witto
|
Ola , da vas pokukam......vse ste še tu, to je dobro . No jast sem šla danes na ctg, in za razliko od učeraj je bilo vse ok, ampak vsak ginekolog ima svoje mnenje. Sicer so bili prisotni tudi popadki, ampak v bolj švoh obliki. No v ponedeljek pa spet uz in ctg pri svoji ginekologinji. Je pa bila danes z mano na ctg moja prijatelica, ki ima rok v ponedeljek, in ko jo je dežurni pregledal, je ugotovil, da se še nič ne dogaja, mv čvrst, plodovnica bistra, skratka vse ok, pa ji vtakne eno svečko, za mehčanje materničnega vratu, da se vsaj nekaj premakne. Pa odpraviva midve v bolnici, in greva še ven na krasen sonček spit en kakav,to je bilo ob 10.30. pa ji je rekel ginekolog, da se zna zgodit, da se bo v roku 24 urah sprožil porod,ampak glede nato, da je še tako vse zaprto in čvrsto, pri njej nebo tako. Skratka ob 12h greva vsaka po svoje domov, no in ob 14.30. me kliče njen mož, da jo je odpeljal v porodnošnico, ker ji je odtekla halooooo?? V glavnem voda ji je odtekla, popdakov pa nima, čakajo do 18 ure, da vidijo kaj bo, in potem ji bodo sprožili umetne popadke. Skratka, sedaj se reši ona, in potem sem na vrsti jast . Noč bo torej še dolga in napeta
|