|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
7.4.2009 9:07:37   
matcar
Jutro,babike!
Ja,Nebo,približno tak to zgleda,ko imaš napovedan CR.
Midva sma super,počutim se tudi ok,malo še bolijo šivi,pa ne tolko od same operacije ampak,ker tak kašlam,da me vse špana pol tam. Zdaj so šli moji po Maksa k tašči,je še včeraj tam bil.
Elevitka,saj ne boš smam,sem še jaz tukaj!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.4.2009 9:10:51   
nebo
saj sedaj bova itak vedno pogosteje same tukaj ker vsi ki so doma, bodo zunaj na sončeku, samo medve uboge mravljice bova trpele med štirimi stenami!!!!!!!user posted image user posted image

Oh Matcar, kaj pa sta rekla Maks in Lea?? Sta vesela??

Ej pa jemleš kaj za kašelj?? Kadiš pa še!!! Prinesi rit, da te nasekamo...user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 7.4.2009 9:13:10 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.4.2009 9:12:50   
elevitka
Matcar... pa ti maš ogromno dela zdaj z malo žabo, pa malo večjo žabo .... tase tud nič ni ker ma puno dela z malo žabo ... same žabe male mamo , zaj bo še Ly dobila svojo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.4.2009 9:14:59   
nebo
ja Elevitka ti lahko Nika posodi eno punčko, da boš imela še ti svojo žabo tja do julija....user posted image

Pa po moje bo Matcar tudi vesela, če ji boš vzela za kak dan dva tri.....Maksa...user posted image  Lea pa je itak že velika.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.4.2009 9:19:59   
elevitka
nebo... mam jaz svojo 4 nožno kosmato žabo doma - nevem če ni bolj razvajena kot pravi pamžek, tolk ko jo cartam je že ata ljubosumen, je zadnič reko toto mačko bolj žuliš kot mene user posted image

problem je v tem da mi ni več na šihtu za sedet zunaj pa lepo vreme- me avtomatsko ven vleče, ne morem se skoncentrirat na delo user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.4.2009 9:39:46   
biba14

Jutrčekuser posted image
Mi2 s user posted image sva že s sprehoda....Elevitka : najin kosmatinec je tud ful razvajenuser posted image , sam saj je prav tako..zato pa jih imamo,da se cartamouser posted image . Kako boš kar doma-a ne greš v materinsko danesuser posted image
Matcaruser posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.4.2009 9:57:07   
elevitka
Biba grem ja ob 18 uri 16 etaža kirurgije user posted image ... ˝doma˝ bi bila takrat ko bi mogla bit v službi ... to je politika veš biba user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.4.2009 10:54:08   
ly117
Pozdravček!

Da se še jaz malo oglasim.

Matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Babike komu pa se da biti v službi ko je zunaj sonček? Nasploh pa v takem stanju ko smo me.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.4.2009 12:09:57   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Biba grem ja ob 18 uri 16 etaža kirurgije user posted image ... ˝doma˝ bi bila takrat ko bi mogla bit v službi ... to je politika veš biba user posted image

Saj je ironično..sedaj bi jaz še ful kofetkala,pa zabušavala...ker vem, da zadnji mesec ne bom ravno mobilna...pa okoliščine ( obveznosti ) ne dopuščajouser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.4.2009 12:34:30   
elevitka
Pa saj bi se lahko zmenle babe kaj za kak kafe... če ne druga kako soboto (za tiste ki so čez teden okupirane al z službo - to sma tak samo medve reve z nebo. ali z drugimi obveznostmi) dopoldan al pa popoldan no kak vam paše - kje zunaj na sončku ... polno debelušk želnjih čveka pa mamic in malih žabic seveda tudi  user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.4.2009 13:48:19   
tasa_m

Pa saj bi se lahko zmenle babe kaj za kak kafe... če ne druga kako soboto (za tiste ki so čez teden okupirane al z službo - to sma tak samo medve reve z nebo. ali z drugimi obveznostmi) dopoldan al pa popoldan no kak vam paše - kje zunaj na sončku ... polno debelušk želnjih čveka pa mamic in malih žabic seveda tudi  user posted image

jaz sem zaaaa!!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.4.2009 13:51:19   
elevitka
oooo zgublena.... kje se ti skrivaš ... samo se potepaš po sončku (sem te vidla včeraj ob 19,30 kak sta ga šibale z Lijo)

vse se samo martinčkate in pozabite na nas mučenice ki mormo delat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.4.2009 14:47:58   
ly117
Elevitka misli da, boš ker ti morala določiti datum za kavo, ker drugače tak nebo nič iz tega.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.4.2009 14:51:10   
elevitka
Spet jaz ? zakaj morem vedno jaz vse vodit in organizirat - pa naj bo to kjerkoli (tu, doma, ali službi,....)

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.4.2009 14:59:06   
matcar
Jaz pa res nimam nekega ful dela z Sašem. Niti maks ni zahteven,Lea pa je itak v službi. Problem pri meni je bolj v tem,da se obiski vrstijo zdaj,pa še patronažna pride,pol pa cajt kr mimo zleti.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.4.2009 15:46:56   
ly117
Matcar to pa je super, da je Saš tako priden. Upam da bo moj tudi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.4.2009 20:02:03   
tasa_m

oooo zgublena.... kje se ti skrivaš ... samo se potepaš po sončku (sem te vidla včeraj ob 19,30 kak sta ga šibale z Lijo)

vse se samo martinčkate in pozabite na nas mučenice ki mormo delat user posted image
Hei user posted image  saj se tu pa tam še javim,..user posted image
Ja včeraj sma hitro šibale domov, ker sma se potepali malo pre-dolgo te pa sma mogle pohitet.

Zdaj ko je lepo vreme se res martinčkamo ja..ampak jaz se stalno nate spomnim ko grem mimo tvojega bloka. Čakam, če te kje zagledam na balkonu user posted image

evo za vaju z nebo en veeeeeliiiikkk user posted image  ker sta pridni v službi!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.4.2009 20:03:32   
tasa_m

Spet jaz ? zakaj morem vedno jaz vse vodit in organizirat - pa naj bo to kjerkoli (tu, doma, ali službi,....)
ja, pol pa si res dober organizator!!
user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.4.2009 20:04:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa res nimam nekega ful dela z Sašem. Niti maks ni zahteven,Lea pa je itak v službi. Problem pri meni je bolj v tem,da se obiski vrstijo zdaj,pa še patronažna pride,pol pa cajt kr mimo zleti.
ja, full dobro da nimaš dost dela z Sašom user posted image user posted image  pol je priden po .. mamici user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.4.2009 20:28:03   
elevitka
Evo mene iz MŠ ... vroče je blo ko pes skor sem skup padla, folka ko mravl... zvedla pa nič novega user posted image ... zaj pa grem na kavč

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.4.2009 21:04:24   
tasa_m

Evo mene iz MŠ ... vroče je blo ko pes skor sem skup padla, folka ko mravl... zvedla pa nič novega user posted image ... zaj pa grem na kavč
user posted image user posted image  elevitka..pa še kr nekaj krat bo tako, ko bo se ti zdelo da nisi zvedela nič novega.
Meni je bilo samo ene dvakrat zanimivo v MŠ,..ostalo sem vse že vedela.

Ko pa je bila akcija pa sem dihala tak po svoje user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.4.2009 21:43:25   
elevitka
ja... pol pa te še natulijo user posted image  ... smešno se mi zdi ko se na MŠ vse osebje predstavi kot skrajno prijazno, da so oni tam za nas, da naj vstrajamo da bomo dobili vse odgovore na vprašanja kak pomagajo bla bla... po moje je pa realnost pol kr malo drugačna, da je  za vsak drek po domače bolje prit k njim preverit  če je vse ok, pa takoj prit ko se začnejo popadki bla bla- pol pa če prideš prehitro in seveda tarnaš da boli te nahruli da nisi edina ki bo rodila da pač ni tak hudo.

Nevem no... po pripovedkah drugih je tak... sama se bom o tem še prepričala.

aja to sem htela vprašat - kaj ve ste  mele ovoden oz. organiziran ogled porodnišnice, al ste individualno hodli na ogled?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.4.2009 21:52:00   
tasa_m
Zdaj, ko pa je bolj toplo pa se tudi naša mala žabica kaže v oblekcah user posted image
Evo eno slikico:

user posted image
tu sma bile na zmenku danes popoldan in sicer pri naši Marčevski mamici, ki je rodila user posted image user posted image  v začetku Januarja, tako da sta danes Tomaž in Anže bila stara že kar 3 mesece user posted image .
Ampak naša frača je ves zmenek prespala..toliko o tem kako ji je bilo zanimivo user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.4.2009 21:53:55   
tasa_m
elevitka.. jaz nisem šla na ogled P. ampak vem da je bilo stalno po MŠ organizirano da lahko greš in da te tam pričaka sestra, ki pokaže porodne sobe in odgovarja na tvoja vprašanja. Več ali manj pa jih je stalno šlo kar nekaj na ogled tako da..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.4.2009 22:08:22   
biba14
Ojčka...
Ja,tale MŠ je tak dolgčas...kaj res moramo hodituser posted image ...ko menije vsa teorija že znana,šla bi le na praktične vaje.
A se podpisujemo na vsakem predavanju ali se da kakšnega "prešpricat"user posted image  ??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.