|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009-5.del
17.1.2009 22:39:43   
birdy
Upsi, sem zanetla iskrco s temle krstom... Sem mal preveč "navdušen" pisala. Ma, men je pa res bolj vseen, pa naj bo krst. Sploh zato ker pri mojmu so verni in je kr možnost da bo hodila k verouku in to. Če bi mela pa kakega ateista pa ne bi dala krstit. Pri nas vsi ateisti, pa če bi bil še moj ateist? Pol je že bolj mal možnosti da bi bil pa otrok veren. Če pa bi hotu k verouku hodt (oziroma če bi Neli hotela) pa bi otroka dala k verouku pa seveda tud krstit. Nisem neki ful proti če bi otrok to želel...
Kolumbo a bota dala v Smledniku krstit? Jst prov ne vem a bi dala v Smledniku al tle k je blaNeli krščena... K ta nov fajmešter je prov faca, pa baje je res uredu...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
17.1.2009 22:40:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Men je pa najbl zakon, ko moj za Božič dobi "fotrove napadeuser posted image user posted image user posted image ", začne letat s kadilom in žegnano vodo, pol mormo pa še na kolenih molt, d se počut k taprav gospodar....neki mu je pa še ostalo iz kmetovuser posted image .....aja pa poročni prstan da tut sam ga k maš goruser posted image user posted image user posted image

kolumbo dej nehi take pisat k se bom uscala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar je preveč je pa prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst že nebi....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
17.1.2009 22:41:05   
Katjusa
lahko noč in lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 22:41:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2229
17.1.2009 22:42:11   
Ajvy
Kolumbo...ker se mi niti slučajno ne da tečt za teboj...te bom pridno počakala na klopci..pa glej ,da dobim kako nagrado......

Uf...tale krst...v glavnem....pri nas stavek - .če bo htel ko bo starejši..ni izgovor..tako pač je.....midva sva se zmenila....in to je to...itak pa da vsaka družina živi po svojem načelu....in dokler to ne omejuje ali škoduje moji družini...se čist strinjam  z vsem......

Katjuša...jst mislim ,da moraš kar oboje jest...je orenk kombinacija....
JAh...ti bejba se pa res prirpavljaš na rojstvo...jst tudi v prvo nisem poznala lažnih popadkov...zdje pa še predobr vem ,kakšni so user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 2230
17.1.2009 22:42:32   
kayica24
Babe a vas kaj srbi koža po trebuhu? Al pa tud drugje po telesu? Mene najbolj zvečer,posebaj tisti del kože na katerem ležim..

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

Neposredna povezava do sporočila: 2231
17.1.2009 22:42:55   
Ajvy

Men je pa najbl zakon, ko moj za Božič dobi "fotrove napadeuser posted image user posted image user posted image ", začne letat s kadilom in žegnano vodo, pol mormo pa še na kolenih molt, d se počut k taprav gospodar....neki mu je pa še ostalo iz kmetovuser posted image .....aja pa poročni prstan da tut sam ga k maš goruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 22:44:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2233
17.1.2009 22:44:07   
Ajvy

Bejbe lahko noč!

nočko.....

Neposredna povezava do sporočila: 2234
17.1.2009 22:44:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Babe a vas kaj srbi koža po trebuhu? Al pa tud drugje po telesu? Mene najbolj zvečer,posebaj tisti del kože na katerem ležim..

ja....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
17.1.2009 22:45:10   
tanci29
kwa a zdej greste pa kar spat....kolumbo jest se še uzmer valam po tlehuser posted image user posted image ...me moj že mal čudn gleda kwa mi je, ampak si tolk dobr napisala da se bom še tri dni smejala....pa ne škodoželjno da ne bo pomote

Neposredna povezava do sporočila: 2236
17.1.2009 22:45:13   
Ajvy

Birdy, tvoja Neli pa Majkl bosta pa skupi na veruk hodila user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ta druge dva tutuser posted image user posted image user posted image , sam zdele se nismo že en mesec pojavl pr maš, pa upam, d mi bojo tadruzga sploh hotl krstit.

če maš kakšne zveze gor ja....user posted image user posted image user posted image   hec mora bit

Neposredna povezava do sporočila: 2237
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 22:45:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2238
17.1.2009 22:47:29   
rebeka84
jaz sem se stuširala, namazala s hladilnim mazilom po telesu, zaenkrat imam samo tiste majčkene strijice na levi ritnici, drugje se še niso pokazale.user posted image upam, da bo tako tudi ostalo.

kayica mene koža nič ne srbi.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
17.1.2009 22:48:37   
kayica24
Joj,upam da ne...Si trebuh mažem vsako večer in skoraj vsako jutro z oljem..

Neposredna povezava do sporočila: 2240
17.1.2009 22:49:15   
birdy

Birdy, tvoja Neli pa Majkl bosta pa skupi na veruk hodila user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ta druge dva tutuser posted image user posted image user posted image , sam zdele se nismo že en mesec pojavl pr maš, pa upam, d mi bojo tadruzga sploh hotl krstit.

Sam resuser posted image user posted image
Nej te ne skrbi da vas že dolg ni blo pr maš. Men se tale res zdi faca... A sem že rekla kaj se je zgodl k sva šla po dovoljenje za poroko pri drugmu fajmštru? Je dal mojmu tist list v kuverto in midva greva dam, pol pa moj slučajn firbc kokr je prec pogleda not v kuverto pa tist list obrača... Pa da nazaj v kuverto in not najde 40 eur. Midva seveda poštena sva nesla nazaj, pa je šel moj sam not. Pa prav fajmštr: tale moj predhodnik je povsod pušču denar, karkol odprem kak dnar najdemuser posted image  Tko da tale Rafl je pa bil... Povsod se mu je dnar valuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.1.2009 22:51:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Joj,upam da ne...Si trebuh mažem vsako večer in skoraj vsako jutro z oljem..

strija je bojna rana v nosečnosti....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.1.2009 22:51:55   
Ajvy

Kayice nočm te strašit, ampka če te srbi koža, pol ti poka in se zna zgodit, d se ti kakšna strija nardi...je pa zima in ful suh zrak, tko da koža poka povsod....men najbl na prstih rok.

jst mam tolk popokane, da je kr grozn...mi kri teče iz ranic...samo kaj čem ..nobena kremica ne pomaga...če si roke 10000 krat na da umiješ...je še slabše.....

Neposredna povezava do sporočila: 2243
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 22:52:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2244
17.1.2009 22:54:10   
sunny24
Čer! Ja, sm mela "taščo" tle in mi je pol stanovanja spucala...Je šla lih 10 min nazaj dol...Faca...Jst pa nism smela nič...user posted image   Jutri pa pride menda še dnevno spucat...user posted image

majchy mi je poslala SMS
"So me peljali v kliničnega na UZ kjer niso najdli nič, so začeli že sumit na slepič in če bi bil bi bla operirana. Čez noč ne dobim nič proti bolečinam. Je pa šansa, da je živc priščiplen. Držite prosim pestke, da me ponoči spet ne začne bolet. Nočko"

Krst...No, kot sm že napisala, ne bova dala krstit. Oba sva sicer krščena, jst mam še obhajilo, ampak noben od naju ne verjeme v to, v cerkev ne hodiva sploh. Bova pa otroka vzgajala tako, da bo spoštoval vsako vero. Pa tudi h nauku bi takoj vpisala, ampak pod pogojem, da bi pri nas bil tak nauk, ki te uči o vseh verah, ne pa sam o krščanski.

Ostalo sm pa pozabla...Aja kolumbo, a prideš tudi mene iskat? Pa obljubim, da bom v trgovini pridna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
   [Brisano sporočilo]
17.1.2009 22:54:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2246
17.1.2009 22:54:59   
kayica24
Meni pa ta nos gre pošteno na živce!!!!

Ko nisem prehlajena,mam pa kar tako zamašen nos

Sploh ne morem dihat,pa kri mam non stop na robčku..Danes mi je celo kri sama ven pritekla malo

Saj menda bo to s krvavenjem in zamašenim nosom po porodu minilo,ali??

Kaj pa menite o tem'

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
17.1.2009 22:56:08   
Ajvy
Majchy...seveda držimo pestke za te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
17.1.2009 22:56:45   
kayica24
Boga naša Majchyuser posted image user posted image user posted image

Samo da čimprej mine,karkoli že je

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
17.1.2009 22:56:56   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ostalo sm pa pozabla...Aja kolumbo, a prideš tudi mene iskat? Pa obljubim, da bom v trgovini pridna...user posted image user posted image user posted image

ne..k na klopci ne bo dovolj prostora že zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?