Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:03:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Da se še jaz na hitro pofočakm...pr nas nčl kaj tudi tako turubno vreme pa še po vsem tem čudnem vremenu sem spet sama moj je šel delat ob 10:40 pa do konca to pomeni do 23:30...Naša velika je šla k atiju ker gre potem na nek rojstni dan na drsališče tečka mami pa sama doma sej je najbolje nikomur nč ne težim to je pa tudi res ...lahka bi mal pospravljala ampak to je pa že napor pa mi ne paše ... In kaj boste kej ve počele??? oo izbeglica,si se le odločla prit še mal med marčevke sej vas redno berem ampak napisat pa je problem sej nisem tudi ne pr februarčicah nč velik aktivna se vidi da sem lena ko berem še no ampak pisanje je pa že napor ...pa ne mi rečt da si me pogrešala no, cita, če si pa sama doma, pa nimaš več izgovora, da ne tipkaš z nami
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:05:29
|
|
|
|
Pupa7
|
oooo feliša si se uspela ta prva podpisat na stran cita, ti pa bi res lahko večkrat pršla kej povedat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:06:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooo feliša si se uspela ta prva podpisat na stran cita, ti pa bi res lahko večkrat pršla kej povedat se popolnoma strinjam ...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:13:07
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutroooooooooooooo no, jaz sem se naspala, enkrat sem sicer šla na wc, ampak v polsnu, tako da sem takoj naprej zaspala. hvala yania, za opis dojenja v P, bom kar počakala s temi nastavki, če praviš, da se jih celo v P kupi. Če jih bomo rabili, bom mojega dol poslala, pa je. Tudi črpalke še ne mislim kupit, če res ne bo potrebno. Upam na to, da bomo imeli požeruščka, ki bo sam vlekel. Čebeica, tudi tebi hvala za nasvete okoli modrčkov. A to pomeni, da če mam zdaj 75b, naj si kupim 80c? ja punce, kar nehajte se o P pogovarjat, še vsaj 5 tednov moramo počakat. Saj veste, zdaj rojevajo januarčice, potem so pa vmes še februarčice. Kar mirno jutro jaz imam 70b, pa sem imela 80c, za ponpč pa 80d te iz Milerja, se pa proizvajalci razlikujejo, prvega sem imela kr neko fifmo, pa nevem mogoče se je skrču 80c ful premejhen
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 18.1.2009 11:17:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:15:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Da se še jaz na hitro pofočakm...pr nas nčl kaj tudi tako turubno vreme pa še po vsem tem čudnem vremenu sem spet sama moj je šel delat ob 10:40 pa do konca to pomeni do 23:30...Naša velika je šla k atiju ker gre potem na nek rojstni dan na drsališče tečka mami pa sama doma sej je najbolje nikomur nč ne težim to je pa tudi res ...lahka bi mal pospravljala ampak to je pa že napor pa mi ne paše ... In kaj boste kej ve počele??? oo izbeglica,si se le odločla prit še mal med marčevke sej vas redno berem ampak napisat pa je problem sej nisem tudi ne pr februarčicah nč velik aktivna se vidi da sem lena ko berem še no ampak pisanje je pa že napor ...pa ne mi rečt da si me pogrešala bla,bla-ti si po duši bolj februarčica tam še kaj napišeš,tu pa nimaš več energije
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:16:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Da se še jaz na hitro pofočakm...pr nas nčl kaj tudi tako turubno vreme pa še po vsem tem čudnem vremenu sem spet sama moj je šel delat ob 10:40 pa do konca to pomeni do 23:30...Naša velika je šla k atiju ker gre potem na nek rojstni dan na drsališče tečka mami pa sama doma sej je najbolje nikomur nč ne težim to je pa tudi res ...lahka bi mal pospravljala ampak to je pa že napor pa mi ne paše ... In kaj boste kej ve počele??? oo izbeglica,si se le odločla prit še mal med marčevke sej vas redno berem ampak napisat pa je problem sej nisem tudi ne pr februarčicah nč velik aktivna se vidi da sem lena ko berem še no ampak pisanje je pa že napor ...pa ne mi rečt da si me pogrešala no, cita, če si pa sama doma, pa nimaš več izgovora, da ne tipkaš z nami točno tako
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:16:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutroooooooooooooo no, jaz sem se naspala, enkrat sem sicer šla na wc, ampak v polsnu, tako da sem takoj naprej zaspala. hvala yania, za opis dojenja v P, bom kar počakala s temi nastavki, če praviš, da se jih celo v P kupi. Če jih bomo rabili, bom mojega dol poslala, pa je. Tudi črpalke še ne mislim kupit, če res ne bo potrebno. Upam na to, da bomo imeli požeruščka, ki bo sam vlekel. Čebeica, tudi tebi hvala za nasvete okoli modrčkov. A to pomeni, da če mam zdaj 75b, naj si kupim 80c? ja punce, kar nehajte se o P pogovarjat, še vsaj 5 tednov moramo počakat. Saj veste, zdaj rojevajo januarčice, potem so pa vmes še februarčice. Kar mirno je treba mal punce podražit
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:22:13
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: cita Da se še jaz na hitro pofočakm...pr nas nčl kaj tudi tako turubno vreme pa še po vsem tem čudnem vremenu sem spet sama moj je šel delat ob 10:40 pa do konca to pomeni do 23:30...Naša velika je šla k atiju ker gre potem na nek rojstni dan na drsališče tečka mami pa sama doma sej je najbolje nikomur nč ne težim to je pa tudi res ...lahka bi mal pospravljala ampak to je pa že napor pa mi ne paše ... In kaj boste kej ve počele??? oo izbeglica,si se le odločla prit še mal med marčevke sej vas redno berem ampak napisat pa je problem sej nisem tudi ne pr februarčicah nč velik aktivna se vidi da sem lena ko berem še no ampak pisanje je pa že napor ...pa ne mi rečt da si me pogrešala bla,bla-ti si po duši bolj februarčica tam še kaj napišeš,tu pa nimaš več energije če pa ti tko rečeš pol je pa sigurno res ...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:23:14
|
|
|
|
Pupa7
|
no pupe, jaz grem malo pospravljat, pa kaj v piskr vržt se beremo kaj popoldan, uživaaaaaaajteeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:23:53
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uh, vam povem kaj sem pa jaz danes sanjala? Da sem nekoga ubila... prav zares! najaa ti pa si v sanjah nevarna? Upam,da ne skačem kaj po tvojih sanjah? punce ne se sekirak glede sanj, nek sem prebrala da nosečnice več sanjajo in bol žive sanje ki pa nimajo nobene povezave, tako da jih kr lepo pozabte, jst sem se prej tud sekirala, ko sem pa to prebrala se pa sm smejem pol
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:24:03
|
|
|
|
spps
|
nič,pridno čvekajte,da bom imela jutri kaj za prečekirat zdaj pa še grem kaj koritnega naredit za danes. vsem vam pa želim lepo nedeljo
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:24:26
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no pupe, jaz grem malo pospravljat, pa kaj v piskr vržt se beremo kaj popoldan, uživaaaaaaajteeeeee!!!!!!!!!!!!!!! pa ne preveč pospravljat ker sej veš delo počaka
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:24:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 no pupe, jaz grem malo pospravljat, pa kaj v piskr vržt se beremo kaj popoldan, uživaaaaaaajteeeeee!!!!!!!!!!!!!!! kontra
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:25:36
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nič,pridno čvekajte,da bom imela jutri kaj za prečekirat zdaj pa še grem kaj koritnega naredit za danes. vsem vam pa želim lepo nedeljo pa ne preveč delat ko si lahka preveč pridna pa tudi vam želim lepo nedeljo...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:36:08
|
|
|
|
felix7
|
no, jaz grem tut na kosilo k mami. Se tipkamo kasneje.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 11:44:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Pa priznaj, da bi bilo super, če bi bilo tak enostaven. ja seveda bi bilo to najbolj ajnfoht.. jaz se nebi pritoževala polo bi blo nevarno,da ti bebi sam od sebe kje ven pade A nisi gledala men in black 1. del, ko ena v avtu rojeva, pa se Will Smith postavi da bo pomagal, otrok pa sam ven prileti.Pač bi jih sam lovili...Si predstavljaš naše dede, da lovijo otroke...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:13:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja sedauj sem se spomnila.nekaj vas vprašam:g mi je predpisal retafer-za slabokrvnost,zanima pa me ali lahko zraven pijem tudi elevit tablete?sedaj jih že 1 mesec ne pijem ker ne vem če lahko in vedno pozabim vprašati g. a elevit ma železo? kva sem pa jest pol brala? Verjetno je več variant tega elevita, ker sem brala sestavine, pa ni blo železa omenjenega. Skratka, najboljš G vprašat Vprašaj G. Po moje pa ni treba. Boš zaprta ko zarjavela pipa. Resno mislim, ker elevit ima tudi veliko železa in ta zapira. Ja, elevit ima od vseh teh pripravkov največ železa. Mene ful zapira. Pa na splošno sem v tej nos. veliko zaprta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:13:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uh, vam povem kaj sem pa jaz danes sanjala? Da sem nekoga ubila... prav zares! koga te?ker se ti je pa tako zameril Kar enega, ki ga ne poznam, saj to je najhuje. Pa ful pogosto sanjam dvigalo. Ve katera, kaj to pomeni? V sanjah se vozim z njim gor in dol, pa ven in not hodim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:16:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uh, vam povem kaj sem pa jaz danes sanjala? Da sem nekoga ubila... prav zares! koga te?ker se ti je pa tako zameril Kar enega, ki ga ne poznam, saj to je najhuje. Pa ful pogosto sanjam dvigalo. Ve katera, kaj to pomeni? V sanjah se vozim z njim gor in dol, pa ven in not hodim. čak bom pogledala v sanjsko knjigo, samo nevem, če so takrat že meli lifte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:18:22
|
|
|
|
tasa_m
|
PUNCE IMAM SLIKICE NAŠIH PRVIH MARČEVSKIH SONČKOV.. Tomaža in Anžeta. Tu sta bila stara 3 dni.. Zdaj sta že brez cevk,Tomaž tudi že papca samo maminino mleko, Anže pa še malo štrajka..ampak bo že
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:18:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uh, vam povem kaj sem pa jaz danes sanjala? Da sem nekoga ubila... prav zares! koga te?ker se ti je pa tako zameril Kar enega, ki ga ne poznam, saj to je najhuje. Pa ful pogosto sanjam dvigalo. Ve katera, kaj to pomeni? V sanjah se vozim z njim gor in dol, pa ven in not hodim. čak bom pogledala v sanjsko knjigo, samo nevem, če so takrat že meli lifte Če maš kako staro, ziher ne. Če kej najdeš, mi povej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:19:33
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, tole boš pa morala mal zmanjšat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:20:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, tole boš pa morala mal zmanjšat. že dela na tem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:20:58
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Uh, vam povem kaj sem pa jaz danes sanjala? Da sem nekoga ubila... prav zares! koga te?ker se ti je pa tako zameril Kar enega, ki ga ne poznam, saj to je najhuje. Pa ful pogosto sanjam dvigalo. Ve katera, kaj to pomeni? V sanjah se vozim z njim gor in dol, pa ven in not hodim. čak bom pogledala v sanjsko knjigo, samo nevem, če so takrat že meli lifte Če maš kako staro, ziher ne. Če kej najdeš, mi povej. sm iskala, pa ni, tud na netu ne daj kaj drugega sanjaj, pa ti povem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 18.1.2009 12:23:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, tole boš pa morala mal zmanjšat. že dela na tem sem zmanjšala ampak očitno neuspešno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?