|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
13.2.2009 14:20:27   
Anonimen
Vem, da so tud dobre stvari. Sam jst kar pogrešam starše, k jih bolj mal vidim, pa prijateljice tud, ker tle v Logatcu jih nimam nič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
13.2.2009 14:21:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

dudica1: a bo to tvoj 2 otročiček

tako je ja drugi...čimprej tem bolje je.Pa še ta razlika mi prav paše,prevelike ne bi rada imela tako da bomo imeli tri otročke...v nekje enakih razlikah...če bo bog daluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.2.2009 14:22:26   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Vem, da so tud dobre stvari. Sam jst kar pogrešam starše, k jih bolj mal vidim, pa prijateljice tud, ker tle v Logatcu jih nimam nič. user posted image

GANTAR ti sam povej kje si pa te pridemo obiskat user posted image user posted image user posted image pa čvekat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.2.2009 14:28:01   
Anonimen
vidiš gantar eno kolegico že imaš tukaj če jo hočeš
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
13.2.2009 15:49:47   
Anonimen
ooo, hvala. Ve se kar oglasite pr men  user posted image  user posted image . Vam bom skuhala čaja al pa kavico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
13.2.2009 16:15:34   
Dudica1
GANTAR  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
13.2.2009 16:35:29   
Anonimen
no ganter gdaj pridemo na čajčekuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
13.2.2009 17:06:54   
Anonimen
kaj a tle ste pa vse šleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
13.2.2009 18:16:09   
arupnik3
živjo
no mi smo se navozičkal je bil lep sončen dan je malo pihalo vendar ni bilo sile user posted image user posted image
drugače pa me zdaj čaka kopanje tamale in tako naprej.....
no me pa zanima kam bote šle kaj rodit in kako ste ble zadovolne z porodnišnico tiste ki ste v drugo ali več noseče
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.2.2009 19:51:15   
Anonimen
Zdej sem prišla iz kleklanja user posted image

Kdaj boste prišle na čajček... khm... kdaj pa imate čas? Jst sem dopoldan v službi popoldan pa doma. Zdaj se pa kar najavite. Zbiram rezervacije user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
14.2.2009 7:36:17   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.2.2009 7:40:48   
Dudica1
in  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.2.2009 7:43:44   
Anonimen
dobro jutro

kako ste spale? jaz sem ko angelček pol sem mela pa ob sedmih budnico, me je user posted image brcnu v mehur, in sem mogla it na WC!user posted image user posted image user posted image user posted image

v prvo sem rodila fanta in je zdaj star že tri leta in pol, rodila pa sem v LJ. p., in mi je blo prav všeč, tako da grem v drugo tud v LJ. aja rodila pa sem s CR in to pot bom tud po verjetnostiuser posted image

gantar: jaz imam skojz čas  za kavo, boš mogla ti povedat kdaj lahko, sam pazi jaz bom pripeljala s sabo svojga triletnika, popoldne ne grem brez njega nikamer,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
14.2.2009 7:53:01   
janja*
Dobro jutro!
Kok ste zgodaj vstale.Jaz pa danes začuda ne morem spati.Očitno imam dovolj.Prebudi me to ,ko moram tolikokrat na wc.Pa tudi ponoči grem sigurno 3-4 krat.Bolj gre proti koncu več bomo hodile na wc.Vsaj pri meni je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.2.2009 7:53:52   
Dudica1
JANJA dobro jutrouser posted image
A bo kaj posebnega danes ko je valentinovo?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.2.2009 7:58:48   
Anonimen
janja: saj bo kmalu konec, pa ne boš več vstajala zaradi WC, ampak zaradi user posted image !
saj bo a neuser posted image user posted image user posted image

danes je valantinovo, saj je glih tako kot vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image mi bomo kar doma, mogoče bomo šli popoldne k eni kolegici na obisk, drugače pa nič, je glih tako kot vsak danuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
14.2.2009 7:58:54   
janja*
Ha,ha ha no ja pustimo se presenetiti.Kje je naša buksi?Sigurno toliko pripravlja in pospravlja,ker ona ima pa res še čisto malo.Jaz vem,da vsakič predno sem šla rodit sem pospravla res čisto vse.Še k frizerju sem šla.......Ko vse pospraviš,potem lahko samo še čakaš.
Ah pa pustimo to kaj boste kaj počele?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
14.2.2009 8:06:23   
janja*
Cveka30 bolj lušno bo vstajat zaradi user posted image .Ni lepšega kot imetiuser posted image .Komaj čakam.Res je bliža se ,ko bo treba jit rodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.2.2009 8:17:39   
Anonimen
ja janja, jaz tud komaj čakam, da bom lahko pol šetala po logatcu z vozičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker zdaj ko sem na bolniški se ne upamuser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
14.2.2009 8:26:59   
Anonimen
danes je pa prav lep sonček, verjetno bomo šli mal na sprehod, ampak potem ko bo bolj toplouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
14.2.2009 9:17:46   
Anonimen
Dobro jutro!
Ste pa zgodnje user posted image . Se vidi, da je vikend, sem šla včeraj, ups, danes zelo zgodaj spat, pol je pa treba zjutraj mal poležat in se pocrkljat user posted image .
Sem bila pa tolk vesela, ko sem raulete gor dala in zagledala sonček ... joj kak lep dan. Upam, da bo cel dan tako lepo.

Cveka... te pokličem ko bom imela čas in ti kar pripelji svojega fanta s sabo. Nič ne de. Bo še bolj zanimivo user posted image .

Jst sem pa že od večjih slišala, da predno so šle rodit, da so res vse pospravile in ko je bilo vse OK, so šle pa rodit. Da se je vse skupaj kr držalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
14.2.2009 10:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar.

Cveka... te pokličem ko bom imela čas in ti kar pripelji svojega fanta s sabo. Nič ne de. Bo še bolj zanimivo user posted image .

Jst sem pa že od večjih slišala, da predno so šle rodit, da so res vse pospravile in ko je bilo vse OK, so šle pa rodit. Da se je vse skupaj kr držalo user posted image

no velja, ti kar poklič, pa se bove zmenile kje se dobive in kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, jaz sem pr timu preden sem šla rodit naredila generalko po stanovanju, vse sem pospravila, speglala, oprala, tako da moj možek res ni imel kaj za počet,user posted image user posted image user posted image user posted image samo ko pa sem prišla domov je bila pa bombauser posted image , nič pospravljeno, perilo za oprat, tako da sem mogla najprej pospravit da sem se lahko usedla na kavč, zdaj ko pa bo me že en otrok čakal doma pa se sploh ne upam predsdtavljat kakšno bom dobila, tako da bomo videli kaj bo majauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
14.2.2009 12:07:10   
Anonimen
no jaz sem pa zdaj od kosila in zdaj počivamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
14.2.2009 12:09:39   
Dudica1
mi pa še nismo imeli kosila,bomo pa imeli picouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.2.2009 12:30:22   
Anonimen
user posted image

dober tek!!!!!!!!!1

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......