Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 13:47:52
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, ti si pa faca...smučala se boš... Sam ahti se, da ne padeš!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 13:51:02
|
|
|
|
baki
|
sam se pa res pozna da je vikend.vse je bl na izi
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 13:58:43
|
|
|
|
tanci29
|
haha kolumbo...sem se prov nasmejala zdele...si čist druga kt jest...ta s tvojo kozmetiko mi je bla najboljša ...jest sem prvič ful bl komplicirala pa use živo nabavla k še do dons kakšne reči sploh uporabla nisem...zdej se mi pa sploh ne da razmišljat kwa nej sabo uzamem kje je šele pakiranje .... pa fajn smučej dones si pa res faca sunny-ti si kar dej duška in lepo počivaj claud-fino da si se naspala...kar tako naprej doris-ja sej se vsake tolko usedem sam morm to nardit ker sem glih zato erika dala u varstvo da jest kej nardim doma ker čene hod za mano pa mi vse ven zmeče in sva na istem...no sej bo pa jutr ampak useen no jest sem zdele namontirala mikrovalovko...matr je težka...sam mi neki ne diši..mogoče jo bom drgam postavla ...no kwa je zdej a nobena nč ne rab...moj me bo fental k bo pršol domov, k je že cel balkon vreč za stran vrčt...ziher bo šel gledat pa zakaj si pša to stran vrgla pa zakaj to..... ajde pupe uživčkejte grem naprej pucat
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:06:06
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, pa kaj ti vsega boga proč mečeš? Kaj pa če bi dala na male oglase tu na rr, da oddajaš...Lahko da komu kej prov pride. Sam si pa frajrka, mikrovalovko, k je težka ko prestavljaš okoli... kolumbo, a ti boš šla res na počitnce v P? Sej ti povem, da ko bom jst začela pakirat za sabo za v P bom tudi kot da grem na dopust... Še dobro, da je torba majhna...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2009 14:06:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:17:31
|
|
|
|
tanci29
|
jo sunny mi je nerodno te rabljene stvari okol talat...kle se mal hecam... kolumbo lepo pančkej...tvoj nej pa kar uživa v smučanju....ker čene bo mogu takoj kej prekladat tukile pr men
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:21:46
|
|
|
|
claud
|
Sunny- ja pa je bil res petek učeri... Če te za pregled zanima si očitno zgrešila moje včerajšnje poročilo NO u glavnem vse je u redu in lepo, sam grem pa 100% na naravni porod-ne gre drugače- razen če se med porodom kj zakomplicira ga pol nardijo..... Pa plodovne vode je že mal manj.... Drugač pa vse štima....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:25:49
|
|
|
|
sunny24
|
Za pregled vem, da je blo vse OK, ampak a nisi čakala na nekaj tvojega...??? Cunce...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:28:24
|
|
|
|
petrap
|
ojla... evo naju iz sežane...oma bila dokaj normalna... ...moj je že avto opral, jaz sem hodnik pospravla, pa en stroj cot dala prat...zdaj bo moj notr pršu, more mal poribat, ker men se ne da...aja pa še posodo morm v stroj zložit...druzga danes ne bom nč nardila.... no edin stuširat se morm pa glavo umit ...pol grem pa mal k našim...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:28:56
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Za pregled vem, da je blo vse OK, ampak a nisi čakala na nekaj tvojega...??? Cunce... aja, to te zanima ja sj mene tud..... sm učer sms poslala, dons sm klicala-ne duha ne sluha....tko d a ko jo zdj naslednjič slišm bom pa njo nekam poslala...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:30:51
|
|
|
|
tanci29
|
no pun ce takole naš štrumf uživa v varstvu...pol pa pospravlej kuhno če je doma
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:32:24
|
|
|
|
sunny24
|
Ja to me je zanimalo, ja... Ja upam, da jih dobiš, ker zdej bi bil že skrajni cajt! Sam je pa čudna ta ženska, res ne vem, kaj si misli... petrap, lepo, da si preživela pot iz Sežane nazaj domov!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:32:55
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Za pregled vem, da je blo vse OK, ampak a nisi čakala na nekaj tvojega...??? Cunce... aja, to te zanima ja sj mene tud..... sm učer sms poslala, dons sm klicala-ne duha ne sluha....tko d a ko jo zdj naslednjič slišm bom pa njo nekam poslala... baba zmešana...kwa se pa gre...ti jo kr nekam pošl sam da nou nazaj pršla smotka
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:33:44
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, ku je dober vaš Erik! Sam če je tako, je res mission impossible, da bi kej pospravu...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:36:08
|
|
|
|
claud
|
Sunny- ja tole je pa res že višek nesramnosti...Zdj sm pa to že tok zamerla da v vsakem primeru-če dobim nazaj al pa ne-je nikol več ne pokličem.... mi pa že tok vre v glavi da je pa zdj tega dost!!! Tanči-dobra fotka-faca mala Petrap-tud jst sm si prejle lase umila-to mi je pa zdj že taka muka to opravilo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:37:23
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Punce kak ve pridno pišete ,jst sem se pa glih napapcala ,rožice zalila,kuhinjo pospravla ,zaj pa dam nov pralni stroj prat ,..........dans čutim spet mal bol orng tiščanje navzdol,moj buši je hiperaktiven tk da je verjetn vse skupi povezano......., pa grem pregledat če mam kak lep filmček za pogledat .....medtem ko čakam mojega da pride domu Uživajte še naprej prav lepo vas je spremljat
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:38:25
|
|
|
|
claud
|
Tanči-ma se s temi cuncami sploh tko več ne obremenjujem, ker jih mam sicer dost, ampak so pač moje in jih hočem nazaj-ampak se pa ne mečem zdj zato na glavo-pač še ena šola več....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:45:02
|
|
|
|
sunny24
|
claud, ma sej maš prov veš...Ker to je res višek vsega, sploh ne morem zastopit, kako lahko eno stvar k je izposojena ne vrneš... Še dobro, da maš neki cunc, ma to sploh ni point vsega, kar je tvoje je tvoje in konec. Ma, 100 ljudi, 100 čudi...Je pa to definitivno ena šola za naprej. doris, ti si pa pridna! Kaj tvoj dela?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:47:42
|
|
|
|
Ajvy
|
Shuka....te lahko prosim spet za un link ..glede jogija...ne najdem ga.....prosim
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:49:46
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, mislim, da ti je shuka dala ta link... http://www.zibka.com/ Aja, ti pošlem zdej zs z naslovom msn...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 17.1.2009 14:51:22 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 14:59:07
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Moj pa dela demit fasade,notranjo malarijo,... Claud-to se dogaja dobrim ljudem,jst ti priporočam da ukineš dobro voljo in ustrežljivost in postaneš malo kr bol si dober bol si upajo,to mene izučilo (nazalost tud v nosečnosti,ko ti solze kr polzijo) zato se zaj prevzgajam ,pobaj pridit do svojih cotk preko koga drugega in očino pokaži kako se počutiš me te mamo rade,ne se sekirat
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 15:01:01
|
|
|
|
sunny24
|
doris, sej v bistvu sem te hotla vprašat, če tvoj danes dela, da ga ni doma, sam sem smotano postavla vprašanje-kot je moja navada... Da ne boš misnla, da sem res tak firbec...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 15:13:10
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
ni panike,dela,dela,dinarčke služi.... jst bi se pa mogla še mal učit,.... pa nimam prave motivacije,....koncentracije pa saj je jutr nov dan
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 15:14:07
|
|
|
|
kayica24
|
Hey bejbe.... Meni pa ta nos gre pošteno na živce!!!! Ko nisem prehlajena,mam pa kar tako zamašen nos Sploh ne morem dihat,pa kri mam non stop na robčku..Danes mi je celo kri sama ven pritekla malo Saj menda bo to s krvavenjem in zamašenim nosom po porodu minilo,ali?? Drgač me pa ponoči kolki bolijo in potem ta bolečina v noge,ki pa ostane skozi ves dan No,malo sem mogla pojamrat... Kako ste ve?Se vredu počutite??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 17.1.2009 16:07:02
|
|
|
|
Balonchy
|
Hey.. spet sem malo tu.. Naš cukr spi, tati nam je posodo od kosila pomil tko, da sem lahk mirne duše na RR-ju.. Vesnozaver - hvala za kavico (vem, da je bla jutranja - sam jest sm jo zdej ruknla)... Sam res kolk bi jo pila, da se mi kr meša... Prow voham jo... Glede spanja čez dan je pa isto kt ponoči - vsake 2,5 h se zbudimo, previjemo in jemo... Zanimivo, ne??? Tanci - full dobra fotka... sunny - kdaj si bla v PO na predavanjih??? Ajvy - kako je Tarja??? Nisem nič brala za nazaj in sem čist mim z informacijami. Sej mi je oproščeno, ne??? Katjuša - kako je v vaših koncih??? claud - upam, da uspešno poštimaš s cunjicami... In ne popuščaj - zahtevaj jih nazaj... Nažigaj ji dokler jih ne dobiš!!! petrap - berem, da si preživela!!! Lepo... kolumbo - pa ti si čist preweč pridna!!! Dej se mal ustau nooooo... Maksi1 - jah upam, da res tko kt pišeš... Pa sej bo... Vsak dan je boljše... Zdaj se vsaj zarad hrane ne sekiram več. K prve dni tut jest ni hotu. Zdej neki spravi v želodček - res da z mukami in po polžje, sam dol gre... majchy - kako je z zobkom??? birdy - ti maš pa dans dela za se zmešat... Pridna si... In še učit se ti znese!!! cita - pozdravčki... Kako si? Kaj je novega s tvojim bušijem? Barbara GS - a za priimek ste se odločli pol... Al sem kej zabluzila? glen - full lepa boršeta!!! witto - sem happy, da si doma... A DANS SE JE ŽE KEJ OGLASILA??? A ni imela CTG-ja dopoldan??? Zdej pa vas počasi zapuščam... Grem še mal brat na "dojenje in dodajanje" pa od driske pri moram kej pobrskat?!?! Če ima kera nasvet - se priporočam... Včeraj je 1x mali nekaj driskal (danes še ni kakal) pa me zanima kako je zdej s to drisko...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?