![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 8:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
buksi je odpeketala???? mlaj bo in bbo zihr zdele pa kmal neki
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:05:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute buksi je odpeketala???? mlaj bo in bbo zihr zdele pa kmal neki kaj je z BUKSI In kaj bo neki
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro no jz sem pa šele zdejle ustala, k nisem mogla celo noč spat, pol sem pa zjutraj nadoknadla copka dobr oprav na pregledu ja kaj je z buksi kje je pa janja zadnje čase je ni nič tle gor, ma polno dela s fanti al kaj arupnik uživaj na sončku dudica1 a pol greš danes že lahko z malim ven
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:15:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kje je pa janja zadnje čase je ni nič tle gor, ma polno dela s fanti al kaj dudica1 a pol greš danes že lahko z malim ven janja samo uživa je bla prejšnji teden cel teden na morju in danes je spet šla tako da se imajo super in uživajo...sej sm rekla da bom mogla it enkrat z njo da vidm kako imajo dol ...in Nik je že cel korenjak Ja danes upam da bova pa šla ker je že ful vroče zunaj tako da mislim da danes nama bo ratalo it
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
eh....zaj**** sem...sem mislila na copko, ne na buxi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:16:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute eh....zaj**** sem...sem mislila na copko, ne na buxi aha se mi je zdelo ja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jah, desi se i najboljima
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:18:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jah, desi se i najboljima se strinjam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 9:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute eh....zaj**** sem...sem mislila na copko, ne na buxi se je men tud zdelo, copka ima pregled danes tako da je zato še ni
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 12:13:52
|
|
|
|
Dudica1
|
kje ste
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 13:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
tukaj se pa nič ne dogaja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 13:45:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jst barvam omare......sem mela preblisk, da moja spalnica ne bo vec barva bukve, ampak bela, s crnimi detajli
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 13:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jst barvam omare......sem mela preblisk, da moja spalnica ne bo vec barva bukve, ampak bela, s crnimi detajli ojej kako pa lahko jaz pobarvam svojo sobo k mam belo pa bi rada mela kakšno drugo barvo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 13:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
gres u trgovino.....reces prodajalki, da bi barvala pohistvo, in ti pove katere barve so ti na razpolago.....simpl ko pasulj...men je dul vsec.....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 16:01:28
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz pa ne bom nč barvala ker imam novo...bom pa čez par let sigurn se kej zmislna... aja jaz sm zdej v barvah za stene ker kr naprej kaj barvamo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 7.5.2009 18:13:16
|
|
|
|
copka
|
Ojla, sem se v enem kosu. CTG spet ni nic pokazal, odprta sem toliko kot sem bila pred dvema tednoma- komaj za 2 prsta, plodovnice je dovolj... V glavnem NIC od NIC! Je pa rekla g: Ja, majhen ni. Tam okoli 4kg +/- 500g . Moj je pa slisal (jaz sem se ze pri kilazi krizala), da je rekla da je okoli 55cm velik. Jaz sem samo slisala, da je rekla: upam, da nisi 56 cunjc kupovala. Sem pa jutri narocena na pregled v P, potem pa moram poklicat babco, da ji povem kaj so rekli. Ona dela v nedeljo cez dan, tako da upam, da bomo koncno ven spravili tega otroka.
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 6:44:49
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 6:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 6:47:55
|
|
|
|
Dudica1
|
KAKO KEJ
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
bo bo....ti?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:12:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute bo bo....ti? ja tud bo,super...zdej mam zajtrk
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:13:38
|
|
|
|
Anonimen
|
dober tek! jst pa morm domna postimat. grejo s solo u lj v lutkovno gledalisce:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:18:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute dober tek! jst pa morm domna postimat. grejo s solo u lj v lutkovno gledalisce:D fino...naj uživa
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
evola.....je ze u soli:D
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 8.5.2009 7:33:09
|
|
|
|
Kika99
|
Jutro Kako ste, jaz sem zaenkrat super, moji dve pikici pa tudi Zdaj pa grem napast čokolino
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.