![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:07:37
|
|
|
|
matcar
|
Jutro,babike! Ja,Nebo,približno tak to zgleda,ko imaš napovedan CR. Midva sma super,počutim se tudi ok,malo še bolijo šivi,pa ne tolko od same operacije ampak,ker tak kašlam,da me vse špana pol tam. Zdaj so šli moji po Maksa k tašči,je še včeraj tam bil. Elevitka,saj ne boš smam,sem še jaz tukaj!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:10:51
|
|
|
|
nebo
|
saj sedaj bova itak vedno pogosteje same tukaj ker vsi ki so doma, bodo zunaj na sončeku, samo medve uboge mravljice bova trpele med štirimi stenami!!!!!!! Oh Matcar, kaj pa sta rekla Maks in Lea?? Sta vesela?? Ej pa jemleš kaj za kašelj?? Kadiš pa še!!! Prinesi rit, da te nasekamo...
< Sporočilo je popravil nebo -- 7.4.2009 9:13:10 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:12:50
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar... pa ti maš ogromno dela zdaj z malo žabo, pa malo večjo žabo .... tase tud nič ni ker ma puno dela z malo žabo ... same žabe male mamo , zaj bo še Ly dobila svojo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:14:59
|
|
|
|
nebo
|
ja Elevitka ti lahko Nika posodi eno punčko, da boš imela še ti svojo žabo tja do julija.... Pa po moje bo Matcar tudi vesela, če ji boš vzela za kak dan dva tri.....Maksa... Lea pa je itak že velika.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:19:59
|
|
|
|
elevitka
|
nebo... mam jaz svojo 4 nožno kosmato žabo doma - nevem če ni bolj razvajena kot pravi pamžek, tolk ko jo cartam je že ata ljubosumen, je zadnič reko toto mačko bolj žuliš kot mene problem je v tem da mi ni več na šihtu za sedet zunaj pa lepo vreme- me avtomatsko ven vleče, ne morem se skoncentrirat na delo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:39:46
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček Mi2 s sva že s sprehoda....Elevitka : najin kosmatinec je tud ful razvajen , sam saj je prav tako..zato pa jih imamo,da se cartamo . Kako boš kar doma-a ne greš v materinsko danes Matcar Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 9:57:07
|
|
|
|
elevitka
|
Biba grem ja ob 18 uri 16 etaža kirurgije ... ˝doma˝ bi bila takrat ko bi mogla bit v službi ... to je politika veš biba
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 10:54:08
|
|
|
|
ly117
|
Pozdravček! Da se še jaz malo oglasim. Matcar . Babike komu pa se da biti v službi ko je zunaj sonček? Nasploh pa v takem stanju ko smo me.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 12:09:57
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Biba grem ja ob 18 uri 16 etaža kirurgije ... ˝doma˝ bi bila takrat ko bi mogla bit v službi ... to je politika veš biba Saj je ironično..sedaj bi jaz še ful kofetkala,pa zabušavala...ker vem, da zadnji mesec ne bom ravno mobilna...pa okoliščine ( obveznosti ) ne dopuščajo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 12:34:30
|
|
|
|
elevitka
|
Pa saj bi se lahko zmenle babe kaj za kak kafe... če ne druga kako soboto (za tiste ki so čez teden okupirane al z službo - to sma tak samo medve reve z nebo. ali z drugimi obveznostmi) dopoldan al pa popoldan no kak vam paše - kje zunaj na sončku ... polno debelušk želnjih čveka pa mamic in malih žabic seveda tudi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 13:48:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Pa saj bi se lahko zmenle babe kaj za kak kafe... če ne druga kako soboto (za tiste ki so čez teden okupirane al z službo - to sma tak samo medve reve z nebo. ali z drugimi obveznostmi) dopoldan al pa popoldan no kak vam paše - kje zunaj na sončku ... polno debelušk želnjih čveka pa mamic in malih žabic seveda tudi jaz sem zaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 13:51:19
|
|
|
|
elevitka
|
oooo zgublena.... kje se ti skrivaš ... samo se potepaš po sončku (sem te vidla včeraj ob 19,30 kak sta ga šibale z Lijo) vse se samo martinčkate in pozabite na nas mučenice ki mormo delat
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 14:47:58
|
|
|
|
ly117
|
Elevitka misli da, boš ker ti morala določiti datum za kavo, ker drugače tak nebo nič iz tega.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 14:51:10
|
|
|
|
elevitka
|
Spet jaz ? zakaj morem vedno jaz vse vodit in organizirat - pa naj bo to kjerkoli (tu, doma, ali službi,....)
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 14:59:06
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa res nimam nekega ful dela z Sašem. Niti maks ni zahteven,Lea pa je itak v službi. Problem pri meni je bolj v tem,da se obiski vrstijo zdaj,pa še patronažna pride,pol pa cajt kr mimo zleti.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 15:46:56
|
|
|
|
ly117
|
Matcar to pa je super, da je Saš tako priden. Upam da bo moj tudi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 20:02:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka oooo zgublena.... kje se ti skrivaš ... samo se potepaš po sončku (sem te vidla včeraj ob 19,30 kak sta ga šibale z Lijo) vse se samo martinčkate in pozabite na nas mučenice ki mormo delat Hei saj se tu pa tam še javim,.. Ja včeraj sma hitro šibale domov, ker sma se potepali malo pre-dolgo te pa sma mogle pohitet. Zdaj ko je lepo vreme se res martinčkamo ja..ampak jaz se stalno nate spomnim ko grem mimo tvojega bloka. Čakam, če te kje zagledam na balkonu evo za vaju z nebo en veeeeeliiiikkk ker sta pridni v službi!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 20:03:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Spet jaz ? zakaj morem vedno jaz vse vodit in organizirat - pa naj bo to kjerkoli (tu, doma, ali službi,....) ja, pol pa si res dober organizator!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 20:04:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa res nimam nekega ful dela z Sašem. Niti maks ni zahteven,Lea pa je itak v službi. Problem pri meni je bolj v tem,da se obiski vrstijo zdaj,pa še patronažna pride,pol pa cajt kr mimo zleti. ja, full dobro da nimaš dost dela z Sašom pol je priden po .. mamici
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 20:28:03
|
|
|
|
elevitka
|
Evo mene iz MŠ ... vroče je blo ko pes skor sem skup padla, folka ko mravl... zvedla pa nič novega ... zaj pa grem na kavč
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 21:04:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Evo mene iz MŠ ... vroče je blo ko pes skor sem skup padla, folka ko mravl... zvedla pa nič novega ... zaj pa grem na kavč elevitka..pa še kr nekaj krat bo tako, ko bo se ti zdelo da nisi zvedela nič novega. Meni je bilo samo ene dvakrat zanimivo v MŠ,..ostalo sem vse že vedela. Ko pa je bila akcija pa sem dihala tak po svoje
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 21:43:25
|
|
|
|
elevitka
|
ja... pol pa te še natulijo ... smešno se mi zdi ko se na MŠ vse osebje predstavi kot skrajno prijazno, da so oni tam za nas, da naj vstrajamo da bomo dobili vse odgovore na vprašanja kak pomagajo bla bla... po moje je pa realnost pol kr malo drugačna, da je za vsak drek po domače bolje prit k njim preverit če je vse ok, pa takoj prit ko se začnejo popadki bla bla- pol pa če prideš prehitro in seveda tarnaš da boli te nahruli da nisi edina ki bo rodila da pač ni tak hudo. Nevem no... po pripovedkah drugih je tak... sama se bom o tem še prepričala. aja to sem htela vprašat - kaj ve ste mele ovoden oz. organiziran ogled porodnišnice, al ste individualno hodli na ogled?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 21:52:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj, ko pa je bolj toplo pa se tudi naša mala žabica kaže v oblekcah Evo eno slikico: tu sma bile na zmenku danes popoldan in sicer pri naši Marčevski mamici, ki je rodila v začetku Januarja, tako da sta danes Tomaž in Anže bila stara že kar 3 mesece . Ampak naša frača je ves zmenek prespala..toliko o tem kako ji je bilo zanimivo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 21:53:55
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka.. jaz nisem šla na ogled P. ampak vem da je bilo stalno po MŠ organizirano da lahko greš in da te tam pričaka sestra, ki pokaže porodne sobe in odgovarja na tvoja vprašanja. Več ali manj pa jih je stalno šlo kar nekaj na ogled tako da..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.4.2009 22:08:22
|
|
|
|
biba14
|
Ojčka... Ja,tale MŠ je tak dolgčas...kaj res moramo hodit ...ko menije vsa teorija že znana,šla bi le na praktične vaje. A se podpisujemo na vsakem predavanju ali se da kakšnega "prešpricat" ??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.