Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dobro jutro!!! Sonček sije Jaz pa mislim, da me bodo sinusi zdelal, prav boli me cela glava še najbolj nad nosom, tak da katastrofa.Pa še celo telo imam v nekih bolečinah.Ampak ne bom jamrala, zato sem se odločila, da se super počutim. Danes spet ne kuham, tašča pravi, da naj kar kjer prideva, pa se ne bom branila. čajčka pit eni pa nimamo take sreče,da nam ne bi bilo treba kuhat Sej po resnici, jaz sploh ne vem, kaj bi kuhala, tak me pa ona reši. Midva greva pa v torek pogledat P, ali pa nslednjega odvisen od časa. da ne boš pol kr tam ostala no,saj ne moreš,ker mi moraš poročat kako je tam Se še dihat ne znam, moram še dva telčaja tega dat čez naslednja dva pon.A veš kake nore imajo v Velenju, da se naučim dihat moram pridobiti delovni nalog za fizioterapijo noro. Poročanje vsekakor, sam jaz štartam z 1.3 proti P, prej se mi še ne da. bodi ziher,da boš znala dihat sej jaz tud pred marcem nimam časa it rodit,ker si moram še večino stvari nabavit in pripravit Ah sej ne računam, da se bom na teh vajah naučila dihat, to se bolj naučiš ko gre zares vsaj po moje. Ah jaz em tud ustavila pranje, se mi zdi, da imaš še dost časa.Plus to je še dolg febraur pred nami.