![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 7:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
no, pa kaj...a ne bo nobena vprasala, kako ji je dal ime????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 7:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce kako ste kaj spale videm da sem danes že pozna no miska: kako ji bo pa ime???????????? janja tale polna luna ni nate nič uplivala kaj pa na buksi??????????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 7:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka jutro... nas oci je reku, da bo nasa princeska NEŽA!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 7:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute cveka jutro... nas oci je reku, da bo nasa princeska NEŽA!!! ja no saj je lepo ime no bravo za nežo kako kaj?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 7:55:20
|
|
|
|
janja*
|
Miška za lepo ime. Cveka30 sem optimist in še kar mislim,da danes moram pa jit rodit.Dva dni po luni še bolj vpliva.Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 7:59:52
|
|
|
|
Anonimen
|
aja to pa nisem vedla, ker včeraj je ta luna orenk našga fanta okol prnašala, se je smejal kr za brez veze no pa do sobote
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa glih jem zajterk, sem ful lačna
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
janja, res pejta v avto, pa se nekam po makadamu vozit.....jst sem to nardila u soboto po kosilo, ko sem bla noseca s tadejem. pa smo sli mal naokoli....zvecer me je peljal v porodnisnico, zjutri pa sem rodila tadeja... tresljaji sprozijo popadke....pa kak star avto, brez amortizerjev vzemita
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:10:17
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute cveka jutro... nas oci je reku, da bo nasa princeska NEŽA!!! ja no saj je lepo ime no bravo za nežo kako kaj? Neže so tako pridne... Imam svojo doma Jaz se tako veselim, ko vidim ime Neža, ker je res tako lepo
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute janja, res pejta v avto, pa se nekam po makadamu vozit.....jst sem to nardila u soboto po kosilo, ko sem bla noseca s tadejem. pa smo sli mal naokoli....zvecer me je peljal v porodnisnico, zjutri pa sem rodila tadeja... tresljaji sprozijo popadke....pa kak star avto, brez amortizerjev vzemita se se nerab pelat po makedamu, sam po logaškem polju se naj eneparkrat zapelje pa jo bo lahko takoj peljal a je tako janja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
dones imam pa točno 30 tednov samo še 10 tednov pa bo moj drugi sonček pr men
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:16:50
|
|
|
|
Neža7
|
Mi2 sva za začetku izbrala ime Sara...... Potem sva se en dan vozila na Koroškem in sva mimo šla Reke Meža in sem mojimu rekla "kaj pa ime Neža?" Ni bil navdušen in sva postila. Potem me je par dni kasnej poslal SMS iz službe in je napisal "prav imaš. Neža je tako lep slovenski ime. Če bova imela princesko ji bo ime Neža"
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:18:41
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dones imam pa točno 30 tednov samo še 10 tednov pa bo moj drugi sonček pr men super! samo še malo Jaz sem že šla pri 30.t v porodnišnico s popadke vendar hvala bogu, da se je vse umirilo in je Neža na svet prišla pri 34.t
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:28:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pr men se je pa zdej spet pojavil previsok pritisk, in me bo verjetno spet par dni prej not uzela ( pri prvem me je 3 dni prej) tako da 23.5 imam rok pa tri dni prej je že 20.5. pa napovedan CR od enga tedna do dva tedna, to pomeni da je samo še 8 tednov komaj čakam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 8:30:30
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:10:51
|
|
|
|
buksi
|
ojla! Še sem tu, zgled da ta luna ne deluje. No dan je še dolg a ne Janja*Še imave možnost danes iti. Sicer sem pa jaz tako slabo spala, me je hrbet bolel, pa vse kosti ponoč, pa na kako uro obiski wc-ja.....Sem kot povožen konj. Ve, ki ste že rodile, a to se lahk kar naenkrat začne al se mora že kak dan prej kazat. Baje paima luna vpliv še danes ponoči.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:13:09
|
|
|
|
janja*
|
Miška res se slabo vidi boš mogla ponovit. Non stop nekaj delam pa me noče zagrabit,da bi šla rodit.Bom probala kar z stopnicami navzdol. Če pa danes ne grem,potem bom verjetno zdržala do konca. Buksi kje si? Najin datum je danes.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ojla! Še sem tu, zgled da ta luna ne deluje. No dan je še dolg a ne Janja*Še imave možnost danes iti. Sicer sem pa jaz tako slabo spala, me je hrbet bolel, pa vse kosti ponoč, pa na kako uro obiski wc-ja.....Sem kot povožen konj. Ve, ki ste že rodile, a to se lahk kar naenkrat začne al se mora že kak dan prej kazat. Baje paima luna vpliv še danes ponoči. popadki se ponavadi počasi začnejo pa vedno močnejši, če ti pa voda odteče je pa lahko že v nasledni minuti, zdaj se super počutiš, čez minuto si pa že cela mokra saj boš videla znaki bodo očitni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:19:27
|
|
|
|
janja*
|
Buksi to se zgodi lahko kadarkoli.Pri zadnjem sem bila do konca okej.Potem pa se je začelo z popadki na pol ure,pa na 20 minut,pa 10,na koncu pa na 5.Odšla sva v porodnišnico in res so bili popadki.Bila sem odprta 3 cm,zato smo še malo počakali.Malo sva se sprehajala po hodniku in dihala.Ko pa me je pregledala naslednjič sem bila že odprta malo več,zato mi je dala klestir.me pobrila in odšli smo v porodno.Čez približno 2 uri sem rodila.Moram rečt,da so mi še dodali umetne popadke,ker svojih nisem imela dovolj.Vmes pa so mi še predrli mehur.No to je to.In dobili smo lepega Davida.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa glih ne vem kako se je končalo ker sem nakonc imela CR
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:28:13
|
|
|
|
buksi
|
Joj, no bomo vidli kako bo pri meni. Samo bojim se, a bom šla čez rok. Zgleda, da se ima lepo notri inmu nič ne fali. Je bil pa ponoči zelo živahen. janja*: imave pa še šanse da bo danes. čeprav mene hecajo doma, da bo jutri, ko bo petek trinajsti. Bomo videli, če napovedi držijo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:29:00
|
|
|
|
buksi
|
Ajaj: janjja* Kok časa pa so to trajali popadki na deset minut in tako dalje?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:36:36
|
|
|
|
Dudica1
|
JANJA JAZ MAM PA REGRAT...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 12.3.2009 9:42:13
|
|
|
|
copka
|
Buksi in Janja, upam, da bosta cimprej na poti v porodniscnico. Jaz imam se ene 7 tednov pa se mi po eni strani zdi se dalec, po drugi pa... jao' samo se 7 tednov?? In potem ko berem oz. poslusam nosecnice, ki so tik pred zdajci, kako jih vsi sprasujejo- kdaj bo? kaj cakas? a se ne mislis it rodit? ... si mislim, kaj ce bodo tudi meni tako tezili in se potem sprasujem isto kot buksi, ki je prvic noseca- kako vse skupaj sploh izgleda? Miska- Neza je zelo lepo ime!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.