Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
punce pod takšnim pritiskom sem da joj ...danes vdobim obisk-in seveda skuham kavico in si prižgem cigaret...in kaj se zgodi?tip-starejši mi začne težit da sem nora ker kadim,da s otrokom ne bo vse vredu,da pozna ko se je otrok rodil tak da ni zgledal kot človek in tako dalje ...katastrofa.pa kaj koga to briga.vem da ni dobro da kadim..ampak ne mporem nehat.sem zmanjšala zelo.na zaćetku sem pokadila po škatlo in pol ker nisem vedela da sem noseča.sedaj pa jih skadim do max 10..pa sem mu povedala da poznam dosti primerov ki so kadili ko turk pa je vse ok.pa tudi take ki niso pa ni vse vredu z ....ne vem kam to vodi...potem sem samo živčna..upam da zdržim do pdp(marec)..zdaj mi je lažje sem mogla to ven dat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:36:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo mogoč mi pa enkrat rata kej tazga posnet http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk meni je tudi zdaj tako se premikal, pa smo bli prepozni za posnet; konec predstav za danes pravi; oglejte si to http://se.youtube.com/watch?v=1VRFyPY95xo&feature=related iiii, so lušne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:38:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen punce pod takšnim pritiskom sem da joj ...danes vdobim obisk-in seveda skuham kavico in si prižgem cigaret...in kaj se zgodi?tip-starejši mi začne težit da sem nora ker kadim,da s otrokom ne bo vse vredu,da pozna ko se je otrok rodil tak da ni zgledal kot človek in tako dalje ...katastrofa.pa kaj koga to briga.vem da ni dobro da kadim..ampak ne mporem nehat.sem zmanjšala zelo.na zaćetku sem pokadila po škatlo in pol ker nisem vedela da sem noseča.sedaj pa jih skadim do max 10..pa sem mu povedala da poznam dosti primerov ki so kadili ko turk pa je vse ok.pa tudi take ki niso pa ni vse vredu z ....ne vem kam to vodi...potem sem samo živčna..upam da zdržim do pdp(marec)..zdaj mi je lažje sem mogla to ven dat ma kje ti pobiraš take znance in kolege?????
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:38:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost šašave sej mogoč se še pa katera -ša najde spet sem neki zamudila ker nimam pojma ka je sploh ta ŠAŠAVE...??? smo ugotovile,da smo največje čveke tiste,katerih se nam imena končajo na -ŠA aha... vas poznam samo po nicku, tko da ne bi vedla. a o imenih ste se že menle kej? Kako bo ime vašim pikicam v trebuščku?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:40:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost šašave sej mogoč se še pa katera -ša najde spet sem neki zamudila ker nimam pojma ka je sploh ta ŠAŠAVE...??? smo ugotovile,da smo največje čveke tiste,katerih se nam imena končajo na -ŠA aha... vas poznam samo po nicku, tko da ne bi vedla. a o imenih ste se že menle kej? Kako bo ime vašim pikicam v trebuščku? o naših prek MSN-ja o imenih novih članov,pa občasno pade kakšna debata pri nas bo Marcel,če se pa slućajno zgodi,da mu pimpi stran pade bo pa Alina
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:41:11
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo mogoč mi pa enkrat rata kej tazga posnet http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk meni je tudi zdaj tako se premikal, pa smo bli prepozni za posnet; konec predstav za danes pravi; oglejte si to http://se.youtube.com/watch?v=1VRFyPY95xo&feature=related iiii, so lušne ja sej so luštne..zdele k so vse priden pa tiho... ka je pa pol k se začnejo dret jao, dva je težko rihtat, kaj šele tri... komi čakam da se persida kej javi...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:42:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen punce pod takšnim pritiskom sem da joj ...danes vdobim obisk-in seveda skuham kavico in si prižgem cigaret...in kaj se zgodi?tip-starejši mi začne težit da sem nora ker kadim,da s otrokom ne bo vse vredu,da pozna ko se je otrok rodil tak da ni zgledal kot človek in tako dalje ...katastrofa.pa kaj koga to briga.vem da ni dobro da kadim..ampak ne mporem nehat.sem zmanjšala zelo.na zaćetku sem pokadila po škatlo in pol ker nisem vedela da sem noseča.sedaj pa jih skadim do max 10..pa sem mu povedala da poznam dosti primerov ki so kadili ko turk pa je vse ok.pa tudi take ki niso pa ni vse vredu z ....ne vem kam to vodi...potem sem samo živčna..upam da zdržim do pdp(marec)..zdaj mi je lažje sem mogla to ven dat ne sekiraj se; sama veš kako in kaj; če si zmanjšala na začetku je OK; jaz sem imela sosedo, ki je kadila ko turk v prvi in drugi nosečnosti; prvi je imela enga in je čisto OK, v drugo pa in tudi ta dva sta OK; tako da sama zase veš najbolje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:42:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo mogoč mi pa enkrat rata kej tazga posnet http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk meni je tudi zdaj tako se premikal, pa smo bli prepozni za posnet; konec predstav za danes pravi; oglejte si to http://se.youtube.com/watch?v=1VRFyPY95xo&feature=related iiii, so lušne ja sej so luštne..zdele k so vse priden pa tiho... ka je pa pol k se začnejo dret jao, dva je težko rihtat, kaj šele tri... komi čakam da se persida kej javi... ma jaz sem vedno študirala,kako je s tistimi,ki imajo dvojčke al pa trojčke,ko so otroci bolani-jaz sem bila že pri enem včasih čisto paf
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem kje jih pobiram-to je kolega od tasta ....ne morem verjet kako se vsi vtikajo kje jim ni mesto..samo me vsi strašijo in vlivajoi negativno energijo.ne vem več kako naj reagiram na take komentarje.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:43:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo mogoč mi pa enkrat rata kej tazga posnet http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk meni je tudi zdaj tako se premikal, pa smo bli prepozni za posnet; konec predstav za danes pravi; oglejte si to http://se.youtube.com/watch?v=1VRFyPY95xo&feature=related iiii, so lušne ja sej so luštne..zdele k so vse priden pa tiho... ka je pa pol k se začnejo dret jao, dva je težko rihtat, kaj šele tri... komi čakam da se persida kej javi... a si predstavljaš, da imaš od prej recimo da enega ali dva otročka in pol kr trojčke naenkrat pa da še ni neke razlike v letih; po moje bi se meni zrolalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:45:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne vem kje jih pobiram-to je kolega od tasta ....ne morem verjet kako se vsi vtikajo kje jim ni mesto..samo me vsi strašijo in vlivajoi negativno energijo.ne vem več kako naj reagiram na take komentarje..... ma reči jim,da je to čist tvoja stvar,ostali si pa naj spučejo pred domačim pragom,pa bo vsak imel dost za delat- p.s. :-pa ne rabiš bit anonimna
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:46:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne vem kje jih pobiram-to je kolega od tasta ....ne morem verjet kako se vsi vtikajo kje jim ni mesto..samo me vsi strašijo in vlivajoi negativno energijo.ne vem več kako naj reagiram na take komentarje..... presliši....marsikaj ni zdravega, pa kaj....a kdo to upošteva; recimo alkohol škodi, pa vsi ga pijejo; mastno škodi, pa ljudje jedo mastno hrano; MC Donalds ni zdrav, pa vsi rinejo tja....presliši, sploh ko to govorijo ljudje ki nimajo nič veze s tabo in te lih tako poznajo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:46:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne vem kje jih pobiram-to je kolega od tasta ....ne morem verjet kako se vsi vtikajo kje jim ni mesto..samo me vsi strašijo in vlivajoi negativno energijo.ne vem več kako naj reagiram na take komentarje..... najbolš da jih prezreš...res se ne oziraj na to... in pa ne razmišljaj negativno, ne razmišli kaj vse je lahko narobe... s tvojim bo vse uredu, kolk je takih ko kadijo, omembe ni vredno da bi se sekirala, res!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vam punce da ste me pomirile.saj me poznajo le bežno-ne vem kako si dovolijo kaj komentirat.vem da bo s mojom vse super.s prvim je tud bilo.lp pa se kaj tipkamo.grem ležat ker mala skače po trebuhu.še dobro da ne sega do reber.. ..lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:53:20
|
|
|
|
NoBady
|
a ste že slišale za te dve dvojčice, ko je ena bela ena pa črna?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:53:32
|
|
|
|
felix7
|
niste normalne, hitrej tipkate kot lahko jaz berem pa ne berem počas. Anonimna, ni se treba skrivat, me ne bomo nič obsojale. Pač tvoja odločitev, a se me z njo strinjamo ali ne, je čist vseeno. Takim pametnjakovičem bi pa jaz tudi povedala, kar jim gre, s kakšno pravico neki se vtikajo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:53:56
|
|
|
|
mama_milchy
|
Punce, grem jaz malo na kavč k mojima fantoma; se igrata z lego kockami; mi ta položaj sede ne odgovarja kaj dosti....se beremo pred spanjem.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:54:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a ste že slišale za te dve dvojčice, ko je ena bela ena pa črna? ja, sem slišala, da je možno tudi to in da je bilo že par takih primerov (to se zgodi po kakšnih orgijah )
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:56:11
|
|
|
|
felix7
|
o, sem si prislužila tretjo zvezdico
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:56:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, sem si prislužila tretjo zvezdico ćestitke tudi tebi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:57:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Punce, grem jaz malo na kavč k mojima fantoma; se igrata z lego kockami; mi ta položaj sede ne odgovarja kaj dosti....se beremo pred spanjem..... lepo se cartajte
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:57:39
|
|
|
|
mihaela01
|
Sploh vas več ne dohitevam:(
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:58:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01 Sploh vas več ne dohitevam:( zdajle je prilika,ker se zadeve umirjajo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?