|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
20.2.2009 8:56:26   
pilotina
tassi...rumena, uau user posted image
ja ta proračun user posted image ...namesto, da bi se večal, se samo manjša...kako to user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.2.2009 9:02:36   
tassika
Saj veš kaj so nazadnje rekli, na MF imajo virus, pa ravno sedaj, ko so odkrili da imajo proračunsko luknjo.
Jaz predlagam, da se hitro dobimo na eni kavici in naredimo rebalansuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.2.2009 9:26:15   
pilotina
user posted image
se strinjam user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.2.2009 9:30:54   
malaMravljica
Dobro jutro punce

Tassika, ne kupuj preozkih zadev, ker ne bodo tako dolgo v uporabi user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.2.2009 9:47:27   
tassika
MM ne skrbi, sem kupila tako tuniko, odspodaj se oprime hlač odzgoraj je pa taka vrečauser posted image . Še dobro da je to v modi

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.2.2009 10:35:12   
pilotina
Maxy....kako si...vidva samo pridno slončkajta  user posted image ...midva nisva nič boljša  user posted image

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.2.2009 12:59:14   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ajajaj Tinuška, jaz bi tudi bila doma user posted image .
Včeraj sem si pa kupila novo torbico, tako rumeno, meni je ful lepauser posted image , pa eno odpileno majčko, saj bi še kaj pa mi proračun ni dopuščaluser posted image

Oj Tassika!!! Sem že v službi!! user posted image  (user posted image )
Ti pa kar v shoping!? Veš jaz bom pa na zavodu kmalu in shopingi začasno odpadejo! user posted image

Še dobro, da vse skupaj zaenkrat jemljem še kot hec!

Pa ti? Počivaš v službi, ko imate male težavice? user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.2.2009 13:02:00   
tinuška
Piliotina! Ti imaš tudi take prijetne težavice... user posted image  Kaj glava boli? Je hudič, če je žurka med tednom, samo kaj ko ne moremo izbirati PDP-jev. (Si predstavljaš, da bi vse rodile med vikendi?!) user posted image user posted image  Žurka za rojstvo mora biti pa takrat, ko je user posted image  se svež!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.2.2009 13:02:58   
tinuška
In Tassika: RUMENA!! user posted image user posted image user posted image  Jaz imam tudi danes oblečen rumen puloverček. Sem taka kot en sonček! user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.2.2009 13:05:50   
tinuška
Vidim, da sem sama tukaj gor! Punce, ja kje pa ste!? (aha...petek...)

Če se danes ne javim več (kar je bolj malo verjetno) vam vsem skupaj želim lep in čim bolj prijeten VIKEND! user posted image čim manj slabosti in čim več cartanja, neuser posted image  pa kakšno fajn zabavo in tud veliko cartanja!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.2.2009 13:09:12   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

Maxy....kako si...vidva samo pridno slončkajta  user posted image ...midva nisva nič boljša  user posted image

Jaz pa ne morem... (no ja, ne smem...) user posted image  user posted image  Ampak bom vse nadoknadila! Res ne vem kdo si je izmislil, da je prvi mesec po abraziji prepovedano user posted image . In sestra v KC-ju gre to še mojmu dragemu razlagat. On pa to seveda vzame smrtno resno! Če je pa sestra rekla, potem je pa to 100% res... user posted image  
Se me že malo loteva abstinenčna kriza!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.2.2009 13:13:40   
tassika
Tinuška, verjemi, jaz sem probala malo manj kot en mesec po SS pa me je ful bolelo, tako da tista prepoved ni tako Brez veze, kaj praviš potem zame, ko nisva smela skoraj 4 meseceuser posted image .
Jaz sem pa jezna, tukaj v službi rihtam neke zadeve, k pol stvari ne dela pa še jaz nimam pojma kaj sploh moram nardit, mi gre včasih kar na jok ker sem tolk nemočna, pričakujejo pa da bom vse obvladala in potem se grem telefončekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.2.2009 13:28:37   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Tinuška, verjemi, jaz sem probala malo manj kot en mesec po SS pa me je ful bolelo, tako da tista prepoved ni tako Brez veze, kaj praviš potem zame, ko nisva smela skoraj 4 meseceuser posted image .
Jaz sem pa jezna, tukaj v službi rihtam neke zadeve, k pol stvari ne dela pa še jaz nimam pojma kaj sploh moram nardit, mi gre včasih kar na jok ker sem tolk nemočna, pričakujejo pa da bom vse obvladala in potem se grem telefončekuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  KAJ?!?

Jaz sem se šla pa telefonček nazadnje v OŠ... user posted image  Veš kaj, če ne gre pač ne gre. Poskusi kot najbolje veš in znaš, če še potem ne gre pa itak ni za pomagat. Sicer pa ne dvomim, da ti bo uspelo!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.2.2009 13:52:09   
tassika
Ja vem da bo, sam jezna sem pa ful, za tako plačo se tukaj j... še dobr da gledam na ostale ugodnosti. A veš ful laži bi bilo če bi klical tisti, ki sploh ve zakaj se gre, en pa da se jaz lovimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.2.2009 13:53:53   
tinuška
Tassika te povsem razumem... Čakaj ti pošljem nekaj  v "tolažbo" na zs. Boš videla, da niso samo tiste ugodnosti vse kar te lahko drži na mestu. (tudi, če plača ni ravno rožnata)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.2.2009 14:28:14   
tassika
Evo jaz bom počasi odpeketalauser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.2.2009 20:27:19   
twixy
Ku-ku punce user posted image

Da se samo na hitro javim! Jaz sem 110% zasedena se z nacrtovanjem poroke.. Hocem se vse naredit,da mi v zadnjih trenutkih ne bo treba. Danes sem sla gledat za cevlje in k frizerju.. Zmenila sem se za podaljske,se prej pa moram na barvanje.

Nic kaj vas nisem prebarala.

Drobtinica & sašaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cestitkeeeeeeeee!! Ful sem vesela za vaju!!!!

rizkoo user posted image user posted image  upam,da te slabosti cimprej minejo!user posted image

Pa zgleda malo seznam nagajauser posted image  28.3user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.2.2009 9:34:14   
tassika
 user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*              23                   ok.Kranja            xx.xx.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09.Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija                28.03.2009
10. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
11. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
12. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
13. Maxy

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
MalaMravljica  12.10.78 (30)  Nemčija      23.2.09       02.10/2009
Maj2009          18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/20.3.09      10/2009
Rižko                20.06.82 (26)  Celje           09/10.3.09      10/2009
Nogavica         18.05.77 (31)                                        20.10.2009
Sašaš               02.01.80 (29)   Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
Drobtinica        28.9.79  (29)     Maribor                         28.10.2009

Pomembne informacije:

1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.2.2009 9:39:49   
tassika
Twixy super, kako se boš pa pobarvala. Punce jaz vam bom potem ko bom imela čas dala gor dve slikci eno zdajšnjkoo ko sem rjava in eno rdečo in povejte katera mi bolj paše. Mene spet mika, da bi bila rdeča. Ob pol 11 imam frizerja, sicer se bom samo strigla, ostalo pa sam scoprala.

Twixy oprosti ampak kdaj je poroka? Sem pozabila?

lp sončen dan

Evo še slikci:
KLIK in KLIK

< Sporočilo je popravil tassika -- 21.2.2009 9:50:10 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.2.2009 9:45:51   
Nogavica
tassika, tadrugi klik ne deluje.
Sicer pa si dobra kot rdečelaska. Škoda mogoče, da nisi dala kake fotke s spuščenimi lasmi, da bi se boljše videlo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.2.2009 9:48:37   
malaMravljica
Jutrooo!

Cist sem neprespana in se mi zdi, da bom zato tudi precej tecna danes. Moj si je vceraj omislil mosko zurko pri nas doma in so ostali do 1h, jaz pa nisem mogla spat, pa ko je prisel spat sem tudi se kar v luft gledala. Pol sem hotla sredi noci prist na racunalnik, sem vstala, sla iskat za pit, odprem luc in slisim, da nekdo globoko diha na kavcu, no sem sam spokala nazaj v postlo in v strop gledala. Ne vem, mojemu se je cist sfuzlalo s temi moskimi zurkami. Ja, je pa pil cel vecer jagodni sok, to morem tudi povedat.

Tassi, jaz ne morem pogledat tiste druge slikce. Bi pa po obcutku skor rekla, da ti bolj pase crna, ceprav sedaj na pomlad pa pase kaj bolj rdece oranzno lesnikavo in tko navihano postrizeno. Saj baje imate ze pomlad? Pri nas prava zima.

Upam, da je Rizkoo ze kaj boljse.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 21.2.2009 9:49:56 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.2.2009 9:52:35   
tassika
Evo punce sem popravila, saj se tudi jaz nagibam h kakšni rjavkasto rdeči, da ni tako umetno.
Glede moških žurk, jih pa moj hvala bogu ne dela doma, ker če bi jih bi jaz takrat kam šla, sploh pa bi ti lahko povedal, da obstaja možnost da bo kdo prespal. No midva imava zaenkrat še sobico za goste in bi bil tam, rač. pa frej. MM kaj vas je spewt zamedlo?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.2.2009 9:57:39   
malaMravljica
Tassi, saj se je izkazalo, da mu je zurko predlagal en kolega, ki ima blazne probleme s pubertetnim sinom, pa se hcerka bo operirana na srcu in se je hotu odklopit. In pol mi je baje rekel, da na kavcu spi M, samo jaz sem razmela obleci se za na kavc je mrazuser posted image  najina nocna komunikacija ocitno ni na visku. Ves, nasa soba za goste je tako hladna in jo je treba malo prej segret, zato pozimi pri nas gosti prespijo kar na kavcu, je itak tako velik in udoben za spat.

Ja, spet snezi, oblacno, mrzlo in tako sivo izgleda zunaj. Pa pri vas?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.2.2009 9:58:05   
pilotina
dobro jutro user posted image

tassika...paše ti deča barva...drugi klik pa tudi jaz ne morem odpreti

zdej greva žagat drva user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.2.2009 10:00:42   
pilotina
meni si ful lepa na drugi slikci user posted image user posted image user posted image
ti paše

sicer pa...jaz mam rdeča pramena na rjavi podlagi...zato pridejo pramenčki ful do izraza...meni je všeč

grem, me že čaka z žago v roki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.