Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:34:02
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe kika, dober tek tud tebi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 8:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no pol grem pa še jaz na čokolino
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 9:21:55
|
|
|
|
buksi
|
pozdravljene! Ja kaj še enkrat ste me mislne v P poslat? Tako hiro pa ne gre . Sicer pa sva tud midve večina časa zunaj, ker je res treba iozkoristit to vreme. Copka, upam, da bo kmalu in vse ok . Joj, jaz bi tud šla na morje, takoj. sam kaj čmo. pač ne gre. gremo pa v nedeljo mal na obisk okol. Bo luštno.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 9:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo buksi no ja mogoče pa copka že danes rodi k ima pregled v P. pa je že en teden čez rok, no ja bomo videl če se bo kaj javila no jz sem tud še v enem kosu čakam da bo ponedeljek in bom izvedela datum CR tako da zdaj živim samo še za ponedeljek k mam čist dovolj in bi rada že to mojo štručko držala v naročju komaj čakam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 9:36:26
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi...tud midva greva danes ven... Na morje pa tudi mi kmalu gremo...bo tud luštno...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 9:40:12
|
|
|
|
buksi
|
Mi pa bomo šli šele jeseni, če bo ratalo za več dni. navajam pa tudi že za kaj prej, sam ni od mene odvisn. kam pa greste? na našo obalo ali k sosedom? Super da gresta ven. Ste se že kopali?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 9:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
joj koj sem jz vam fouš, k mate te svoje štručke že pr seb, kojk bi jz rada že vidla to svojo štruco, k me ta trebuh ful mot že čist vse obrišem z njim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 9:58:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Mi pa bomo šli šele jeseni, če bo ratalo za več dni. navajam pa tudi že za kaj prej, sam ni od mene odvisn. kam pa greste? na našo obalo ali k sosedom? Super da gresta ven. Ste se že kopali? ne kopali se še nismo ker popek še ni čisto suh ker mu ga je malo ranila k mu ga je skor odtrgala starn (un suhi del) tako da mu je še mal kri tekla zdaj je pa dobr samo še malo moramo počakat na kopanje... Na našo obalo ne gremo niti slučajno...bomo pa šli k sosedom samo še ne vemo kam...ena varianta je KRK...bomo videli... IMAŠ PA TUDI ZS BUKSI
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 12:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
no tukaj ste že vse šle na sonček
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 12:28:35
|
|
|
|
copka
|
Se javljam na raport! Se vedno v enem kosu. V nedeljo grem spet na kontrolo v P in upam, da se lotimo dela Me danes nekaj kriz daje, pa obcasno trebuh, tako da upam, da bo luna naredila svoje- ce jo ze vsi tako castijo in cenijo Sem utrujena in grem malo pocivat, Me tudi malce pljuca bolijo, kot bi me en stisnil Uzivajte na soncku!!!
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.5.2009 7:27:41
|
|
|
|
copka
|
Danes vam pa jaz prva zazelim ...Dobro jutroooo!!!
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.5.2009 8:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Danes vam pa jaz prva zazelim ...Dobro jutroooo!!! dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.5.2009 12:13:01
|
|
|
|
arupnik3
|
žvjo dober dan
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.5.2009 13:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
dons je pa bolj dolgčas tuki gor
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.5.2009 14:00:29
|
|
|
|
arupnik3
|
ja sej zadne cajte je pa res kr neki klele gor zgleda da nobena nimam cajta
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 9.5.2009 14:19:07
|
|
|
|
Anonimen
|
preveč lep vreme
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 10:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce kako kaj? smo padle na drugo stran
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 11:41:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrooooo, oz. dan! kaj zdaj, nam je copka zrihtala evropejcka????
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 12:47:41
|
|
|
|
arupnik3
|
oj ja sej vreme je pa res zelo zelo lepo mi bomo šli mal kasneje spet vn zdej je že mal prevroče za našo pupiko lepo bodite
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 13:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jutrooooo, oz. dan! kaj zdaj, nam je copka zrihtala evropejcka???? nič se ni javila mogoče kasneje, k je mogla it dones spet v P. na pregled še vedno čakamo da se javi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 13:46:24
|
|
|
|
Dudica1
|
ja vreme je krasno mi še čakamo da se najmanjši zbudi in gremo mal vozičkat...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 13:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu, sam nekam dolgo je ona na pregledu..... po mojem ze carta!!!! pa se polna luna je, da ni sla ze ponoci drzimo pesti!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 13:50:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute uuu, sam nekam dolgo je ona na pregledu..... po mojem ze carta!!!! pa se polna luna je, da ni sla ze ponoci drzimo pesti! ja je sumljivo...ali pa jo je dragi še kam peljal...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 14:21:47
|
|
|
|
copka
|
MENE NOBEN NOCE!!! Sosedi me podijo v P, doma tudi, v P pa pravijo, da ker se nic ne dogaja oni pa imajo poln oddelek, da naj grem domov. Grem spet v torek na pregled! Od razocaranja sem sla lezat, sedaj sem pa pojedla. Surlo imam do tal in sploh mi gre ze vse in vsi na zivce Drugace sem pa ok
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 10.5.2009 15:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ojojoj, copka!!!!!! mogoce pa se hoce tale tvoj lenuscek na dan mladosti rodit!
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.