|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
2.2.2009 21:49:09   
sonček85
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lep je ta garfield pa tko cartkan je ,ta ti bo prinesel velikooooo sreče boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočko vsem grem jaz sedaj spatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
2.2.2009 22:04:51   
pilotina
hvala za lepa medvedka punci user posted image
in vsem hvala, ker ste me poslušale

lako noč  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.2.2009 7:33:22   
zvesta
Jutro, pupe...

Jaz vas ne folgam niti brat, kamoli kaj pisat. Ampak sem še živa, pa upam, da ste ve tudi fajn...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.2.2009 7:40:30   
tassika
Jutro še od mene, ni me zamedlo, sem priracala v službo v zimski opremi imam gojzlarje user posted image .

Maška ta garfild je res cortkanuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.2.2009 7:49:29   
galea
Rižko pozdravljena!
Vidim, da so ti včeraj povedali, da je vse O.K. Kako lepo. Tudi pri meni je vse vredu. Noseča pa sem 7 tednov in 4 dni. Videla sem že dojenčka in njegov utrip, pa slikoco sem tudi že dobila. Naslednji pregled, pa imam 16.03. Malo me edino danes boli, ko me je spodaj gledala, pa še bris zraven jemala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
3.2.2009 8:25:20   
tinuška
RIŽKO!!!!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu galea)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
3.2.2009 8:26:21   
tinuška
NORO!!! Sem vesela, da bi kar poskočila!!!! user posted image user posted image user posted image

Samo skrbelo nas je pa že kar pošteno....

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
3.2.2009 8:49:42   
malaMravljica
Rizkoo, super novice si dobila, tako sem vesela zate. A mini Rizkoo je pa se tako mali, da ga je moral tako povecat user posted image  user posted image  Na drugem pregledu bo pa ze razgrajal v trebuhu user posted image  user posted image  

Meni je se vedno slabo, oz. vsak dan bolj. Trenutno mi najbolj pase voda, na kavo niti ne pomislim vec, pa se nekaj najljubsih jedi sem dala na osovrazeno listo user posted image  user posted image  user posted image   Ce ostane tako niti ne vem kaj bom naredila naslednji teden z Slo. Bodo vsi pogruntal kaj mi je, jaz pa res nocem povedat dokler ne bo 12 teden mimo.

Lp in soncka vam posiljam.

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
3.2.2009 8:55:50   
sonček85
jutro še od mene in mojega zakladka.Lepo zajtrkujem in se redim,
Pri vas sneži pri nas pa že zmrzuje ,saj je malo zjutraj že rosilouser posted image .prej šel pa sneg celo noč.No pa saj ga je dost jaz sem itak notri k še malo smrkamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
3.2.2009 8:57:27   
malaMravljica
Soncek, saj zato sem vam pa jaz soncka poslal, danes ga imamo ze drugi dan.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
3.2.2009 8:59:52   
Nogavica
Jutro!

Rižkoo, ti moram povedat, da sem včeraj kar olajšana šla spat, ker sem prebrala tvoj post, tik preden sem šla malo spat spravit, in mi je kar odleglo. user posted image
MAŠKA, lep nov avatarček user posted image .

malaMravljica, upam, da slabosti ne bodo prehude in predolgo trajale.

Jaz sem se pa spet zbudila s čisto zlepljenim očesom. user posted image  Sem ga kar nekaj časa morala spirat s toplo vodo, da je šlo narazen.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 3.2.2009 9:00:23 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1111
3.2.2009 9:05:05   
maj2009
dobro jutro punce!
no dons se pa tud jst neki čudn počutm.sm ugotovila, če pijem mleko al pa jem čokolino mi je pol kr slabo!user posted image
drugač me pa vsakič mal zašpika ko kaj hitro nardim, hodim. tko da probam vse bl na počas delat. dons me čaka gora perila za zlikat. tko da bom mogla it v akcijo, si bom kr tko nardila, da bom v sede likala, bo najbolš.
punce pri nas še zmer ful sneg pada, ga mamo že ene 20cm novga!user posted image jst mam ful rada sneg, pa tko rada ga kidam, samo zdej ga ne bom, da se ne bom preveč naprezala.in gsa bom samo čez okno gledala.

Neposredna povezava do sporočila: 1112
3.2.2009 9:08:47   
Anonimen
oooojjj punce moje...
Evo mene... v CE niti snežinke, pridem na Trojane pa kaosič... do Ljubljane pravi KAOS. Sm štartala 05:50, prišla 08:35. Prv usuva se z neba... Mah ta svet je pokvarjen, pa nas kaznuje.. user posted image .. Vmes sm poslušala radio intrnational, pa je blo nagradno vprašanj in sm za hec pisala ampak sem se seveda čist totalno zmotila. user posted image  Ja, zdej sm zvezdaaaa, ki je bla javno osramočena!!!... Je rekel moje ime in še, žal napačen odgovor... In veste kaj je blo vprašanje? Kater dan je pustni torek.. , sm pa čist mim usekala.. user posted image
Skratka, brez nagrade. Drugač vse ok..., odštevam pa dneve do 9. marca. Pridne ste vse... Tko skrbne in.. joj, kakšne ste šele mamice oz. boste. Prave mamice... user posted image
Nč.. grem si po čaja...

Neposredna povezava do sporočila: 1113
3.2.2009 9:13:29   
Anonimen
MAŠKA, garfič je tok cute.....  prv velik bolj pozitiven. Prej me je kr stisnl, ko sm vidla kako mižika in žalostno gleda... pa sm si pač tebe tko predstavljala.. Zdej pa ne.., zdej pa tebe, pa tvojo malo kako se stiskata... user posted image

Nogavica.., veš kok je lepo vidt, da je nekdo mislil nate... Ej ressss... Sej sm napisala... Moje ste... in kot sm že napisala.. Velja res za vseeeeeeeeee...
Objela bi vas vse naenkrat... sam sm čist mejhna... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.2.2009 9:14:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, saj zato sem vam pa jaz soncka poslal, danes ga imamo ze drugi dan.
kako si ti prijazna,hvala evo jaz pa vama user posted image user posted image user posted image
Maj09:ja tako je bilo meni po mleku ,kakavu, vse kar je bilo narejeno iz mleka,tako da če se mi je res luštalo kaj mlečnega sem si naredila zjutraj in potem k sem pojedla ali popila ,še poleg spila 1-2 kozarca vode in je bilo bolje,sedaj pa spet jem in pijem mleko kot prej.To je po moje samo na začetku.Zvečer pa le ne pij mleka ker ti bo celo noč hudo kot meni .Pa ne pij mrzlega ,pogrej si ga,meni je bilo bolje če je bil topel kot pa mrzel,pa čeprav sem ga pred nosečnostjo popila do tudi 1l na dan kadar me je prijelo.
rižkoo:ja v LJ baje naletava mi je teta rekla ,pri nas pa dežuser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.2.2009 9:15:50 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1115
3.2.2009 9:24:04   
malaMravljica
Soncek, kaj mleko je tako pomembno pit v nosecnosti? Jaz ga lahko pijem samo kot kakau, drugace pa ful jogurta, sam ta mi pa zdej ne pase vec. Bi morala pol zvecer kakau pit? Tega morem pa se kupit, ga niti doma nimam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
3.2.2009 9:31:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, kaj mleko je tako pomembno pit v nosecnosti? Jaz ga lahko pijem samo kot kakau, drugace pa ful jogurta, sam ta mi pa zdej ne pase vec. Bi morala pol zvecer kakau pit? Tega morem pa se kupit, ga niti doma nimam.
ne ni nujno je pa dobro saj ima veliko kalcija,jaz iam nasplošno rada mleko in si dan brez njega ne predstavljam.v sedmih dneh ga sigurno jem pet dni (al čokolino,al kakav,s kosmiči ,samo,..)evo danes sem jedla mleko ,kosmiče in malo čokolina ,včeraj pa kakav

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.2.2009 9:32:51 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1117
3.2.2009 9:40:25   
malaMravljica
Soncek hvala za odgovor. Jaz pa mleka ne pijem kaj dosti, samo mleko mi imam tak okus, da ga enostavno ne morem spravit po grlu dol. Bom pa zacela zvecer kakau pit, da bo minimalaMravljica lepo rasla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
3.2.2009 9:40:55   
Anonimen
Sonček85
Pošteno naletava...veš? Sm v Lj in je čist prijetno gledat skoz okno..., bit v tem kaosu pa neeee...
Mravljica, mlekeca moraš pit... je zlo priporočljivo v nosečnosti. Jst ga mam res rada... Lahko bi jedla jedi, ki bi ble samo z mlekom.. se pa bojim, da se mi ne zagabi zdej.. Upam, upam. Jst ga v vsako jed skor pomešam.. Evo že zdej pijem čaj z mlekom.. user posted image  Uglavnem pri meni še nič slabosti. Mi je pa rekla včeri sestra, da sm v 4t4d. Zlo mal...  Povej mi zakaj nočeš mami povedat? Veš kolk bo vesela.. Naj te ne bo strah noo.., tokrat bo uspešno, boš vidla. Ti boš mela punčko za zihr..., maj2009 tud. Baje so pri punčkah prisotne te hude slabosti. Pri fantkih pa ne..., tko da meni sploh ne bo slaboooo...
maj2009, boga si mi..... joj likanje je zame mora morasta... Zlo mal likam, ker ko operem fajn stresem in vse zložim za 10-15 minut potem pa obesim. To je šola moje mame... Likam sam srajčke.. user posted image
pilotina, kje si..? Danes delaš... in se sigurno počutiš boooolšš?! Joj, jst mislim, da te bomo pogrešal nekaj naslednjih dni...user posted image
TWIXY, kje je , kje si..... ??? TWIXYYYYYYYYYYYYY..... se včer nič ni javle, ne??!user posted image
tinuška.... , se dolgočasiš?

Tassika... prid na en nescafe Vanilijo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.2.2009 9:56:07   
malaMravljica
Ma nocem se povedat, da bi izvedeli bolj pozno in bi potem lazje pocakali. Ves, jaz sem ze teta in vem kako je cakat tolko casa, se tako veselis in sploh ne mores cakat. Po drugi strani pa bi rada, da bo vsaj priblizno zihr, da ne bo nic narobe. Ceprav, saj jaz to ze vem, tokrat sploh ni pogojev, da bi kaj slo narobe. Tretji razlog pa je, da se mi zdi tko fajn, da povem tako pozno in pol naredi celo paniko, da bo kmalu spet nona.
Ja, meni je tudi rekla moja sestra, da ce mi je slabo bo puncka. Sem to povedala mojmu zvecer in je reku: " Ma ves, jaz bom zelo vesel puncke, in fantka prav tako. " jaz sem pa pol rekla, da se sploh ne morem odlocit kaj bi hotela imet, res no. Meni bi bilo se najboljse da bi imela kar dvojcke in bi bil par user posted image  user posted image  user posted image   saj puncke so tko fajn, sploh za mame, ma fantki pa tudi in spet sploh za mame user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.2.2009 9:56:52   
sonček85
rižkoo:verjamem da je rees lepo gledat ,hodit po tej žlavsi pa še zdaleč neuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.2.2009 10:10:23   
tinuška
Ja Rižko mal mi je pa res dolgčas... Do sedaj sem še imela nekaj dela, zdaj pa spet ničuser posted image . Moj najdražji mi ne dovoli preveč delat, ker se boji, da bo potem kaj narobeuser posted image . Ah kr neki! Kot, da sem iz stekla ali pa ne vem kako občutljiva. Ti zdravniki pa itak nabijejo in stvar tako napihnejo, da je joj! In če to sliši "neprava" oseba (beri: najdražji) imamo pa male težaviceuser posted image . Mi pa dovoli gledat TV cel dan in jesti in vse take podobne neumnosti. Samo delat pa NE! O TO PA NE! kdo bi ga razumel...user posted image
user posted image
Sicer mi gre pa danes tole vreme mal na živce! Snegec mi je sicer izredno všeč, ampak za to sezono ga imam pa že na vrh glave! Ampak on se kar ne da!user posted image

Nosečkice: upam, da vam ne bo več dolgo slabo! Se mi kar smilite, ko vam gre vse bolj gor kot dol... user posted image

Mačke moje - lepo se imejte, pejte malo na svež zrak in uživajte to zimsko "idilo". (vsaj tiste iz LJ in okolice, ker drugje je baje bolj dež...) user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.2.2009 10:13:06   
pilotina
jutro user posted image
večina vas ma snegeca, jaz pa meglo tuki...ni všeč megla, ni ni...malaMravljica pa sončkek user posted image ...pošlji kak žarek tudi nam user posted image

ko sem bila noseča sem si mislila, da nikoli več ne bom pila ne kave, ne mleka...tako se mi je zagabilo to dvoje...pa sem prava kofetarca in mlekarca drugače...uganite kaj sem najprej prijela v roke naslednji dan po A...kavo s pooolnooo mleka user posted image  in mi je ful pasalo

mam prijateljico, ki ji je na začetku mleko povzročalo močne slabosti...v petem mesecu pa ni zdržala brez mleka...sej ponavadi naj bi bilo tako, da je nosečnica v drugem trimesečju najbolj aktivna in energična...pa že vse lahko spet je...upajmo, da to velja za vse vas user posted image in nas bodoče user posted image

ja Rižkoo...vseeno vas bom prišla pogledat...vsaj na hitro, če več ne bo ratalo user posted image ...ne bom pozabila, nikoli!, da ste bile z mano stalno tudi, mo sem imela hude dneve kot včeri

Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.2.2009 10:21:50   
Anonimen
tinuška, eh ne sekiri se... Jst bi zdej z veseljem poležavala.. pa ne gre veš.., enostavno ne gre... ampak moj čas še pride in bom to tko izkoriščala, da joj... user posted image  Tvoj najdražji je pa seveda čist pridn... , kr nej te carta, sej rabimo to..

pilotina,
a je na slikici tvoj mucek? Jst ga nič ne vidim.. in sm ti najdla par podobnih slikic... Če je tvoj, ne pride v poštev... sam tko sm misnla.., ker je ta muciii čist zamegljen. Res sem sicer slabovidna.. ampak...

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
3.2.2009 10:33:36   
Nogavica
Nosečkice, moram vam povedat to glede slabosti, ko pravite, da če so hude slabosti, bo ziher punčka - jaz pri Živi nisem imela prav nobenih znakov, razen hudo bolečih prsi na začetku, slabo mi ni bilo niti enkrat pa je vseeno prišla punčka, tako da to so bolj vraže, veste. user posted image  Enako kot glede velikosti trebuha, mozoljavosti pa še kaj bi se našlo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?