![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 14:45:38
|
|
|
|
tassika
|
maj ne vem bi mogla mal prebrskat, ampak danes nimam časa, jutri bo OK, drugače pa prideš k meni pa bo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 14:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
maj2009, nism lih zihr, če se da gledat prek njihove spletne strani. Mislim, da ne. Ej... sm šla zdej na wc.., podrla koš, dvignla nogice in uspeeeeeeeelooo je! HVALA za nasvet.., sm lažja za 1 kg.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 14:56:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
Rizkoo, kolk si smesna. Pa maj zraven, ker take nasvete deli. No se moj nasvet, jaz nimam problemov it na wc ce veliko cokolade jem. In ker sem zadnje case tako shujsala, ni nobene panike kar neki sladkega na dan pojest. Moje kosilo je bilo 1a, so tako hvalil, ceprav po pravici povedo je bilo vse tako easy za naredit. Ce priedete na kosilo grem pa se enkrat kuhat, smo vse popapcal prej. Ja, sem pa kuhala in dala mleko gret, pol na vrh radijo stelat in iskala pravi kanal in pol zacne nekaj smrdet, mleeeeekoooooo Maj, takoj zs brat in ne delaj kaksnih napak danes!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 15:20:54
|
|
|
|
tassika
|
Punce, jaz se počasi poslavljam. Bodite pridne, ne naredite mi preveč dela z branje, raje pojdite malo na sonček, bo pasalo vsem tudi bodočim pikicam . Jaz pa šibam na
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 15:31:08
|
|
|
|
pilotina
|
tassi...uživajte in načvekajte se
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:23:58
|
|
|
|
pilotina
|
tassika ...saj vem, da si danes s prijateljicami...ampak, ker vedno pozabim, ti bom danes napisala, ker jo ravnokar poslušam in spet...tassi ...jst ne vem zakaj ampak vsakič, čisto vsakič, ko slišim to pesem http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI&feature=related takoj pomislim nate (sorry, ne znam narditi klik...mi kjera pove prosim)...pa sploh ni zaradi besedila...tko da me prou melodija spomne nate...no, saj nič takega...sem ti hotela samo povedat Rižkoo...javi se nam, okej
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:35:31
|
|
|
|
tinuška
|
Oj Pilotina! Si sama doma, a ne? Jaz tudi! Danes pa kar nobene ni... Poslušala sem zgornji komad... HUD je kot strela!!! Rižkice še ni? Saj je šla na pregled?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:39:08
|
|
|
|
tinuška
|
Rižko: Bejbika moja - ko sem brala o tvojem zadnjem podvigu - kakanju z dvignjeni nogami ... sem se skoraj POLULALA! Kakšne akrobacije na WC-ju... pa sej to ni res! in praviš, da deluje?!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:41:29
|
|
|
|
pilotina
|
lepa pesmica je tko...kot naša tassika samcate sva, obe ...kje pa je tvoj dragi Rižkica je šla na pregled ja...saj se bo javila do večera
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:44:28
|
|
|
|
tinuška
|
moj dragi je šel na en sestanek... Jaz pa mal po RR surfam in me včasih prav razjezijo kakšne izjave kakšnih pametnjakovičev... Še bolj pa ZELO neumna vprašanja drugih pametnajkovičev... Bereš kdaj tudi druge forume?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:48:08
|
|
|
|
pilotina
|
berem ja pri zanositvi skoraj vse, pa včasih še kej odpišem...majo ja včasih take čudne variante , si opazla tudi ti kdaj ti pride dragi bi nardila jaffiko, oz jo bom...sam sem bolj počasna danes, ker sem zaspankica...moram jo naredit..nečakoma sem obljubila za jutri
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:48:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
Punce, jaz sem tudi tukaj, moj je pa v sauni. Sedaj sem pojedla eno zemlco z navadnim jogurtom in ker sem imela se eno zemlco sem jo dala na polovico in na vsako polovicko namazala maslo in jagodno marmelado. He he jaz pa lahko tako jem, vidve pa se ne Drugace sem pa mal zalostna sedaj, ker sem med oktobrkami prebrala, da je ena imela ciscenje in mi je tako hudo zanjo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:48:24
|
|
|
|
tinuška
|
Veš kaj jaz počnem... vedno, ko sem na forumčku in čvekam z vami, pogledam še zadnjih 50 sporočil. In potem pač odprem tisto, ki se mi zdi zanimiva. Tako sem npr. naletela na tisto o taščah in včeraj na eno o 30 let starejšem partnerju in o želji po otroku (čeprav mislim, da se to nekdo zaj... ) in zdaj sem ravno prebrala eno sporočilce na temo "gestacijska vreča". Ja, ja ... malo mi je dolgčas!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:50:07
|
|
|
|
malaMravljica
|
katera mi pove kako ustvarim novo temo. Ne znam in ne znam, pa bi rada tam kjer so teme o opremi vprasale nekaj o vozickih. Saj se lahko z vama menim a ne?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:51:31
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Punce, jaz sem tudi tukaj, moj je pa v sauni. Sedaj sem pojedla eno zemlco z navadnim jogurtom in ker sem imela se eno zemlco sem jo dala na polovico in na vsako polovicko namazala maslo in jagodno marmelado. He he jaz pa lahko tako jem, vidve pa se ne Drugace sem pa mal zalostna sedaj, ker sem med oktobrkami prebrala, da je ena imela ciscenje in mi je tako hudo zanjo. malamravljica: saj je hudo...ampak težko je pomagat... Upamo lahko le, da jih ne bo še več takih... Lepo, da si si privoščila maslo in marmelado! In to jagodno! Miškica naj ti le tekne, saj si itaq 3 kg v minusu! Dober tek!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:52:22
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica katera mi pove kako ustvarim novo temo. Ne znam in ne znam, pa bi rada tam kjer so teme o opremi vprasale nekaj o vozickih. Saj se lahko z vama menim a ne? SEVEDA lahko!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:53:22
|
|
|
|
malaMravljica
|
umikam vprasanje o novi temi. Ce nisem cist mimo, sedaj sem vidla, sam prej sem bila ze notri v temi in sem hotla novo temo, tam pa ne gre
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:55:40
|
|
|
|
pilotina
|
evo malaMravljica, glih si me prehitela, ko sem ti že hotla napisat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:57:33
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...brala sm ja o 30 let starejšem partnerju ne berem pa sigurno tem kot naprimer "ali kajenje škoduje plodu?"...ker tam itak vedno rata kažinček
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 18:58:06
|
|
|
|
malaMravljica
|
pilotina se dobro, da sem bila hitrejsa, drugace bi se mi vse smejale kako nimam pojma
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:00:07
|
|
|
|
pilotina
|
pa ne no MM...saj je prau, da vprašaš, če ne veš...to so trenutni lapsusi ej, a vedve vesta kako nardim klik namesto cele povezave
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:02:53
|
|
|
|
malaMravljica
|
meni je to ena enkrat ze razlozila, samo si nisem prepisala in sedaj spet ne vem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:03:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sonček, tinuška...kje vaju poberem vem da sem pozna a v Žalcu tassika:uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:03:40
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tinuška...brala sm ja o 30 let starejšem partnerju ne berem pa sigurno tem kot naprimer "ali kajenje škoduje plodu?"...ker tam itak vedno rata kažinček In jaz ravnokar in ravno to temo! Pa to je mal za ! Ne samo, da človek res dobi občutek, da ga nekdo zaj... ampak še taki troti komentirajo, da je joj! Polpismeni ljudje, ki še brati ne znajo (nekateri!!!!) in so grejo komentatorje! Seveda je malo kateri tako pogumen/a, da se podpiše. Je lažje vpisati komentar pod "anonimen".... Žalostno!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 25.2.2009 19:04:23
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina pa ne no MM...saj je prau, da vprašaš, če ne veš...to so trenutni lapsusi ej, a vedve vesta kako nardim klik namesto cele povezave NIMAM POJMA!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.