matcar -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (15.6.2009 19:25:35)
|
Evo mene! Sploh ne vem,kje naj začnem.Najbolje,da na začetku. Od doma smo šli okoli 9-ih k tašči,da sem mala dva tam pustila,jaz pa sem šla v mesto na RK uredit Lei za Punat.Parkirala sem kr pri sodišču,letela v Mullerja po robčke,plenice za Maksa,čaj,pa še nekaj kašic sem kupla za Saš-a.Od tam pa na RK,vmes sem edina punkle v avto odložla.Na RK sem prišla ob 10.30,odprejo pa ob 10-ih.Od tam pa sem šla ob 13.15.Ko sem bila -KONČNO-fertik,sem laufala v avto,ustavla na pumpi in v Lidlu,da sem kupla plenice Saš-u,doma,da sem vzela stvari za Maksa,ker je pri tašči ostal,pa voziček.Pol sem laufala k tašči,da smo se spakirali v posvetovalnico.Tam sem najprej Maksa porihtala(težek je 13,5 kg in velik 81 cm)pa še cepljen je bil,pol pa še Saš-a(težek je 6190 g in velik 59 cm).Nakar smo laufali nazaj k tašči,da je Saš tam ostal,jaz pa z Maksom na očesnega.Še medtem sem ugotovila,da mi niso dali nazaj izvidov Maksovih od očke,tak da sem šla brez njih na kontrolo.Pridema na očesnega in mi sestra pove,da prim.Gračnerja sploh ni do četrtka,ker je na kongresu-sem šla zastojn!Ne vem,kak so mi pol sploh dali današnji datum za kontrolo.Aja,pa vmes še zvem,da Lea ni imela danes zaključka,ampak ga ima naslednji ponedeljek.Vglavnem,na kratko,hin bom danes od letanja.
|
|
|
|