Anonimen
|
Juuutrooo... Pri meni tud ni sončka sam miljon nemških beseeed Uf, je zoprno. maj2009, midva pa kr redno slončkava. Nč se ne bojim... , tega pa ne bomo zanemarjal Sm mu včer rekla, da mam čudne krče.., ma me je že mal žalostno pogledal.. rekel "prav, sej greva pančkat".. pa sm rekla "o ne, ne greva" . Ej sonček85, HVALA za te besede o G. Carica si. Veš kok bo lažje it k njej zdej k vem, da čakaš bebo in si z njo zadovoljna. Jst sm jo na forumih našla, je res ogromno pohval. Upam, upam, da te vidim. Naročena sm 17.3. ob 08:00. Dons palačinke delaš, ne? malaMravljica, dej še men povej, jst sm tud nosečka Pa mali firbec tud. Jojj, dons te čaka kosilo ne... ? Men še nič slabo, res nič. Vse kar čutim je špikanje, to je pa tud vse. Vama kr ne privoščim te slabosti... no, najbrž me še čaka.. sm kr za vama. tassika, sam to pa ni ok. To se pa le zbunita. Ne moreš kr pošte dobit.. Pol bi se to kr tko pošiljal in zaračunavala. Ne, to ni prav. Sej deluješ jezica... , zrihti to..., to ni mal denarja. Joj, mata pa smolo smolasto. Še 5 dni... Štejem dneve s tabo, veš? Sm si zapomnila . Medo je pa res unikaten..., sm ga šele zdej vidla. Včer sm se sam pred TV dala.. in sva filmčka gledala, pol pa smrčat... Mi pa plačo čez 1 teden.. ----- je tak, da ga tud plača ne pokrije.. tinuška..., boli glava ga? zvezdica1980 Ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj Kot vsaki do sedaj, tudi tebi. ŠKODA, da si tukaj... ampak ti bo lepo. Sej boš vidla. Skratka, lepo pozdravljena med nami... booorkami. MAŠKA, lep dan na šihtu... brrrrrrr..., jst hrepenim po uri 16:00.
|