Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:15:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 lilcha-čestitam za super pregled čestitke za pregled
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:17:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka....včasih znajo možeki prav presenetit(kar vprašaj brkn)......ko sem bila jaz v p,je moj pucu ko nor k ni vedu a bom hano že prinesla domov Joj, upam, da bo mene moj tudi tako pozitivno presenetil bodi sigurna da ja......ponavad se nečejo štulit v naše delo(pa zakaj bi pospravljov če lahko žena) takrat so pa polni adrenalina in naredijo svašta
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:17:16
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mene je tut mojpesenetil,ko sem bila v bolnici in sem prisla domov,vse pospravljeno,cisto,naliman plakat "dobrodosel moj angelcek",cajcek je bil skuhan....skratka vse naj, iiiii. Mihajlo, sej to je kot v filmu. Vsaka čast tvojemu. No zdaj sem vam pa že res fauš
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:17:51
|
|
|
|
Shuka
|
Jest mam en nasvet za vas kako spravit možeke k delu. Enostavno vi nič ne delajte(sej vem da je to najtežje narest) dokler nau štala po bajti pol bo šlo pa njemu to že na živce, da bo pospravil al pa se lotite tistega dela k naj bi ga on opravil pa fejst sopihajte zraven pa tarnajte, da bo slišal, pa bo prec prišel in naredil.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:17:51
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka....včasih znajo možeki prav presenetit(kar vprašaj brkn)......ko sem bila jaz v p,je moj pucu ko nor k ni vedu a bom hano že prinesla domov Joj, upam, da bo mene moj tudi tako pozitivno presenetil bodi sigurna da ja......ponavad se nečejo štulit v naše delo(pa zakaj bi pospravljov če lahko žena) takrat so pa polni adrenalina in naredijo svašta Majchy iz tvojih ust v božja ušesa
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:18:29
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Jest mam en nasvet za vas kako spravit možeke k delu. Enostavno vi nič ne delajte(sej vem da je to najtežje narest) dokler nau štala po bajti pol bo šlo pa njemu to že na živce, da bo pospravil al pa se lotite tistega dela k naj bi ga on opravil pa fejst sopihajte zraven pa tarnajte, da bo slišal, pa bo prec prišel in naredil. Vredno poskusiti
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:18:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 shuka.......tako je samo **** k nimava velik besede tuki zraven a ne Ma vseeno lahko probava mal avtoriteto že zdej forsirat, sej na koncu bova pa presenečene k nau zaleglo prav nič Rebeka, kot je majchy rekla, presenečena boš lilcha - super za pregled Maška se pa ne da kaj itak da ne mene že zdej ne upošteva,moja svakinja je pa rekla da se nej čimprej rodi in evo smo naslednji dan leteli v p(HB ne rodit)
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:19:08
|
|
|
|
rebeka84
|
shuka jaz sem probala s perilom tak, zdaj mam pa goro za zlikat boljše sproti...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:19:51
|
|
|
|
timy
|
A mogoče katera pije čaj plahtice? Jaz sem že čisto zmešana od teh čajev, ampak sem prebrala, da se ga fuul priporoča za lažji porod, drugače pa blaži tudi menstrualne krče, lajša vnetja itd.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:20:53
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 shuka jaz sem probala s perilom tak, zdaj mam pa goro za zlikat boljše sproti... Pri likanju jaz definitivno ne bom poskusila. Lahko se zgodi tako kot tebi, lahko pa da bom ostala brez cot, ker moj ni še nikoli držal likalnika v rokah
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:20:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka....včasih znajo možeki prav presenetit(kar vprašaj brkn)......ko sem bila jaz v p,je moj pucu ko nor k ni vedu a bom hano že prinesla domov Joj, upam, da bo mene moj tudi tako pozitivno presenetil bodi sigurna da ja......ponavad se nečejo štulit v naše delo(pa zakaj bi pospravljov če lahko žena) takrat so pa polni adrenalina in naredijo svašta Majchy iz tvojih ust v božja ušesa pošlji ga k mojmu na učne ure
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:22:11
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka....včasih znajo možeki prav presenetit(kar vprašaj brkn)......ko sem bila jaz v p,je moj pucu ko nor k ni vedu a bom hano že prinesla domov Joj, upam, da bo mene moj tudi tako pozitivno presenetil bodi sigurna da ja......ponavad se nečejo štulit v naše delo(pa zakaj bi pospravljov če lahko žena) takrat so pa polni adrenalina in naredijo svašta Majchy iz tvojih ust v božja ušesa pošlji ga k mojmu na učne ure Raje ne, da se ne bo potem tvoj spreobrnil. Moj zna biti resnično prepričljiv
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:22:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy A mogoče katera pije čaj plahtice? Jaz sem že čisto zmešana od teh čajev, ampak sem prebrala, da se ga fuul priporoča za lažji porod, drugače pa blaži tudi menstrualne krče, lajša vnetja itd. prvič slišim za tak čaj jaz si bom danes prvič naredila malinovega........a katera ve koliko zališč se da za 2 deci šalco??eno čajno žlico ali več?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:22:54
|
|
|
|
orto2
|
Hej babnce, kolk ste naspidirane Jaz sem dons vse posesala, še na kolena sem šla , pa se še vedno nič ne dogaja. Očitno bomo čakali februar . Pri nas pa samo dežuje, bljak, jaz bi sneg . Birdy, čestitke za izpit! Meni se ne bi dalo učit zdajle, upam da ti imaš voljo, pa še tako vreme, nič motivacijsko.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:23:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka....včasih znajo možeki prav presenetit(kar vprašaj brkn)......ko sem bila jaz v p,je moj pucu ko nor k ni vedu a bom hano že prinesla domov Joj, upam, da bo mene moj tudi tako pozitivno presenetil bodi sigurna da ja......ponavad se nečejo štulit v naše delo(pa zakaj bi pospravljov če lahko žena) takrat so pa polni adrenalina in naredijo svašta Majchy iz tvojih ust v božja ušesa pošlji ga k mojmu na učne ure Raje ne, da se ne bo potem tvoj spreobrnil. Moj zna biti resnično prepričljiv bosta v duetu jamrala kakšna reveža sta ki morta delat namesto žensk
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:24:31
|
|
|
|
rebeka84
|
ne smem rečt, da ne lika, samo od kar sem jaz doma, je nekak delo bolj na mene padl. saj drugače pa zna brisat po tleh, perilo zlikat, posodo prat, kuhat...saj zdaj bo spet mogel začet, ko bom jaz boga od poroda
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:25:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orto2 Hej babnce, kolk ste naspidirane Jaz sem dons vse posesala, še na kolena sem šla , pa se še vedno nič ne dogaja. Očitno bomo čakali februar . Pri nas pa samo dežuje, bljak, jaz bi sneg . Birdy, čestitke za izpit! Meni se ne bi dalo učit zdajle, upam da ti imaš voljo, pa še tako vreme, nič motivacijsko. a pol smo pa me naspidirane.......še enkrat preberi kaj vse si naredila.....jaz sem samo za računalnikom pa umes sem cunjice pospravla pri nas je dež-kot bi bil april
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:26:26
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy A mogoče katera pije čaj plahtice? Jaz sem že čisto zmešana od teh čajev, ampak sem prebrala, da se ga fuul priporoča za lažji porod, drugače pa blaži tudi menstrualne krče, lajša vnetja itd. prvič slišim za tak čaj jaz si bom danes prvič naredila malinovega........a katera ve koliko zališč se da za 2 deci šalco??eno čajno žlico ali več? Jaz sem včeraj prvič slišala zanj pa sem danes malo počekirala, pa baje res pomaga. No, bomo videli. Jaz dam dve čajni žlički malinovih listov
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:27:35
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 rebeka....včasih znajo možeki prav presenetit(kar vprašaj brkn)......ko sem bila jaz v p,je moj pucu ko nor k ni vedu a bom hano že prinesla domov Joj, upam, da bo mene moj tudi tako pozitivno presenetil bodi sigurna da ja......ponavad se nečejo štulit v naše delo(pa zakaj bi pospravljov če lahko žena) takrat so pa polni adrenalina in naredijo svašta Majchy iz tvojih ust v božja ušesa pošlji ga k mojmu na učne ure Raje ne, da se ne bo potem tvoj spreobrnil. Moj zna biti resnično prepričljiv bosta v duetu jamrala kakšna reveža sta ki morta delat namesto žensk Ja, v tem pa zna biti moj presenetljivo dober
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:27:51
|
|
|
|
Čebel@
|
zdej grem pa kosilčkat,potem pa v trgovino.......pridno čvekejte in se tipkamo kasneje čawči bawči
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:28:05
|
|
|
|
timy
|
Pri nas pa je vse belo, sneg pa še kar fuuul naletava
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:28:51
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdej grem pa kosilčkat,potem pa v trgovino.......pridno čvekejte in se tipkamo kasneje čawči bawči Fajn nakupuj, jaz sem že tudi danes (torkov 10 % popust ) pa dober tek
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:36:11
|
|
|
|
rebeka84
|
tudi jaz se posljavljam za nekaj časa, čaj sem spila, likalnik me pa že gleda lepo popoldne! evo snegca tudi na fužinah.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:36:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja Max tudi jaz sem rekla,tole je pa kot v filmu in sem bila zelo lepo presenecena... ..Timy moj pa drugace boljse zna zlikati kot jaz,ker jaz ne maram likanja ,ampak likam ,ker moram kaj ces...on ko je studiral in sam zivel si je se spodnje hlace likal...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 27.1.2009 13:43:54
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ja Max tudi jaz sem rekla,tole je pa kot v filmu in sem bila zelo lepo presenecena... ..Timy moj pa drugace boljse zna zlikati kot jaz,ker jaz ne maram likanja ,ampak likam ,ker moram kaj ces...on ko je studiral in sam zivel si je se spodnje hlace likal... Blagor tebi Jaz tudi ne maram likanja, samo kaj, ko ne gre drugače še spodnje hlače Je pa res dober
|
|
|
Kako ste rodile?SadrikaKako ste rodile?
Odgovorijo naj tiste, ki so v nosečnosti pile čaj iz malinovih listovSpontano, hitro sem se odpirala (
42%)
z umetnimi popadki, hitro (
8%)
z urgentnim CR (
15%)
spontano, počasi sem se odpirala (
15%)
sprožili so porod, MV se je počasi odpiral (
13%)
sprožili so porod, MV se je hitro odpiral (
8%)
Število vseh glasov: 384Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!