Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:19:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost ja,a ni pošteno do ostalih? sej so vse čist prestrašene...ne dohajajo al ne upajo napisat... še js bi skor pobegnla že dol..
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:20:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost ja,a ni pošteno do ostalih? sej so vse čist prestrašene...ne dohajajo al ne upajo napisat... še js bi skor pobegnla že dol.. zakaj bi pa ble prestrašene?mene nič ne prestraši
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:21:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:22:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost ja,a ni pošteno do ostalih? sej so vse čist prestrašene...ne dohajajo al ne upajo napisat... še js bi skor pobegnla že dol.. zakaj bi pa ble prestrašene?mene nič ne prestraši kaj js vem... raj nč ne napišem alo Tulipan12... ka zdej delaš s tem avatarjem??? Si zrihtala al ja?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:22:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost ja,a ni pošteno do ostalih? sej so vse čist prestrašene...ne dohajajo al ne upajo napisat... še js bi skor pobegnla že dol.. zakaj bi pa ble prestrašene?mene nič ne prestraši kdo je prestrašen jaz gledam kako se mi kr cel trebuh premika, ima otroček žurko noter tulipan, si naštimala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:23:48
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost šašave
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:24:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:25:19
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!! PTIČA???? Ne bi mela raj kazga tulipana lepga
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:25:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost ja,a ni pošteno do ostalih? sej so vse čist prestrašene...ne dohajajo al ne upajo napisat... še js bi skor pobegnla že dol.. zakaj bi pa ble prestrašene?mene nič ne prestraši kdo je prestrašen jaz gledam kako se mi kr cel trebuh premika, ima otroček žurko noter tulipan, si naštimala? moj pa zdajle počiva,je prej imel žurko tulipan,je pa zgleda obupala z avatarjem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:26:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!! kakšne blokade?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:26:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!! PTIČA???? Ne bi mela raj kazga tulipana lepga Zgleda, da te ni bilo prej na debati: ugotovila sem, da imajo vse Mariborčanke nekega ptiča za avatar, pa se mi zdi nevljudno, da bi jaz kako muco gor dala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:27:00
|
|
|
|
NoBady
|
js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:27:46
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!! PTIČA???? Ne bi mela raj kazga tulipana lepga Zgleda, da te ni bilo prej na debati: ugotovila sem, da imajo vse Mariborčanke nekega ptiča za avatar, pa se mi zdi nevljudno, da bi jaz kako muco gor dala aha oki... razumem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:28:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!! kakšne blokade? Mam blokado, da si ne morem nič inštalirat, še filmčkov mi ne gre gledat - sem imela neke viruse gor, pa mi ga je tisti, ki mi je spucal te viruse, preventivno zablokiral, pa ne morem nič... sej se navadiš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:28:40
|
|
|
|
NoBady
|
ooo js sm pa opazla da mam 2 zvezdici... no, spps še dooooolgo ne bom dohtela
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:28:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:29:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ooo js sm pa opazla da mam 2 zvezdici... no, spps še dooooolgo ne bom dohtela čestitke za dve zvezdici poskusiš lahk pa vseen
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:29:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady si zrihtala Tulipan? 3 smo ti napisale kko... Ne, še malo bom brez slikice, mam neke blokade na laptopu, pa mi ne gre nič nalagat. TNX za napotke.... ko pridem na kak drug računalnik, bom si naštimala tega PTIČA!!! kakšne blokade? Mam blokado, da si ne morem nič inštalirat, še filmčkov mi ne gre gledat - sem imela neke viruse gor, pa mi ga je tisti, ki mi je spucal te viruse, preventivno zablokiral, pa ne morem nič... sej se navadiš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:30:26
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo mogoč mi pa enkrat rata kej tazga posnet http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:30:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost šašave sej mogoč se še pa katera -ša najde
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:31:01
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ooo js sm pa opazla da mam 2 zvezdici... no, spps še dooooolgo ne bom dohtela čestitke za dve zvezdici poskusiš lahk pa vseen hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:32:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost šašave sej mogoč se še pa katera -ša najde spet sem neki zamudila ker nimam pojma ka je sploh ta ŠAŠAVE...???
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:34:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady js sm že hotla moj trebuh posnet kko se premika pa skače z ene strani na drugo, pa vedno ko začnem snemat neha brcat... me že zdej zajbava, ka šele bo to sem jaz zadnjič probovala,pa mi tud ni uspelo mogoč mi pa enkrat rata kej tazga posnet http://www.youtube.com/watch?v=w0WWOpH0oPk dobr video
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 10.1.2009 17:35:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps dajemo šašave še drugim prednost šašave sej mogoč se še pa katera -ša najde spet sem neki zamudila ker nimam pojma ka je sploh ta ŠAŠAVE...??? smo ugotovile,da smo največje čveke tiste,katerih se nam imena končajo na -ŠA
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?