Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 21:52:29
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm napisala cel roman...pol pa sorry Torek Ajvy velja...a pride še kera druga?????? Tancy, Rebeka????? a se mente za srečanje...kje kdaj mal bveč bi vedla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 21:52:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 21:54:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 21:55:38
|
|
|
|
tanci29
|
aha sej sem že prebrala...madonca sem smotana...so me prsti prehiteli...se pravi šiška hipermarket ob 10h dopoldne...ok se prijavim....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 21:56:41
|
|
|
|
Ajvy
|
ah...kurz....ne grem še enkrat vsega pisat.....sem pozabila shranit..in mi je vse ven vrglo.....ne grem še enkrat.....tak da ...se opravičujem.... sem vse prebrala in pokometirala...sam tega ne morete nikjer prebrat
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:00:17
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-kake lase ma florjan, orng goste...naš pobalin ma pa čist mal laskov, ga še nismo strigli pa pomoje nam gaše kar nekaj časa ne bo treba...drugače pa fajn roglički...pa planica zraven....mmmmm ajvy-kako si pa kej ti...še to mal napiš ne da sam komentiraš sunny-glih sem vidla da se okol krsta pogovarjate....sicer nazaj nisem brala ampak ko ajvy tako lepo komentira da sem pol še jest na tekočem ...ja mi smo erika krstil ampak po njegovi veri...ma jest nisem mela nč proti, smo mel zelo lep krst ampak za moje pojme preveč...ampak pri njih je pač tako....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:03:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm napisala cel roman...pol pa sorry IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ah...kurz....ne grem še enkrat vsega pisat.....sem pozabila shranit..in mi je vse ven vrglo.....ne grem še enkrat.....tak da ...se opravičujem.... sem vse prebrala in pokometirala...sam tega ne morete nikjer prebrat zakaj se punce ne poslužujete čist enostavne operacije ko vam vrže tisto stran s črnim tekstom kliknete z desno tipko na mišli in izberete NAZAJ.... tak vam bo vrglo nazaj tisto kar ste napisale..... tisto oznečite in kopirate nato pa tukaj odprete na novo ODGOVOR in date prilepi (desna tipka na miški in prilepi) vse kar je treba še nardit je treba smeške na novo not dat četud so stari vidni jih pol ni na forumu tak da tiste zbrišete in date nove pa je upam da vam v bodoče več ne bo nagajalo al pa se boste spomnla name in na moje napotke
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:08:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša...si barabinka....ko nam takole lušte delaš s temi stvarmi.... Kolumbo...a res..me boš pršla iskat??? Birdy.....jst mislim, da je to stvar vsakega para..kaj se bosta dogovorila.....midva sva se tako..in to je to....drugi pa kolkr čejo....če pa bo htela hodit v cerkev pa naj......svobodno lahko izbira....... Tanci...lačna sem...pa razmišljam kaj bom jedla..nutella in piškoti niso zadovoljili mojih potreb..... Katjuša...sej sem...pa mi je vrglo nazaj na prrazen post...tak da....mi je kar zavrelo....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:13:00
|
|
|
|
Katjusa
|
za krst je pa tko men je vseen če nekomu ni ga ne obsojam če nekomu je ga pa tud ne obsojam..... k sma se mi2 z mojmu spoznala ni mel ne krsta nič in že ko sma blaa prjatla sma se menla sem rekla da če se bom kdaj ženla se bom crkveno da drgač se pač ne bom..... (ampak sam zato k se mi je v tistem trenutku ko sem se o tem določala zdelo tak lepo in prav in ker sem se lahko svobodno odločala) če moj nebi hotu tega nardit pač nebi mogoče bi se pa vseeno civilno poročila no potem pa ko sma hodla je moj reku da zame bi se tud crkveno poročil in ko sem zanosla je kr nekak padla ideja o porokis ma rekla če se zdej ne boma se ne boma nikol.... in moj je sam od sebe reku da bo naredu zakramente in se poročil z mano crkveno (kot otrok in mladinec je pel ob nedeljah v crkvenem zboru ) tak da potem smo se zmenli z našim župnikom in je vse opravil čez en mesec pa je padla poroka.... krst smo imeli in mi ni žal tud drugega bomo krstili.... jst jih bom poskusla spravit do birme če ne bodo želel ne bom silila al pa čes e kasneje določita da pač izstopita iz vere al kakrkoli to naj bo njihova odločitev..... zdej bi marsikdo reku ja pol pa ne krstit pa se nej kasneje data če se želita.... tud to je res sam sama vem da je lepo it potem k obhajilu in birmi in ko to hodiš z vrstniki je drugače in se tega veseliš in seveda daril (kater otrok se pa ne veseli darila) in kr nekaj sošolk in sošolcev sem imela k so si želel hodit k vereuku sicer so hodli sma niso mogli ničesar opravljat niso imel krsta enmu fantu so potem na željo starši ugodil in so ga krstili drugi so bli pa boilj nasprotni..... mislim da se morajo sami odločit in če si tega želijo da jim starši ne prekrižajo poti.... vsekakor pa nebi dala otroka krstit al pa karkoli zato da bi me žlahta lepše gledala....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:14:22
|
|
|
|
Katjusa
|
jst bi tud prišla na srečanje sam kje si pa upam sama v Lj peljat zdej v tem stanju dobre 3 tedne pred rokom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 22:15:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:17:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša si bom probala zapomnit..desna tipka miška...kopiraj prilepi..ok... Ajvy loh te pridem iskat, edin, pol boš mogla z mano po fasngo, da te še nazaj peljem ajvy pa če boš pridna boš kako igračko dobla sam v trgovini ne smeš bit sitna in se po tleh metat pr vsaki stvari ker ti je kolumbo ne bo kupla
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:20:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Katjuša....jst sem se z mojim pogovorila o vsem aspektu tele vere..ker on pač je vzgojen v tem duhu, jst pa popolnoma nasprotnem,.....in sva se odločila za neko skupno varianto.... Kako pa drugi to rihtajo pa je meni čist po pravici povedano vseeno....če ti veš zakaj si krstila in zakaj hodiš v cerkev, je to zame dovolj..tako kot jaz vem zakaj nisem in zakaj ne hodim v cerkev.....in to je to...če stojiš za svojim načeli sem jst čist zadovoljna......to je vse kar je pomembno..... Kolumbo....uf...a te bom lahk na klopci počakala....drgač bova dve uri fasungo kupovali
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:21:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša si bom probala zapomnit..desna tipka miška...kopiraj prilepi..ok... Ajvy loh te pridem iskat, edin, pol boš mogla z mano po fasngo, da te še nazaj peljem ajvy pa če boš pridna boš kako igračko dobla sam v trgovini ne smeš bit sitna in se po tleh metat pr vsaki stvari ker ti je kolumbo ne bo kupla hi hi .....bom pridna......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:21:55
|
|
|
|
Katjusa
|
tak zdej grem pa pod tuš in na sladoled pa mogoče kak kiflček.... se še odločam al bi vsakega malo al bi sam velikos ladoleda al bi veliko sladoleda pa malo kiflčkov težka odločitev najboljš da mojmu rečem da mi neki prštima v dnevno on pa seveda nikoli ne skopari... pa spet me je začel zvijat tak k ponoči mali ve da bo treba it ajat.... in po vsakem takem črvičenju me pol mali brca pol pa neha in čez par minut spet črviči aja pa med tem črvičenjem je trebuh trd pa to traja kako minuto.... no kr dolgo se mi zdi (kak pa popadki zgledajo ti na začetku?).... jst mislim da so to popadki pojma nimam se vidi va d 1. jih nisem imela druga k pol v porodni in če jst ne bom kr doma rodila al pa po poti pol pa res ne vem....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 22:23:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:23:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katjuša....jst sem se z mojim pogovorila o vsem aspektu tele vere..ker on pač je vzgojen v tem duhu, jst pa popolnoma nasprotnem,.....in sva se odločila za neko skupno varianto.... Kako pa drugi to rihtajo pa je meni čist po pravici povedano vseeno....če ti veš zakaj si krstila in zakaj hodiš v cerkev, je to zame dovolj..tako kot jaz vem zakaj nisem in zakaj ne hodim v cerkev.....in to je to...če stojiš za svojim načeli sem jst čist zadovoljna......to je vse kar je pomembno..... najbolj pomembno je da se partnerja skupaj odločita da vesta zakaj sta se tako odločila in da je njima tako prav
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:26:15
|
|
|
|
Katjusa
|
ja mi2 tud okol vere ne pretiravama k maši tud ne hodmo sploh pa ne k spovedi grem v cerkev ko se men tko zdi (zelo redko) imamo pa za božička vedno jaslice pod smrekico.... se pol florjan z ovčkami igra mah kakrkol punce sam ne nekaj delat kar pač ni po vaši volji.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 22:26:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 22:29:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:29:29
|
|
|
|
kayica24
|
Halo!!! Majchy se še ni nič oglasila?
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 22:32:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 22:32:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:39:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Men je pa najbl zakon, ko moj za Božič dobi "fotrove napade ", začne letat s kadilom in žegnano vodo, pol mormo pa še na kolenih molt, d se počut k taprav gospodar....neki mu je pa še ostalo iz kmetov .....aja pa poročni prstan da tut sam ga k maš gor kolumbo dej nehi take pisat k se bom uscala od smeha
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 22:39:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša, še sladoled prosm da ne pozabiš dat u pošto , zdej je itak toook mraz da se ne bo stopil joj si me spomnla k sme pred leti kolegici sredi poletja poslala tako malo čokoadico in se je vse stopilo sma na srečo se ni nič ven spacalo tak da je rekla da jo je dala v hladilnik in pol pojedla tak zdej pa šibam možek že nese porcijo če grem slučajno rodit ne smem it lačna nismo pa dons že od 14 ure nič jedli tak da si lahko mal prekrška privoščim.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?