petrap
|
evo mene spet med vami ...sem se vrnila s kave in iz banke, pa tud v knjižnici sem bla..tko da vse urejeno, zdaj pa grem lahko rodit in ne bom plačala zamudnine... sunny čestitam za porodniško in 28 dni do konca...jaz mam pa še 9 dni... ...bližamo se, ni kej...vidim, da tvoj pridno miga, moj je pa danes prou miren...sem zdaj mal čokolade pojedla, da se je mal zganu...sam ponavad je cela telovadba... zorica ne obremenjuj se z oblačilci za iz porodnišnice..je pa zabavno brat, da imaš toliko dela s tem balonchy tud pri nas vse moje kolegice, ki so zdaj rodile, majo njihovi otročki krčke..se tud borijo vsak po svoje.. ..upam, da bo kmalu bolje... baki slab dan?...upam, da bo bolje...jaz sem tud zdaj pršla domou, pa sem ugotovila, da bi mogla it še v trgovino, sam ne grem, ker sem že zdaj komaj pršla domou z avtom...cesta ni nč splužena, tko da me je blo po vsej cesti polno...tku, da bom kar neki skupaj zmetala, pa bo... timy in ajvy tud jaz sem prej komaj čakala, zdaj par dni prej, se mi pa kar nikamor ne mudi... ..jutri imam pregled, bomo vidl kaj bojo rekl...sem pa spet naletela na obupno vreme, že zadnjič je blo obup (leden dež), zdaj pa očitno spet isto...moj ne bo šu z mano, gre delat...upam, da bom vsaj mami nahecala, da bi šla z mano...drugače mi pa ne preostane drugega kot da se sama odpravim... brkn jaz morm pa zdaj sam še polikat, ti pa kar lepo počivaj nč ne pretiravaj...pa si sedaj ok? rebeka al nama bo uspelo zlikat tole...kaj pa naj drugega nardimo, a ne? birdy pridna si, pa čestitke za izpit izidora super no grem neki jest...k mi tlele slikce lepte ..jaz mam ju3 pregled babe...