|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
12.3.2009 7:26:40   
Anonimen
no, pa kaj...a ne bo nobena vprasala, kako ji je dal ime????

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1651
12.3.2009 7:37:14   
Anonimen
dobro jutro punce

kako ste kaj spale videm da sem danes že poznauser posted image user posted image user posted image user posted image

no miska: kako ji bo pa ime????????????

janja tale polna luna ni nate nič uplivalauser posted image user posted image user posted image kaj pa na buksi??????????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1652
12.3.2009 7:40:59   
Anonimen
cveka jutro...
nas oci je reku, da bo nasa princeska NEŽA!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
12.3.2009 7:52:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

cveka jutro...

ja no saj je lepo imeuser posted image user posted image user posted image

no bravo za nežouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1654
12.3.2009 7:55:20   
janja*
Miška user posted image user posted image za lepo ime.
Cveka30 sem optimist in še kar mislim,da danes moram pa jit rodit.Dva dni po luni še bolj vpliva.Bomo videli.       

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
12.3.2009 7:59:52   
Anonimen
aja to pa nisem vedla, ker včeraj je ta luna orenk našga fanta okol prnašala, se je smejal kr za brez vezeuser posted image no pa do soboteuser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
12.3.2009 8:00:51   
Anonimen
jz pa glih jemuser posted image zajterk, sem ful lačnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
12.3.2009 8:06:18   
Anonimen
janja, res pejta v avto, pa se nekam po makadamu vozit.....jst sem to nardila u soboto po kosilo, ko sem bla noseca s tadejem. pa smo sli mal naokoli....zvecer me je peljal v porodnisnico, zjutri pa sem rodila tadeja...
tresljaji sprozijo popadke....pa kak star avto, brez amortizerjev vzemitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1658
12.3.2009 8:10:17   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

cveka jutro...

ja no saj je lepo imeuser posted image user posted image user posted image

no bravo za nežouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kaj?

user posted image user posted image user posted image  Neže so tako pridne... Imam svojo doma user posted image  user posted image user posted image user posted image
Jaz se tako veselim, ko vidim ime Neža, ker je res tako lepo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
12.3.2009 8:13:16   
Anonimen

janja, res pejta v avto, pa se nekam po makadamu vozit.....jst sem to nardila u soboto po kosilo, ko sem bla noseca s tadejem. pa smo sli mal naokoli....zvecer me je peljal v porodnisnico, zjutri pa sem rodila tadeja...
tresljaji sprozijo popadke....pa kak star avto, brez amortizerjev vzemitauser posted image

se se nerab pelat po makedamu, sam po logaškem polju se naj eneparkrat zapelje pa jo bo lahko takoj peljaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a je tako janjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
12.3.2009 8:14:19   
Anonimen
dones imam pa točno 30 tednov samo še 10 tednov pa bo moj drugi sonček pr menuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
12.3.2009 8:16:50   
Neža7
Mi2 sva za začetku izbrala ime Sara...... Potem sva se en dan vozila na Koroškem in sva mimo šla Reke Meža in sem mojimu rekla "kaj pa ime Neža?"
Ni bil navdušen in sva postila. Potem me je par dni kasnej poslal SMS iz službe in je napisal "prav imaš. Neža je tako lep slovenski ime. Če bova imela princesko ji bo ime Neža"

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
12.3.2009 8:18:41   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

dones imam pa točno 30 tednov samo še 10 tednov pa bo moj drugi sonček pr menuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  super! samo še malo user posted image user posted image  

Jaz sem že šla pri 30.t v porodnišnico s popadke user posted image  vendar hvala bogu, da se je vse umirilo in je Neža na svet prišla pri 34.t user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
12.3.2009 8:28:55   
Anonimen
pr men se je pa zdej spet pojavil previsok pritisk, in me bo verjetno spet par dni prej not uzela ( pri prvem me je 3 dni prej) tako da 23.5 imam rok pa tri dni prej je že 20.5. pa napovedan CR od enga tedna do dva tedna, to pomeni da je samo še 8 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1664
12.3.2009 8:30:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1665
12.3.2009 9:01:13   
Anonimen
http://www.shrani.si/f/r/lX/2nNREEus/jst.jpg
evo moj busko....slabo se vidi, je mali slikal:D

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
12.3.2009 9:10:51   
buksi
ojla!

Še sem tu, zgled da ta luna ne deluje. No dan je še dolg a ne Janja*Še imave možnost danes iti.
Sicer sem pa jaz tako slabo spala, me je hrbet bolel, pa vse kosti ponoč, pa na kako uro obiski wc-ja.....Sem kot povožen konj. Ve, ki ste že rodile, a to se lahk kar naenkrat začne al se mora že kak dan prej kazat.
Baje paima luna vpliv še danes ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
12.3.2009 9:13:09   
janja*
Miška res se slabo vidi boš mogla ponovit.
Non stop nekaj delam pa me noče zagrabit,da bi šla rodit.Bom probala kar z stopnicami navzdol.
Če pa danes ne grem,potem bom verjetno zdržala do konca.
Buksi kje si? Najin datum je danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
12.3.2009 9:13:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

ojla!

Še sem tu, zgled da ta luna ne deluje. No dan je še dolg a ne Janja*Še imave možnost danes iti.
Sicer sem pa jaz tako slabo spala, me je hrbet bolel, pa vse kosti ponoč, pa na kako uro obiski wc-ja.....Sem kot povožen konj. Ve, ki ste že rodile, a to se lahk kar naenkrat začne al se mora že kak dan prej kazat.
Baje paima luna vpliv še danes ponoči.

popadki se ponavadi počasi začnejo pa vedno močnejši, če ti pa voda odteče je pa lahko že v nasledni minuti, zdaj se super počutiš, čez minuto si pa že cela mokrauser posted image user posted image user posted image saj boš videla znaki bodo očitniuser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1669
12.3.2009 9:19:27   
janja*
Buksi to se zgodi lahko kadarkoli.Pri zadnjem sem bila do konca okej.Potem pa se je začelo z popadki na pol ure,pa na 20 minut,pa 10,na koncu pa na 5.Odšla sva v porodnišnico in res so bili popadki.Bila sem odprta 3 cm,zato smo še malo počakali.Malo sva se sprehajala po hodniku in dihala.Ko pa me je pregledala naslednjič sem bila že odprta malo več,zato mi je dala klestir.me pobrila in odšli smo v porodno.Čez približno 2 uri sem rodila.Moram rečt,da so mi še dodali umetne popadke,ker svojih nisem imela dovolj.Vmes pa so mi še predrli mehur.No to je to.In dobili smo lepega Davida.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
12.3.2009 9:24:15   
Anonimen
jz pa glih ne vem kako se je končalo ker sem nakonc imela CRuser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1671
12.3.2009 9:28:13   
buksi
Joj, no bomo vidli kako bo pri meni. Samo bojim se, a bom šla čez rok. Zgleda, da se ima lepo notri inmu nič ne fali. Je bil pa ponoči zelo živahen. janja*: imave pa še šanse da bo danes. čeprav mene hecajo doma, da bo jutri, ko bo petek  trinajsti. Bomo videli, če napovedi držijo.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
12.3.2009 9:29:00   
buksi
Ajaj: janjja* Kok časa pa so to trajali popadki na deset minut in tako dalje?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
12.3.2009 9:36:36   
Dudica1
JANJA  JAZ MAM PA REGRAT...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
12.3.2009 9:42:13   
copka
Buksi in Janja, upam, da bosta cimprej na poti v porodniscnico. Jaz imam se ene 7 tednov pa se mi po eni strani zdi se dalec, po drugi pa... jao' user posted image  samo se 7 tednov?? In potem ko berem oz. poslusam nosecnice, ki so tik pred zdajci, kako jih vsi sprasujejo- kdaj bo? kaj cakas? a se ne mislis it rodit? ... si mislim, kaj ce bodo tudi meni tako tezili in se potem sprasujem isto kot buksi, ki je prvic noseca- kako vse skupaj sploh izgleda?

Miska- Neza je zelo lepo ime!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.