|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
5.2.2009 8:05:30   
sonček85
Jutroooooooooo drage moje ,joj tasssi ta medi je pa tko lep ,res .Danes sem spala k ubita ,ponoči šla samo 1x na wc in mali brca veselo že ob 7.00user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo sonček sije in se še kaj javim

Kako pa kaj ve ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
5.2.2009 8:33:57   
MAŠKA
Dobro jutro....

ja Sonček, nekatere smo v službi. Najbrž si že malo pozabila kako to gre.
Ampak jutri bo že bolje, ko je petekuser posted image . Danes zna bit pa še pestro pri meni.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
5.2.2009 8:37:56   
tassika
Jutro, pri meni spet ni sončkauser posted image , so pa vsaj plače danesuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
5.2.2009 8:57:21   
sonček85
MAŠKA:JA moram priznat da sem prav tečna že k sem tako dolgo doma ,jaz bi nekaj delala ,user posted image user posted image user posted image no pa saj bo ta mesec hitro mimo k bomo vse urejali za Aleksa in botem še samo marec ,april bo pa tko sama živčnost na poroduser posted image user posted image user posted image
tassi:a danes plača mi pa v sobotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
5.2.2009 9:14:23   
Anonimen
Juuutrooo...
Pri meni tud ni sončka sam miljon nemških beseeed user posted image  Uf, je zoprno.

maj2009, midva pa kr redno slončkava. Nč se ne bojim... , tega pa ne bomo zanemarjaluser posted image  Sm mu včer rekla, da mam čudne krče.., ma me je že mal žalostno pogledal.. rekel "prav, sej greva pančkat".. pa sm rekla "o ne, ne greva"user posted image .

Ej sonček85, HVALA za te besede o G. Carica si. Veš kok bo lažje it k njej zdej k vem, da čakaš bebo in si z njo zadovoljna. Jst sm jo na forumih našla, je res ogromno pohval. Upam, upam, da te vidim. Naročena sm 17.3. ob 08:00. user posted image
Dons palačinke delaš, ne?

malaMravljica, dej še men povej, jst sm tud nosečka user posted image  Pa mali firbec tud. Jojj, dons te čaka kosilo ne... ? Men še nič slabo, res nič. Vse kar čutim je špikanje, to je pa tud vse. Vama kr ne privoščim te slabosti... no, najbrž me še čaka.. sm kr za vama.

tassika, sam to pa ni ok. To se pa le zbunita. Ne moreš kr pošte dobit.. Pol bi se to kr tko pošiljal in zaračunavala. Ne, to ni prav. Sej deluješ jezica... , zrihti to..., to ni mal denarja. Joj, mata pa smolo smolasto. Še 5 dni... Štejem dneve s tabo, veš? Sm si zapomnilauser posted image . Medo je pa res unikaten..., sm ga šele zdej vidla. Včer sm se sam pred TV dala.. in sva filmčka gledala, pol pa smrčat...
Mi pa plačo čez 1 teden.. ----- je tak, da ga tud plača ne pokrije..

tinuška..., boli glava ga? user posted image

zvezdica1980
Ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjj user posted image  Kot vsaki do sedaj, tudi tebi. ŠKODA, da si tukaj... ampak ti bo lepo. Sej boš vidla.
Skratka, lepo pozdravljena med nami... booorkami.

MAŠKA, lep dan na šihtu... brrrrrrr..., jst hrepenim po uri 16:00.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
5.2.2009 9:24:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ej sonček85, HVALA za te besede o G. Carica si. Veš kok bo lažje it k njej zdej k vem, da čakaš bebo in si z njo zadovoljna. Jst sm jo na forumih našla, je res ogromno pohval. Upam, upam, da te vidim. Naročena sm 17.3. ob 08:00. user posted image
Dons palačinke delaš, ne?
JA RES BOŠ ZADOVOLJNA Z NJO ,JAZ SEM IN MI NI ŽAL DA SEM SE LETO NAZAJ PRESTAVILA K NJEJ.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz upam ,da se bova videli,bom videla kdaj bom dobila naslednji datum ,naročuje me na 4 tedne.sedaj ga pa imam 24.2 na pusta hrustauser posted image user posted image pa bova videli ,alhko da me bo dala na odvzem krvi in vode pa pridem samo zaradi tebe 17.3user posted image
Ja danes so na meniju palačinke ,seveda z vikikremo in malo smetane ob strani pa prelito s čokolado,ter mešani kompotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
5.2.2009 9:32:28   
Anonimen
Sonček85
Joooj, dej probi pridt. user posted image  Jst mam takrat odvzem krvi in in vse ostalo. Joooj, bi se vidle pa šle na kavico v Laško. Men je tm tko lepo. user posted image  Včer se mi je že sestra zdela zelo v redu. Se je tko fajn pomenla z mano, da sm rekla ne, hočem tudi k njej. Bom pa kr Možini hodila na une preglede, ki jih ona nima. Nuhalna pa 3D pa kaj vem kaj še. On to vse ma v KC-ju.
Joj, hvala ti, hvalaaaa .... user posted image  Super mi je, da sm dobila mnenje od tebe. Lupčka tebi in Aleksuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
5.2.2009 9:36:48   
tassika
Rižko, saj se bom, samo ne ornk, ker približno vem kako pa kaj gre, rabim samo obrazložitev kaj so popravljali za ta denar in pa hočem da je primer zaklučen in to je to.

Ja res je še 5 dni, me je kr groza.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
5.2.2009 9:37:33   
Anonimen
Punce, pošiljam vam... user posted image , če je kera kej kisla zarad vremena...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
5.2.2009 9:39:50   
Anonimen
Tassika
Uf, bi se jst zbunila. user posted image
Ma ne skrbi, ti boš to zrihtala.
Ej, dej mi povej kako je s sodelavko in njenim deloholikom? Sta se kej pomenle.., se je opogumla ?
Ja, samo še 5 dni...., kr nej hitro mine, boš vsaj vedla na čem si in kako naprej. Vse bi dala, da ti da zeleno lučko. A piješ kake tablete al se mažeš s čim?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
5.2.2009 9:40:08   
malaMravljica
Jutro se od mene.

Ti Rizkoov firbcek verjetno to o alternativnem slonckanju in prigodah ze ves user posted image   user posted image  

Ja, danes me kao caka kosilo, samo kar verjemi, niti grizljaja ne bom. Mah, mi je spet tako slabo. Naj bi bilo bolje ce kaj pojes, samo jaz se ne morem prisilit v usta kaj dat. Sem sla sok pit in je se slabse. Vama pa res zavidam, da jo odnasata tako na easy. In pol neki s palacinkami, punce no, men mi kar zelodcek obraca,  sam da jih na sliki vidim.  Vceraj sem samo opoldne malo goveje juhce z rezanci in dve pomaranci, zvecer pa sem eno salcko kakava popila. Saj zvecer sem bila ze cist svoh, samo vec res ne sparvim vase.

Pa eno od tistih knjig, ki mi jih je kolegica prinesla sem zacela brat, super je. Je v bistvu napisano od zelje po bejbiju do 5 leta starosti, res fajn.

Rizkoo, kaj ti prevajas nemscino. Ce kaj rabis mi daj na zs, da te razbremenim.

Kdaj pa spet kaksne pluske cakamo? Ce se ne motim se pripravlja nova runda, mogoce nas prehitijo in bo tokrat celo vecja skupina ratala. He he, a veste katero mam na sumu, da bo plusek te dni naredila? Hmmmm.. tisto, ki se ze dva dni iz spalnice ne prikaze user posted image   user posted image  in slisi na ime pilotina.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
5.2.2009 10:02:51   
sonček85
ja tudi jaz bi bila zelo vesela če bi se videle,ja meni je tudi Laško tako lepo mesto,še posebaj če se sprehajaš čez mostuser posted image user posted image Ja sestre so pa obe prijazne ,dr. pa še boljuser posted image Čestitke za 5t ,jutri stopiš v 6tuser posted image user posted image user posted image

mravljica:ja nekaj moraš dat v usta če že zaradi sebe ne aradi male pupe ki jo nosišuser posted image čestitke za 6t , jutri stopiš v 7tuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
5.2.2009 10:08:09   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Kdaj pa spet kaksne pluske cakamo?

Jaz ga bom čakala naslednji teden. Dajte, prosim, držat pesti, punce, da slučajno ne pride user posted image .

Pa dobro jutro! user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
5.2.2009 10:11:55   
Anonimen
Mravljica, nič ne vem o prigodahuser posted image . Lahko mi poveš.. Ja, firbčka pa sm... Pa še Rižkoo mali.. pol si pa predstavljaj kako mi je.. user posted image
Pri nemščinite pa z veseljem ponucam sam, da si mi zatakne. Sam so kr strokovne zadeve... v zezi z "Analysen von Staubexplosionen in Industrie und Gewerbe". user posted image  Hvala ti, da bi mi pomagala. Miška ena si.. Ne, pridna Mravljica.user posted image
Ti bi mogla mal jest, veeš. Kok maš pa kil...? Ni fajn veš, da začneš zgubljat kile zdej... A folno piješ?

pilotina je res na suumu. Uživačka je zdej... , po moje zna met trojčkeuser posted image  Kr nej užživa, taka žalostink aje bla.
A veš, da me za Twixy skrbi... Zdej pa že precej časa ni pokukala k nam...

Neposredna povezava do sporočila: 1264
5.2.2009 10:16:02   
Anonimen
Nogavica user posted image
Upam....
user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
5.2.2009 10:23:13   
tassika
Rižko zadeva je taka, da mi je zadnjič rekla, da skrbi samo za svojo rit, da na smučanje (je šel sam) je lahko šel z njo pa nima časa it in da če ne bo šel da se ne bo več matrala. Več bom pa zvedla konec meseca.

Pilotina pa se ima pomoje fino, jaz ji res želim da zagleda +, ker ima tudi druge težave in ni vse tako lahko kot pri nas, ki jih nimamo.

Mravljica samo ne pozabi piti da ne boš dehidrirala, a bruhaš pa ne, samo slabo ti je?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1266
5.2.2009 10:28:50   
Anonimen
Tassika, kakšne težave ma Pilotina?! user posted image Joj... A je pisala pa sm bla površna?user posted image

Tega tipa bi pa jst sam sterala. No vseen upam, da zrihtata. Tip najbž hoče met sam filing, da ma pucno al ...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
5.2.2009 10:34:49   
malaMravljica
Soncek, you you you... Today I´m 6 weeks old, tomorrow 6 weeks 1 day ! To ti sporoca moja minimalaMravljica user posted image  Mami Mravljica je pa pojedla eno pomaranco prejle in jabolcni sok pijem, da minimalaMravljica vitamincke dobi.

Rizko ti pa ves ja, sam spomnes se sedaj ne, Blut und Angst sagt dir was? Hmm.. joj sem se hitro ponudila za to nemscino, pa kaj ti to prevajas o Staubexplosionen, nimam pojma kaj delas na to temo. A sodelujes s tistimi svicarji, ki ustvarjajo crno luknjo al kaj ze. Joj, to tko ni moje podrocje, pojma nimam o cem govorim.

Tassika, ne bruhala se nisem, ceprav jaz rajsi slino dol nazaj pozrem kot grem bruhat. Me je tako strah, ker bruhanje tako ne obvladam, ce bom mogla, bom jokala zraven od vsega hudega.

Mene tudi skrbi za Twixy, tako dolgo je ze ni vec tukaj.

Nogavica, jaz ti stiskam pesti, ok. Takooooo mocno, sam da rata.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
5.2.2009 10:44:36   
Anonimen
Mravljica
Aaaaaaaaaaaaaaa, pa jaaaaaaaaaaaaaa..., sm pa se spomnla. Sm se že ustrašla, da je šlo kej mimo mene.. user posted image  Uf, ja ta pa je bla. Joj, veš.. sm šla zdej lulat, pa se vsakič tko bojim... Sam neki začuti dol in laufam..

sonček85
Ti nimaš pojma kok si me razveselila, ker mava isto G. To je prav lep slučaj.. Vidt te hočm, vidt, vidt... A ni na lepem mestu ZD. Me je moj peljal zadnjič, prv na hribčku.... pol sva šla pa gor do gradu. Vidle se bova, veš? Jst to vem.

Neposredna povezava do sporočila: 1269
5.2.2009 10:46:42   
Anonimen
Mravljica... , delam pa v protieksplozijski zaščiti zato.... vse na to temo user posted image . Nism sicer nek ekspert pri Nemščini ampak.. pregledujem že prevedene brošurce..., iščem napake strokovnjakov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
5.2.2009 10:49:00   
malaMravljica

Mravljica... , delam pa v protieksplozijski zaščiti zato.... vse na to temo user posted image . Nism sicer nek ekspert pri Nemščini ampak.. pregledujem že prevedene brošurce..., iščem napake strokovnjakov user posted image

ha ha.. veliko srece. Joj, je to eno grozno delo, ko isces itak ne vidis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.2.2009 10:58:43   
tassika
Rižko ne sej drugače je ful uredu tip, samo pač ne razmišlja še v dvojini mu tako paše, pa mogoče nista za skupej pa se malo vn vleče ne vem. Razlogov je lahko več. Lahko pa da res misli samo nase.

Glede Pilotine, je zadnjič pisala da je dobila prvič svojo M, ker drugače je na tabletah. In res ji želim da se ji to uredi.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.2.2009 13:06:07   
maj2009
ojla punce!
jst sm pa dons nardila spremembo! sem bla 7let na blond barvi, zdej sm pa rjava! to bo mojga kr kap zadela!user posted image
ampak jst se ful dobr počutmuser posted image user posted image
to sm nardila zase in za svojouser posted image , da bojo vsi vedl, da se pri naja dogajajo spremembeuser posted image

kako ste? ste se že kar nekaj naklepetale dons, sm prebrala.

meni ni še nič slabo! user posted image jst! upam,da bo še doug tako!user posted image

malamravljica!
za tebe pa enuser posted image da ti bo lažje ko ti bo spet slabo!
dohitevam teuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
5.2.2009 13:39:09   
sonček85

sonček85
Ti nimaš pojma kok si me razveselila, ker mava isto G. To je prav lep slučaj.. Vidt te hočm, vidt, vidt... A ni na lepem mestu ZD. Me je moj peljal zadnjič, prv na hribčku.... pol sva šla pa gor do gradu. Vidle se bova, veš? Jst to vem.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JA RES JE ,NISEM ŠE PA BILA ČISTO NA VRHU.user posted image sREČALE SE PA BOVA ,BOŠ VIDELA
maj:bravo za novo frzurco ,sam da se ti dobro počutiš ,deci tak včas ne vidjo k se zrihtamouser posted image user posted image user posted image user posted image joj jaz si moram tudi danes glavo oprat pa zlikatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
5.2.2009 13:45:04   
malaMravljica
Ja pol je pa nas Maj cist v trendu, super. Jeseni vem, da je bila rjava barva zelo in. Kaksno mas pa frizuro? Pa verjeamem, da bo tvojga zadelo, ko te vidi, je vsaj vedel, da gres k frizerki? Jaz sem se poleti postrigla iz dolzine sredina hrbta na zadaj cist kratko, spredi pa na spico. Pa sem sam rekla, da se grem malo postrist, uff me je gledal. Reku je, da sem ful lepa z novo frizuro, samo jokal je za mojimi dolgimi lasmi.

Ja, vidimja, me dohitevas. Sem tam pri oktobrkah prebrala, da imas pdp tako kot jaz. Samo saj meni ga lahko na pregledu tudi se spremeni, mogoce sem manj noseca kot sem izracunala, samo sedaj na zacetku mi je fajn, da sem ze tolk, tudi ce samo mislim tako. Uradno sem ze v sedmem tednu, kako lepo. Sem si pa sla vceraj racunat kdaj sem imela zadnjic ss, sem se zmotila, v devetem tednu, ne v sedmem kot sem javila za seznam. pa saj ni vazno, tokrat bo deveti teden brez problemov prisel na desetega.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?