Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:06:37
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy dobro opravi na pregledu hvala...upam, da bo rekla, da se kaj premika.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:38:54
|
|
|
|
Ajvy
|
no....se beremo potem.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:43:31
|
|
|
|
rebeka84
|
Dobro jutro! Naj najprej povem, da ko sem se vlegla me je nehalo zbadat tam doli. Me je pa kr fajn začenjalo bolet, sem se vstrašila. Noč se prespala. Zdaj je vse ok, brez špikanja. Sunny čudno, da je kazalo da sem prijavljena, ker sem šla takoj v posteljo, ko sem zadnje sporočilo poslala, razen če je moj kontroliral kaj sem pisala. Vsem, ki imate danes preglede SREČNO!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:46:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Dobro jutro punce...jaz sem kar ok spala...zdaj sem zajtrkovala in vas grem za nazaj brati pa se oglasim
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 9:53:20
|
|
|
|
petrap
|
no bejbe jaz se pa zdaj odpravlam...čeprou se mi ne da it na banko...šla bi sam na kavo .. ampak morm, ni druge...se tipkamo polej...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:02:21
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 timy glede popadkov pa mislim da jih ne boš zgrešile. Večja verjetnost je, da boš šla na kak obisk porodnišnice prej kot pa da boš še kej zamudila. Jaz sem šla eno noč prej v porodnišnico k sem mela popadke na 5 minut ampak so se še premikali, tako da sem šla še malce nazaj domov. No potem sem tudi ugotovila, da prvi niso tako intenzivni kot tisti ko gre za res. Bomo vidl a bom tokrat tud prej letela v porodnišnico Vidiš tega se pa jaz najbolj bojim, da bi prehitro prišla v porodnišnico, kar se mi pa seveda zna zgoditi
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:03:41
|
|
|
|
tanci29
|
hej.. evo jest sem nazaj s pregleda...sem bila ful hitra... ctg-popadkov ni... zaspal tako da smo bolj malo poslušali...voda ok, kg ok, naslednji pregled 10.2. sam ne vem če ga bom dočakala...mogoče pa... ponoči smo spet malo vstajali, pol sem mu pa dala lekadol sirup pa je zaspal...zgleda da res zobki hodijo ven...ma ja kar nej zdej pridejo da bo vsaj eden potem spal balonchy-joj prov smilite se mi s temlile krčki...upam da bo kmalu konec... ajvy-dobro opravi pregled urša-super da si bolje...najv kar počaka še malo da se do konca pocajtaš nočne ptičke-fajn ste se našle za klepetalnico ponoči petrap-dobro zrihtaj na banki vse ostale lep dan
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:03:53
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Timy...ne skrbi....res boš vedla kdaj it..če ne smo pa me tukaj..... Ajvy hvala, res ste zlate Verjetno bom res takoj vprašala za nasvet in spraševala, če je zdaj to to
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:04:34
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: baki timy....popadki bolijo saj bos vedla kdaj it bodi brez skrbi upam, da res. Da ne bi slučajno zamudila mislim, da tega ne moreš zamudit...si preveč pomemben faktor pri porodu Se strinjam
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:05:12
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy dobro opravi na pregledu Petrap tebi pa želim lep dan, lepo opravi po opravkih, pa fino se imej pri teti. Se podpišem!!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:06:06
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy dobro opravi na pregledu hvala...upam, da bo rekla, da se kaj premika..... Jaz sem tudi včeraj upala na to, pa je začela že govoriti o tednu po PDP
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:07:01
|
|
|
|
timy
|
Tanči za pregled
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:23:15
|
|
|
|
MIHAILO
|
Sem vas prebrala...zelo veliko ste nacvekaleeeeeeee... Kayica jaz dihati ne morem,ce lezim na hrbtu.Jaz sem cisto zaspana danes ,zgleda ,da je taksno vreme...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:35:45
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Kako smo? Jst sem se recimo da naspala...moj je ku slon k ustane...Pa še luč je odpru v sobi, da si je najdu v omari kej za oblečt...Ja ni kej, je full uvideven! Zajtrk sem pojedla, železo popila, nardila tudi inhalacije...Naša madam veselo miga, skače, kolca,... Tanci, super za pregled! ajvy, ti pa lepo opravi na pregledu! balonchy, super za tvojega dragega, da je prevzel preganjanje krčkov ponoči! Hvala za kavico! rebeka, ja pol je bil pa tvoj dragi gor...Ker si bla prjavljena še full časa pole...Jst sem pa gledala, da zakaj se nočeš ment z nami... ursa, se mi dopade, da si že bujše! Zdej boš vsak dan bolj OK! Pol pa lahko greš rodit, zdrava! Meni se je pa danes začela porodniška, pa do PDP mam "samo" še 28 dni...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:40:24
|
|
|
|
kayica24
|
halo bejbe nosečkaste!!! koooomaaj sem vas prebrala.. Balonchy kaj pa s kapljicami koroških lekarn si že probala?Sicer se dobijo samo na koroškem,pa pokličeš tja v kako lekarno,si jih naročiš..Baje so taboljše pri krčkih... Nevem katera je napisala,da z njenim že 2 mesecxa nista Mene bi moj menda na hladno postavil
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:47:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
vsem ,ki imate danes preglede zelim ,da bodo zelo uspesni in pa porocajte....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:49:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Balonchy kaj pa s kapljicami koroških lekarn si že probala?Sicer se dobijo samo na koroškem,pa pokličeš tja v kako lekarno,si jih naročiš..Baje so taboljše pri krčkih... Kayica - mamo kapljice koroških lekarn, sam na žalost so krčki močnejši...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:56:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Balonchy hvala za kavico. Pa super da te možek takole zamenja, da se še ti naspiš. Dej še malce povej na koliko ur Matic je - na 3 ure , ste imeli dolgo pleničke št.1 - jih imamo še , je dojenje steklo al imate kombinacijo - več al manj smo na AM,... upam, da vas krčki kmalu pustijo pri miru. - tut jaz upam... sam slabo kaže... mam pa še 4 dni do pdp - če bi bla jaz še 2v1, bi imela tut sam še štir dni...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 10:57:31
|
|
|
|
zorica
|
Sem se komaj prebila do zadnje strani, toliko ste načvekale,...Pa sem večino itak pozabila Danes sem tako zaspana, da je joj.Trenutno štejem gibe in komaj čakam, da jih bo 10 da preneham (bo pa kmalu) Včeraj sem že x-krat pripravljala torbo oz. oblačilo, v katerem ga bo moj prinesel domov.In kljub polni omari se mi zdi, da še nisem našla pravega, tistega res "the best"
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 11:00:03
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy mam danes pregled ob 10.00 , drgač bi že spala...tako pa se mi ne splača it zaležt... Balonchy...upam, da je termoforček vsaj malo pomagal..to je naši Tajdi edino omogočilo spanec...pa brisačka na radiatorju in ona na njej..samo tam jo moraš ves čas držat... Srčno upaM, da vam je vsaj malo ublažilo stanje...... Vidim, da vam ni kaj dosti pomagalo...bogeci...... Vse lepo na pregledu!!! Glede termoforčka in krčkov + kapljic... - NISEM VEČ PAMETNA!!! Enkrat je boljš, drugič spet ni...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 11:03:16
|
|
|
|
baki
|
tk da vam povem dAsem spala zdaj2 uri.je mir pr bajti.katja je v soli on pa tud spi ker ma nocno.hvala bogu da spi saj sva se ze navszgodi ko je priso iz sluzbe spičla zaradi enga stola k je pokvarjen.k...... ga gleda...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 11:06:01
|
|
|
|
baki
|
zdaj grem pa v trgovino da sploh lohk zacnem kuhat.pol kaj tipkam....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 11:14:54
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdravo...na pregledu kul. ctg v redu...nič ne dogaja ...... Me pa ni nič dol gledla, je rekla da v ponedeljek..02.02.2009... zdejle pojem tale sendviček in grem spat.... držte se... Tanci...čestitke za dobro opravljen pregled Timy...jst sem šla v prvo tudi enkrat prekmalu..pa se mi ne zdi to nič takšnega...smo se fajn nasmejali..... Mah ja..ne sekiraj se....zato pa smo vse tu....da ena drugi pomagamo in se bodrimo...... A ti tudi...mah..jst bi že kar šla...mau rodit....sej pol k bo šlo pa zares...sem i sigurn nau tolk mudil mau heca mora bit.....mal sem neučakana - priznam.... petrap...faj opravi ..... Sunny...ti pa imaš enih kolobocij zjutraj....no ,samo da si vse uspešno opravila..... Čestitke za začetek porodniške Zorica....upam, da ti uspe najdit the best kombinacijo.... Balonchy....joj...res ste boščki...žal mi je ker ne morem več pomagat...... Baki,...upam, da se uspešno pobotata ...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 11:17:34
|
|
|
|
mami tiana
|
čao februarčice .Nespadam k vam ampak vas samo prebiram jaz sem novembrka in doma imam že prekrasnega dveletnega sina sedaj pa se z partnerjem pogovarjava še o drugem prihajajočem članu.Upam da niste jezne ker sem na vašem forumu.Tudi jaz sem šla čez vse to kar greste tudi ve pa vam povem da sploh ni tako hudo kakor se sliši.Manj kompliciranja pa bo.Če imate kakšno vprašanje se lahko obrnete name pa malo počvekamo. lp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 11:20:40
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Kako kaj? Js sem se lepo naspala v domači postelji ter si pripravila super zajtrk. Zdej bo pa že čas za malico. Sem nekaj malega že migala - en stroj cot obesila, sedaj pa sem dala še posteljnino prati. Kej druga pa se mi itak ne da sedaj ko sem sama doma. Bom počakala, da moj pride domov. Danes bo mal bolj hiter - bo že ob dveh doma, da bo še potem popoldan pridno delal. grem vas še mal za nazaj prebrati.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?