![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:24:21
|
|
|
|
Dudica1
|
miska že držim...pa sej itak nima bit kej narobe no...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:26:34
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla vidim da se dogaja veliko stvari držimo pesti da bo vse ok ane dudica midve mava skoraj skupaj r.d. samo da ti si še riba jaz pa že oven miška srečno na pregledu cveka HB da se je vse srečno končalo no danes spet sonček gremo potem ven tko da uživite lepo čvekajte aja še malo se moram pohvalit se mi je danes prvič obrnila BRAVO Tjaši
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:27:20
|
|
|
|
Dudica1
|
...za tjašo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:32:11
|
|
|
|
buksi
|
Ojla!!!!!!!!!!!!!! Še sem tu, samo inetrnet mi do zdaj ni delal!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:35:20
|
|
|
|
buksi
|
hvala za vašo skrb, bi pa lahko mi kera poslal številko mobija, da vam sporočim, če bo kaj novega. Sicer pa sem zelo slabo spala. Sem se kar naprej zbujala, pa mela čudne sanje. trenutno mi še nič nekaže, da bom kam šla. Bomo pa vidli, če bo jutri kaj ali pa v petek.Baje luna dva dni kasneje vpliva. Sicer pa moram še en copatek skvačkat predno grem. enega sem včeri, danes moram pa še drugega, sam ne vem če mi bo ga ratal enazga narest:)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:38:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi hvala za vašo skrb, bi pa lahko mi kera poslal številko mobija, da vam sporočim, če bo kaj novega. Sicer pa sem zelo slabo spala. Sem se kar naprej zbujala, pa mela čudne sanje. trenutno mi še nič nekaže, da bom kam šla. Bomo pa vidli, če bo jutri kaj ali pa v petek.Baje luna dva dni kasneje vpliva. Sicer pa moram še en copatek skvačkat predno grem. enega sem včeri, danes moram pa še drugega, sam ne vem če mi bo ga ratal enazga narest:) buksi lahko ti jaz dam številko da jim sporočim ko bo...da ne bodo ugotavljale kaj je s tabo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:39:57
|
|
|
|
buksi
|
dudica lahko. Pošlji mi ZS. Bo najblje tako. In ko bo kaj sporočim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
no buksi sam da si še tle da te janja ne bo slučajno prehitela da se ti da štrikat, jaz sploh nočem, ker prvič ne znam drugič me pa šivanje, štrikanje in vse kar zraven paše sploh ne zanima
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:41:13
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi dudica lahko. Pošlji mi ZS. Bo najblje tako. In ko bo kaj sporočim. poslala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:43:57
|
|
|
|
buksi
|
ma sej štrikat ne znam, kvačkat pa. in to sem se včer lotla po ne vem kolkih letih 15? ne vem kaj me je prijelo, se mi je moj samo smejal. SAm zdej bo problem ta druzga narest. da bo enak No ja sej na koncu bom šla pa čez rok bo janja prej rodila kot jaz. No samo da bi blo vse ok.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:45:00
|
|
|
|
Dudica1
|
men je pa za prvega copatke seštrikala prijateljica.... ...ful lepe...zdaj pa itak ne bom rabila ker bo poletje...imam pa polno bombažnih copatk in pa takih mehkih mini čeveljčkov...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tud dobila ful luštkane štonfe in copatke tako da ne bom nič rabila
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:48:24
|
|
|
|
buksi
|
mene je ar nekaj prijelo, ampak vsaj zamotim se malo. je moral iti oče včer obvezno po oranžno volno, ko je šel domu. Sicer je pa res tako lepo vreme zunaj.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 10:49:36
|
|
|
|
buksi
|
Kdo pa je via_2, ki nas čekira? javi se
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 11:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ne vem je že nekaj časa tle gor če je naša se lahko javi ane
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 11:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Kdo pa je via_2, ki nas čekira? javi se evo ni je več se je zgleda ustrašla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 11:42:09
|
|
|
|
buksi
|
ja očitno je videla, da smo jo opazle.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 11:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja očitno je videla, da smo jo opazle.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 14:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
kukuc
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 14:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
a je ktera tuki????? rabim čvek!!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 14:50:57
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene!!! kako je bilo na pregledu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 14:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
vse ok!!!! veliki smo 16 cm, pa se za spol sem zvedela, sam ni se 100, vse pa kaze na to....ce te zanima, ti namignem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 14:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vse ok!!!! veliki smo 16 cm, pa se za spol sem zvedela, sam ni se 100, vse pa kaze na to....ce te zanima, ti namignem no daj a ima med nogami črvička no samo da je vse vredu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 11.3.2009 14:55:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute vse ok!!!! veliki smo 16 cm, pa se za spol sem zvedela, sam ni se 100, vse pa kaze na to....ce te zanima, ti namignem JAZ REČEM DA JE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.