|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
7.4.2009 22:11:09   
biba14
Lep večer user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
8.4.2009 7:22:44   
matcar
Dobro jutro!
Mi smo malo zgodni danes,se je Saš odločil,da bo bolj hitro jedeluser posted image . Pol pa še Maks,pa smo že v kuhni na kavi.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
8.4.2009 7:24:55   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

saj sedaj bova itak vedno pogosteje same tukaj ker vsi ki so doma, bodo zunaj na sončeku, samo medve uboge mravljice bova trpele med štirimi stenami!!!!!!!user posted image user posted image

Oh Matcar, kaj pa sta rekla Maks in Lea?? Sta vesela??

Ej pa jemleš kaj za kašelj?? Kadiš pa še!!! Prinesi rit, da te nasekamo...user posted image

Ja,še vedno kadim,nimam namena nehatuser posted image . Pa se mi zdi,da je že boljše,ko sem doma. Saj v P je že luft taki suhi,da ti na kašel sili. Maks pa samo gleda našega bebija,Lea pa je itak cela nora. Maks pa bi ga kr mučkal,po njegovo sevedauser posted image .

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
8.4.2009 7:43:56   
elevitka

hehehe  Matcar... tota je bla dobra (Maks bi ga mučkal po svoje) user posted image

kaj Maksa še tud dojiš ?

Biba če se skozi podpisuješ v isti zvezek po moje lahko prešvinglaš malo (moreš 2 x zapored it da vidiš... pol pa malo za kak dan izmagliš) si bla včeraj tam?

Tasa kaj krči so se kaj umirili - vidim da Lija spokojno aja medtem ko se potepata.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
8.4.2009 9:14:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Ojčka...
Ja,tale MŠ je tak dolgčas...kaj res moramo hodituser posted image ...ko menije vsa teorija že znana,šla bi le na praktične vaje.
A se podpisujemo na vsakem predavanju ali se da kakšnega "prešpricat"user posted image  ??
podpisuješ se na vsakih vajah ampak se da prešpricat tud. Saj ne komplicirajo, brez skrbi. Naju so celo 2-krat kolega podpisalauser posted image kr se nama ni dalo it.

Aja, dobro jutro.

elevitka.. krči so se nehali ker sem ji nehala devat kaljic Bio Gaja, nosek pa bo tud počasi ok.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
8.4.2009 9:38:55   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Biba če se skozi podpisuješ v isti zvezek po moje lahko prešvinglaš malo (moreš 2 x zapored it da vidiš... pol pa malo za kak dan izmagliš) si bla včeraj tam?
.

Ja sem bila gori v savni-pa pravijo da se user posted image  ne sme savnatuser posted image user posted image ...
Ma kolikor sem gledala tisti seznam predavanj, se splača it samo na pred.za epiduralno ( da se zmeniš zanjo) in  praktične vaje-ker tu pa res nimam pojma...drugo sem že slišala/videla,pa mi je potem ful škoda časa...moj user posted image  pa bo večinoma na faksu,pa ga moram it podpisovat, če želi bit zraven....Ma ful nas je bilo, si nisem mislila, da je toliko user posted image  v MB, glede na to, da nas je tle kake 6 bolj aktivnihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
8.4.2009 10:49:02   
elevitka
BIBA:
Ja ne ... men je kr slabo postalo kak je blo vroče... pa puno do zadnjega stola.
Men tud ni vsakič za hodit... bi paklala sam nobenga ne poznam, lahko pa se zmenima tak enkrat gresta vidva in podpišeta naju, drugič greva midva in podpiševa vaju user posted image user posted image

ok na predavanje EA greva midva v vsakem primeru

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
8.4.2009 12:44:18   
matcar
Elevitka,Maksa jaz nisem dojila,sem si mogla ven brizgat,ker gospod ni htel na zizi bit. Saš pa sesat ne zna prav,pa smo spet pri brizganju. Mi je po eni strani boljše,vsaj vem,da se dojka sprazni,pa kolko poje,tudi vidim. Pa mleka pri nobenem nisem mela več kot en mesec,edino zdaj bom vidla kak bo pri Saš-u.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
8.4.2009 12:50:55   
elevitka
aja matcar ... sem mislila da maš zdaj dva molzača user posted image  hec

ja ene pa dojijo leto dni ali celo več ... kak je narava čudna user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
8.4.2009 13:17:42   
biba14

Men tud ni vsakič za hodit... bi paklala sam nobenga ne poznam, lahko pa se zmenima tak enkrat gresta vidva in podpišeta naju, drugič greva midva in podpiševa vaju user posted image user posted image

ok na predavanje EA greva midva v vsakem primeru

Saj jaz bom najverjetneje na vsakega šla...mam nek strah, da bi pa ravno takrat, ko bom manjkala, kaj ful pomembnega povedali ( sicer dvomim, a vendarle )..moj pa ne bo mogel,tako da bom samevala v množici parovuser posted image user posted image user posted image . Tak da jaz te bom že lahko napisala...če te kdaj ne bouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
8.4.2009 13:45:58   
tasa_m
KDAJ BO ZDAJ KAVICA PADLA?? user posted image user posted image
Men se je lušta pa mi sami za kuhat, matcar pa še ne sme ven s Sašom user posted image , Lija je še ne pije, Tomaža pa ni ker dela.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
8.4.2009 14:06:57   
elevitka
Tasa .... te pa pridi k meni na šiht na kafe user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
8.4.2009 14:21:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Men se je lušta pa mi sami za kuhat, matcar pa še ne sme ven s Sašom user posted image , Lija je še ne pije, Tomaža pa ni ker dela.

Midva s Saš-om sma že včeraj zunaj bla,pa danes dopoldan,pa zdaj bomo tudi šli ven. Tak,da jaz nimam razloga,da kam ne morem.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
8.4.2009 14:56:07   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

.

Ja sem bila gori v savni-pa pravijo da se user posted image  ne sme savnatuser posted image user posted image ...
Ma kolikor sem gledala tisti seznam predavanj, se splača it samo na pred.za epiduralno ( da se zmeniš zanjo) in  praktične vaje-ker tu pa res nimam pojma...drugo sem že slišala/videla,pa mi je potem ful škoda časa...moj user posted image  pa bo večinoma na faksu,pa ga moram it podpisovat, če želi bit zraven....Ma ful nas je bilo, si nisem mislila, da je toliko user posted image  v MB, glede na to, da nas je tle kake 6 bolj aktivnihuser posted image user posted image user posted image

BIBA torej se danes spet ˝vidiva˝  jaz bom spet ena izmed prvih ki bodo tam - da si zagarantiram stol user posted image  samo tokrat v kratkih rokavih da se ne skuham - upam da nebo dež popoldan.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
8.4.2009 16:50:54   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Midva s Saš-om sma že včeraj zunaj bla,pa danes dopoldan,pa zdaj bomo tudi šli ven. Tak,da jaz nimam razloga,da kam ne morem.user posted image
aha,pol te pa kak dan pokličem pa si privoščiva kavico. bom prišla do Studenc.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
8.4.2009 19:26:54   
matcar
Ja,ni problema!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
8.4.2009 21:19:55   
tasa_m
elevitka, biba a sta zvedeli kaj novega v MŠ?? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
8.4.2009 21:39:14   
matcar
Zgleda,da so jih namantrali tam,da ni nobene.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
9.4.2009 7:28:09   
matcar
Dobro jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
9.4.2009 7:52:18   
elevitka
Dobro jutro .... tasa... ce bo dans tako kot je blo včeraj (beri 100 stopinj not) se obrnem po 10 minutah... če mi včeraj ni 5 x slabo postalo pa že začelo meglit pred očmi in piskat v ušesih - da bi skup padla ker je vroče in ni lufta naj me kokla brcne. Saj se je predavateljica trudila in tudi klicala na centralo naj nekaj serviserji zrihtajo ker to niso normalni pogoji za delo z nosečnicami.
Sma z mojim pol še eno uro hodla po luftu okol zvečer da sem malo k sebi prišla.

Danes še grem ker je predavanje o epiduralni analgeziji - ker me pač zanima pol pa gasa na luft.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
9.4.2009 8:11:04   
biba14
Jutrčekuser posted image
Jaz pa včeraj nisem uspela priti do MŠ, ker nama je user posted image ful zbolel, pa sem a morala nujno nakliniko peljat, da je dobil injekcijo in mu je infuzija stekla...tako da sem ga morala do 19ih počakat, ker je bil user posted image  na faksu...Najin yorki je star komaj 7 mesecev in je cel dan driskal, bruhal, nič jedel in pil že 2 dni,tako da je bil čisto zdehidriran...Elevitka mi boš na kavici povedala kako telovadituser posted image user posted image ...Danes sigurno pridem. Pocukaj me, čeme najdeš v množici ( mela bom kavbojke in modro-belo 3/4 srajco in bom sama )...drače pa se enkrat tak al tak dobimo na kofetku neuser posted image user posted image ?
Mali mi včeraj od vsega stresa ni imel časa bincat...tako da danes upam, da nadoknadiuser posted image
Lep dan vam želimuser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
9.4.2009 8:31:46   
elevitka
biba pa rdečo pentljo v laseh (ker drugač te v množici ne najdem) razen če se zmeniva kje al pa da prideva midva z mojim po tebe user posted image  sam povej kdaj pa kam (ZS lahko).

biba tehniko dihanja smo gledali na power pointu, pa kere mišice kdaj delajo pa bla bla ... vadit tak nismo mogli dihnje ker bi vse skup popadale v tisti hici.

Pa obvezno vzemi kako stekleničko vode !

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
9.4.2009 8:41:11   
nebo
Evo me tukaj sem.....dobro jutro vsem....sem že v službi....delam....ob 9h imam pa G.

Včeraj sem bila na morfo pri Jalpu in mi je rekel, da bo mogoče user posted image ...ha haaa, tako da sedaj ne vemo kaj bo....user posted image user posted image user posted image  pa saj je vseeno...

Vidim, da pridno klepetate...lepo, jaz pa se cele dneve stepam...
Po moje sem včeraj videla Taso...tore si se sprehajala okrog 12h z vozičkom in še eno, po moje nosečko, pa da ne bom ki kaj preveč rekla, če slučajno ni...v novai vasi pri Tušu?? jaz pa sem šla mimo z mojo deklico...vedve pa sta ful nekaj debatirali...ne vem no, mislim, da sem prepoznala voziček...user posted image

se javim kasneje...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
9.4.2009 8:49:18   
biba14

biba tehniko dihanja smo gledali na power pointu, pa kere mišice kdaj delajo pa bla bla ... vadit tak nismo mogli dihnje ker bi vse skup popadale v tisti hici.

user posted image user posted image ,saj meni je to ful smešno...kup user posted image , ene z večjimi druge z manjšimi bušiji, pa masovno dihanje v sobi brez zrakauser posted image . Morda pa treniramo kako bo poleti v porodniuser posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
9.4.2009 8:50:07   
biba14
Nebo, sam da je vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.