biba14 -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (11.6.2009 11:33:34)
|
Ojla... Jaz sem še vedno 2v1...sitna sem ko d[sm=smiley35.gif] !! Včeraj sem mela G, sam trebuh mje zmeril ( naj povem,da sem imela pred 6t S/F 39cm,pred 2t 36cm in včeraj v 39t 33cm )...pol pa mi reče da je vse ok, le preveč sem se zredila ( v 10dneh sem dala gor še 1kg in jih imam sedaj +13 ). No, jaz vem da nekaj ne štima in grem drug teden SPET samoplač.na Uz (če nem prej rodila-ko bi vsaj ). Sva šla včeraj z mojim na pico ( no,jaz sem solato jedla ), pol pa v kino terminatorja gledat ( to je šele podvig )..je [sm=duda.gif] cel film tak bincal,da sem mislila,da bo kar ven iz trebuha pogledal...pa 3 popadke sem mela na 15min, pol pa se je umirilo. Christiana 21 [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za Klaro Glorio. Dans sem pa že na vsezgodaj popizdila, ker mojga že 3 tedne prosim naj posesa in pomije po tleh, ker to je edina stvar ki pa je res ne morem....in mam tak [sm=smiley35.gif][sm=smiley30.gif] na tleh...in sedaj itak da sem se sama lotla..in že ležim,ker me je krč zagrabil in ne morem stat...eh sitna sem,grem raje dol. lepo se imejte papa
|
|
|
|