sem glih komaj nogo vlekla za sabo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?