biba14 -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (9.6.2009 10:41:10)
|
Ojla babike... Jaz pa sem že 2uri likala, pa kavo spila ( sama s sabo[sm=smiley19.gif] ), pa končno sem flaško in dudo za v P prekuhala, tak da sedaj bi pa že lahko spakirala za v P [sm=smiley36.gif]..sam še kar nič ne kaže. Si grem še en čaj iz malinovih listov skuhat...spala pa ponoč nisem skoraj nič-vročina, trebuh semmela celo noč trdi, hrbet me je bolel... IZVIRNO SPOROČILO: nebo samo žal nisem nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] Je treba [sm=love.gif] motivirat...sam ne vem kako..mene kar sam zbudi[sm=smiley9.gif] Ja, jaz sem tudi brala to,da avgustovke rojevajo-noro,jaz pa še 10dni, pa nič ne kaže da bi kam šli...morda grem dans še v Graz mal firbec past kaj si bom po porodu kupila..oz.grem mojmu mal namignit, kaj mi lahko kupi[sm=smiley36.gif]...ful bi imela maserja ( tisto električno ročko ), da se prej celulita znebim...saj niso tak dragi,sam za študente[sm=smiley29.gif]...se že kar vidim, že tak si bolj malo stvari kupim,sedaj pa bom vse dala za [sm=duda.gif]..ker on je prioriteta. Še dobro,da mam ful fajno taščo, ki rada cotike kupuje, tako da bo piko že od nje dobro založen ( jaz nisem ravno shopping tip ). Matcar in Christiana 21 : dobro opravita v Lj [sm=smiley31.gif] Nič,grem jaz naprej likat, da lahk potem še kaj druzga nardim...dans mam v planu delat ogrlice[sm=bravo.gif]..no pa učila bi se tud lahk,sam nimam neke motivacije 10 dni pred PDP...
|
|
|
|