|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
25.2.2009 14:45:38   
tassika
maj ne vem bi mogla mal prebrskat, ampak danes nimam časa, jutri bo OK, drugače pa prideš k meni pa bouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
25.2.2009 14:46:17   
Anonimen
maj2009, nism lih zihr, če se da gledat prek njihove spletne strani. Mislim, da ne. user posted image
Ej... sm šla zdej na wc.., podrla koš, dvignla nogice in user posted image  uspeeeeeeeelooo je! HVALA za nasvet.., sm lažja za 1 kg.user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
25.2.2009 14:56:14   
malaMravljica
Rizkoo,  user posted image  user posted image  user posted image   kolk si smesna. Pa maj zraven, ker take nasvete deli. No se moj nasvet, jaz nimam problemov it na wc ce veliko cokolade jem. In ker sem zadnje case tako shujsala, ni nobene panike kar neki sladkega na dan pojest.

Moje kosilo je bilo 1a, so tako hvalil, ceprav po pravici povedo je bilo vse tako easy za naredit. Ce priedete na kosilo grem pa se enkrat kuhat, smo vse popapcal prej. Ja, sem pa kuhala in dala mleko gret, pol na vrh radijo stelat in iskala pravi kanal in pol zacne nekaj smrdet, mleeeeekoooooo user posted image

Maj, takoj zs brat in ne delaj kaksnih napak danes!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
25.2.2009 15:20:54   
tassika
Punce, jaz se počasi poslavljam. Bodite pridne, ne naredite mi preveč dela z branje, raje pojdite malo na sonček, bo pasalo vsem tudi bodočim pikicamuser posted image .
Jaz pa šibam na
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
25.2.2009 15:31:08   
pilotina
tassi...uživajte in načvekajte se user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
25.2.2009 18:23:58   
pilotina
tassika user posted image ...saj vem, da si danes s prijateljicami...ampak, ker vedno pozabim, ti bom danes napisala, ker jo ravnokar poslušam in spet...tassi user posted image ...jst ne vem zakaj ampak vsakič, čisto vsakič, ko slišim to pesem http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI&feature=related takoj pomislim nate (sorry, ne znam narditi klik...mi kjera pove prosim)...pa sploh ni zaradi besedila...tko da me prou melodija spomne nate...no, saj nič takega...sem ti hotela samo povedat user posted image

Rižkoo...javi se nam, okej user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
25.2.2009 18:35:31   
tinuška
Oj Pilotina!

Si sama doma, a ne? Jaz tudi! user posted image  Danes pa kar nobene ni... Poslušala sem zgornji komad... HUD je kot strela!!!

Rižkice še ni? Saj je šla na pregled?

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
25.2.2009 18:39:08   
tinuška
Rižko: Bejbika moja - ko sem brala o tvojem zadnjem podvigu - kakanju z dvignjeni nogami ... sem se skoraj POLULALA! user posted image user posted image user posted image  Kakšne akrobacije na WC-ju... pa sej to ni res! user posted image user posted image user posted image  in praviš, da deluje?!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
25.2.2009 18:41:29   
pilotina
lepa pesmica je tko...kot naša tassika user posted image

samcate sva, obe user posted image ...kje pa je tvoj dragi

Rižkica je šla na pregled ja...saj se bo javila do večera

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
25.2.2009 18:44:28   
tinuška
moj dragi je šel na en sestanek... Jaz pa mal po RR surfam in me včasih prav razjezijo kakšne izjave kakšnih pametnjakovičev... Še bolj pa ZELO neumna vprašanja drugih pametnajkovičev... Bereš kdaj tudi druge forume?

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
25.2.2009 18:48:08   
pilotina
berem ja pri zanositvi skoraj vse, pa včasih še kej odpišem...majo ja včasih take čudne variante user posted image , si opazla tudi ti user posted image

kdaj ti pride dragi

bi nardila jaffiko, oz jo bom...sam sem bolj počasna danes, ker sem zaspankica...moram jo naredit..nečakoma sem obljubila za jutri user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
25.2.2009 18:48:12   
malaMravljica
Punce, jaz sem tudi tukaj, moj je pa v sauni. Sedaj sem pojedla eno zemlco z navadnim jogurtom in ker sem imela se eno zemlco sem jo dala na polovico in na vsako polovicko namazala maslo in jagodno marmelado. He  he jaz pa lahko tako jem, vidve pa se ne user posted image user posted image

Drugace sem pa mal zalostna sedaj, ker sem med oktobrkami prebrala, da je ena imela ciscenje in mi je tako hudo zanjo.

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
25.2.2009 18:48:24   
tinuška
Veš kaj jaz počnem... vedno, ko sem na forumčku in čvekam z vami, pogledam še zadnjih 50 sporočil. In potem pač odprem tisto, ki se mi zdi zanimiva. Tako sem npr. naletela na tisto o taščah in včeraj na eno o 30 let starejšem partnerju in o želji po otroku (čeprav mislim, da se to nekdo zaj...user posted image ) in zdaj sem ravno prebrala eno sporočilce na temo "gestacijska vreča". Ja, ja ... malo mi je dolgčas!user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
25.2.2009 18:50:07   
malaMravljica
katera mi pove kako ustvarim novo temo. Ne znam in ne znam, pa bi rada tam kjer so teme o opremi vprasale nekaj o vozickih.
Saj se lahko z vama menim a ne?

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
25.2.2009 18:51:31   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, jaz sem tudi tukaj, moj je pa v sauni. Sedaj sem pojedla eno zemlco z navadnim jogurtom in ker sem imela se eno zemlco sem jo dala na polovico in na vsako polovicko namazala maslo in jagodno marmelado. He  he jaz pa lahko tako jem, vidve pa se ne user posted image user posted image

Drugace sem pa mal zalostna sedaj, ker sem med oktobrkami prebrala, da je ena imela ciscenje in mi je tako hudo zanjo.

malamravljica: saj je hudo...ampak težko je pomagat... Upamo lahko le, da jih ne bo še več takih...user posted image
Lepo, da si si privoščila maslo in marmelado! In to jagodno! Miškica naj ti le tekne, saj si itaq 3 kg v minusu! Dober tek!

Neposredna povezava do sporočila: 2440
25.2.2009 18:52:22   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

katera mi pove kako ustvarim novo temo. Ne znam in ne znam, pa bi rada tam kjer so teme o opremi vprasale nekaj o vozickih.
Saj se lahko z vama menim a ne?

SEVEDA lahko!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2441
25.2.2009 18:53:22   
malaMravljica
umikam vprasanje o novi temi. Ce nisem cist mimo, sedaj sem vidla, sam prej sem bila ze notri v temi in sem hotla novo temo, tam pa ne gre user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
25.2.2009 18:55:40   
pilotina
evo malaMravljica, glih si me prehitela, ko sem ti že hotla napisat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
25.2.2009 18:57:33   
pilotina
tinuška...brala sm ja o 30 let starejšem partnerju

ne berem pa sigurno tem kot naprimer "ali kajenje škoduje plodu?"...ker tam itak vedno rata kažinček

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
25.2.2009 18:58:06   
malaMravljica
pilotina se dobro, da sem bila hitrejsa, drugace bi se mi vse smejale kako nimam pojma user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
25.2.2009 19:00:07   
pilotina
pa ne no MM...saj je prau, da vprašaš, če ne veš...to so trenutni lapsusi

ej, a vedve vesta kako nardim klik namesto cele povezave

Neposredna povezava do sporočila: 2446
25.2.2009 19:02:53   
malaMravljica
meni je to ena enkrat ze razlozila, samo si nisem prepisala in sedaj spet ne vem.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
25.2.2009 19:03:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

sonček, tinuška...kje vaju poberem user posted image
vem da sem pozna a v Žalcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tassika:uživajjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
25.2.2009 19:03:40   
tinuška

tinuška...brala sm ja o 30 let starejšem partnerju

ne berem pa sigurno tem kot naprimer "ali kajenje škoduje plodu?"...ker tam itak vedno rata kažinček

In jaz ravnokar in ravno to temo! user posted image  Pa to je mal za user posted image ! Ne samo, da človek res dobi občutek, da ga nekdo zaj... ampak še taki troti komentirajo, da je joj! Polpismeni ljudje, ki še brati ne znajo (nekateri!!!!) in so grejo komentatorje! Seveda je malo kateri tako pogumen/a, da se podpiše. Je lažje vpisati komentar pod "anonimen".... Žalostno!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
25.2.2009 19:04:23   
tinuška

pa ne no MM...saj je prau, da vprašaš, če ne veš...to so trenutni lapsusi

ej, a vedve vesta kako nardim klik namesto cele povezave

NIMAM POJMA! user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.