Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:26:26
|
|
|
|
boma2
|
zanima me, če ste že vse kupile torbe za dojenčke in kakšne.. Katere so se vam zdele najboljše... Ali boste uporabljale nahrbtnike?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:28:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Vidim da ste vesele vsakega posta!!!! Ob 0.57 odtekla voda, popadkov zaenkrat še ni čakamo vizito!!! Verjetno bodo sproženi popadki umetno. Po UZ-ju predvidena teža otroka 3 kg. Javljam vse sproti dokler me nebo poklicala da morem Celje. L.P. Roko držite se in hiter porod pa seveda čim manj bolečin.... potem pa cartanje do onemoglosti hvala ker nas obveščaš
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:28:31
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Vidm, da bodoči očka ROKO pridno poroča ...bravo oči, dejmo mami DEJA, mislm, da bomo dons loh odprli en šampanc za vaju in vašega Claud tudi zate: jst ne morem iz svoje kože...joj...Uf, zdej pa res dost zapravlanja ....sm šla SAMO po copatke ...dam prvlekla: ZA MENE: -srebrne superge - bele flisaste rokavičke - COPATKE SEVEDA ZA MAJKLA: - dobila kombinezon v Intersportu za drugo leto št 98 je bil 22 ojro od Etirel - eno frotirasto pižamo za zdele za 9 ojro. ....grem zdej kuhat župo...Sunny župa je za po porodu seveda ...sm tašči zatežila, da mi je prnesla 2 kure, to je baje najboljše poživilo za porodnice res drži, da je kurja juha najboljše zdravilo... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:29:31
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Dejo so prestvili v porodno sobo kjer bojo vse uredili jaz grem pa za Celje, ko pridem nazaj javim vse pa še kako slikico prpokam. L.P. Roko držimo pesti, za čimhitrejši porod... in čimlažji...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:36:07
|
|
|
|
Katjusa
|
punce dobro jutro joj kak je fino da je moj doma k lahko več spim sploh pol k že vsi vstanejo poštar je vmes odločbo prnesu za enkratno pomoč in sem mogla podpisat pa mi je moj možek to kr v posteljo prnesu..... pol sem pa sanjala da sem dobla 2000€ pa še neki drobiža je blo čez ja no ni tok pa blo bi pa fino zdej grem pa na en bogat zajtrk da bom mela še mal tega občutka da dobim 2000 € .... Balonchy neke ležalnike majo tud v Dipo mislim da so tud manj k 30 € neki okol 25 sam ne vem kaki so jst bom šla pogledat ker mamo tega zlomanega..... punce mene pa dons tok križ boli sam ne skos vsake tok časa me tok štihne da se mi kr zasvetli upam da to kmal mine ker ne vem kak se nej naštimam... sem čist premir ležala pa me je vseeno ne vem če sem se zaležala al kaj... pa še eno vprašan je imam kak ve opravite veliko potrebo in vetrove.... mene prtisne letim na wc in nič tiščim in nič in me mine tud vetrovi ne grejo ven me pa prav pritisne na wc pa tak sme veselo hodla.... no sej tu pa tam pa grem se dnevno tok praznim kolkr se polnim tak da ni problema sma ponoči sme ene 3x na prazno letela..... se tipkamo.... sem vesela da vas je še nekaj tuki da nisem sama ostala boma mi smo kupli ono v DM če češ slikice ti jih prlimam? je ful dost velika not je blo vsega in svašta in komot gre notz pol tud termo flaša (ker če ne bomo dojili je treba met toplo vodo s sabo ko kam greš....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:40:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce dobro jutro joj kak je fino da je moj doma k lahko več spim sploh pol k že vsi vstanejo poštar je vmes odločbo prnesu za enkratno pomoč in sem mogla podpisat pa mi je moj možek to kr v posteljo prnesu..... pol sem pa sanjala da sem dobla 2000€ pa še neki drobiža je blo čez ja no ni tok pa blo bi pa fino zdej grem pa na en bogat zajtrk da bom mela še mal tega občutka da dobim 2000 € .... Balonchy neke ležalnike majo tud v Dipo mislim da so tud manj k 30 € neki okol 25 sam ne vem kaki so jst bom šla pogledat ker mamo tega zlomanega..... punce mene pa dons tok križ boli sam ne skos vsake tok časa me tok štihne da se mi kr zasvetli upam da to kmal mine ker ne vem kak se nej naštimam... sem čist premir ležala pa me je vseeno ne vem če sem se zaležala al kaj... pa še eno vprašan je imam kak ve opravite veliko potrebo in vetrove.... mene prtisne letim na wc in nič tiščim in nič in me mine tud vetrovi ne grejo ven me pa prav pritisne na wc pa tak sme veselo hodla.... no sej tu pa tam pa grem se dnevno tok praznim kolkr se polnim tak da ni problema sma ponoči sme ene 3x na prazno letela..... se tipkamo.... sem vesela da vas je še nekaj tuki da nisem sama ostala boma mi smo kupli ono v DM če češ slikice ti jih prlimam? je ful dost velika not je blo vsega in svašta in komot gre notz pol tud termo flaša (ker če ne bomo dojili je treba met toplo vodo s sabo ko kam greš.... katjuša... če ti ni odveč bi te prosila, če mi lahko prilimaš... a je tista podloga tudi notr , ki je za previjanje? ne mi reč, da si res dobila tolk denarja v odločbi... :) Čestitike... :)
< Sporočilo je popravil boma2 -- 22.1.2009 10:41:20 >
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2009 10:42:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2009 10:44:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:45:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: boma2 zanima me, če ste že vse kupile torbe za dojenčke in kakšne.. Katere so se vam zdele najboljše... Ali boste uporabljale nahrbtnike? Jst sm mela pr Majklu nahrbtnik od Nivea...zdej sm se ga naveličala in bom mela torbo....sm pa zanč pozabila napisat..V TURBO LIMAČ (hipermarket Šiška- Mercator) majo ful dobre veeelike torbe za 22 ojro v različnih barvah od ene **** firme BUBI al BEBU...nevem točn, vidla sm da majo tut vozičke to firmo.... bom šla pa mal pogledat.. jutri... da vidim, to čudo... :) hvala kolumbo... ::) Jaz sem bila v Turbo limaču v Supernovi... Je blo takoooooooooo razmetan, da mi je kr slab ratal sem šla kr ven... Pa to je bilo ob 9 zjutraj... Prodajalka pa full neprijazna... :(
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:46:11
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo še to.... une torbe iz Turbo limač so ble prazne...tut ne vem če je bla podloga not za previjanje...ampak so ble večje k une iz DM, k je pa not svašta.... full pirjazna... :) V glavnem hvala treba it pogledat.... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:48:32
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Deja in Roko navijam pesti za vaju. Naj bo porod čim lažji in čim krajši. Srečno! Sunny - zelo pridna si z barvanjem las. Jaz sem glede tega tako lena. Nikoli si ne barvam las doma. Katjuša - žal ti glede tvojih težav nimam kaj napisat, ker nimam takih izkušenj. Držim pa pesti, da se ti čimprej uredi. Ajvi - res si dobra s tem navijanjem. Kolumbo - samo 15 litrov župe je pa vseeno dosti. Si sigurna, da jo boš vso pojedla?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:49:21
|
|
|
|
Katjusa
|
boma mi smo kupli rdečo imajo tudi črne.... se ful enostavno da na ročaj vozička kar se mi zdi super zreven je taka mala termo torbica za stekleničko pa ena vreča za pleničke not so bli še neki robčki za umivanje in paket vlažilnih robčkov za rito.... 2 plenički in pa hladilna kremica in smo jo že sprobal pr florjanu in je super taka fina gosta... je florjan mel zadnič rdečo rito pa ni nič pomagala to pa je cena vsega skupaj je pa 20€ kar je zelo ugodno
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:50:12
|
|
|
|
sunny24
|
kolumbo, mene tudi čaka še kuhanje stvari za po porodu, ampak to bo ragu, ker župe sploh ne znam skuhat... Pa učeri smo neki zmrznjene zelenjave nabavli, pa za mineštro...Tko, da neki bo. Drugače je pa tašča 1 štuk nižje, moj tudi kuha, moji tudi prnesejo...Ne bomo lačni, ne... boma, jst sem torbo dobila zravn vozička in bom mela kar to... katjusa, lepo da si še tuki! Si vidla, da nisi ostala sama! A te kakanje matra? Mene nič, hodim po 2x na dan od kar pijem un čajček od Tekkane za nosečnice.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:52:41
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa boma mi smo kupli rdečo imajo tudi črne.... se ful enostavno da na ročaj vozička kar se mi zdi super zreven je taka mala termo torbica za stekleničko pa ena vreča za pleničke not so bli še neki robčki za umivanje in paket vlažilnih robčkov za rito.... 2 plenički in pa hladilna kremica in smo jo že sprobal pr florjanu in je super taka fina gosta... je florjan mel zadnič rdečo rito pa ni nič pomagala to pa je cena vsega skupaj je pa 20€ kar je zelo ugodno no full lepa torba... full hvala... :) Glede tvojih težav pa tole a piješ dovolj tekočine čez dan??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:54:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 kolumbo, mene tudi čaka še kuhanje stvari za po porodu, ampak to bo ragu, ker župe sploh ne znam skuhat... Pa učeri smo neki zmrznjene zelenjave nabavli, pa za mineštro...Tko, da neki bo. Drugače je pa tašča 1 štuk nižje, moj tudi kuha, moji tudi prnesejo...Ne bomo lačni, ne... boma, jst sem torbo dobila zravn vozička in bom mela kar to... katjusa, lepo da si še tuki! Si vidla, da nisi ostala sama! A te kakanje matra? Mene nič, hodim po 2x na dan od kar pijem un čajček od Tekkane za nosečnice. a boste vse že v naprej kuhale? Jaz pa ne mislim, razen mogoče kakšen golaž... :) sunny24.. jza bom imela kr star voziček, sam torba se mi je pa strgala... :( tako, da moram novo kupit... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:54:57
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dobro jutro ... :) Vidim, da ste uspšeno prestale noč.... Imam pa eno vprašanje... Kaj je s tistim malinovim listom čajem... A ve katera zakaj bi bilo to dobro... :) Hvala grem mal brat nazaj ta čaj naj bi mehčal maternični vrat
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:55:44
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Deja Dejo so prestvili v porodno sobo kjer bojo vse uredili jaz grem pa za Celje, ko pridem nazaj javim vse pa še kako slikico prpokam. L.P. Roko držimo pesti, za čimhitrejši porod... in čimlažji... se podpišem
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:56:04
|
|
|
|
boma2
|
aIZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 dobro jutro ... :) Vidim, da ste uspšeno prestale noč.... Imam pa eno vprašanje... Kaj je s tistim malinovim listom čajem... A ve katera zakaj bi bilo to dobro... :) Hvala grem mal brat nazaj ta čaj naj bi mehčal maternični vrat a ga ti piješ? kje ga pa kupiš?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:59:11
|
|
|
|
glen
|
Deja ,dihamo s tabo. Moja Lin je pa zakuhala,se je zbudila z 39 vročine,ma zdaj je že boljše.Se, ji dala Calpol, pa prepotila se je,tako da ji je zdaj padla na 37,5,ampak bom vseeno poklicala našo pediat. popoldan. Boma jaz sem kupila te dve torbi http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124746 http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124747 Prva je stala 16 ali 17 eu v okaidi ma je bla znižana za -50%,je tudi prev. podloga zraven in je prov torba za otroške potreb. Druga pa v papirnici dzs in je stala 50 eu
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 10:59:14
|
|
|
|
sunny24
|
boma ja, ma bom sam ragu nardila in v skrinjo fliknla, k dvomim, da bom pol mela cajt 2 uri kuhat ragu...Pa jst ga nardim bujšega ku moj, tko, da ga morm kar jst nardit! To je pa smotano, da se ti je strgala torba...Sej sm gledala, so drage ko , razen, če ne dobiš kake akcije.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 11:00:03
|
|
|
|
timy
|
boma jaz ga pijem, spijem 2 skodelici na dan, pa bi lahko več, samo mi ne potegne. Mislim, da lahko do 4 skodelice na dan. Jaz sem ga kupila v Sanolaborju, imajo ga tudi v raznih zeliščnih lekarnah, v trgovinah Biotopic.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 11:02:24
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Deja ,dihamo s tabo. Moja Lin je pa zakuhala,se je zbudila z 39 vročine,ma zdaj je že boljše.Se, ji dala Calpol, pa prepotila se je,tako da ji je zdaj padla na 37,5,ampak bom vseeno poklicala našo pediat. popoldan. Boma jaz sem kupila te dve torbi http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124746 http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=124747 Prva je stala 16 ali 17 eu v okaidi ma je bla znižana za -50%,je tudi prev. podloga zraven in je prov torba za otroške potreb. Druga pa v papirnici dzs in je stala 50 eu full lepo hvala... prva je sanjska... :) držim pesti za tvojo hčerkico, da se čimprej pozdravi.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 11:03:00
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 boma ja, ma bom sam ragu nardila in v skrinjo fliknla, k dvomim, da bom pol mela cajt 2 uri kuhat ragu...Pa jst ga nardim bujšega ku moj, tko, da ga morm kar jst nardit! To je pa smotano, da se ti je strgala torba...Sej sm gledala, so drage ko , razen, če ne dobiš kake akcije. full si bila pridna...:) No saj jaz tudi včasih ko skuham pa dam mal na stran za krizo bo... :) Upam,,... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 11:03:46
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy boma jaz ga pijem, spijem 2 skodelici na dan, pa bi lahko več, samo mi ne potegne. Mislim, da lahko do 4 skodelice na dan. Jaz sem ga kupila v Sanolaborju, imajo ga tudi v raznih zeliščnih lekarnah, v trgovinah Biotopic. hvala timy... No upam, da ti bo pomagal... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 11:03:48
|
|
|
|
sunny24
|
glen, upam, da bo ta vročina pri Lin padla in zginla!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?