Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:58:50
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Sploh vas več ne dohitevam:( ne se sekirat, sej js tut ne!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:59:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Sploh vas več ne dohitevam:( ne se sekirat, spps je rekla, da bo na vsako 5. stran dala sezname, ki so še najbolj pomembni v tem čveku
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:00:04
|
|
|
|
spps
|
no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker moram it zložit perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:00:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker moram it zložit perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri še kej se oglas
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:00:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker moram it zložit perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri še kej se oglas bom poskusla zdaj se še pa ostale mal potrudite in kaj napišite
< Sporočilo je popravil spps -- 10.1.2009 18:01:20 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:02:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker moram it zložit perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri še kej se oglas bom poskusla zdaj se še pa ostale mal potrudite in kaj napišite a boš brala za nazaj, če kej napišemo?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:03:55
|
|
|
|
mihaela01
|
Zadnje dneve se resnično vidi, da je zunaj mrzlo kot v Sibiriji, da vse non stop visimo na računalniku
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:05:34
|
|
|
|
NoBady
|
ja res je... še dobr da ni elektrika na plin
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:07:20
|
|
|
|
felix7
|
o, mihaela si je pa slikico dala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:08:15
|
|
|
|
NoBady
|
o mihaela...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:10:01
|
|
|
|
NoBady
|
zdej si jo more še tulipan naštimat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:12:13
|
|
|
|
felix7
|
meni pa dragi zdajle večerjo kuha pire krompirček in svinjske kremenatlce, aja pa še govejo juhico, mislim, pravi kuhar je postal, odkar se pripravlja na potomca
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:14:57
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 meni pa dragi zdajle večerjo kuha pire krompirček in svinjske kremenatlce, aja pa še govejo juhico, mislim, pravi kuhar je postal, odkar se pripravlja na potomca waw to boš mela pa ornk večerjo... si mi lušto naredla fajn maš naučenga, moj si še jajce ne zna sam spečt.. oziroma noče, če bi hotu bi znal pomoje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:16:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Mal sem preletela, pa sam to lahko komentiram. Jaz mislim, da sem zanosila 13.6, ko je moj prišel po enem mesecu iz zda in saj veste, kaj to pomeni....V glavnem nisva še planirala,čeprav sem si jaz želela, se je pač tudi nama potem prijelo. Ribe pa po resici ne bi mogla boljše trofit, jaz sem dvojček in sem impulzivna in preveč divja moj je riba, me umirja, upam, da bo mala po njem. Ime Tjaša , če pa zraste lulček pa Žiga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:21:30
|
|
|
|
NoBady
|
a menile ste se kdaj ste zanosile? Kokr sm si js računala glede na to kolk tednov sm noseča, sem zanosila nekje okol mojga rojstnega dneva.. no par dni kasneje... je pa fora, da so mi na torto doma naštimal enga dojenčka iz sladkorja, kao fora, in sem tistga dojenčka pojedla in evo, zanosila tut, čeprou nisma načrtvovala js sm tut dvojček, moj pa oven, zdej bo pa še ribica Ime je pa moj zbral in bo TAI ... Se mmr še mal navadit... Men bi blo bolš da bi bla punčka in bi bila Lana
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:29:57
|
|
|
|
NoBady
|
No če mi je tole ratal prlimat, pol vidte ka se zgodi če preveč sexate Čeprou tole pomoje ni po naravni poti... ampak svaka čast teti mamici in ateku... Zdej se pa tut js poslavlam, rit me boli, lulat me tišči, pa še lačna sem... čao, papa
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:34:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
Midva sva pa tut bolj boga pri dogovoru okoli imen - če bo je v ožjem izboru Tiana al pa Tijana (to je treba še dodelat), če pa bo , pa sva zaenkrat nekje pri Žan in Žiga.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:37:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
OK, bejbe, zdaj pa šibam na ženski večer (tokrat v živo ), pa se beremo kaj ko se vrnem al pa ju3! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:43:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps no,pa jaz se tud za nekaj časa poslavljam,ker moram it zložit perilo,ki se je posušilo..se še kaj tipkamo ,če ne pa jutri še kej se oglas bom poskusla zdaj se še pa ostale mal potrudite in kaj napišite a boš brala za nazaj, če kej napišemo? bom
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:43:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 OK, bejbe, zdaj pa šibam na ženski večer (tokrat v živo ), pa se beremo kaj ko se vrnem al pa ju3! Pa-pa opa,ti si pa le privošči ,dokler še lahko
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:43:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady No če mi je tole ratal prlimat, pol vidte ka se zgodi če preveč sexate Čeprou tole pomoje ni po naravni poti... ampak svaka čast teti mamici in ateku... Zdej se pa tut js poslavlam, rit me boli, lulat me tišči, pa še lačna sem... čao, papa men se zrola-je pa ena uporabnica RR Dodi,ko ima nekaj parov dvojčkov,vse skupaj pa ima menda 10 otrok,pa se mi zdi,da je spet noseća,nisem pa ziher
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 18:44:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mal sem preletela, pa sam to lahko komentiram. Jaz mislim, da sem zanosila 13.6, ko je moj prišel po enem mesecu iz zda in saj veste, kaj to pomeni....V glavnem nisva še planirala,čeprav sem si jaz želela, se je pač tudi nama potem prijelo. Ribe pa po resici ne bi mogla boljše trofit, jaz sem dvojček in sem impulzivna in preveč divja moj je riba, me umirja, upam, da bo mala po njem. Ime Tjaša , če pa zraste lulček pa Žiga. Lolita,a tvojga si že pripeljala domov?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 19:09:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Mal sem preletela, pa sam to lahko komentiram. Jaz mislim, da sem zanosila 13.6, ko je moj prišel po enem mesecu iz zda in saj veste, kaj to pomeni....V glavnem nisva še planirala,čeprav sem si jaz želela, se je pač tudi nama potem prijelo. Ribe pa po resici ne bi mogla boljše trofit, jaz sem dvojček in sem impulzivna in preveč divja moj je riba, me umirja, upam, da bo mala po njem. Ime Tjaša , če pa zraste lulček pa Žiga. Lolita,a tvojga si že pripeljala domov? Ja itak, pa sej sem več v tvojih koncih, ko pa v svojih.Juter ga tak nazaj peljem, v sredo na obisk, potem v soboto pa iskat. Sva šla mal po trgovinah, pa je taka gužva, da sva se kar obračala.Aja pa ve ste kaj mi je kupil, uno žogo, ki jo imaš tudi v porodni sobi, je rekel za trening.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 19:14:53
|
|
|
|
jjasna85
|
Hallllooooooooo!!! Anybody out there??? Hehe... en dan je mimo odkar sm bla nazadnje tle, pa ste že na 18. strani 4. dela... pridne pridne!! mene pa neki glava maltra tako da sm za en drek danes, ampak sm rekla, da vas vseeno pridem malo pozdravit... zdej berem še konec 3. dela da vidim kaj se je kej dogajalo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 19:16:09
|
|
|
|
Lolita23
|
Nič se poslavljam!!! lep večer vsem
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?