Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 14:20:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem, da so tud dobre stvari. Sam jst kar pogrešam starše, k jih bolj mal vidim, pa prijateljice tud, ker tle v Logatcu jih nimam nič.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 14:21:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 dudica1: a bo to tvoj 2 otročiček tako je ja drugi...čimprej tem bolje je.Pa še ta razlika mi prav paše,prevelike ne bi rada imela tako da bomo imeli tri otročke...v nekje enakih razlikah...če bo bog dal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 14:22:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Vem, da so tud dobre stvari. Sam jst kar pogrešam starše, k jih bolj mal vidim, pa prijateljice tud, ker tle v Logatcu jih nimam nič. GANTAR ti sam povej kje si pa te pridemo obiskat pa čvekat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 14:28:01
|
|
|
|
Anonimen
|
vidiš gantar eno kolegico že imaš tukaj če jo hočeš
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 15:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ooo, hvala. Ve se kar oglasite pr men . Vam bom skuhala čaja al pa kavico.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 16:15:34
|
|
|
|
Dudica1
|
GANTAR
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 16:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
no ganter gdaj pridemo na čajček
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 17:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj a tle ste pa vse šle
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 18:16:09
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo no mi smo se navozičkal je bil lep sončen dan je malo pihalo vendar ni bilo sile drugače pa me zdaj čaka kopanje tamale in tako naprej..... no me pa zanima kam bote šle kaj rodit in kako ste ble zadovolne z porodnišnico tiste ki ste v drugo ali več noseče lp
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 13.2.2009 19:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej sem prišla iz kleklanja Kdaj boste prišle na čajček... khm... kdaj pa imate čas? Jst sem dopoldan v službi popoldan pa doma. Zdaj se pa kar najavite. Zbiram rezervacije
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:36:17
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:40:48
|
|
|
|
Dudica1
|
in
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste spale? jaz sem ko angelček pol sem mela pa ob sedmih budnico, me je brcnu v mehur, in sem mogla it na WC! v prvo sem rodila fanta in je zdaj star že tri leta in pol, rodila pa sem v LJ. p., in mi je blo prav všeč, tako da grem v drugo tud v LJ. aja rodila pa sem s CR in to pot bom tud po verjetnosti gantar: jaz imam skojz čas za kavo, boš mogla ti povedat kdaj lahko, sam pazi jaz bom pripeljala s sabo svojga triletnika, popoldne ne grem brez njega nikamer,
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:53:01
|
|
|
|
janja*
|
Dobro jutro! Kok ste zgodaj vstale.Jaz pa danes začuda ne morem spati.Očitno imam dovolj.Prebudi me to ,ko moram tolikokrat na wc.Pa tudi ponoči grem sigurno 3-4 krat.Bolj gre proti koncu več bomo hodile na wc.Vsaj pri meni je tako.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:53:52
|
|
|
|
Dudica1
|
JANJA dobro jutro A bo kaj posebnega danes ko je valentinovo?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
janja: saj bo kmalu konec, pa ne boš več vstajala zaradi WC, ampak zaradi ! saj bo a ne danes je valantinovo, saj je glih tako kot vsak dan mi bomo kar doma, mogoče bomo šli popoldne k eni kolegici na obisk, drugače pa nič, je glih tako kot vsak dan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 7:58:54
|
|
|
|
janja*
|
Ha,ha ha no ja pustimo se presenetiti.Kje je naša buksi?Sigurno toliko pripravlja in pospravlja,ker ona ima pa res še čisto malo.Jaz vem,da vsakič predno sem šla rodit sem pospravla res čisto vse.Še k frizerju sem šla.......Ko vse pospraviš,potem lahko samo še čakaš. Ah pa pustimo to kaj boste kaj počele?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 8:06:23
|
|
|
|
janja*
|
Cveka30 bolj lušno bo vstajat zaradi .Ni lepšega kot imeti .Komaj čakam.Res je bliža se ,ko bo treba jit rodit.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 8:17:39
|
|
|
|
Anonimen
|
ja janja, jaz tud komaj čakam, da bom lahko pol šetala po logatcu z vozičkom , ker zdaj ko sem na bolniški se ne upam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 8:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
danes je pa prav lep sonček, verjetno bomo šli mal na sprehod, ampak potem ko bo bolj toplo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 9:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Ste pa zgodnje . Se vidi, da je vikend, sem šla včeraj, ups, danes zelo zgodaj spat, pol je pa treba zjutraj mal poležat in se pocrkljat . Sem bila pa tolk vesela, ko sem raulete gor dala in zagledala sonček ... joj kak lep dan. Upam, da bo cel dan tako lepo. Cveka... te pokličem ko bom imela čas in ti kar pripelji svojega fanta s sabo. Nič ne de. Bo še bolj zanimivo . Jst sem pa že od večjih slišala, da predno so šle rodit, da so res vse pospravile in ko je bilo vse OK, so šle pa rodit. Da se je vse skupaj kr držalo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 10:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar. Cveka... te pokličem ko bom imela čas in ti kar pripelji svojega fanta s sabo. Nič ne de. Bo še bolj zanimivo . Jst sem pa že od večjih slišala, da predno so šle rodit, da so res vse pospravile in ko je bilo vse OK, so šle pa rodit. Da se je vse skupaj kr držalo no velja, ti kar poklič, pa se bove zmenile kje se dobive in kdaj komaj čakam ja, jaz sem pr timu preden sem šla rodit naredila generalko po stanovanju, vse sem pospravila, speglala, oprala, tako da moj možek res ni imel kaj za počet, samo ko pa sem prišla domov je bila pa bomba , nič pospravljeno, perilo za oprat, tako da sem mogla najprej pospravit da sem se lahko usedla na kavč, zdaj ko pa bo me že en otrok čakal doma pa se sploh ne upam predsdtavljat kakšno bom dobila, tako da bomo videli kaj bo maja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 12:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sem pa zdaj od kosila in zdaj počivam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 12:09:39
|
|
|
|
Dudica1
|
mi pa še nismo imeli kosila,bomo pa imeli pico
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 14.2.2009 12:30:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dober tek!!!!!!!!!1
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......